Vizitator worldoftanks Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2016 Partajează Postat Aprilie 3, 2016 'neata. Ieri am postat o carte scrisa de Anne Rice. Aici continuarea 2 Link spre comentariu
Vizitator worldoftanks Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2016 Partajează Postat Aprilie 3, 2016 3 Link spre comentariu
vanessa31 Reputație: -447 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 4, 2016 Moartea lui Ivan Ilici- Tolstoi Te face să te întrebi dacă nu cumva viața îți este doar o inutilă alergare a hamsterului în roată. Te face să vrei să ieși din tipare, să ai curajul de a-ți urma visurile, să ieși din turmă, cu riscul de a deveni un nebun de neînțeles, toate numai să nu-ți scalzi sufletul în mediocritate și bolnavă tihnă. 3 3 Link spre comentariu
debussy Reputație: 1353 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Partajează Postat Aprilie 4, 2016 Moartea lui Ivan Ilici- Tolstoi Te face să te întrebi dacă nu cumva viața îți este doar o inutilă alergare a hamsterului în roată. Te face să vrei să ieși din tipare, să ai curajul de a-ți urma visurile, să ieși din turmă, cu riscul de a deveni un nebun de neînțeles, toate numai să nu-ți scalzi sufletul în mediocritate și bolnavă tihnă. Desi sunt fan Lev Tolstoi, aceasta nuvela mi-a scapat. Thx! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2016 Partajează Postat Aprilie 4, 2016 Moartea lui Ivan Ilici- Tolstoi Te face să te întrebi dacă nu cumva viața îți este doar o inutilă alergare a hamsterului în roată. Te face să vrei să ieși din tipare, să ai curajul de a-ți urma visurile, să ieși din turmă, cu riscul de a deveni un nebun de neînțeles, toate numai să nu-ți scalzi sufletul în mediocritate și bolnavă tihnă. Tragismul rus si satira spiritului slavic nu inceteaza sa ma uimeasca ! Sa citesti si Nikolai Gogol - "Suflete moarte", oarecum asemanatoare, dar este vorba despre moartea sociala a unei societati invechite... 3 Link spre comentariu
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 4, 2016 Din anticariat...doar 2lei! Nici nu banuiam eu peste ce carte am dat!!! Pfff...Am savurat fiecare cuvant 2 Link spre comentariu
debussy Reputație: 1353 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Partajează Postat Aprilie 4, 2016 Bravo baieti. Ma bucur ca exista oameni minunati si frumosi ca voi. Mie "Mantaua" si "Revizorul" de N. Gogol, mi-au incantat sufletelul. Dupa Revizorul s-a facut si un film foarte reusit pe care o sa-l recomand imediat la sectiunea filme. 1 Link spre comentariu
vanessa31 Reputație: -447 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 4, 2016 Tragismul rus si satira spiritului slavic nu inceteaza sa ma uimeasca ! Sa citesti si Nikolai Gogol - "Suflete moarte", oarecum asemanatoare, dar este vorba despre moartea sociala a unei societati invechite... E pe lista de lecturi, o să-i dau întâietate. Mulțumesc frumos! Link spre comentariu
vanessa31 Reputație: -447 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 4, 2016 Desi sunt fan Lev Tolstoi, aceasta nuvela mi-a scapat. Thx! Au la Polirom un volum care include și Sonata Kreutzer, care însă nu mi-a plăcut la fel de mult. 1 3 Link spre comentariu
cosmin r Reputație: -982 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 4, 2016 Mersu' trenurilor ie bun la somn! Cititi zilnic! Link spre comentariu
Vizitator worldoftanks Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2016 Partajează Postat Aprilie 4, 2016 Frank Herbert - seria DUNE. Am gasit doar 3 prin casa acum. 3 cred ca le am imprumutate sau sunt pe undeva prin biblioteca. Fata de cele din foto mai sunt: Mantuitorul Dunei, Ereticii Dunei si Canonicatul Dunei. Imi place si proza SF pe langa cea clasica. Pentru cei pasionati de SF este o delectare. 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2016 Partajează Postat Aprilie 4, 2016 Frank Herbert - seria DUNE. Am gasit doar 3 prin casa acum. 3 cred ca le am imprumutate sau sunt pe undeva prin biblioteca. Fata de cele din foto mai sunt: Mantuitorul Dunei, Ereticii Dunei si Canonicatul Dunei. Imi place si proza SF pe langa cea clasica. Pentru cei pasionati de SF este o delectare. IMG_20160404_185425.jpgOOOOOO DAAAAAAA !!!! 1 Link spre comentariu
debussy Reputație: 1353 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Partajează Postat Aprilie 4, 2016 Frank Herbert - seria DUNE. Am gasit doar 3 prin casa acum. 3 cred ca le am imprumutate sau sunt pe undeva prin biblioteca. Fata de cele din foto mai sunt: Mantuitorul Dunei, Ereticii Dunei si Canonicatul Dunei. Imi place si proza SF pe langa cea clasica. Pentru cei pasionati de SF este o delectare. IMG_20160404_185425.jpgSa nu mai imprumuti niciodata carti la nimeni. Oricat de urat suna ce-ti spun, cartile pe care le ai in biblioteca raman la tine in biblioteca si nu fac picioare in afara casei tale. Iti vorbeste Stan Patitul. Exceptie fac cei in care ai incredere deplina si nu iti tradeaza increderea pe care o ai in ei. 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2016 Partajează Postat Aprilie 4, 2016 Sa nu mai imprumuti niciodata carti la nimeni. Oricat de urat suna ce-ti spun, cartile pe care le ai in biblioteca raman la tine in biblioteca si nu fac picioare in afara casei tale. Iti vorbeste Stan Patitul. Exceptie fac cei in care ai incredere deplina si nu iti tradeaza increderea pe care o ai in ei.+1 Uneori, chiar si cei in care ai incredere deplina, ajung sa te dezamageasca ! 1 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Aprilie 4, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Aprilie 4, 2016 +1 Uneori, chiar si cei in care ai incredere deplina, ajung sa te dezamageasca ! Stai sa te citeasca Vanessa! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2016 Partajează Postat Aprilie 4, 2016 Stai sa te citeasca Vanessa! Era vorba despre imprumutatul cartilor bre ! :blushing2 (Am patit si eu de cateva ori, chiar cu un prieten foarte bun, asa ca nema carti imprumutate :no2 ) Link spre comentariu
l y n x Reputație: 1615 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Partajează Postat Aprilie 4, 2016 http://ichef-1.bbci.co.uk/news/660/cpsprodpb/DCDD/production/_87514565_030679817-1.jpg 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2016 Partajează Postat Aprilie 4, 2016 http://ichef-1.bbci.co.uk/news/660/cpsprodpb/DCDD/production/_87514565_030679817-1.jpgA inceput sa fie re-editata in Germania (in mod LEGAL re-editata) ! 1 Link spre comentariu
l y n x Reputație: 1615 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Partajează Postat Aprilie 4, 2016 A inceput sa fie re-editata in Germania (in mod LEGAL re-editata) !steaua galbena va fi inlocuita cu semiluna verde Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 4, 2016 Neagu Djuvara - Între Orient și Occident. O analiză complexă și echilibrată a perioadei fanariote. 9 1 Link spre comentariu
l y n x Reputație: 1615 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Partajează Postat Aprilie 4, 2016 Neagu Djuvara - Între Orient și Occident. O analiză complexă și echilibrată a perioadei fanariote. mosu cuman face acusi 100 de ani, tu cand il ajungi picoane? Link spre comentariu
debussy Reputație: 1353 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Partajează Postat Aprilie 4, 2016 http://ichef-1.bbci.co.uk/news/660/cpsprodpb/DCDD/production/_87514565_030679817-1.jpgFara nici o gluma, am citit aceasta carte si nu odata. Nu din dragoste pentru cel care a cladit nazismul si crimele odioase, ci pentru geniul acestui om care, din nefericire, s-a pervertit in altceva. Datorita lui Germania a ajuns, in timpul cat a fost fuhrer, la un nivel tehnologic atat de avansat, incat aliatii erau in Evul Mediu fata de germani. Nu cred ca a existat un om pe lumea asta care sa fii exercitat o putere de seductie atat de mare asupra maselor ca el, indiferent de clasele sociale. Indraznesc sa spun asta, cunoscand valoarea oratorica a lui Demostene, Alchibiade pana la cei din zilele noastre.Sieg heil! 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 4, 2016 mosu cuman face acusi 100 de ani, tu cand il ajungi picoane?Nu mai am mult. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2016 Partajează Postat Aprilie 4, 2016 Fara nici o gluma, am citit aceasta carte si nu odata. Nu din dragoste pentru cel care a cladit nazismul si crimele odioase, ci pentru geniul acestui om care, din nefericire, s-a pervertit in altceva. Datorita lui Germania a ajuns, in timpul cat a fost fuhrer, la un nivel tehnologic atat de avansat, incat aliatii erau in Evul Mediu fata de germani. Nu cred ca a existat un om pe lumea asta care sa fii exercitat o putere de seductie atat de mare asupra maselor ca el, indiferent de clasele sociale. Indraznesc sa spun asta, cunoscand valoarea oratorica a lui Demostene, Alchibiade pana la cei din zilele noastre.Sieg heil! care geniu frate ?asta s-a nascut schizofrenic , vezi si tu filmu asta Link spre comentariu
l y n x Reputație: 1615 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Partajează Postat Aprilie 4, 2016 Fara nici o gluma, am citit aceasta carte si nu odata. Nu din dragoste pentru cel care a cladit nazismul si crimele odioase, ci pentru geniul acestui om care, din nefericire, s-a pervertit in altceva. Datorita lui Germania a ajuns, in timpul cat a fost fuhrer, la un nivel tehnologic atat de avansat, incat aliatii erau in Evul Mediu fata de germani. Nu cred ca a existat un om pe lumea asta care sa fii exercitat o putere de seductie atat de mare asupra maselor ca el, indiferent de clasele sociale. Indraznesc sa spun asta, cunoscand valoarea oratorica a lui Demostene, Alchibiade pana la cei din zilele noastre.Sieg heil!stalin a fost mai mare ca hicler Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum