valentinmyos Reputație: 60 Postat Noiembrie 27, 2016 Partajează Postat Noiembrie 27, 2016 Cartile lui Mark Solonin (in engleza).Toate cartile lui V. B. Rezun alias Victor Suvorov, atat cele traduse in romana cat si "Inside Soviet Army". Recomand la repezeala capitolul "Why did the Soviet Tanks not threaten Romania?" ca sa realizati cam ce fel de groapa suntem. Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Noiembrie 29, 2016 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Noiembrie 29, 2016 Azi-noapte am terminat prima mea carte. Ma doare mâna de la atâta colorat 4 1 Link spre comentariu
deep river reloaded Reputație: 404 Postat Noiembrie 30, 2016 Oras:Over the rainbow Oras:Over the rainbow Partajează Postat Noiembrie 30, 2016 The Element (How Finding Your Passion Changes Everything) - Ken Robinson Link spre comentariu
operatie 1 operatie 2 Reputație: 3134 Postat Noiembrie 30, 2016 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Noiembrie 30, 2016 Azi-noapte am terminat prima mea carte. Ma doare mâna de la atâta colorat Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Decembrie 1, 2016 Mărire si decădere.Scrisa de Picon. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Decembrie 1, 2016 Mărire si decădere.Scrisa de mine. ... adică, doar decădere, că mărire de unde? 3 1 Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Decembrie 1, 2016 ... adică, doar decădere, că mărire de unde? Ai fost acum 2-3 ani un mic Guru pe site-ul asta,cel putin asa scrie in carte. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Decembrie 1, 2016 Ai fost acum 2-3 ani un mic Guru pe site-ul asta,cel putin asa scrie in carte. Haida duru-duru-duruSă îl pupi în cur pe guru'! Link spre comentariu
deep river reloaded Reputație: 404 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:Over the rainbow Oras:Over the rainbow Partajează Postat Decembrie 1, 2016 Armele lui Krupp - William Manchester Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Decembrie 1, 2016 Imi tresalta inima de bucurie si mandrie cand citesc cuvintele de felicitare pe care si le adreseaza romanii de ziua lor... :laugh2 2 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2016 Partajează Postat Decembrie 1, 2016 Imi tresalta inima de bucurie si mandrie cand citesc cuvintele de felicitare pe care si le adreseaza romanii de ziua lor... :laugh2 De ras... si nu prea 2 Link spre comentariu
vanessa31 Reputație: -447 Postat Decembrie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 2, 2016 Mă numesc Roșu - Orhan Pamuk În afară de viziunea complexă asupra artei sau construcția ingenioasă a poveștii, am rămas și acum în minte cu acest simplu citat, la care eu, una, nu am răspuns: Oare dragostea să fie aia care-l tâmpește pe om sau doar tâmpiții se îndrăgostesc? Recomand a se citi DOAR în tihnă, nicidecum în metrou sau pe fugă. S-ar pierde tot farmecul. 4 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Decembrie 2, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Decembrie 2, 2016 Mă numesc Roșu - Orhan Pamuk În afară de viziunea complexă asupra artei sau construcția ingenioasă a poveștii, am rămas și acum în minte cu acest simplu citat, la care eu, una, nu am răspuns: Oare dragostea să fie aia care-l tâmpește pe om sau doar tâmpiții se îndrăgostesc? Recomand a se citi DOAR în tihnă, nicidecum în metrou sau pe fugă. S-ar pierde tot farmecul. Ambele variante sunt corecte.Insa e atat de frumos sa fii tampit din acest motiv.. 3 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 2, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Decembrie 2, 2016 Imi tresalta inima de bucurie si mandrie cand citesc cuvintele de felicitare pe care si le adreseaza romanii de ziua lor... :laugh2 din obisnuinta :laugh2 asa sunt romanii astia cu suflet mare Link spre comentariu
le miskin Reputație: 154 Postat Decembrie 2, 2016 Oras:X. Oras:X. Partajează Postat Decembrie 2, 2016 Mă numesc Roșu - Orhan Pamuk În afară de viziunea complexă asupra artei sau construcția ingenioasă a poveștii, am rămas și acum în minte cu acest simplu citat, la care eu, una, nu am răspuns: Oare dragostea să fie aia care-l tâmpește pe om sau doar tâmpiții se îndrăgostesc? Recomand a se citi DOAR în tihnă, nicidecum în metrou sau pe fugă. S-ar pierde tot farmecul. Ambele variante sunt corecte.Insa e atat de frumos sa fii tampit din acest motiv..Chiar si castraveții se tâmpesc si se indragostesc...Love... Bre Raffaello, Pamuk asta e fundas la Besiktas de pe vremea lui Pancu. Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Decembrie 2, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Decembrie 2, 2016 Chiar si castraveții se tâmpesc si se indragostesc...Love...Bre Raffaello, Pamuk asta e fundas la Besiktas de pe vremea lui Pancu.Tu stii din experienta, cornison ofilit!Te simteai singurel si-ai vrut putina muie?Te bagi ca musca in cacat si-apoi bazai de fericire ca esti plin de fecale. 2 Link spre comentariu
le miskin Reputație: 154 Postat Decembrie 2, 2016 Oras:X. Oras:X. Partajează Postat Decembrie 2, 2016 Tu stii din experienta, cornison ofilit!Te simteai singurel si-ai vrut putina muie?Te bagi ca musca in cacat si-apoi bazai de fericire ca esti plin de fecale.Esti tâmpit, ba.Dar e frumos.Esti si indragostit. Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Decembrie 2, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Decembrie 2, 2016 Esti tâmpit, ba.Dar e frumos.Esti si indragostit.Cornison, as fi vrut eu sa mai fiu tampit din dragoste, da' mi-a trecut de mult. Tu esti tampit din nascare si nu-ti mai trece. 1 Link spre comentariu
le miskin Reputație: 154 Postat Decembrie 2, 2016 Oras:X. Oras:X. Partajează Postat Decembrie 2, 2016 Cornison, as fi vrut eu sa mai fiu tampit din dragoste, da' mi-a trecut de mult. Tu esti tampit din nascare si nu-ti mai trece.Esti tâmpit de felu' tau, atunci. Zi, ba, de ce ai divortat? Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Decembrie 2, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Decembrie 2, 2016 Esti tâmpit de felu' tau, atunci.Zi, ba, de ce ai divortat?Te-ai afanisit, dreaq, dă tot, dacă ai ajuns la replici "ba pe-a mă-tii", gen, cu Raffaello... 1 2 Link spre comentariu
le miskin Reputație: 154 Postat Decembrie 2, 2016 Oras:X. Oras:X. Partajează Postat Decembrie 2, 2016 Te-ai afanisit, dreaq, dă tot, dacă ai ajuns la replici "ba pe-a mă-tii", gen, cu Raffaello...Ca cu câniiii ii..... Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Decembrie 2, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Decembrie 2, 2016 Ca cu câniiii ii.....Mai ești și chior, pe deasupra... 2 3 Link spre comentariu
rinan Reputație: 12 Postat Decembrie 14, 2016 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Decembrie 14, 2016 „Povești de moarte și de sînge”, de Ricardo Güiraldes, mi-a căzut întîmplător în mînă, pentru un foarte scurt timp, acum cîțiva ani. Am apucat să citesc doar o singură povestire - „Feroviară” - delicioasă. Cartea a apărut în 1970 – Editura Univers. Dorind să citesc și celelalte povestiri am căutat-o prin anticariate, dar nu am avut noroc. Însă tot am găsit o soluție. Am obținut-o contracost de la Biblioteca Județeană, în copie xerox. Fiecare povestire îți trezește o anume senzație, de la oribil („De beție”) pînă la deliciu („Feroviară” - amintită mai sus) dar toate sunt niște bijuterii, una mai atrăgătoare ca alta. Ăsta e sensul în care povestirile lui Ricardo Güiraldes sunt savuroase pentru mine, deci și povestirea „Milă”. PS Am răspuns aici întrebării pe care mi-a pus-o mariusdanger în: http://nimfomane.com/forum/topic/79185-sarmale-si-rapandule/?p=2309012 Îl rog să mă ierte pentru întîrziere. Simțeam că am rămas dator cu un răspuns... dar mi-am adus aminte în cele din urmă. 5 6 Link spre comentariu
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Ianuarie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 Platon - Republica 10 Link spre comentariu
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Ianuarie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 Platon - Phaidon, Phaidros, Banchetul 7 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum