quasim Reputație: 2451 Postat August 23, 2014 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Partajează Postat August 23, 2014 @fane, sa inteleg ca esti fan inrait de S.F-uri?.. Link spre comentariu
fanebabane Reputație: -446 Postat August 23, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat August 23, 2014 @quasim - fan Brotacelu' Link spre comentariu
kiper Reputație: 35 Postat August 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 24, 2014 Lituma in Anzi. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 24, 2014 Partajează Postat August 24, 2014 Ultima care am citit-o a fost idiotul, sa nu mor si eu incult, asta fiind acum un an Link spre comentariu
Sia Chandelier Reputație: 83 Postat August 25, 2014 Oras:in your left mirror Oras:in your left mirror Partajează Postat August 25, 2014 Das Kapital de Karl Marx Link spre comentariu
terenteterente Reputație: 244 Postat August 25, 2014 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat August 25, 2014 motanul incaltat 1 Link spre comentariu
Romero Reputație: 113 Postat August 28, 2014 Oras:da' cica cicalaca cichi cha Oras:da' cica cicalaca cichi cha Partajează Postat August 28, 2014 o carte de biologie. Link spre comentariu
Sia Chandelier Reputație: 83 Postat August 29, 2014 Oras:in your left mirror Oras:in your left mirror Partajează Postat August 29, 2014 五輪の書 Link spre comentariu
kiper Reputație: 35 Postat August 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 29, 2014 Arhipelagul Gulag Link spre comentariu
Psychosocial Reputație: -17 Postat August 29, 2014 Oras:Sanitarium Oras:Sanitarium Partajează Postat August 29, 2014 In curand o sa scoata Fredo o carte ! Link spre comentariu
harrypoker77 Reputație: -411 Postat August 30, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Partajează Postat August 30, 2014 In curand o sa scoata Fredo o carte ! Din maneca? Link spre comentariu
indubitabil Reputație: 2178 Postat August 30, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Partajează Postat August 30, 2014 suge pu£a că(o)rturare vine iarna Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat August 30, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 30, 2014 Jack London - Lupul de mare, Visul lui Debs, Calcaiul de fier, Oamenii abisuluiRecomand si Colt Alb de acelasi autor. 1 Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 30, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat August 30, 2014 Din maneca? Din portbagaj de la Q7....alb perlat Link spre comentariu
Laudanum Reputație: 555 Postat August 30, 2014 Oras:Colo Oras:Colo Partajează Postat August 30, 2014 Recomand si Colt Alb de acelasi autor.Du-te la dentist...dar nu cred ca pot sa ti-l albeasca...mai bine ti-l scot si pe-ala ultimul, poate-ti imbunatatesc serviciile Link spre comentariu
quasim Reputație: 2451 Postat August 30, 2014 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Partajează Postat August 30, 2014 In opinia mea, cel mai bun roman al lui Jack London e "Martin Eden". 1 Link spre comentariu
Romero Reputație: 113 Postat August 30, 2014 Oras:da' cica cicalaca cichi cha Oras:da' cica cicalaca cichi cha Partajează Postat August 30, 2014 Sms-uri de pe Iphone 5S. Link spre comentariu
Azareth Reputație: 450 Postat Septembrie 1, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Partajează Postat Septembrie 1, 2014 Jocul lui Ender de Orson Scott Card Premiile Hugo si Nebula pentru aceasta opera SF Pamantul este atacat din nou. Gandacii extraterestri se pregatesc pentru o ultima lovituraSupravietuirea rasei umane atarna de descoperirea unui geniu militar care ii poate invinge pentru totdeauna. Ender Wiggin. Geniu. Neîndurator. Viclean. Un maestru în strategie si tactica. Si un copil în acelasi timp. Copilaria lui Ender se termina atunci când, recrutat de guvern pentru a fi antrenat în armata, ajunge în noua sa casa: Scoala de Lupta. Chiar si între recruti de elita, Ender se arata a fi un geniu între genii. Reuseste în orice simulare de razboi. Dar oare toata presiunea si singuratatea vor ajunge sa îl înfrânga înainte de batalia finala? Cum va reactiona el în conditii reale de razboi? în cele din urma, Scoala de Lupta nu-i decat un joc, iar batalia finala, doar un test.... sa fie asa ? Link spre comentariu
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Partajează Postat Septembrie 1, 2014 Cea mai faina carte care am citit-o a fost Hanibal Lecter Link spre comentariu
Azareth Reputație: 450 Postat Septembrie 1, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Partajează Postat Septembrie 1, 2014 1984 de George Orwell Romanul descrie o Mare Britanie in urma unui rzboi nuclear ipotetic dintre Est si Vest, care ar fi avut loc în anii '50, în care s-a instaurat un regim de tip totalitar foarte inspirat din ceea ce a fost stalinismul si din anumite elemente ale nazismului. Libertatea de expresie ca atare nu mai exista. Toate gandurile sunt minutios supravegheate, iar imense afise, care troneaza pe strazi, indica tuturor ca"Big Brother is watching you" Romanul lui George Orwell, editat în 1949, receptat de foarte multi - înc de pe atunci - ca un semnal de alarma, ramâne si acum departe de a fi doar o distopie învechita. Exista voci care afirm ca, odata cu trecerea anilor, el devine tot mai actual.Primul capitol începe cu portretul Fratelui cel Mare care "sta cu ochii pe tine" - expresie a carui dublu sens e lesne de sesizat: Fratele cel Mare te protejeaza, se intereseaza mereu (îi pasa) de soarta ta, însa, în acelaai timp, tu nu poti face nimic fara ca el sa nu stie: te supravegheaza clipa de clipa. Cu o inspiratie interesanta primita probabil din acest roman este si filmul Equilibrium cu Christian Bale in rolul principal, unde avem de asemenea de a face cu o lume similara celei din “1984”. Link spre comentariu
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 1, 2014 1948 de George Orwell Romanul descrie o Mare Britanie in urma unui rzboi nuclear ipotetic dintre Est si Vest, care ar fi avut loc în anii '50, în care s-a instaurat un regim de tip totalitar foarte inspirat din ceea ce a fost stalinismul si din anumite elemente ale nazismului. Libertatea de expresie ca atare nu mai exista. Toate gandurile sunt minutios supravegheate, iar imense afise, care troneaza pe strazi, indica tuturor ca"Big Brother is watching you" Romanul lui George Orwell, editat în 1949, receptat de foarte multi - înc de pe atunci - ca un semnal de alarma, ramâne si acum departe de a fi doar o distopie învechita. Exista voci care afirm ca, odata cu trecerea anilor, el devine tot mai actual.Primul capitol începe cu portretul Fratelui cel Mare care "sta cu ochii pe tine" - expresie a carui dublu sens e lesne de sesizat: Fratele cel Mare te protejeaza, se intereseaza mereu (îi pasa) de soarta ta, însa, în acelaai timp, tu nu poti face nimic fara ca el sa nu stie: te supravegheaza clipa de clipa. Cu o inspiratie interesanta primita probabil din acest roman este si filmul Equilibrium cu Christian Bale in rolul principal, unde avem de asemenea de a face cu o lume similara celei din “1984”.cand plm mai muncesti? Link spre comentariu
marian175 Reputație: 912 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 1, 2014 E liber azi..... tu nu ai fost lunea trecuta ?... crezi ca am uitat ? Link spre comentariu
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 1, 2014 E liber azi..... tu nu ai fost lunea trecuta ?... crezi ca am uitat ?Da mah ai dreptate,da'plm eu am citit cateva blonde lunea trecuta si el a citit doua carti doar azi Link spre comentariu
marian175 Reputație: 912 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 1, 2014 Cred ca are om care ii citesteAza ... zi adevaru'.. Link spre comentariu
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 1, 2014 Cred ca are om care ii citesteAza ... zi adevaru'..mah ma lasi...16.51 si 17.02ce-i aici mah,alliens? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum