chris73 Reputație: 3808 Postat August 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 15, 2014 In alta ordine de idei trag concluzia ca Amada avea dreptate: 9 pagini intr-un timp relativ scurt? E profitabila o banare dinasta cu motive dubioase. Omul se intreaba de la ce i s-a tras, e revoltat ca este acuzat pe nedrept, banuieste pe unul(a) sau altul(a), poate reactioneaza exagerat, se cearta si uite asa se face trafic Exact, n-ai observat ca in general au fost banati membrii platinum (a caror banare ar face valva) si care de la un timp devenisera mai discreti si nu faceau trafic? Eee amice, acum ti-a venit si tie randul Dupa ce se termina platinii se va trece si la Vip-ani Ne vine randul la toti. Doar limbarita ne poate salva (temporar) 2
James Joyce Reputație: 397 Postat August 15, 2014 Oras:Clongowes Oras:Clongowes Postat August 15, 2014 De civitate Dei, orasul lui Dumnezeu, mi se pare logic. De civitate Dei (contra Paganos) este o lucrare a Sfantului Augustin.
tendoi Reputație: -550 Postat August 15, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat August 15, 2014 In cazul asta toata lumea are dreptate. - mod1 s-a suparat ca jack ia curvele de aici si le duce dincolo- jack s-a suparat pe deanna crezand ca ea l-a turnat- amada s-a suparat pe extrovertitu' ca i-a promis doua sticle de votca si nu s-a tinut de promisiune- J J s-a suparat ca Chris73 nu stie ce-i De civitate Dei ( el doar a tradus).- Fredo n-a mai apucat sa se supere - singurul bucuros llexus ca a fost berea rece PS- @jack, nu te mai supara frate din atata lucru.Altii au pierdut portofele cu bani, cheile de la masina, posete...noi sa fim sanatosi.PS2- daca iti trebuie un Avocat, contacteaza-ma ))))PS# --- 9 pagini... (( ma asteptam la mai mult.Probabil este lumea plecata in concedii . 2
JackBlackTM Reputație: -371 Postat August 15, 2014 Oras:Wonderland Oras:Wonderland Postat August 15, 2014 PS- @jack, nu te mai supara frate din atata lucru.Altii au pierdut portofele cu bani, cheile de la masina, posete...noi sa fim sanatosi.PS2- daca iti trebuie un Avocat, contacteaza-ma ))))PS# --- 9 pagini... (( ma asteptam la mai mult.Probabil este lumea plecata in concedii . Asa e Avocatule, o sa te contactez sa te inoportunez cu o bere, doua. Cum iti place, blonda sau bruna?
thecat Reputație: 10279 Postat August 15, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat August 15, 2014 @Jack & Deeana: ma bucur sa vad ca s-au impacat doi membri pe care ii apreciez. In alta ordine de idei... Ilexus..a intrat bine berica? si miepffff,a fost super recesi...la discretie(...... blablabla...............) berea rececu o bere, doua. AAAaaarrrrrrghh, PLM, nu mai vorbiti de "funie" in casa aluia care se pregateste sa plece la vreo 400km de drum si inghite cafeaua in sec...!!! Cata cruzime...
amada® Reputație: 1902 Postat August 15, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Postat August 15, 2014 ma-sa are cratimavoiai* ba amado, ai grija ce scrii cand bei Corect! 1
llexus Reputație: 661 Postat August 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 15, 2014 @Jack & Deeana: ma bucur sa vad ca s-au impacat doi membri pe care ii apreciez. In alta ordine de idei... AAAaaarrrrrrghh, PLM, nu mai vorbiti de "funie" in casa aluia care se pregateste sa plece la vreo 400km de drum si inghite cafeaua in sec...!!! Cata cruzime...Ca un "domn" ce sunt iti urez drum bun,si promit ca la fiecare bere ingurgitata ma voi gandi la tine 1
sorina4u Reputație: 79 Postat August 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 15, 2014 Absurd...pur si simplu absurd Pisicuts!!!! Multumesc Moderator 1 pentru raspuns, desi nu sunt de acord (dar cine sunt eu sa fiu de acord?!?!) nu pot sa nu apreciez faptul ca ne-ai raspuns si ne-ai lamurit cu privire la motivul banarii. As vrea sa va spun ca eu il am pe JackBlack in lista de mess de cateva luni, mai exact de la ziua mea. De atunci si pana acum l-am vazut on-line doar de vreo 3 ori. Il cunosc pe acest om si imi sustin parerea ca este un monument de bun simt, sunt SIGURA ca nici nu se poate pune problema sa fie vanator de reduceri.... Nu inteleg de ce va este frica de concurenta, oameni buni. Chiar nu realizati ca NU aveti concurenta?? PACAT!! 4
sorinu Reputație: 3230 Postat August 15, 2014 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat August 15, 2014 Absurd...pur si simplu absurd Pisicuts!!!! Multumesc Moderator 1 Moderator1 ... Pisicuts = same person !
picon Reputație: 1046 Postat August 15, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 15, 2014 Pur si simplu atmosfera orwelliana!Raspunsul dat de Moderator1(multumim pentru lamuriri) m-a facut sa cred ca Fratele cel mare chiar exista. Adica Jack Black a facut spam pe messul lui . Fratilor, mess-ul, mailul, telefonul, sunt private si atata timp cat nu este folosita platforma site-ului/forumului (postari sau PM), nimeni nu trebuie sa aibe nimic de comentat. Este spatiu privat, in interiorul caruia fiecare spune ce vrea. Nu stiu daca "inculpatul" a comis "infractiunea" de care a fost acuzat si condamnat, dar repet, este vorba de lucruri "comise" in privat si nici nu mai are importanta daca sunt reale sau nu. Este evident ca cineva a sifonat, gest demn de dispret, mai ales ca era vorba de o discutie privata . Iar chestiunea cu lipsa recenziilor, falsa de altfel, pare a fi din seria " tu nu ai basca" si este pur si simplu halucinanta, atata timp cat recenziile nu constituie motiv de promovare si evident, nici de sanctionare. 6 9
the godfather Reputație: -1028 Postat August 15, 2014 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat August 15, 2014 frumos era sa-l fi facut mai intai utilizatorul lunii, apoi sa-l baneze...) (glumesc evident) ...imi pare rau sa vad useri vechi macelariti fara drept de apel, fara explicatii logice, care sa fie si concrete...dar deh ne-am obijnuit cu modul de operare al forumului ... asa ca frate Jack nu pot sa-ti spun decat bine ai revenit printre noi... 2 1
tendoi Reputație: -550 Postat August 15, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat August 15, 2014 Bre nea picoane, toate bune, in spatiul privat oricine poate spune ce vrea ( nu ca si in public nu ar avea voie sa faca asta) dar daca eu te prind ca ma injuri in spatiul privat ( mess...sms...etc ) sa te las in pace ca nu m ai injurat in public ? ?? Ps : jack nu a fost primul si nici nu va fi ultimul banat aiurea. 1
tendoi Reputație: -550 Postat August 15, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat August 15, 2014 Amandino, dgeaba imi dai puncte ca nu te fut )))
llexus Reputație: 661 Postat August 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 15, 2014 Amandino, dgeaba imi dai puncte ca nu te fut )))vezi sa nu fie invers 2
amada® Reputație: 1902 Postat August 15, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Postat August 15, 2014 Amandino, dgeaba imi dai puncte ca nu te fut ))) Ai spus si tu ceva care mi-a placut, apoi trebuie sa o dai cu mucii in fasolea renumita... 1
amada® Reputație: 1902 Postat August 15, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Postat August 15, 2014 On topic, cred s-a vrut sa fie si un exemplu pentru ceilalti.Daca era banat un necunoscut, nimeni nu intreba de ce... 1
the godfather Reputație: -1028 Postat August 15, 2014 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat August 15, 2014 on topic........ https://www.youtube.com/watch?v=XYBaxLG_uwc 1 1
sorina4u Reputație: 79 Postat August 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 15, 2014 Se presupune ca fetele carora le-a facut invitatii sa-si faca cont la vecinii, au fost gasite pe Nimfomane. Pe Nimfomane, li s-a trimis PM cu adresa de mess. Ulterior, pe mess s-ar fi facut invitatia propriuzisa. Eu asa am inteles. Dar exista o problema....eu NU cred asa ceva
tendoi Reputație: -550 Postat August 15, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat August 15, 2014 Eu asa am inteles. Dar exista o problema....eu NU cred asa ceva Acum daca este sa comentam, ca la asta suntem buni, nici nu mai intereseaza pe nimeni daca este adevar sau nu.Mod1 nu are cum sa dovedeasca ca este asa, jack nu are cum sa dovedeasca ca nu este asa.Deci raman doar vorbe goale si zece pagini de pareri.Totul e bine cand se termina cu bine, adica jackBlack are alt user si este iar aici.Restul este cancan !!! 2
extrovertitu' Reputație: 270 Postat August 15, 2014 Oras:B. Oras:B. Postat August 15, 2014 @Jack, long time ago am patit ceva de genul "spam" si banat, bineinteles. Nu mai folosi mess, telefon, pm. O sa trimit un porumbel spre tine cu instructiuni de trolling la greu @all: cand vorbiti intre voi folositi porumbelul. E cel mai sigur.Cand va programati la fete folositi peștele. 4
"Me" Reputație: 28 Postat August 15, 2014 Oras:Departe de casa!....pe Marte! Oras:Departe de casa!....pe Marte! Postat August 15, 2014 Discutii aiurea.....parca sunteti "babe" la shantz.....pula mea.
picon Reputație: 1046 Postat August 15, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 15, 2014 Mda ... vaz ca fiecare intelege in felul sau si e normal sa fie asa.Jack, a comis (daca a comis) un lucru nu prea fair fata de forumul acesta. Probabil in intentia de a le ajuta pe fete cu o mai mare "expunere mediatica". Nu ar fi singurul, probabil. In fond, in mediul privat, discuta fiecare ce vrea, cu cine vrea, nu ne cenzureaza nimeni, sau asa ar trebui sa fie. In mod normal, daca a fost turnat pentru aceasta abominabila crima, "stapanirea" ar fi trebuit poate sa-l contacteze pe PM sau mail si sa-i notifice ferm sa nu mai continuie acest lucru. In fond, nu stiu ce articol din regulament a incalcat, repet, totul petrecandu-se in mediul privat.Intrebarea interesanta este: cine a sifonat? Respectivele fete nu ar fi avut niciun motiv. Altcineva, de unde sa fi stiut si ce ar fiavut de castigat? Toata treaba asta e tare ciudata. P,S. Amada, se pare ca n-ai inteles ironia lui Oly 2 9
trifazic Reputație: 704 Postat August 15, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat August 15, 2014 Welcome back JackBlack! Eu am tras o singura concluzie: e usor sa fii banat. Aviz amatorilor care se milogesc pe la Anunturi Administrative si nu reusesc cu vorba buna.
extrovertitu' Reputație: 270 Postat August 15, 2014 Oras:B. Oras:B. Postat August 15, 2014 Discutii aiurea.....parca sunteti "babe" la shantz.....pula mea.Pula mea.... Nu stiu, recunosc. Am cătat și pe goagăl.... Ce inseamnă "shantz"? Hai pă mess sa-mi ecsplici . Merci.
llexus Reputație: 661 Postat August 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 15, 2014 Pula mea.... Nu stiu, recunosc. Am cătat și pe goagăl.... Ce inseamnă "shantz"? Hai pă mess sa-mi ecsplici . Merci.shantz inseamna prin satelit
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum