Sari la conținut

Party ? Big party ?

Postări Recomandate

• Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini
Postat

Iti urez casa de piatra si multa intelegere...vorba lui jh fata mai intelegatoare ca ea ... greu de tot ! Felicitari

• Like 1
  • Oras:Abc
  • Oras:Abc
Postat

casa de piatra ! noiembrie e si luna mea, nascut pe 13 :)

• Like 1
  • Minus 6
  • Oras:Cetatea Tomis
  • Oras:Cetatea Tomis
Postat

Ok, multumesc sincer, baieti!

Insa, hai sa rămânem totusi la subiectul topicului!!

:P

• Oras:bangkok
Postat

eu continui sapaturile si am primit confirmari de la loredana , alicia,gangsterr antonia si chimenita. toate dispuse sa participe,

oana eliza s-a scuzat nu e disponibila.

anonna sper sa nu ma dezamageasca, ea vine mereu daca o chemam si daca nu e plecata la bucuresti.

sper sa confirme si andreea  ioana si lory..

acum daca fetele sint dispuse sa vina ,trebuie sa ne organizam si noi baietii un pic.

contez deasemenea si pe crissu daca nu isi prelungeste vacanta.

2x doiu , sper sa ne onoreze cu prezenta , ca si vara trecuta , 

gangsterr trebuie sa faca exercitiu pentru petrecerea burlacilor daca tot are de gind sa se insoare, asa incit contam pe el. sa fie intr-un ceas bun.

gabrilel ,te asteptam si pe tine , impreuna cu ceilalti batrinei , care sper sa poata scapa de acasa pentru citeva ore.

holmes , libidinosul sper sa nu ne dezamageasca, stiu cit este de scump la vedere.

asteptam pareri si voluntari.

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Eu ajung in C-ta duminica, depinde cand anume faceti party-ul!

Postat

A mea, a zis!

Avem nunta in Noiembrie!

:*

Felicitari Gangastarr...ar fi tare sa ne inviti pe toti la nunta..ar fi ...epic!!!!

• Like 2
  • Minus 8
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Felicitari Gangastarr...ar fi tare sa ne inviti pe toti la nunta..ar fi ...epic!!!!

Promitem ca nu furam mireasa ci mirele si il ducem la curve

• Like 2
  • Oras:B
Postat

Daca esti bun da...

Bre, oi fi eu bun da' nu te gandii la prostii ca ... nu fuck, pardon fac!

Postat

haloo, ma primiti si pe mine?

aduci si o parasuta cu tine? 

sigur ca te primim

• Oras:de peste tot si de nicaieri
Postat

Dac-ar fi norocos (da' nu-i :P) ar aduce pilotul pe care l-a adus si anul trecut si care a stat pana la spartu' targului. :berica3

• Like 1
Postat

Luni hop si eu la mare,iar.Bai,poate facem una d'aia tare,pe plaja la Vadu,cu corturi

• Like 1
Postat

In perioada asta a anului innebunesc in orasul natal si ma apuca dorul de mare, nisip, soare, bere, fete si prieteni (ordinea e aleatoare). :D Cand vad cat va "coiti" sa organizati o intalnire ma apuca groaza. :slap2

Postat

aduci si o parasuta cu tine? 

sigur ca te primim

Obiective, am niste parasutiste adevarate la tuzla saptamana viitoare!!!! Bre nenica, ne fac alea sa vorbim singuri!
Postat

Dac-ar fi norocos (da' nu-i :P) ar aduce pilotul pe care l-a adus si anul trecut si care a stat pana la spartu' targului. :berica3

Nenea Lubic, anul trecut am dus in Constanta un singur pilot, l-am pescuit din gara (halta) Costinesti si ala erai tu nene!

Postat

Ce vremuri! Ce n-as da sa pot repeta sexperientele si anul asta dar, din pacate... :no2

In fine... Distractie placuta! :hihat

Postat

Obiective, am niste parasutiste adevarate la tuzla saptamana viitoare!!!! Bre nenica, ne fac alea sa vorbim singuri!

si eu am ore de zbor destul de des, dar la figurat. ti-am zis ca ma bate gindul sa ma arunc din avion cu o parasuta,

Postat

si eu am ore de zbor destul de des, dar la figurat. ti-am zis ca ma bate gindul sa ma arunc din avion cu o parasuta,

Gata fratioare, anul asta vin la mare numai pentru saritul cu parasuta. Daca vrei, aterizam unde vrea pipotzica ta! Dupa nebunia asta, merge un mega party!

Postat

sloby, te bagi, dar sa stii ca-i mai greu sa iesi! :D

Postat

ma bag si eu la un astfel de party....

te primim cu drag dar va trebui sa bagi si niste recenzii ca sa iti primest ipunctele de reputatie care iti permit accesul la pm, altfel nu vei putea  stii unde va avea loc petrecerea

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...