Sari la conținut

Randunica is back

Postări Recomandate

• Oras:Colo
  • Oras:Colo
Postat

Si uite asa se scurge apa-n balta si pestii se zbat in namol...

ps: sorina si xenia :clapp :clapp :clapp . Trantitul peste bot/cioc e o virtute :hihat :hihat :hihat :hihat

• Like 4
Vizitator
Reputație: 0
Postat

JJ, hai sa lamurim un lucru. 

Eram la o petrecere de "curve si curvari .  Tu despre ce voiai sa discutam? Despre " Critica ratiunii pure" sau " Influenta razalor de luna asupra menstruatiei la gaini" in intr-un limbaj academic? C'mon man! De fapt, tu intotdeauna ne-ai privit pe noi, pacatosii si pacatoasele ce populam acest forum de sus, cu un aer de superioritate autosuficienta, cu o morga de om cazut din intamplare parca intr-o lume ce nu-i a lui, dar pe care ... o cauti, o frecventezi, in care vii, revii si tot asa... Ai idei putine dar fixe, pe care tot incerci sa ni le impui, ca picatura chinezeasca si iti sustii putinele-ti idei pana in panzele albe, chiar daca evidenta te contrazice. Asa ai facut si atunci si, desi eram la o petrecere unde se presupunea ce trebuie sa ne "simtem bine", ai inceput sa te iei de Randunica. Nici nu mai are importanta daca erau sau nu indreptatite criticile tale, nu era momentul. Si nici locul. Atunci am inceput eu mai cu sarg sa umblu cu "instrumentul in gura", incercand sa creez o diversiune, o caterinca ceva, chiar daca nu prea elevata, sperand ca discutia va glisa spre altceva. Dar tu nu! Tu ii dadeai inainte, spre neplacerea celor de fatza. Asa cum s-a spus, intr-un tarziu am intervenit abrupt in discutie incercand sa te fac sa intelegi ca esti deplasat. E drept, imi fac mea culpa, la un moment dat am cam exagerat cu decibelii si vazand ca alunec si eu in aceeasi greseala pe care ai facut-o tu, m-am dus s-o ajut pe Deeana la gratar, lasand discutia balta, pentru a nu exploda situatia si mai mult.  Dintre toti de acolo, singurul care nu si-a gasit locul ai fost tu.  La o petrecere, daca nu stii, lumea bea, mananca, danseaza, rade, glumeste ... chestii frivole, plebee, de oameni simpli. Era un garden party casual, nu receptie la ambasada. Asa ca mon cher, cel ce a declansat discutiile si conflictele ai fost tu, cu celebru-ti stil plin de aroganta, pe care l-ai afisat din plin si la cele 2-3 intalniri de joi la care ai participat. Tu esti de fapt un "fitilist", care arunca nada, care baga batul printer uluci, care plin de infatuare si obraznicie amorsezi bomba si apoi te plangi ca ti-a cazut in cap.

De afumat, recunosc, eram afumat. De la gratar ca-mi mirosea si parul a carnati si nu de la cele vreo 200 ml whisky si 4-5 beri consumate de la ora 18 seara la 5 dimineata. De cand ies eu cu membri ai acestui forum (si sunt multe, foarte multe) nu am avut decat doua iesiri virulente: cea despre care vorbim acum si inca una cu un alt membru.  Si stii de ce? Pentru ca ma enerveaza ipocrizia, aroganta si infatuarea. Domnule JJ, eu, desi sunt unul dintre decanii de varsta, am o profesie ce inca mi-o ador si in care am reusit frumos, desi am multe,multe argumente pentru a ma da mare, pe care cu voia ta, din motive evidente nu le insir aici, caut sa ma port cat mai firesc. Daca sunt la un bar, o terasa, beau o bere, doua, trei sau un pahar de vin, rad, glumesc, dansez ( acum un an, pe la 2 noaptea dansam valsuri vieneze cu o fata, in mijlocul Smardanului, pe flasneta lui Charlot).  In alta seara/noapte am chemat lautarii la masa, de au murit de ras Anonna si Obiectiv cand au aparut si ei.

Traiesc viata domnule si nu am de gand sa mi-o strice nimeni cu araoganta si gamfa lui. Suntem pe acest forum curvari viciosi si curve uniti prin desfraul nostru, nu sa ne etalam cultura, inteligenta, banii sau mai stiu eu ce.  Asta nu ai inteles tu, JJ si de asta am zis ca ai cam gresit camera. Intri intr-o comunitate daca ai subiect comun si te comporti ca atare. Nu intri la bodega "La cateaua lesinata" imbracat in smoking si sa comanzi foie gras si Veuve Cliquot, ci ce poate oferi bodega aia.  Vrei ceva de soi, te duci la Ritz, costumat ca atare. Nu intri intr-o comunitate sa faci "cercetari sociologice" uitandu-te ironic, de sus,  la cei ce o populeaza ca la niste insecte dintr-un insectar, snoband si stramband din  aristocratic din nas.

Aceasta postare este un raspuns la mai multe remarci pe care le-ai facut la adresa mea. Am preferat un singur raspuns, cuprinzator si, sper eu complet. De fapt, tu ai mutat o discutie in contradictoriu pe forum in viata reala transformand-o in conflict, apoi, ai mutat-o din nou, pe forum. Daca erai intr-adevar domnul ce te pretinzi a fi, imi dadeai un telefon ( Deeana il are) si discutam, chiar la o cafea. Dar tu ai preferat sa ma ataci pe forum, public, cu lasitate, mintind sau exagerand.  Si ai mai facut ceva: ai sifonat, lucru si mai urat. Imi spuneai pe aici , pe undeva, acum vreo 2-3 saptamani cand l-a muscat musca tzetze pe Advanced, urmat in haita de Shaworma, Takayama si de ... tine ca "uite cati nu te sufera si te ataca" . Mi-am amintit de asta aseara, cand ai patit acelasi lucru. Si nu-mi spune ca cei ce te-au atacat sunt asa si pe dicolo! Nici oponentii mei nu erau mai breji.

Eu inchei aici, nu iti voi mai raspunde. Te las pe tine sa ai ultimul cuvant, stiu ca-ti place.

Numai bine iti doresc!

trebuie neaparat sa facem un sprit impreuna :) imi place cum gandesti..

• Like 6
  • Minus 2
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

Urat ba , urat !!!. M-am gandit mult si m-am abtinut cu greu sa nu vin la petrecere si incep sa ma felicit pentru alegere altfel aflam si eu acum ca sunt chel , am un ochi de sticla , un picior de lemn , ca sunt gras si betiv ,etc . Cu toate ca sunt mare amator de petreceri inca o data mi se intareste decizia de a nu participa la nici o adunare sau petrecere organizata de voi . 

Asa de curiozitate , voi va intalniti sa va studiati unul pe altul pentru a avea motiv de barfa sau va duceti sa va distrati ?

• Like 4
  • Minus 2
Vizitator takayama
Postat

Personaje de Caragiale,curat murdar,coane.

• Oras:Clongowes
Postat

Picon,

ce ai relatat despre acel incident neplacut (pe care l-ati provocat) nu face decat sa confirme ce am spus: erai BEAT. N-are rost sa mai spun ceva, au fost si altii prezenti si stiu si ei cine a inceput, cine de cine s-a luat. DACA vor vrea, vor putea relata cum au decurs lucrurile. NU le-o cer, e dreptul lor la tacere. Sorina a fost foarte blanda numind "chestiuni" mizeriile voastre. Raspunsul pe care l-ai postat e plin de insinuari si acuze ciudate, de parca ajuns acolo eu as fi stat intr-un colt, privind olimpian ce face "plebea". Esti un mincinos cand spui asta: am mancat, am baut (nu alcool pentru ca nu beau si nu vad ceva gresit in asta), am dansat, am vorbit cu mai toata lumea, am ras, am glumit, m-am si uitat la meci (si nu singur, ci impreuna cu inca doi participanti). Ba am si incercat sa atenenuez efectul unei iesiri in decor pe care o avusesesi mai devreme, la fel cum au facut si altii. Adica ... m-am integrat si m-am purtat la fel ca si ceilalti.

Spui ca la cele 2-3 intalniri la care am participat am fost arogant, evident deranjandu-i pe ceilalti.

La prima intalnire, in noiembrie 2013, am venit la insistentele unuia dintre voi. Cand am ajuns, grupul era deja format, discutii erau deja in desfasurare, destul de aprinse, atmosfera destul de tensionata. V-am fost prezentat, v-am intins mana si m-am asezat la masa, fata in fata cu unul dintre voi, nu-i dau numele, va putea spune singur daca va vrea. In seara aceea, trei dintre cei prezenti au venit sa vorbeasca cu mine, unul dintre ei fiind tu, totul fiind foarte relaxat.

La a doua, la care ajunsesem dupa o intalnire cu o fata prezenta pe forum, am ajuns, am salutat pe cei prezenti, m-am asezat langa cei pe care-i cunosteam si, iarasi, totul a fost foarte relaxat: am ras, am glumit.

Unde-a fost deranjul?

Bic.c, au fost doua episoade urate in seara aceea, ambele implicandu-l pe "afumat" (nu DOAR de la gratar, ci de la bautura) - prefer sa cred ca de la bautura a avut starea aceea, altfel ar fi trist -, unul pe Irina. S-a trecut insa lejer peste ele, desi pentru primul a fost nevoie de vreo 10-15 minute pentru a se reveni la normal. Te-ai fi putut simti foarte bine.

Takayama, n-ai cu cine.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Colegilor, haideti, din respect pentru gazda, sa nu aruncati in spatiul public ceea ce s-a petrecut intrun mediu privat:) Eu nu am partieprie-uri, si personal chiar cred ca nu avem niciunul calitatea de a judeca pe celalalt, iar daca exista divergente personale, cred ca e mai bine sa se dezbata prin PM. Sorina, toata stima pentru pozitiile tale, absolut verticale si principiale!!

• Like 5
Postat

JJ si Picon, eu zic ca ar fi indicat sa nu prelungiti aceasta disputa. Nu va face cinste niciunuia dintre voi.

Haideti, pe cat posibil, sa nu amestecam realul cu virtualul!

Sunteti oameni inteligenti, puteti regla conturile in privat sau cel putin va puteti ignora.

Ceea ce s-a intamplat la intalnirile dintre noi nu se cuvine a fi expus public, cred ca intelegeti foarte bine lucrul asta.

• Like 3
  • Minus 6
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Gyorgye, absolut corecta pozitia ta. Absolut corecta pozitia Sorinei. Personal, nu am facut decat sa raspund unui sir de acuzatii, exagerari si chiar minciuni pe care le-a lansat Deep River/ JJ aici, pe forum. Nu eu am exportat conflictul din real in spatial virtual, nu eu am povestit ce  s-a intamplat acolo, nu eu am povestit altora. Asa cum am spus in postarea mea, daca simtea nevoia, JJ ma putea contacta si puteam sa ne lamurim la o cafea/limonada, nu sa puna pe forum toata mizeria asta. A avut multe postari pe tema asta, pe multe threaduri si trebuia sa-mi expun si eu pozitia.

Petrecerea a fost o reusita, episodul neplacut a durat in total cam juma' de ora ( pentru ca a fost un episod compus din doua reprize). Toata lumea se distra si se amuza, doar cineva tot pescuia de zor, in ape tulburi.

Din pacate, am mai trait doua episoade (singurele de altfel) cand alte doua personaje au venit special la intalniri doar sa se certe cu cineva.

Unul este Skydiver (episodul cu Sorina). Pe cealalta persoana, din respect pentru ea (recunosc ca sunt subiectiv - am fata de acea persoana frumoase sentimente de amicie), prefer s-o trec sub tacere.

In rest, cu exceptia a vreo 4 episoade mai neplacute, intalnirile au fost super, relaxante si amuzante.  Se intampla uneori, chiar si intre buni prieteni sa mai apara neintelegeri, dar intre memebri ai unui forum ...

P.S. Iata ca si Magicu' are o pozitie similara.

Postat

JJ si Picon, eu zic ca ar fi indicat sa nu prelungiti aceasta disputa. Nu va face cinste niciunuia dintre voi.

Haideti, pe cat posibil, sa nu amestecam realul cu virtualul!

Sunteti oameni inteligenti, puteti regla conturile in privat sau cel putin va puteti ignora.

Ceea ce s-a intamplat la intalnirile dintre noi nu se cuvine a fi expus public, cred ca intelegeti foarte bine lucrul asta.

Sigur, Magic, sa nu cumva sa-i stricam imaginea lui Picon. Sa ne purtam ca in "Hainele cele noi ale imparatului". Sa-l lasam pe Picon sa spuna ca un "conflict" (in mintea lui conflict) din mediul virtual a fost adus in sfera reala de mine, desi stim cum au stat lucrurile.

Gyorgye, absolut corecta pozitia ta. Absolut corecta pozitia Sorinei. Personal, nu am facut decat sa raspund unui sir de acuzatii, exagerari si chiar minciuni pe care le-a lansat Deep River/ JJ aici, pe forum. Nu eu am exportat conflictul din real in spatial virtual, nu eu am povestit ce s-a

Arata-mi exagerarile si minciunile. Esti invitatul meu.

• Telefon: azareth.maximus
  • Oras:Avalon
Postat

sincer, daca nu-ti place undeva, nu-ti place anturajul, pleci si pace, nu trebuie sa te dai in spectacol nici atacand si nici aparand pe cineva, mai mult decat este necesar, eu nu va stiu, nu am fost acolo si nici nu aveam cum sa fiu :) insa daca omul va invita la party, incercati din respect fata de gazda, sa nu degenerawti

• Like 1
  • Oras:Dudesti
  • Oras:Dudesti
Postat

sincer, daca nu-ti place undeva, nu-ti place anturajul, pleci si pace, nu trebuie sa te dai in spectacol nici atacand si nici aparand pe cineva, mai mult decat este necesar, eu nu va stiu, nu am fost acolo si nici nu aveam cum sa fiu :) insa daca omul va invita la party, incercati din respect fata de gazda, sa nu degenerawti

Aza,m-a intrebat Lomeo de tine....ce-i spun? :)

Postat

De acord cu tine. Se-aude la Picon si la Irina?

Postat

De asemenea, daca sunt invitat la o petrecere sau alt gen de eveniment monden, obisnuiesc sa intreb cine mai vine, o fi sau nu politicos, insa ma fereste de a da ochii cu diverse persoane cu care nu ma inteleg si atunci aleg sa nu particip. Sa fiti siguri ca daca ar fi o petrecere de forumisti la care ar participa XO XO, Lomeo, Laudanum sau James Joyce, as alege sa nu particip.

later edit, sa nu o uit nici pe Amada :)

Postat

Sigur, Magic, sa nu cumva sa-i stricam imaginea lui Picon. Sa ne purtam ca in "Hainele cele noi ale imparatului". Sa-l lasam pe Picon sa spuna ca un "conflict" (in mintea lui conflict) din mediul virtual a fost adus in sfera reala de mine, desi stim cum au stat lucrurile.

OK, nu ai fost tu cel care a adus conflictul din virtual in real, ba chiar ai incercat elegant sa-l eviti.

Tocmai de aceea nu inteleg de ce nu faci acelasi lucru si acum. Iti foloseste la ceva daca reusesti, cum spui tu, sa-i strici imaginea lui Picon?

Postat

Dragilor, asa cum am mai spus, eu pun punct discutiilor pe aceasta tema. Orice prelungire a ei, va aduce deservicii gazdei, in primul rand si poate si altor participanti, posibile victime colaterale.  Nu am facut decat sa raspund, repet, acuzatiilor lansate in mai multe randuri de JJ, care se simte mai confortabil in fata tastaturii decat in fata preopinentului. Repet, era preferabil sa vorbim in privat la un ci-co, nu sa scrie aici. Timpul nu e pierdut, daca doreste, e invitatul meu.

Acuma, voi iesi de pe forum, mai am trebi la birou de rezolvat, voi reintra dupa amiaza/ seara.

O zi magica, sa aveti!

Postat

De asemenea, daca sunt invitat la o petrecere sau alt gen de eveniment monden, obisnuiesc sa intreb cine mai vine, o fi sau nu politicos, insa ma fereste de a da ochii cu diverse persoane cu care nu ma inteleg si atunci aleg sa nu particip. Sa fiti siguri ca daca ar fi o petrecere de forumisti la care ar participa XO XO, Lomeo, Laudanum sau James Joyce, as alege sa nu particip.

Azareth, nu confunda forumul cu viata reala. Ti-as putea da o sursa sigura in ce ma priveste. ;)

OK, nu ai fost tu cel care a adus conflictul din virtual in real, ba chiar ai incercat elegant sa-l eviti.

Tocmai de aceea nu inteleg de ce nu faci acelasi lucru si acum. Iti foloseste la ceva daca reusesti, cum spui tu, sa-i strici imaginea lui Picon?

Picon, mai vrei?

Magic, hai sa recapitulam: am reintrat pe forum cu un alt nume din ratiuni tehnice. Picon mi-a urat "Bine-ai revenit!" si l-am intrebat daca spune adevarul la bautura sau nu. Daca raspunsul era negativ, atunci as fi dat o alta interpretare tiradei seala din acea seara. As fi putut sa nu-i raspund, de acord. Irina, la fel, a socotit (de ce nu ma mira oare?) ca m-am pierdut cu firea si n-aveam ce sa-i raspund.

NU vreau sa stric vreo imagine, doar ca nu-mi prea place situatia in care un om mistifica.

Vizitator
Postat

pe unii nu-i cunosc, dar iti spun ca XOXO e ok...nu iti strica cheful :P

Postat

Dragul meu, nicaieri nu se dezvaluie mai bine caracterul unui om decat la nervi, la betie si sub protectia anonimatului, deci nu exista nicio garantie ca in realitate nu te vei comporta la un moment dat, ca  aici pe forum, tu sau altii impricinati, personaje cu care, nu am intentia sa relationez. ..... vezi tu, uneori poti face o impresie proasta si definitiva

Da, aici pe forum ne dam cu totii haiduci, uneori, nu e bine :)

Azareth, nu confunda forumul cu viata reala. Ti-as putea da o sursa sigura in ce ma priveste. ;)

Postat

pe unii nu-i cunosc, dar iti spun ca XOXO e ok...nu iti strica cheful :P

adica are si alte expresii in afara de cea ca-si baga pula :laugh2

Postat

Dragilor, asa cum am mai spus, eu pun punct discutiilor pe aceasta tema. Orice prelungire a ei, va aduce deservicii gazdei, in primul rand si poate si altor participanti, posibile victime colaterale.  Nu am facut decat sa raspund, repet, acuzatiilor lansate in mai multe randuri de JJ, care se simte mai confortabil in fata tastaturii decat in fata preopinentului. Repet, era preferabil sa vorbim in privat la un ci-co, nu sa scrie aici. Timpul nu e pierdut, daca doreste, e invitatul meu.

Uite ca au fost doi participanti neutri care au infirmat ce ati spus tu si Irina. Iar daca ar mai scrie si altii, numarul lor ar creste, aducand deservicii nu gazdei, ci tie si Irinei.

Era preferabil sa nu te imbeti si sa nu vorbesti aiurea iar daca ti se parea ca am ceva personal cu tine, sa imi ceri socoteala intre patru ochi, nu sa te lansezi intr-o tirada mizera la adresa mea de fata cu altii.

Multumesc pentru invitatie, dar ti-o refuz.

Ceea ce era de demonstrat, s-a demonstrat: MINTI.

Dragul meu, nicaieri nu se dezvaluie mai bine caracterul unui om decat la nervi, la betie si sub protectia anonimatului, deci nu exista nicio garantie ca in realitate nu te vei comporta la un moment dat, ca  aici pe forum, tu sau altii impricinati, personaje cu care, nu am intentia sa relationez. ..... vezi tu, uneori poti face o impresie proasta si definitiva

Daca ai avea simtul umorului, ai citi mai relaxat anumite chestiuni. ;)

Postat

Daca ai avea simtul umorului, ai citi mai relaxat anumite chestiuni. ;)

Recunosc, sunt putin sau putin mai mult, lipsit de umor, asa a fost viata mea si asa am ajuns sa fiu, sper ca nu port vreo vina in acest sens. Cred ca este mult mai bine, cel putin asa nu vor mai exista subiecte de genul flamanda in finlanda, vezi, cand am vrut sa ma joc, am fost etichetat intr-un mod, daca nu vreau sa ma joc, iara nu e bine :) ... stiu, asta-i firea omeneasca

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...