Sari la conținut

VOI CE CARTI ATI MAI CITIT?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Moartea lui Ivan Ilici- Tolstoi

Te face să te întrebi dacă nu cumva viața îți este doar o inutilă alergare a hamsterului în roată. Te face să vrei să ieși din tipare, să ai curajul de a-ți urma visurile, să ieși din turmă, cu riscul de a deveni un nebun de neînțeles, toate numai să nu-ți scalzi sufletul în mediocritate și bolnavă tihnă. 

• Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:graveyard

Te face să te întrebi dacă nu cumva viața îți este doar o inutilă alergare a hamsterului în roată. Te face să vrei să ieși din tipare, să ai curajul de a-ți urma visurile, să ieși din turmă, cu riscul de a deveni un nebun de neînțeles, toate numai să nu-ți scalzi sufletul în mediocritate și bolnavă tihnă. 

Desi sunt fan Lev Tolstoi, aceasta nuvela mi-a scapat. Thx!

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Tragismul rus si satira spiritului slavic nu inceteaza sa ma uimeasca ! Sa citesti si Nikolai Gogol - "Suflete moarte", oarecum asemanatoare, dar este vorba despre moartea sociala a unei societati invechite...

• Like 3
Link spre comentariu

Bravo baieti. Ma bucur ca exista oameni minunati si frumosi ca voi. Mie "Mantaua" si "Revizorul" de N. Gogol, mi-au incantat sufletelul. Dupa Revizorul s-a facut si un film foarte reusit pe care o sa-l recomand imediat la sectiunea filme.

• Like 1
Link spre comentariu

Tragismul rus si satira spiritului slavic nu inceteaza sa ma uimeasca ! Sa citesti si Nikolai Gogol - "Suflete moarte", oarecum asemanatoare, dar este vorba despre moartea sociala a unei societati invechite...

E pe lista de lecturi, o să-i dau întâietate. Mulțumesc frumos!

Link spre comentariu
Vizitator worldoftanks

Frank Herbert - seria DUNE. Am gasit doar 3 prin casa acum. 3 cred ca le am imprumutate sau sunt pe undeva prin biblioteca. Fata de cele din foto mai sunt: Mantuitorul Dunei, Ereticii Dunei si Canonicatul Dunei. Imi place si proza SF pe langa cea clasica. Pentru cei pasionati de SF este o delectare.  

post-187379-0-09849000-1459785529_thumb.jpg

• Like 4
Link spre comentariu
Vizitator

Frank Herbert - seria DUNE. Am gasit doar 3 prin casa acum. 3 cred ca le am imprumutate sau sunt pe undeva prin biblioteca. Fata de cele din foto mai sunt: Mantuitorul Dunei, Ereticii Dunei si Canonicatul Dunei. Imi place si proza SF pe langa cea clasica. Pentru cei pasionati de SF este o delectare.  

attachicon.gifIMG_20160404_185425.jpg

OOOOOO DAAAAAAA !!!! :hihat

• Like 1
Link spre comentariu

attachicon.gifIMG_20160404_185425.jpg

Sa nu mai imprumuti niciodata carti la nimeni. Oricat de urat suna ce-ti spun, cartile pe care le ai in biblioteca raman la tine in biblioteca si nu fac picioare in afara casei tale. Iti vorbeste Stan Patitul. Exceptie fac cei in care ai incredere deplina si nu iti tradeaza increderea pe care o ai in ei.

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator

Sa nu mai imprumuti niciodata carti la nimeni. Oricat de urat suna ce-ti spun, cartile pe care le ai in biblioteca raman la tine in biblioteca si nu fac picioare in afara casei tale. Iti vorbeste Stan Patitul. Exceptie fac cei in care ai incredere deplina si nu iti tradeaza increderea pe care o ai in ei.

+1 Uneori, chiar si cei in care ai incredere deplina, ajung sa te dezamageasca ! :blushing2

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator

Stai sa te citeasca Vanessa! :)

Era vorba despre imprumutatul cartilor bre ! :blushing2 :blushing2 :blushing2 :laugh2 :slap2 (Am patit si eu de cateva ori, chiar cu un prieten foarte bun, asa ca nema carti imprumutate :no2 :no2 :blushing2 )

Link spre comentariu
Vizitator

http://ichef-1.bbci.co.uk/news/660/cpsprodpb/DCDD/production/_87514565_030679817-1.jpg

A inceput sa fie re-editata in Germania (in mod LEGAL re-editata) !

• Like 1
Link spre comentariu

http://ichef-1.bbci.co.uk/news/660/cpsprodpb/DCDD/production/_87514565_030679817-1.jpg

Fara nici o gluma, am citit aceasta carte si nu odata. Nu din dragoste pentru cel care a cladit nazismul si crimele odioase, ci pentru geniul acestui om care, din nefericire, s-a pervertit in altceva. Datorita lui Germania a ajuns, in timpul cat a fost fuhrer, la un nivel tehnologic atat de avansat, incat aliatii erau in Evul Mediu fata de germani. Nu cred ca a existat un om pe lumea asta care sa fii exercitat o putere de seductie atat de mare asupra maselor ca el, indiferent de clasele sociale. Indraznesc sa spun asta, cunoscand valoarea oratorica a lui Demostene, Alchibiade pana la cei din zilele noastre.

Sieg heil!

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator

Fara nici o gluma, am citit aceasta carte si nu odata. Nu din dragoste pentru cel care a cladit nazismul si crimele odioase, ci pentru geniul acestui om care, din nefericire, s-a pervertit in altceva. Datorita lui Germania a ajuns, in timpul cat a fost fuhrer, la un nivel tehnologic atat de avansat, incat aliatii erau in Evul Mediu fata de germani. Nu cred ca a existat un om pe lumea asta care sa fii exercitat o putere de seductie atat de mare asupra maselor ca el, indiferent de clasele sociale. Indraznesc sa spun asta, cunoscand valoarea oratorica a lui Demostene, Alchibiade pana la cei din zilele noastre.

Sieg heil!

care geniu frate ?

asta s-a nascut schizofrenic , vezi si tu filmu asta

post-179235-0-16506100-1459804648_thumb.jpg

Link spre comentariu

• Oras:ARK OF THE COVENANT
  • Oras:ARK OF THE COVENANT

Sieg heil!

stalin a fost mai mare ca hicler

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...