Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 6, 2016 Partajează Postat Martie 6, 2016 N-am cum să nu te urmăresc: ești #1 într-un freak show de calitate, alături de avansatu', jegkendra și labizinho. Mă duc să mă cac un mișkin... Mare suflet au avut ai tăi de te-au păstrat, io îi dau pă țeavă... sa tragi apa de doua ori ptr mai multa siguranta )) Link spre comentariu
l y n x Reputație: 1615 Postat Martie 7, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Partajează Postat Martie 7, 2016 http://4.bp.blogspot.com/-sfXeA9PQ8iY/UwO8PJEusJI/AAAAAAAAkUw/yxhOw-yn314/s1600/YP-1-Taxil-1890.jpeg http://3.bp.blogspot.com/-cGnnfk7PrE8/UwPJOhEVs8I/AAAAAAAAkWU/y4O5R3ZOMFI/s1600/YP-12-La-Vie-de-Je%CC%81sus-Pe%CC%81pin-1890.jpg http://i38.servimg.com/u/f38/15/55/35/20/f1_hig12.jpg Link spre comentariu
spring Reputație: -23 Postat Martie 7, 2016 Oras:Maramures plai de vis Oras:Maramures plai de vis Partajează Postat Martie 7, 2016 Stiam eu ca imi urmaresti postarile.Cata vreme erai cu bancurile, nu s-a intamplat nimic.Ai deschis putin gura sa dai cu dintii, choke! , s-a dus naibii dragostea.Ai valuare bre, iesti hurmarit Link spre comentariu
spring Reputație: -23 Postat Martie 7, 2016 Oras:Maramures plai de vis Oras:Maramures plai de vis Partajează Postat Martie 7, 2016 http://4.bp.blogspot.com/-sfXeA9PQ8iY/UwO8PJEusJI/AAAAAAAAkUw/yxhOw-yn314/s1600/YP-1-Taxil-1890.jpeg http://3.bp.blogspot.com/-cGnnfk7PrE8/UwPJOhEVs8I/AAAAAAAAkWU/y4O5R3ZOMFI/s1600/YP-12-La-Vie-de-Je%CC%81sus-Pe%CC%81pin-1890.jpg http://i38.servimg.com/u/f38/15/55/35/20/f1_hig12.jpgIa lasati pozele ca este netul plin. Gata, faceti recenzii ... macar la carti, asta asa sa nu zica lumea ca cititi Libertatea Link spre comentariu
pozaru Reputație: 240 Postat Martie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 7, 2016 Link spre comentariu
l y n x Reputație: 1615 Postat Martie 7, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Partajează Postat Martie 7, 2016 Ia lasati pozele ca este netul plin. Gata, faceti recenzii ... macar la carti, asta asa sa nu zica lumea ca cititi Libertateadaca iei o muie gratis iti fac recenzie 2 Link spre comentariu
spring Reputație: -23 Postat Martie 7, 2016 Oras:Maramures plai de vis Oras:Maramures plai de vis Partajează Postat Martie 7, 2016 numele-trandafirului_1_fullsize.jpgDa bre, poza e misto, cartea e sublima, da catega citate care te-au impresionat, asta asa sa contribui putin la educarea acestei natii, s-a umplut de manelisti, jmecheri si barosani Link spre comentariu
spring Reputație: -23 Postat Martie 7, 2016 Oras:Maramures plai de vis Oras:Maramures plai de vis Partajează Postat Martie 7, 2016 daca iei o muie gratis iti fac recenzieIarta-ma ca te dezamagesc, nu am asemenea inclinatii, iti respect insa inclinatia aberanta si te sfatuiesc sa mai cauti Link spre comentariu
l y n x Reputație: 1615 Postat Martie 7, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Partajează Postat Martie 7, 2016 Iarta-ma ca te dezamagesc, nu am asemenea inclinatii, iti respect insa inclinatia aberanta si te sfatuiesc sa mai cautisugi lacrimand pula la exegeti? 1 Link spre comentariu
spring Reputație: -23 Postat Martie 7, 2016 Oras:Maramures plai de vis Oras:Maramures plai de vis Partajează Postat Martie 7, 2016 sugi lacrimand pula la exegeti?Cum spui tu dar te rog sa muiesti o lamaie dupa, asta asa, sa nu dai la boboci pe aici. Vad ca deja borasti Link spre comentariu
spring Reputație: -23 Postat Martie 7, 2016 Oras:Maramures plai de vis Oras:Maramures plai de vis Partajează Postat Martie 7, 2016 sugi lacrimand pula la exegeti?Cum spui tu dar te rog sa muiesti o lamaie dupa, asta asa, sa nu dai la boboci pe aici. Vad ca deja borasti. Am uitat sa te intreb, te consideri exagerat de prost? Link spre comentariu
l y n x Reputație: 1615 Postat Martie 7, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Partajează Postat Martie 7, 2016 Cum spui tu dar te rog sa muiesti o lamaie dupa, asta asa, sa nu dai la boboci pe aici. Vad ca deja borasticand citesc candeala ta imi vine borala mai cufuritule 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 7, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 7, 2016 Numaivă muiț! 4 13 Link spre comentariu
l y n x Reputație: 1615 Postat Martie 7, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Partajează Postat Martie 7, 2016 Numaivă muiț!nea picoane doar ii prezint contextul ca el a citit doar erata 1 Link spre comentariu
spring Reputație: -23 Postat Martie 7, 2016 Oras:Maramures plai de vis Oras:Maramures plai de vis Partajează Postat Martie 7, 2016 cand citesc candeala ta imi vine borala mai cufurituleCum spuneti "domnia" voastra, eu nu imi permit Sa cobor la nivelul tau de 'jmecher necordit Link spre comentariu
l y n x Reputație: 1615 Postat Martie 7, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Partajează Postat Martie 7, 2016 Cum spuneti "domnia" voastra, eu nu imi permit Sa cobor la nivelul tau de 'jmecher necorditte-n pula mea de seminarist alezat oro-anal 1 Link spre comentariu
spring Reputație: -23 Postat Martie 7, 2016 Oras:Maramures plai de vis Oras:Maramures plai de vis Partajează Postat Martie 7, 2016 cand citesc candeala ta imi vine borala mai cufurituleSi boule, candelele le pun la capataiul parintilor mei boule. Daca ti iei on deradere o candela, care prin definitie are un anumit scop, inseamna ca esti un cretin. Pacat de tine si iti doresc sa ai parte de LINISTE, se pare ca frustrarile sunt extrem de puternice Link spre comentariu
o2 lentila Reputație: -428 Postat Martie 7, 2016 Oras:around Oras:around Partajează Postat Martie 7, 2016 o carte grea Link spre comentariu
spring Reputație: -23 Postat Martie 7, 2016 Oras:Maramures plai de vis Oras:Maramures plai de vis Partajează Postat Martie 7, 2016 te-n pula mea de seminarist alezat oro-analDomnule, nu cred ca au atatia ani cat am preacurvit eu. Un lucru insa observ, esti terminat. Crede-ma, iti face bine,cine pula mea te-a refuzat de ai fost nevoit sa o iei la LABA? Link spre comentariu
spring Reputație: -23 Postat Martie 7, 2016 Oras:Maramures plai de vis Oras:Maramures plai de vis Partajează Postat Martie 7, 2016 o carte greaLentils, avem un specimen frustrat aici! nea picoane doar ii prezint contextul ca el a citit doar erata Link spre comentariu
spring Reputație: -23 Postat Martie 7, 2016 Oras:Maramures plai de vis Oras:Maramures plai de vis Partajează Postat Martie 7, 2016 nea picoane doar ii prezint contextul ca el a citit doar erataCred ca Tu esti isteric la ora asta, nu Ai citit nici macar erata! Link spre comentariu
l y n x Reputație: 1615 Postat Martie 7, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Partajează Postat Martie 7, 2016 Si boule, candelele le pun la capataiul parintilor mei boule. Daca ti iei on deradere o candela, care prin definitie are un anumit scop, inseamna ca esti un cretin. Pacat de tine si iti doresc sa ai parte de LINISTE, se pare ca frustrarile sunt extrem de puternicecacat puturos candeala e duhoarea pe care o emani, candela e o unitate de masura a fluxului luminos bagami-as pula-n candilili mati de cretin Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 7, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 7, 2016 Alo... alo! Fără mame, vă rugăm!Mulțumesc! Link spre comentariu
l y n x Reputație: 1615 Postat Martie 7, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Partajează Postat Martie 7, 2016 Alo... alo! Fără mame, vă rugăm!Mulțumesc!scuze nea picoane m-a posedat lisandru pentru cateva secunde 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 7, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 7, 2016 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum