daywalker78 Reputație: 14869 Postat August 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 12, 2014 Ieri a incetat din viata unul dintre cei mai buni actori de comedie din toate timpurile - Robin Williams, unul dintre cei mai straluciti artisti ai generatiei sale si un actor de comedie genial. Sinucidere sau nu, lumea filmului a pierdut un gigant. Pacat... http://hannibal2000.okis.ru/img/hannibal2000/ac25/Robin-Williams-007.jpg 3 1
Laudanum Reputație: 555 Postat August 12, 2014 Oras:Colo Oras:Colo Postat August 12, 2014 A iesit cu stil.. O sa sune ciudat dar l-am apreciat in rolurile serioase si nu pt comedii sau stand-up. 1
makavely.thedon Reputație: 1254 Postat August 12, 2014 Oras:Sud Est - Nord Vest Oras:Sud Est - Nord Vest Postat August 12, 2014 R.I.P.
makavely.thedon Reputație: 1254 Postat August 12, 2014 Oras:Sud Est - Nord Vest Oras:Sud Est - Nord Vest Postat August 12, 2014 Este usor sa spui pa-pa la viata . Mai greu este sa lupti si sa ramai in viata . Dar cand Demonii trag de tine si gandurile te ingroapa de viu , ajungi la ce am zis mai devreme : E greu sa lupti si sa ramai in viata , dar e atat de usor sa spunem pa la tot . Pacat . Odihnesca-se in Pace . 3
quasim Reputație: 2451 Postat August 12, 2014 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Postat August 12, 2014 Dumnezeu sa-l odihneasca!Memorabil in "Regele pescar", emotionant in "O iubire fara sfarsit"... 1
beverlihils Reputație: 185 Postat August 12, 2014 Oras:Vancouver Oras:Vancouver Postat August 12, 2014 eu am ramas doar cu amintirea lui fluber
beverlihils Reputație: 185 Postat August 12, 2014 Oras:Vancouver Oras:Vancouver Postat August 12, 2014 flubber
august Reputație: 60 Postat August 12, 2014 Oras:B Oras:B Postat August 12, 2014 Robin Williams a avut un rol memorabil si in "Dead poets society" intrepretand personajul profesorului John Keating. Un citat din acest film: "No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world."
beverlihils Reputație: 185 Postat August 12, 2014 Oras:Vancouver Oras:Vancouver Postat August 12, 2014 un actor bun ...daca intram la ATF ,devenea idolul meu...acum insa idolul meu este un negru ,vedeta la super one
Administrator pisicuts Reputație: 114942 Postat August 12, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat August 12, 2014 RIP
llexus Reputație: 661 Postat August 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 12, 2014 RIP
Azareth Reputație: 451 Postat August 12, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat August 12, 2014 Este usor sa spui pa-pa la viata . Mai greu este sa lupti si sa ramai in viata . Dar cand Demonii trag de tine si gandurile te ingroapa de viu , ajungi la ce am zis mai devreme : E greu sa lupti si sa ramai in viata , dar e atat de usor sa spunem pa la tot . Pacat . Odihnesca-se in Pace . Viata este un drum anevoios, sub o povara greasi as mai putea completa ceva care-i foarte adevarat in cazul lui - Ce nu te omoara, te urmareste toata viata sa te omoare .....si uneori reuseste
blueenergy Reputație: -49 Postat August 12, 2014 Oras:Lost in time & space! Oras:Lost in time & space! Postat August 12, 2014 R.I.P. Mie mi-a placut mult de actorul Robin Williams. Personal, rolul din Good Will Hunting, mi s-a parut cel mai reusit. Mai ales discutia de pe banca din parc cu Matt Damon...superba! 1 4
amada® Reputație: 1902 Postat August 12, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Postat August 12, 2014 Asfixiere... S-a spanzurat? Se stie ca era alcoolic, consuma droguri si era in depresie... pacat ca a cedat ca alte vedete foarte cunoscute si iubite, dar neintelese... :ill
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 12, 2014 Asfixiere... S-a spanzurat? Se stie ca era alcoolic, consuma droguri si era in depresie... pacat ca a cedat ca alte vedete foarte cunoscute si iubite, dar neintelese... :ill Credeam ca vrei sa te certi si cu raposatul.... P.S. Recomand consumul de alcool cu responsabilitate. 1
amada® Reputație: 1902 Postat August 12, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Postat August 12, 2014 Credeam ca vrei sa te certi si cu raposatul.... P.S. Recomand consumul de alcool cu responsabilitate. Ma cert cand vreau si cu cine trebuie...Ai nevoie de adrenalina sau ai prea multa si n-ai stare?
picon Reputație: 1045 Postat August 12, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 12, 2014 Un mare actor interpreteaza cu aceeasi stralucire si roluri de comedie si de drama. E cazul lui.Odihneasca-se in pace!
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 12, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 12, 2014 A murit si Szobi Cseh acum o saptamana.....a pomenit cineva de el? Americanilor....... Dumnezeu sa-i ierte! 2
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 12, 2014 Ma cert cand vreau si cu cine trebuie...Ai nevoie de adrenalina sau ai prea multa si n-ai stare? Am, la fiole de un ml in cutii de o suta de bucati, dar sa stii ca in combinatie cu alcoolul poate da palpitatii, tahicardii sau aritmii.
somebody TL Reputație: 30 Postat August 12, 2014 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 12, 2014 Buna dimineata Vietnam ...Noapte buna Robin 2
Feliciano Reputație: 216 Postat August 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 13, 2014 Poate ca daca gasea siteul notru si invata si cate ceva in romana nu se mai sinucidea...zic si eu. Mai ales daca dadea de Randunica sau Sorina... 1
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 13, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 13, 2014 Poate ca daca gasea siteul notru si invata si cate ceva in romana nu se mai sinucidea...zic si eu. Mai ales daca dadea de Randunica sau Sorina... Ca de obicei,n-ai gasit canapeaua adecvata dupa care sa te pisi si te-ai pisat pe tine Cum pula mea te suporti tu insuti,sa mor daca imi pot da seama
beverlihils Reputație: 185 Postat August 13, 2014 Oras:Vancouver Oras:Vancouver Postat August 13, 2014 am crescut, sa zic asa, cu filmele lui...in ciuda faptului ca era o vire vesela ,in sufletul lui domnea tacereasta e,a mai cazut o stea.... 2
thecat Reputație: 10279 Postat August 13, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat August 13, 2014 am crescut, sa zic asa, cu filmele lui... Valabil, probabil, pentru mai multi dintre noi. In rolurile dramatice m-a impresionat; in comedii, mi-a placut pentru modul in care, dincolo de scălâmbăieli, schimonoseli si umor de situatie, reusea sa transmita, de obicei, cate un mesaj profund si emotionant. Totusi, atipic poate, cel mai mult va ramane in memoria mea pentru stand-up comedy. Dupa gusturile mele, desigur discutabile, a fost de departe cel mai bun stand-up comedian... ever.Si asta o zice unul care in mod normal nu prea digera stand-up comedy; pot numara pe degete show-urile de gen, care au reusit macar sa nu ma enerveze... Sa se odihneasca in pace. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum