laur788 Reputație: 1470 Postat Iunie 23, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 23, 2019 :kiss3 2
curva curvelor Reputație: 602 Postat Iunie 23, 2019 Oras:nu spun Oras:nu spun Postat Iunie 23, 2019 e adevarat ca tragi liniute ? cu orfanul ? 1
curva curvelor Reputație: 602 Postat Iunie 23, 2019 Oras:nu spun Oras:nu spun Postat Iunie 23, 2019 copilul tau stie ? 1
drojdier by tuicar Reputație: -36 Postat Iunie 23, 2019 Oras:In padure Oras:In padure Postat Iunie 23, 2019 copilul tau stie ?e adevarat ca tragi liniute ? cu orfanul ? adevar sau provocare ? 1
curva curvelor Reputație: 602 Postat Iunie 23, 2019 Oras:nu spun Oras:nu spun Postat Iunie 23, 2019 adevar 1
drojdier by tuicar Reputație: -36 Postat Iunie 23, 2019 Oras:In padure Oras:In padure Postat Iunie 23, 2019 adevar fara dovezi e doar o vorba 1
curva curvelor Reputație: 602 Postat Iunie 23, 2019 Oras:nu spun Oras:nu spun Postat Iunie 23, 2019 fara dovezi e doar o vorbamersi de confirmarestiam ca e cum zic euadios 1 1
curva curvelor Reputație: 602 Postat Iunie 23, 2019 Oras:nu spun Oras:nu spun Postat Iunie 23, 2019 pacat de Lia, defapt de anturajul eide pastilatul ala orfan 1
drojdier by tuicar Reputație: -36 Postat Iunie 23, 2019 Oras:In padure Oras:In padure Postat Iunie 23, 2019 pacat de Lia, defapt de anturajul eide pastilatul ala orfans-a strofocat motanu si da warn, vezi ce adevar spui si deranjezi 1
lia Reputație: 10175 Postat Iunie 23, 2019 Oras:Wonderland Oras:Wonderland Autor Postat Iunie 23, 2019 fara dovezi e doar o vorbaTe rog sa încetezi cu comentariile proste si nefondate , daca ai o problema cu cineva de pe forum te rog sa o rezolvi personal, nu ma amestecați pe mine in cacaturile voastre! 3
lia Reputație: 10175 Postat Iunie 27, 2019 Oras:Wonderland Oras:Wonderland Autor Postat Iunie 27, 2019 Neața sexosilor, astăzi sunt disponibilă începând cu ora 12.00.Sa aveti o zi minunată :*:* 1
longevity Reputație: 130 Postat Iunie 27, 2019 Oras:UE Oras:UE Postat Iunie 27, 2019 Vizitata si de mine. Sunat, programat fara probleme. Amabila la telefon, a explicat toate detaliile, inclusiv adresa.Este o garsoniera la etaj superior,dotarile fiind propice unor astfel de activitati. Dameza are o prezenta spectaculoasa, mult mai bine ca in pozele postate aici. Inalta, supla, aspect placut al figurii, vorbareata, ce sa mai, piesa pe care ai lu-o acasa. Nu te primeste in capod ci imbracata cu ceva sexy gen rochita. Dupa putina socializare, vizitat baia eu, care apropo, este dotata cu de toate, evident, prosop curat, geluri blabla, Lia era deja pregatita. Actiunea in sine decurge foarte natural, oralul fiind la mare clasa. Acepta si ceva saruturi. Oralul a fost ne, condimentat cu de toate, adand, atentie deosebita la OO, ruperi de ritm, priviri provocatoare, foarte bun, de top. Continuat cu normal pro cu ea deasupra unde muceste cat poate de mult, nu da semne de oboseala, se implica, saruturi. Apoi normal pe la spate unde adopta o pozitie ce ii permite sa priveasca in spate si sa fie atenta cu mainile la OO. Super. La final, a fost deosebit de atenta, a curat intrumentul de lucru cu servetele. Mai socializat pret de o tigara, vizitat eu baia si plecat la treburile mele ca ora trecuse deja. Nu am fost presat sa fac asta, nu dadea semne ca vrea sa sape de mine. Achitat 250 lei la final, banuti investiti de mine foarte corect. Note: Lia - 9,5 - aspect per total foarte bun specific 27-28 de ani, curata, aranjata, fardata, parfumata corect, depunctata usor datorita sanilor, deh, banuiesc ca e mamica de ceva vreme. Atitudine - 10 - se poate discuta cam despre orice si se implica mult in actiune, nu am incercat totusi sa vorbim despre fisiunea nucleara, poate data viitoare. Glumesc, nu incearca sa arate ca e mai inteligenta decat arata. Totul decurge foarte natural si de o corectitune peste asteptari. Locatie - 10 - curata, aranjata Prestatie: Oral - 10 - mai mult ca perfect :D Normal - 10 - implicatie maxima ca si la oral Pret 10 - foarte bun raportat la ceea ce se ofera. Implicare pe parcursul actiunii 10 - maxima Ca si concluzie, are toate atuurile sa ma faca sa ma simt bine, asa ca pentru mine e de revenit si pot recomanda asta chiar si exigentilo 6 2
drojdier by tuicar Reputație: -36 Postat Iunie 27, 2019 Oras:In padure Oras:In padure Postat Iunie 27, 2019 Vizitata si de mine. Sunat, programat fara probleme. Amabila la telefon, a explicat toate detaliile, inclusiv adresa.Este o garsoniera la etaj superior,dotarile fiind propice unor astfel de activitati. Dameza are o prezenta spectaculoasa, mult mai bine ca in pozele postate aici. Inalta, supla, aspect placut al figurii, vorbareata, ce sa mai, piesa pe care ai lu-o acasa. Nu te primeste in capod ci imbracata cu ceva sexy gen rochita. Dupa putina socializare, vizitat baia eu, care apropo, este dotata cu de toate, evident, prosop curat, geluri blabla, Lia era deja pregatita. Actiunea in sine decurge foarte natural, oralul fiind la mare clasa. Acepta si ceva saruturi. Oralul a fost ne, condimentat cu de toate, adand, atentie deosebita la OO, ruperi de ritm, priviri provocatoare, foarte bun, de top. Continuat cu normal pro cu ea deasupra unde muceste cat poate de mult, nu da semne de oboseala, se implica, saruturi. Apoi normal pe la spate unde adopta o pozitie ce ii permite sa priveasca in spate si sa fie atenta cu mainile la OO. Super. La final, a fost deosebit de atenta, a curat intrumentul de lucru cu servetele. Mai socializat pret de o tigara, vizitat eu baia si plecat la treburile mele ca ora trecuse deja. Nu am fost presat sa fac asta, nu dadea semne ca vrea sa sape de mine. Achitat 250 lei la final, banuti investiti de mine foarte corect. Note: Lia - 9,5 - aspect per total foarte bun specific 27-28 de ani, curata, aranjata, fardata, parfumata corect, depunctata usor datorita sanilor, deh, banuiesc ca e mamica de ceva vreme. Atitudine - 10 - se poate discuta cam despre orice si se implica mult in actiune, nu am incercat totusi sa vorbim despre fisiunea nucleara, poate data viitoare. Glumesc, nu incearca sa arate ca e mai inteligenta decat arata. Totul decurge foarte natural si de o corectitune peste asteptari. Locatie - 10 - curata, aranjata Prestatie: Oral - 10 - mai mult ca perfect :D Normal - 10 - implicatie maxima ca si la oral Pret 10 - foarte bun raportat la ceea ce se ofera. Implicare pe parcursul actiunii 10 - maxima Ca si concluzie, are toate atuurile sa ma faca sa ma simt bine, asa ca pentru mine e de revenit si pot recomanda asta chiar si exigentiloExagerat de lingau in recenzia asta! Titulara e de 7 la aspect fizic si corp plus 10 pe linie doar daca ai futut o miss.Sa zica Castelano cum sta treaba! Doar da plus la o recenzie pe comanda. S-a dus pe pula credibilitatea userului castelano 1 1
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 27, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Iunie 27, 2019 Exagerat de lingau in recenzia asta! Titulara e de 7 la aspect fizic si corp plus 10 pe linie doar daca ai futut o miss.Sa zica Castelano cum sta treaba! Doar da plus la o recenzie pe comanda. S-a dus pe pula credibilitatea userului castelanocerrone esti bolnav, 10 gura de mos screlozat. Tu ce credibilitate ai ba pulica ? o pula, doar pe labe uleioase. 1
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 27, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Iunie 27, 2019 ai ajuns sa platesti la motan conturi SP, ca deh, prostia se plateste :laugh2 , sa nu fii banat ,pentru ca aberezi mereu. Restul de clone necolorate sunt banate in secunda 2, aceasi analogie cu conturile lingaului brett, labagiul de serviciu 1
popescu2019 Reputație: 86 Postat Iunie 27, 2019 Postat Iunie 27, 2019 😘😘Lia merita 10 din plin , pentru oral și atitudine.Te sărut draga mea!Sa te pregătești pentru un show cu Carmen de 2 h.😘😘😘😘 2
drojdier by tuicar Reputație: -36 Postat Iunie 27, 2019 Oras:In padure Oras:In padure Postat Iunie 27, 2019 Lia merita 10 din plin , pentru oral și atitudine.Te sărut draga mea!Sa te pregătești pentru un show cu Carmen de 2 h. =))
lia Reputație: 10175 Postat Iunie 27, 2019 Oras:Wonderland Oras:Wonderland Autor Postat Iunie 27, 2019 Vizitata si de mine. Sunat, programat fara probleme. Amabila la telefon, a explicat toate detaliile, inclusiv adresa.Este o garsoniera la etaj superior,dotarile fiind propice unor astfel de activitati. Dameza are o prezenta spectaculoasa, mult mai bine ca in pozele postate aici. Inalta, supla, aspect placut al figurii, vorbareata, ce sa mai, piesa pe care ai lu-o acasa. Nu te primeste in capod ci imbracata cu ceva sexy gen rochita. Dupa putina socializare, vizitat baia eu, care apropo, este dotata cu de toate, evident, prosop curat, geluri blabla, Lia era deja pregatita. Actiunea in sine decurge foarte natural, oralul fiind la mare clasa. Acepta si ceva saruturi. Oralul a fost ne, condimentat cu de toate, adand, atentie deosebita la OO, ruperi de ritm, priviri provocatoare, foarte bun, de top. Continuat cu normal pro cu ea deasupra unde muceste cat poate de mult, nu da semne de oboseala, se implica, saruturi. Apoi normal pe la spate unde adopta o pozitie ce ii permite sa priveasca in spate si sa fie atenta cu mainile la OO. Super. La final, a fost deosebit de atenta, a curat intrumentul de lucru cu servetele. Mai socializat pret de o tigara, vizitat eu baia si plecat la treburile mele ca ora trecuse deja. Nu am fost presat sa fac asta, nu dadea semne ca vrea sa sape de mine. Achitat 250 lei la final, banuti investiti de mine foarte corect. Note: Lia - 9,5 - aspect per total foarte bun specific 27-28 de ani, curata, aranjata, fardata, parfumata corect, depunctata usor datorita sanilor, deh, banuiesc ca e mamica de ceva vreme. Atitudine - 10 - se poate discuta cam despre orice si se implica mult in actiune, nu am incercat totusi sa vorbim despre fisiunea nucleara, poate data viitoare. Glumesc, nu incearca sa arate ca e mai inteligenta decat arata. Totul decurge foarte natural si de o corectitune peste asteptari. Locatie - 10 - curata, aranjata Prestatie: Oral - 10 - mai mult ca perfect :D Normal - 10 - implicatie maxima ca si la oral Pret 10 - foarte bun raportat la ceea ce se ofera. Implicare pe parcursul actiunii 10 - maxima Ca si concluzie, are toate atuurile sa ma faca sa ma simt bine, asa ca pentru mine e de revenit si pot recomanda asta chiar si exigentiloMultumesc, te aștept cu drag si cu alta ocazie :* 3 1
Vizitator controlorul Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2019 Postat Iunie 27, 2019 Dameza are o prezenta spectaculoasa, mult mai bine ca in pozele postate aici. Inalta, supla, aspect placut al figurii, Note: Lia - 9,5 - aspect per total foarte bun specific 27-28 de ani, curata, aranjata, fardata, parfumata corect, depunctata usor datorita sanilor, deh, banuiesc ca e mamica de ceva vreme. Mai umfla omu' recenzia dar laso'n plm, 9,5 😂 pai daca formele rubisciene din plin sunt de nota asta atunci una slim e de 20. A dat-o cu mucii... cica "supla" 😂 gata.. nu mai induceti lumea in eroare frate. Peste max 1sapt baiatu' o sa faca si la roxyfoxy garantat si la fel, supla etc Cat de servicii mai merge, chiar daca a dat max la orice asta inseamna ca a futut 2,3 in viata lui si nu stie.😂 1 2
longevity Reputație: 130 Postat Iunie 27, 2019 Oras:UE Oras:UE Postat Iunie 27, 2019 Mai umfla omu' recenzia dar laso'n plm, 9,5 pai daca formele rubisciene din plin sunt de nota asta atunci una slim e de 20. A dat-o cu mucii... cica "supla" gata.. nu mai induceti lumea in eroare frate. Peste max 1sapt baiatu' o sa faca si la roxyfoxy garantat si la fel, supla etc Cat de servicii mai merge, chiar daca a dat max la orice asta inseamna ca a futut 2,3 in viata lui si nu stie.Fratilor nu înțeleg de ce atatea comentarii, pentru mine fata asta este de nota 10.Asa cum pentru tine fete știm sunt de nota 20 asa si pentru mine femeile cu forme rubensiene sunt de nota 10.Pe de alta parte aceeasta femeie mi-a oferit niste servicii impecabile. 2 2
lia Reputație: 10175 Postat Iunie 28, 2019 Oras:Wonderland Oras:Wonderland Autor Postat Iunie 28, 2019 Neața dragilor, astăzi sunt disponibilă pentru programări până la ora 18.00.Va doresc o zi minunată :* :* 1
omanid Reputație: 209 Postat Iunie 29, 2019 Postat Iunie 29, 2019 Mai umfla omu' recenzia dar laso'n plm, 9,5 😂 pai daca formele rubisciene din plin sunt de nota asta atunci una slim e de 20. A dat-o cu mucii... cica "supla" 😂 gata.. nu mai induceti lumea in eroare frate. Peste max 1sapt baiatu' o sa faca si la roxyfoxy garantat si la fel, supla etc Cat de servicii mai merge, chiar daca a dat max la orice asta inseamna ca a futut 2,3 in viata lui si nu stie.😂Deci daca tie iti plac mai suple trebuie sa avem aceleasi gusturi ca si tine?! Eu nu am fost la Lia dar si mie imi place enorm cum arata,imi plac femeile cu forme.Nu mai comentati si va dati mari ca si cum ce va place voua este idealul tuturor.
Vizitator controlorul Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2019 Postat Iunie 29, 2019 Deci daca tie iti plac mai suple trebuie sa avem aceleasi gusturi ca si tine?! Eu nu am fost la Lia dar si mie imi place enorm cum arata,imi plac femeile cu forme.Nu mai comentati si va dati mari ca si cum ce va place voua este idealul tuturor.Nu vroiam sa mai scriu, nah, baiat finut dar vad ca o luati pa aratura, bai baiatu', nu trebuie sa avem toti aceleasi gusturi exact! Dar nu induceti lumea in eroare! Din recenzia lu ala intelegi altceva, dupa ce intervin eu raspunde si el ca am dreptate, si tu la fel dandu-mi dreptate. Hai sa nu mai poluam, acum s-a inteles ce trebuia.
lia Reputație: 10175 Postat Iunie 30, 2019 Oras:Wonderland Oras:Wonderland Autor Postat Iunie 30, 2019 Buna dragilor,Disponibilă astăzi pentru câteva ore :*:* 2
lia Reputație: 10175 Postat Iulie 1, 2019 Oras:Wonderland Oras:Wonderland Autor Postat Iulie 1, 2019 Buna sexosilor, astăzi sunt disponibilă pentru programări. Va doresc o săptămână minunată :* 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum