Sari la conținut

A murit Robin Williams

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Ieri a incetat din viata unul dintre cei mai buni actori de comedie din toate timpurile - Robin Williams,  unul dintre cei mai straluciti artisti ai generatiei sale si un actor de comedie genial. Sinucidere sau nu, lumea filmului a pierdut un gigant. Pacat...

http://hannibal2000.okis.ru/img/hannibal2000/ac25/Robin-Williams-007.jpg

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:Colo
  • Oras:Colo
Postat

A iesit cu stil..

O sa sune ciudat dar l-am apreciat in rolurile serioase si nu pt comedii sau stand-up.

• Like 1
  • Oras:Sud Est - Nord Vest
  • Oras:Sud Est - Nord Vest
Postat

Este usor sa spui pa-pa la viata . Mai greu este sa lupti si sa ramai in viata . Dar cand Demonii trag de tine si gandurile te ingroapa de viu , ajungi la ce am zis mai devreme : E greu sa lupti si sa ramai in viata , dar e atat de usor sa spunem pa la tot . Pacat . Odihnesca-se in Pace .

• Like 3
  • Oras:N.Dame
  • Oras:N.Dame
Postat

Dumnezeu sa-l odihneasca!

Memorabil in "Regele pescar", emotionant in "O iubire fara sfarsit"...

• Like 1
  • Oras:B
  • Oras:B
Postat

Robin Williams a avut un rol memorabil si in "Dead poets society" intrepretand personajul profesorului John Keating. Un citat din acest film: "No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world."

• Oras:Vancouver
Postat

un actor bun ...daca intram la ATF ,devenea idolul meu...

acum insa idolul meu este un negru ,vedeta la super one :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Telefon: azareth.maximus
  • Oras:Avalon
  • Telefon: azareth.maximus
  • Oras:Avalon
Postat

Este usor sa spui pa-pa la viata . Mai greu este sa lupti si sa ramai in viata . Dar cand Demonii trag de tine si gandurile te ingroapa de viu , ajungi la ce am zis mai devreme : E greu sa lupti si sa ramai in viata , dar e atat de usor sa spunem pa la tot . Pacat . Odihnesca-se in Pace .

Viata este un drum anevoios, sub o povara grea

si as mai putea completa ceva care-i foarte adevarat in cazul lui - Ce nu te omoara, te urmareste toata viata sa te omoare .....

si uneori reuseste

• Oras:Lost in time & space!
  • Oras:Lost in time & space!
Postat

R.I.P.

Mie mi-a placut mult de actorul Robin Williams. Personal, rolul din Good Will Hunting, mi s-a parut cel mai reusit. Mai ales discutia de pe banca din parc cu Matt Damon...superba! :(

• Like 1
  • Minus 4
  • Telefon: amada.bdsm
Postat

Asfixiere... S-a spanzurat? :(

Se stie ca era alcoolic, consuma droguri si era in depresie... pacat ca a cedat ca alte vedete foarte cunoscute si iubite, dar neintelese...  :ill

Postat

Asfixiere... S-a spanzurat? :(

Se stie ca era alcoolic, consuma droguri si era in depresie... pacat ca a cedat ca alte vedete foarte cunoscute si iubite, dar neintelese...  :ill

Credeam ca vrei sa te certi si cu raposatul....

P.S.  Recomand consumul de alcool cu responsabilitate. :) 

• Like 1
Postat

Credeam ca vrei sa te certi si cu raposatul....

P.S.  Recomand consumul de alcool cu responsabilitate. :)

Ma cert cand vreau si cu cine trebuie...

Ai nevoie de adrenalina sau ai prea multa si n-ai stare? :)

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Un mare actor interpreteaza cu aceeasi stralucire si roluri de comedie si de drama. E cazul lui.

Odihneasca-se in pace!

• Oras:Dudesti
Postat

A murit si Szobi Cseh acum o saptamana.....a pomenit cineva de el? :(  Americanilor.......

Dumnezeu sa-i ierte! :pope

• Like 2
Postat

Poate ca daca gasea siteul notru si invata si cate ceva in romana nu se mai sinucidea...zic si eu. Mai ales daca dadea de Randunica sau Sorina... :laugh2

• Like 1
Postat

Poate ca daca gasea siteul notru si invata si cate ceva in romana nu se mai sinucidea...zic si eu. Mai ales daca dadea de Randunica sau Sorina... :laugh2

Ca de obicei,n-ai gasit canapeaua adecvata dupa care sa te pisi si te-ai pisat pe tine :(

Cum pula mea te suporti tu insuti,sa mor daca imi pot da seama :(

Postat

am crescut, sa zic asa, cu filmele lui...

in ciuda faptului ca era o vire vesela ,in sufletul lui domnea tacere

asta e,a mai cazut o stea....

• Like 2

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

am crescut, sa zic asa, cu filmele lui...

Valabil, probabil, pentru mai multi dintre noi.

In rolurile dramatice m-a impresionat; in comedii, mi-a placut pentru modul in care, dincolo de scălâmbăieli, schimonoseli si umor de situatie, reusea sa transmita, de obicei, cate un mesaj profund si emotionant. 

Totusi, atipic poate, cel mai mult va ramane in memoria mea pentru stand-up comedy. Dupa gusturile mele, desigur discutabile, a fost de departe cel mai bun stand-up comedian... ever.

Si asta o zice unul care in mod normal nu prea digera stand-up comedy; pot numara pe degete show-urile de gen, care au reusit macar sa nu ma enerveze...

Sa se odihneasca in pace.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...