Sari la conținut

iPhone 5S sau Samsung Galaxy S5

16 membri au votat

1. 1. iPhone 5S sau Samsung Galaxy S5

• iPhone 5S e regele incontestabil
    • Samsung suge pula

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Un telefon care ramane imbatabil la capitolul business este Blackberry, care in ciuda problemelor producatorului si incapacitatii de a-l inoi la timp, este totusi un etalon

Important la un telefon este sa obtineti un echilibru intre ceea ce doriti sa obtineti de la el, statut, functionalitate si autonomie.

Eu votez pentru Blackberry, cele cu sistemul de operare 10. Pentru comunicare Blackberry Hub bate toate restul la un loc. Am avut Samsung galaxy pe amdroid si WPsi nu mai vreau. Iphone nu m-a tentat niciodata din pricina ecranului mic. Am un ipad pe care il folosesc zi de zi si de care sunt foarte multumit. Eu v-as recomanda Blackberry z30 sau Passport care se lanseaza luna viitoare :))

Mai departe, tine de preferintele si necesitatile fiecaruia. A face un top sau o alegere generala prin care un anumit produs e cel mai bun pentru toata lumea este specific unui troll/fanboy.

Vizitator takayama
Reputație: 0
Postat

Despre HTC One (M8) ce puteti spune?Edit: Am uitat sa mentionez ca si Chris73 e fan Iphone.Asteptam opinia lui Advanced, sa ne spuna care are tastatura mai buna. :D

E UN tel bun,Singurul punct slab care I l-am gasit fiind camera foto folosita pe luminozitate;S5-ul are UN lag enervant si am ajuns sa-l folosesc numai pt convorbiri si poze pe timp de zi,pt web browsing folosesc numai M8.

Nu m-am jucat cu LG G2 sa vad ce poate,poate ca l-as fi achizitionat in detrimentul lui S5.

• Like 2
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

ce tristi

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Eu in ultimul timp am cam devenit fan windows phone :). Sistemul de operare necesita ceva timp sa te acomodezi, dar este genial, o interfata curata, placuta, destul de intuitiva, consum redus de resurse ( poti face ce vrei, nu-l poti bloca ), durata de viata a bateriei buna ( pe langa bateria in sine conteaza si sistemul de operare ). Device-urile in schimb mai necesita ceva imbunatatiri, probabil vreo 2 generatii si nu voi mai avea de ce sa ma plang. Eu detin un lumia 920, sunt foarte multumit de el, calitate de constructie buna, design frumos, rezistent la socuri ( testat :laugh2 ), o experienta de utilizare placuta, camera foarte buna, autonomie a bateriei peste iphone si samsung. Ca dezavantaje as zice greutatea si faptul ca se incalzeste cam tare. 

Daca ar fi sa aleg altceva, atunci iphone clar, androidul e o mare prostie ( parerea mea, altora poate sa le placa ).

• Oras:Bucuresti
Postat

Nn tâmpit aruncă-o piatră în baltă și zece cuminți n-o pot scoate.

Postat

La Apple platesti taxa pe prostie si primesti un produs de calitate dar limitat.

La Samsung platesti taxa pe prostie mai mica si primesti un produs cu hardware bun si software "customized by Samsung", aka de cacat.

Mergi pe Sony/LG/HTC.

Postat

Oricat de mare fan apple as fi si oricat de mult mi-ar placea iphone-ul , mi-am bagat pl in el de vreo cateva luni bune.Trecand peste orice alte comparatii , pentru mine un aspect important la un telefon din asta destept , e bateria si sa va bagati voi pula in el de iphone , daca o tine bateria la el.Si mai are o problema mare din punctul meu de vedere , cand vine vorba de receptie wi-fi , pana gaseste o retea ....te apuca balamucu.

• Like 2
Postat

Despre HTC One (M8) ce puteti spune?

Edit: Am uitat sa mentionez ca si Chris73 e fan Iphone.

Asteptam opinia lui Advanced, sa ne spuna care are tastatura mai buna. :D

Putin neincadrat in topic, care trateaza doar S5 vs. 5S...

Am avut eu un M8... camera foto e "state of the art"... doar ca mie mi s-a parut cam incomod pana la urma, datorita dimensiunii...

N-am avut niciun fel de problema cu bateria, tinea minim 2 zile in conditiile in care mereu am si netul si GPS-ul deschis... si imi folosesc telefoanele toata ziua... apeluri, browsing, SMS-uri... 

Claritate a imaginii: rocks! 

Despre rezistenta la socuri nu stiu, ca nu l-am scapat pe jos niciodata.

Daca nu te incomodeaza ca e atat de mare, eu zic ca e un telefon excelent! Daca vrei ceva care sa iti incapa comod in buzunar... ajungem la Iphone. 

• Like 1
  • Minus 5
  • Oras:priza
  • Oras:priza
Postat

Putin neincadrat in topic, care trateaza doar S5 vs. 5S...

Era doar o intrebare retorica. ;)

Oricum, multumesc pentru review, ai fost mai succinta decat gsmarena.com.

Postat

eu am doua iphone 5s

Postat

am spus 5s

• Telefon: azareth.maximus
  • Oras:Avalon
  • Telefon: azareth.maximus
  • Oras:Avalon
Postat

eu maine merg sa incerc in BlackBerry ... cine stie, poate-l iau acasa ..

• Oras:Dudesti
  • Oras:Dudesti
Postat

eu maine merg sa incerc in BlackBerry ... cine stie, poate-l iau acasa ..

Aşa de capu' tău?Sexything e de acord? :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...