Sari la conținut

concurs-cea mai frumoasa pulicica

Postări Recomandate

• Oras:Clongowes
Postat

Cand o sa-ti poti face frizura cu ea, da, atunci sa mai postezi imagini.

Sunt chel! :laugh2

Atunci e clar cand sa mai postezi imagini. ;)

• Like 1
  • Telefon: baiat3rau
  • Oras:Bucuresti
Postat

Evident ca, in acest caz, prima iti va fi dedicata!

Postat

Ohhh Tu Sanctus Augustus Imperator! Cum as putea vreodata sa iti raman dator? Voi incerca inainte de prima.. :bow

Postat

Multumesc :)

Dragut gestul. Si chestia aia mov. Din pacate nu e genul de penis care imi place mie, sper sa nu te superi ca am zis asta :D

Mult succes in viata, cu ea si tot! Pupicu'.

Nu am de ce sa ma supar! Multumesc pentru urari! Si tie toate cele bune! (si numai din cele care iti plac... :kiss3 )

• Like 1
  • Oras:B.
  • Oras:B.
Postat

:)))))) jalnic.

Nu dragule, despre forma este vorba... :)

Da' ce draga, vroiai si mutanta si frumoasa?

Colegu, incearca la Ciomu!

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

E cunoscut ca femeile nu apreciaza corect in cifre dimensiunile instrumentelor .

Azi am fost  la Sylvia , a fost impresionata de marime ,zicea ca "stau bine pe scula" i s-a parut ca am vreo 21 cm.

De cand m-am ingrasat centimetrii de grasime s-au depus la baza ei , nu degeaba aia in filme is numa un muschi s-un tendon si totusi chiar 21 cm nu am avut nici la 18 ani cand eram de 60 kg.

Insa live masivitatea are impact psihologic.

Avea si un p***lometru din ala cu gauri pai aia ultima numita "extra cea mai mare" nu intram nici in semierectie cand i l-am arata a apucat-o rasul ca trebuie sa isi ia altu.

Si aia cica ne-au scos in sondaje pe la coada europei , am dubii cum s-a facut statistica aia probabil s-au autodeclarat pe incredere.

Postat

Deloc impresionat. Cand o sa-ti poti face frizura cu ea, da, atunci sa mai postezi imagini.

post-128734-0-99552300-1409299955_thumb.jpg

Si cum inainte de Intai

Freza cu carare imi facui :rax2

Acum stau si astept cu frica

Oare JJ ce o sa mai zica !? :laugh2

Postat

attachicon.gif4_JJ.jpg

Si cum inainte de Intai

Freza cu carare imi facui :rax2

Acum stau si astept cu frica

Oare JJ ce o sa mai zica !? :laugh2

Fa-ti-o fluier si sufla tare-n ea. ;)

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Cele mai frumoase "pulicele" is alea de gigoloi ... asa zice lumea :laugh2

Postat

Fa-ti-o fluier si sufla tare-n ea. ;)

Cum as face asa pacat?

Caci pentru Augustus suflatu-i rezervat!

Si cum cale nu-i de-ntors

Iata cum o lacrima mi-a stors!

post-128734-0-80824500-1409302152_thumb.jpg

Ite et amplius iam noli peccare

Postat

Cele mai frumoase "pulicele" is alea de gigoloi ... asa zice lumea :laugh2

Once a gigolo doesn't mean always a gigolo. Cu bautura e mai greu insa. Dar nu-i nimic, eu sunt gata sa platesc costurile aferente internarii matale la dezalcoolizare.

Postat

Domnule JJ, dupa cum vezi, eu nu te pomenesc pe nicaieri.  Daca domnia ta te simti vizat, e altceva.  Poate musca pe caciula? Amintirile te chinuiesc/ amintirile te rascolesc si probabil de aici rautatea asta abia mascata de o "domnie" ce se cojeste pe zi ce trece.  Rautate, ranchina, dorinta de razbunare caracteristici oamenilor marunti, cu caracter marunt cu multe frustrari si complexe acumulate.

Domnule JJ, te-am ignorant asa cum am zis, dar vad ca tu ma tot ataci pe unde apuci. Voi continua sa te ignor.  In fond nu-mi permit sa-mi pierd timpul cu un om marunt, cu un om din care rautatea tasneste ca un gheizer. Te sfatuiesc sa-ti vezi de treaba ta, daca ai vreuna pe aici.

Sa fii iubit!

Postat

Picon,

ce te faci ca toata relatarea ta despre derapajul de la petrecerea Sorinei a fost infirmata? Ia zi? A, stai, e nevoie de coloana vertebrala sa recunosti ca ai mintit in privinta a ce s-a intamplat si ca te-ai dat in stamba aiurea. Si n-ai. Coloana. Vertebrala.

Postat

JJ, nimeni nu a confirmat si nu a infirmat nimic, fiecare a vazut/ auzit ceea-ce a reusit, in functie de cat de pe faza a fost. Dar, presupunand ca e asa cum zici tu, crezi ca era nevoie sa muti conflictul nostru din real in virtual? Nu crezi ca era fie sa o lasi moarta, fie sa ma contactezi ulterior si, la calm sa lamurim ce si cum?  Am mai avut conflicte pe forum cu alti useri si cam toate s-au soldat cu "tratate de pace" sau macar "armistitii" . Dar au dat dovada amandoua partile  de inteligenta si caracter. Pe tine, ranchiuna te macina ca un cancer, rautatea iti roade "staiful" afisat, caracterul marunt iti iese la iveala pe zi ce trece.  Sic transit Gloria mundi!

Cat priveste coloana vertebrala ... repet, amintirile te chinuiesc/ amintirile te rascolesc.

Si ca asta gata! Ti-am acordat prea multa atentie.

Postat

Picon, somn usor! Cum imi spunea cineva mai devreme pe messenger: "n-ai cu cine, traieste in lumea lui"... Domnisoara, ai dreptate.

• Oras:n-am locatie, doar outcall
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

am bani multi

fumez cohiba

• Like 1
  • Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca
Postat

Cum as face asa pacat?

Caci pentru Augustus suflatu-i rezervat!

Si cum cale nu-i de-ntors

Iata cum o lacrima mi-a stors!

precum02.JPG

Ite et amplius iam noli peccare

xoxo ce zici asta ce fumeaza??

• Oras:Dudesti
Postat

Picon, somn usor! Cum imi spunea cineva mai devreme pe messenger: "n-ai cu cine, traieste in lumea lui"... Domnisoara, ai dreptate.

Cine-a zis,Laulici? =))

Domnii mei,cum frumos a spus-o și Magicu', ori sunteți domni ori nu mai sunteți??? :(

Au vreun rost toate aceste înțepături gratuite?

Vă aduc vreun beneficiu?

Vă gâdilă orgoliul în vreun fel?

La o cafea,doar între domniile voastre,cu siguranță ați vedea problema/problemele cu alți ochi...părerea mea ;)

Să fim iubiți!

Postat

am bani multi

fumez cohiba

Cât ai dat??? =))

Cam mare saltul de la guguștiuc la Cohiba...d-aia întreb =))

Ține și tu de bani,nu mai fi așa mână spartă :)

• Like 1

Postat

Cine-a zis,Laulici? =))

Domnii mei,cum frumos a spus-o și Magicu', ori sunteți domni ori nu mai sunteți??? :(

Au vreun rost toate aceste înțepături gratuite?

Vă aduc vreun beneficiu?

Vă gâdilă orgoliul în vreun fel?

Laulici? Tu n-ai vazut ca tre sa stai la coada cu lunile ca s-ajungi la Laulici? Sau crezi ca eu ma bag in fata ori ca sar vreun gard ca sa intru pe fereastra? :)

Barbugiule, nimic nu e gratuit din partea mea: totul e intemeiat. E tare placut sa te acuze cineva in public de fraude si escrocherii, nu? Si pe urma sa insinueze ca la petrecere ai fi fost ca un stalp, privind condescendent pe toti cei de acolo, afisand o mina superioara si nedorind sa te integrezi, ba chiar ai cautat sa aduci "conflicte" din lumea virtuala in cea reala. Si sa spuna ca el a vrut s-o scape pe vrabie, nimic mai mult, facand "caterinca". Si vin alti doi participanti, infirma toate astea, iar el o tine pe-a lui.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...