duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat August 10, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Partajează Postat August 10, 2016 Kierkegaard,Schopenhauer,Becali,Guta,d'ăștiaDastia greii,internationali si intergalactici Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat August 10, 2016 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat August 10, 2016 Dastia greii,internationali si intergalacticimai ceva ca real , barca ,city,bayern Link spre comentariu
vanessa31 Reputație: -447 Postat August 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 11, 2016 Jocurile foamei - Suzanne Collins E bună de ceva? Am citit păreri pro și contra. Link spre comentariu
inescuion Reputație: 15 Postat August 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 11, 2016 E bună de ceva? Am citit păreri pro și contra.Suzanne Collins ? E hoasca ... buna da culcat pula Link spre comentariu
Vizitator worldoftanks Reputație: 0 Postat August 16, 2016 Partajează Postat August 16, 2016 Stephenie Meyer - seria Amurg Am reușit, într-un final, să-mi fac timp și pentru a termina seria Amurg. Nu este mare diferența față de ecranizare. Se scaldă în aceeași mediocritate. Mi-a plăcut, totuși, cum a schițat trăirile Bellei.Worldoftanks out! 3 Link spre comentariu
robert_ Reputație: 41 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 9, 2016 Ilf și Petrov - Vitelul de aur 2 Link spre comentariu
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Partajează Postat Septembrie 9, 2016 Nimic mai adevarat. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2016 Partajează Postat Septembrie 9, 2016 Nimic mai adevarat.Cica mai nou Consiliul Evreilor a permis Min. Culturii din Germania sa reinceapa republicarea cartii ! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2016 Partajează Postat Octombrie 18, 2016 Aleksander Stepanov - Port Arthur (bataliile navale din Razboiul Ruso-Japonez din 1905): https://anticariatuldiverse.files.wordpress.com/2014/03/m.jpg 3 Link spre comentariu
Membru Premium gigelpetrescu Reputație: 3311 Postat Octombrie 18, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Octombrie 18, 2016 Slow walk in sad rain https://www.amazon.com/Slow-Walk-Rain-John-McAfee/dp/1499550278 In format electronic ce-i drept, de pe Amazon. Se mai găsește si la noi sub numele de "Comando prin ploaia tristă"O traducere surprinzător de reușită in românește.Nu lăsați titlul sa vă dezumfle. Cartea nu este ceea ce pare din denumire. Pe mine m-a marcat când am citit-o acum 20 de ani. 2 Citat Times New Român"În viața nu trebuie să alergi după femei și tramvaie, oricum vin altele într-un minut”. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2016 Partajează Postat Octombrie 18, 2016 In format electronic ce-i drept, de pe Amazon. Se mai găsește si la noi sub numele de "Comando prin ploaia tristă"O traducere surprinzător de reușită in românește.Nu lăsați titlul sa vă dezumfle. Cartea nu este ceea ce pare din denumire. Pe mine m-a marcat când am citit-o acum 20 de ani.McAfee autorul ? Despre ororile razboilui din Vietnam. McAfee este pentru Razb. din Vietnam ceea ce a fost Sven Hassel pentru perioada 1939-1945. http://www.cartionline.net/coperti/john-p-mcafee-comando-prin-ploaia-trista-950.jpg 2 Link spre comentariu
Membru Premium gigelpetrescu Reputație: 3311 Postat Octombrie 18, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Octombrie 18, 2016 McAfee autorul ? Despre ororile razboilui din Vietnam. McAfee este pentru Razb. din Vietnam ceea ce a fost Sven Hassel pentru perioada 1939-1945. http://www.cartionline.net/coperti/john-p-mcafee-comando-prin-ploaia-trista-950.jpgCu deosebirea ca McAfee nu a cazut in ridicol in final prin publicarea a zeci de carti, in scop pur comercial. Legiunea Blestematilor a fost intr-adevar buna.Mi-a plăcut Hassel in liceu, încă mai am colectia originală Nemira, însă acum nu cred ca as mai putea (re)citi o carte de-a lui până la capăt.McAfee autorul ? Despre ororile razboilui din Vietnam. McAfee este pentru Razb. din Vietnam ceea ce a fost Sven Hassel pentru perioada 1939-1945. http://www.cartionline.net/coperti/john-p-mcafee-comando-prin-ploaia-trista-950.jpg Citat Times New Român"În viața nu trebuie să alergi după femei și tramvaie, oricum vin altele într-un minut”. Link spre comentariu
vanessa31 Reputație: -447 Postat Octombrie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Pentru că ador distopiile, am citit Minunata lume nouă de Aldous Huxley. Mult sub 1984 a lui Orwell, dar destul interesantă. 2 4 Link spre comentariu
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Octombrie 19, 2016 Oras:the buleni Oras:the buleni Partajează Postat Octombrie 19, 2016 nick lane - the vital question pentru pasionatii de sf-uri recomand trilogia lui john scalzi - old man's war. am citit 3 volume in 4 nopti, nu mai aveam baterie la kindle. daca v-a placut hassel (si eu tot prin liceu l-am rontait), va pot recomanda momorii - ale romanilor si germanilor - din cel de-al doilea macel. sunt cel putin interesante. 1 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 19, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Cica mai nou Consiliul Evreilor a permis Min. Culturii din Germania sa reinceapa republicarea cartii ! Da, dar adnotată și comentată. 3 Link spre comentariu
masaj_yony Reputație: 14 Postat Octombrie 20, 2016 Partajează Postat Octombrie 20, 2016 Rețele de bucate ale lui Valan Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 20, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 20, 2016 Rețele de bucate ale lui ValanCine-i Valan? 1 Link spre comentariu
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Octombrie 20, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Partajează Postat Octombrie 20, 2016 Cine-i Valan?Cred ca voia să zică de Valahu 2 Link spre comentariu
mickeysabbath Reputație: 709 Postat Octombrie 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 20, 2016 Pentru că ador distopiile, am citit Minunata lume nouă de Aldous Huxley. Mult sub 1984 a lui Orwell, dar destul interesantă.Adica tu traiesti en Roumanie si mai ai nevoie de distopii fictionale pentru ... stimulare? Sa-ntineresc! 1 Link spre comentariu
vanessa31 Reputație: -447 Postat Octombrie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 21, 2016 Adica tu traiesti en Roumanie si mai ai nevoie de distopii fictionale pentru ... stimulare? Sa-ntineresc! Mai degrabă pentru comparații, decât pentru stimulare. Good point! 4 Link spre comentariu
mickeysabbath Reputație: 709 Postat Octombrie 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 23, 2016 http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/03331/bellowbooksummary_3331285b.jpg Link spre comentariu
being miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 23, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Partajează Postat Octombrie 23, 2016 De vacanta. 1 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Octombrie 23, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Octombrie 23, 2016 De vacanta.Mai bine ai citi un atlas geografic. 1 Link spre comentariu
nu ma bana Reputație: 5 Postat Octombrie 23, 2016 Partajează Postat Octombrie 23, 2016 Mai bine ai citi un atlas geografic.Nu mai găsești drumul spre Vanessa și vrei să te îndrume? Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Octombrie 23, 2016 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Octombrie 23, 2016 Courvoisier XO 3 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum