Sari la conținut

VOI CE CARTI ATI MAI CITIT?

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Nu uita de cele muzicale... :laugh2 :laugh2 :laugh2

Insinuantule!

• Like 1
  • Oras:N.Dame
Postat

Jonathan Mayo si Emma Craigie - Ultima zi din viata lui Hitler. Destul de interesanta, insa cam partizana, zugravind numai partea intunecata a nazistului-sef.

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Lumea femeilor de Alain Touraine

"Cum să explicăm o asemenea fractură între discursurile despre femei si ceea ce spun ele despre ele însele? Sigur ca nu prin sărăcia documentației, nici prin lipsa de interes din partea publicului. Dimpotriva, interesul este masiv concentrat asupra femeilor, in timp ce bărbații formeaza o categorie din ce in ce mai inexact definita si tot mai putin ca o victima a dominației masculine care a asimilat ființele de sex masculin cu umanitatea in ansamblul ei.

...........................................

Nimic nu atrage succesul mai mult decat denunțarea dominației masculine, mai ales cand le reduce pe femei la a nu fi decat efectele acesteia, ceea ce le lipsește de orice posibilitate de a se emancipa. Pozitie greu de susținut, dar care transforma feminismul intr-un simplu "front" al acțiunii clasei muncitoare."

• Like 5
  • Minus 3
  • Oras:Here
Postat

Jonathan Mayo si Emma Craigie - Ultima zi din viata lui Hitler. Destul de interesanta, insa cam partizana, zugravind numai partea intunecata a nazistului-sef.

Te rog recomanda-mi o carte care ii zugraveste partea luminata. :)

• Like 1
  • Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Nu neaparat ce vrei tu dar o carte care te cam face să tii cu nemtii ar fi Cavalcada in Iad de Vintilă Corbu
  • Like 1
Vizitator ana paraschiv
Reputație: 0
Postat

Nu chiar... :)

Asta - in asta e descris in tuse luminoase.

post-224146-0-62867900-1488038346_thumb.jpg

• Like 4
  • Minus 2
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Vezi că este pe History un documentar, cică sunt indicii clare c-ar fi trăit printr-o junglă argentiniană...toate astea, după 1945😎

Sunt numa' ochi și urechi pă tiviuðŸ˜

• Minus 14
Vizitator
Postat

Asta - in asta e descris in tuse luminoase.

Cum ti s-a parut "Apocalipsa" lui Palahniuk ?

Vizitator
Postat

Vezi că este pe History un documentar, cică sunt indicii clare c-ar fi trăit printr-o junglă argentiniană...toate astea, după 1945

Sunt numa' ochi și urechi pă tiviu

Da, cu siguranta nu a murit in buncar. Cam toate capeteniile au fugit in America Latina (Mengele a murit prin Brazilia, prin 1977 parca, intr-o zi cand inota, a facut un atac de cord, Eichmann prins de Mossad tot prin Argentina, si alti generali nazisti care si-au lasat oasele pe acolo....)

• Like 2
Vizitator ana paraschiv
Postat

Cum ti s-a parut "Apocalipsa" lui Palahniuk ?

Cum sa- mi para ? Foarte tare, omuletul asta si Irvine Welsh scriu pentru mine . Imi plac cei care scandalizeaza burghezia.
  • Like 4
  • Minus 2
Postat

Vezi că este pe History un documentar, cică sunt indicii clare c-ar fi trăit printr-o junglă argentiniană...toate astea, după 1945

Sunt numa' ochi și urechi pă tiviu

Lasa TV-ul, e lasatul secului, treci la baut! :)

• Like 2
Postat

Nu pot sa iti satisfac doleanta, nu snt un exeget al biografiei lui Hitler. Am vrut sa spun ca autorii englezi au insistat exclusiv asupra consecintelor negative ale actiunilor lui. Or, zugravul a mai facut si lucruri bune, chiar daca punctual (autostrazi, industrializare etc.).

Atentie! eu nu sustin niciun moment ca a fost un personaj pozitiv. Dar cred ca o imagine corecta se formeaza din lumini si umbre. ;)

• Like 1
  • Oras:the buleni
  • Oras:the buleni
Postat

Da, cu siguranta nu a murit in buncar. Cam toate capeteniile au fugit in America Latina (Mengele a murit prin Brazilia, prin 1977 parca, intr-o zi cand inota, a facut un atac de cord, Eichmann prins de Mossad tot prin Argentina, si alti generali nazisti care si-au lasat oasele pe acolo....)

enumera 5 nazisti - capetenii mari, asa cum le numesti tu - care nu au fost prinsi si judecati.

in alta ordine de idei mi se pare aberant sa incropesti cateva fraze pozitive (d-apoi o carte intreaga) despre unul din piromanii europei si cu siguranta groparul unei natiuni.

• Oras:in spania
Postat

ziceti-mi ba si mie o carte! sa fie interesanta si sa ma tina lipit da monitor

• Like 3
  • Minus 1
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

ziceti-mi ba si mie o carte! sa fie interesanta si sa ma tina lipit da monitor

pre_1488080222__fb44_front_xlarge.jpg

• Like 1
  • Minus 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

ai scos ceva nou?? nebunule care esti =))

• Like 3
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...