iulia_ebony Reputație: 753 Postat Iunie 22, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 22, 2014 Buna!Asa cum am promis,cu ceva intarziere cateva poze noi..sper sa va placa! 16
iulia_ebony Reputație: 753 Postat Iunie 22, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 22, 2014 Buna!Asa cum am promis,cu ceva intarziere cateva poze noi..sper sa va placa!
kristi2222 Reputație: 453 Postat Iunie 23, 2014 Postat Iunie 23, 2014 te ai vopsit,nebunatico.....iti sta bine...
iulia_ebony Reputație: 753 Postat Iunie 23, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 23, 2014 da m-am vopsit...multumesc!
iulia_ebony Reputație: 753 Postat Iunie 23, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 23, 2014 Buna!Am uitat sa va dau adreasa de mess iulia_ebony.va pup! 1
pauld Reputație: 1 Postat Iulie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 23, 2014 Stie careva ceva de Iulia? Mai presteaza? (Sunt disperat sa ajung la ea da' nu stiu cum as putea.)
gogu80 Reputație: 922 Postat Iulie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 23, 2014 ai incercat telefonul....daca nu ...incearca, daca da ...mai incearca !
pauld Reputație: 1 Postat August 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 29, 2014 Ce sa mai incerc ma!? Nu vezi ca a trecut mai mult de o luna si nu a mai miscat nimeni nimic p'aci!?
dorududescu Reputație: 109 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Septembrie 1, 2014 Ce sa mai incerc ma!? Nu vezi ca a trecut mai mult de o luna si nu a mai miscat nimeni nimic p'aci!? Si eu incerc sa dau de ea fara succes de ceva vreme. Cred ca a luat pauza, dar sper sa revina fiindca am avut cu ea o experienta exccelenta.
dorududescu Reputație: 109 Postat Septembrie 14, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Septembrie 14, 2014 Gata, am dat in sfarsit de ea.Lucreaza pe langa parcul Titan. Locatia nu mai e ca la getto (ca acum 2 ani cand era in Vitan) dar tot un bloc muncitoresc de cartier este. Isi pastreaza si obiceiul de a prelua clientul de la scara din acelasi motiv, lipsa intrefonului.La prima vedere parea ca a mai pierdut un pic din energie si mai castigase in mod sigur niste kilograme. Altfel, la fel de primitoare cum o cunoscusem si inainte. Personal nu imi displace deloc schimbarea, nu a facut burta, nu ii atarna nimic aiurea, dimpotriva carnea sta excelent pe ea, pilea ii e perfect intinsa peste tot, iar tatele au mai luat si ele un pic de volum. Doar la fata, parca nu mai e tigancusa aia pe care eu mi-o aminteam eu chiar foarte draguta. S-a buhait un pic dar nu e urata, sta in continuare ok la capitolul asta.Apartamentul e de 2 camere, cam cazut, dar acceptabil. Dupa ce i-am zis cat stau (30 min) mi-a dat un prosop curat si a pus un cearceaf curat pe pat, lucru care e foarte de apreciat fiindca rar se intampla asta chiar si la mandrele din top sau de lux.Dupa ce am iesit de la dus am gasit-o goala pe pat, gata de treaba. De cum m-am asezat langa ea a devenit foarte dragastoasa pusa pe giugiulit, cu cheful de harjoneala specific ei. Dupa parerea mea domnisoara asta are calitati absolut extraordinare pentru meseria asta. O face cu placere, si-a asumat-o si nu are urma de fite. Se poarta absolut natural si reuseste sa creeze o atmosfera excelenta.Actul in sine a decurs foarte bine. Sta si performeaza foarte bine in orice pozitie, se implica foarte activ, fara sa incerce sa conduca ostilitatile, atenta la dorintele ticaloase ale clientului.Note:Locatie - 6. Departe de centru, bloc muncitoresc fara interfon, apartament naspa. Zicea insa ca in curand se muta pe la Pta Alba Iulia.Igiena - 10. Ea curata, prosopul curat, cearceful curat.Figura - 9. Acum doi ani era de 10, dar asta e viata.Corp - 10. Dar atentie asta e foarte subiectiva. Nu e deloc in parametrii idealului de femeie din reclame. Nu mai mult de 1.60m si probabil peste 60 kilograme, dar dupa parerea mea foarte bine proportionata.Oral - prefer sa nu dau nota, ca nu prea am lasat-o mult, eram nerabdator sa o fut. Oricum nu era deloc rau ce incepuse ea.Normal -10 + cu felicitari si coronita. Pasarica stramta umezita natural. Nu stiu daca nu mi s-a parut mie, dar dupa vrea 10 minute de cotzaiala se si excitase pe bune.GFE - 100. Dintre experientele mele, fara egal. Cum ziceam mai sus fata chiar are talent, e facuta pentru asta. Fk foarte bun. Scor - 100 ron 30 min 12
iulia_ebony Reputație: 753 Postat Septembrie 15, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Septembrie 15, 2014 Bine v-am regasit ! Vreau sa va anunt ca am remediat partea cu locatia si acum ma gasiti vis-a-vis de Zepter. Pentru mai multe detalii astept sa ma contactati. Programul este flexibil, in functie de dvs. Va pup si va astept. 1
iulia_ebony Reputație: 753 Postat Septembrie 16, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Septembrie 16, 2014 Buna seara, dupa cum v-am spus mai sus am atasat cateva poze din noua locatie. 14 1
caterpilar Reputație: 28 Postat Septembrie 16, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 16, 2014 Arati la fel de bine ca-n "tinerete" poate un pic mai plinuta. Apropo nu mai ai bicicleta?
bucurescu Reputație: -447 Postat Septembrie 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 16, 2014 Arăți foarte bine, după părerea mea. Lucrezi și noaptea? 6
iulia_ebony Reputație: 753 Postat Septembrie 17, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Septembrie 17, 2014 Buna,nu mai am bicicleta ocupa loc inutil.....tu ce mai faci? Din pacate nu lucrez noaptea. Va pup!
arcadian Reputație: 136 Postat Septembrie 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 18, 2014 Dupa o perioada de liniste am reintrat in actiune ) asa ca am trecut ieri pe la Iulia.Pe scurt.... sunat cu 15 min inainte spunandu-mi ca are programare la 4 dar ma poate primi pt o finalizare... zic bun ajung in 15 min.Usor de ajuns , apartament ok. Sunt 2 fete, am vazut-o pe cealalta dar am inteles ca nu are topic.Am facut cunostinta bla bla mi-a inmanat un prosop, mi-a aratat unde este baia, dush alea alea ) si m-am facut comod pana si-a facut si ea dush.Actiune frumos stie meserie. Oral de nota 10 cu de toate deep, umed , ce sa mai... (cred ca e punctul ei forte) la un mom dat imi spune urca-te pe mine, o pune intre sani si la fiecare pompare micutzu se simte rasfatat . Zic totusi sa punem cauciucu' sa nu finalizez la oral (vroiam si pasarica )... punem acel obiect se urca pe mine frumos, are o oglinda la sifonier daca te dai putin intr-o parte vezi cum intra ... frumos. Am schimbat doar 2 pozitii pentru ca gemea nu m-am mai controlat si am finalizat cand ma uitam in oglinda cum o iau pe la spate. Geme frumos te face sa nu rezisti mult ).Am terminat mi-a scos prez si am mai stat putin la tigara si o vorba dulce. Cam atat ca ma grabesc Recomand e super OK fata. Sa dam si niste note ca-n regulament.Locatie - 8Fata - 9 (bine proportionata si o piele fina)Oral- 10 (punctul ei forte)Normal - 9Anal - nu cred ca face , nu am intrebat, nu sunt interesat. In general va doresc numai bine si futaiuri sagetite ) Era sa omit halatul - 100 ron. 8
iulia_ebony Reputație: 753 Postat Septembrie 22, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Septembrie 22, 2014 M-am gandit sa va zic noapte buna ! Si ca sa ma visati va las niste poze (Atentie ! Pozele nu sunt facute in locatia actuala). 16
rocker27 Reputație: -522 Postat Septembrie 24, 2014 Oras:pe forum... Oras:pe forum... Postat Septembrie 24, 2014 Iulia Intr-o zi ploioasa zic hai sa incerc si o vizita pe la o fata frumoasa. Am sunat la mai multe numere dar intr-un final mi-a raspuns domnisoara. Am stabilit locul si timpul si hai grabit spre locatie care se gaseste vis -a-vis de Bloom Bank pe Bulevardul Unirii . Etaj inferior, destul de curat , baie simpla , slab dotata dar suficient pentru un dus ok. Domnisoara este bruneta vopsita blond saten, frumusica foc, cred ca 1.60 inaltime, carne tare , niste sani superbi, zambet frumos si corp frumos. Cred ca 25 de ani sau putin mai mult . Am prestat dusul de rigoare , domnisoara prestase putin inainte, am revenit in camera unde ma astepta goala in pat . Ne-am jucat noi putin, am avut parte si de FK , putin preludiu , si a trecut la un oral neprotejat interesant cu tendinte deep vreo 5 minute . A montat domnisoara prezervativul si am inceput mama iedului dar dupa vreo citeva minute mi-am dat seama ca nu ma impac cu prezervativul si am zis sa trecem la oral unde am finalizat CIM dupa alte 5 minute . Am mers la dus, fuga si la gara. Am stat doar pentru o finalizare la pretul de 100 RON. Locatie - 8 Aspect - 8 Oral - + 8 Normal - 8 GFE - 8 Igiena - - 10 ( am un minus pentru 2 zone unde se simtea parul putin mai mare decit consider eu ca ar trebui dar altfel o fata curata) In concluzie o experienta satisfacatoare , destul de buna , cred ca fata are potential de 9 spre 10 dar momentan nota generala ar fi 8 ( intre noi fie vorba 7.80 dar merita sa fie incurajata) Rocker 27 9 7
hellboy13 Reputație: 39 Postat Septembrie 24, 2014 Oras:cazanul cu smoala Oras:cazanul cu smoala Postat Septembrie 24, 2014 Iulia daca nu ma insel cred ca ne cunoastem,ai lucrat si pe langa targul vitan?
klau_ccc Reputație: 14 Postat Septembrie 25, 2014 Postat Septembrie 25, 2014 Plin de dorinta, dau ieri telefon pe la 12, aflu ca are o programare la 14, ma inscriu pentru 15 dar zic sa ajung mai devreme in zona si norocos cum sunt ii dau un sms cum ca daca se anuleaza programarea sa ma sune. Imi raspunde ca tocmai ce a venit si nu poate sa anuleze, asa ca astept cumintel in masinuta. Peste aprox 10 min, ghici ce? Primesc telefon ca programatul a trebuit sa plece de urgenta la birou, asa ca liber pentru mine Ma intampina la intrarea in bloc, urcam, fac cunostinta si cu bichonii, ii izolam si ne apucam de taclale de parca ne stiam de ceva timp. Prima finalizare CIM a doua mama iedului. Intre ele tigari, eu am raspuns cam mult la telefoane in timp ce ea ma dezmierda fiind o senzatie tare. Sincer nu stiu exact la ce ora am intrat dar sigur am stat cu mult peste o ora insa ceea ce mi-a placut este ca nu s-a uitat la ceas, nu m-a grabit, fara bani inainte, fara figuri, relaxata, sincer zici ca eram amanti de 3 ani. Chiar m-am simtit foarte bine si cu siguranta revin. Locatie - 8 dar se va muta in curandAspect - 9.5Oral - 9 cu mici DT-uriNormal - 9GFE - 10Igiena - 10 9
friciu Reputație: 65 Postat Septembrie 28, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 28, 2014 Doar ca sa ma laud ca am fost primul la noua locatie a Iuliei, ma gandesc sa va impartasesc detalii despre ultima mea vizita la ea. Tocmai ce s-a mutat (din nou) cu biroul. Nu am vazut ultima locatie, dar am inteles (de la ea) ca nu era cea mai frumoasa baie dintre toate. De data asta cred ca a nimerit o garsoniera chiar buna, in rond la Alba Iulia, chiar in blocul cu CEC-ul. Pat mare si rezistent (cel putin la prima "vedere"), camera spatioasa, baie curata si cu utilitati moderne (cada nu cabina de dus - pericol de accidente), tot ce ii trebuie pentru meseria ei si confortul nostru.Cat despre Iulia, nu prea am ce sa spun nou, care sa nu a mai fost spus de ceilalti.Note:locatie: 10aspect: 9+ (fundul e "piesa")oral: 9 (fara CIM de data asta)normal: 8 (si mie mi s-a parut ca geme frumos ca sa termini mai repede)GFE: 9Cadou: 100 lei/ o finalizareConcluzia: un raport calitate/pret foarte bun, mai ales ca acum nu mai lucreaza de acasa! 7
kristi2222 Reputație: 453 Postat Octombrie 2, 2014 Postat Octombrie 2, 2014 Ajuns din nou la Iuliaaceeasi prezenta dulce,lipicioasa,pupacioasa, atitudine excelentaORAL,NORMAL f f bune, de 10 chiar, cu implicare si senzualitateGFE 10 foarte lipicioasa, veselaRECOMAND 2
sangre Reputație: -988 Postat Octombrie 2, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Octombrie 2, 2014 Halat?
kristi2222 Reputație: 453 Postat Octombrie 3, 2014 Postat Octombrie 3, 2014 Halat?100 lei/final;izare, 150 /ora
iulia_ebony Reputație: 753 Postat Octombrie 5, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Octombrie 5, 2014 Buna seara! De maine pana miercuri inclusiv ma gasiti la locatie incepand cu orele 14:00 pana mai tarziu, iar joi si vineri ma gasiti de la ora 10. Week-endul acesta nu voi fi disponibila. Pentru programari puteti suna si in afara orelor de lucru. Va pup si va astept. 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum