adiadrian11 Reputație: 3977 Postat Decembrie 31, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 31, 2015 5
futbine31 Reputație: 766 Postat Decembrie 31, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 31, 2015 La Multi Ani Iulia!Un an nou cu tot ce iti doresti!
iulia_ebony Reputație: 753 Postat Ianuarie 4, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 4, 2016 Va multumesc pentru urarile primite. Sper ca 2016 sa fie mai bun ca anul ce a trecut si mai putin bun ca cel ce vine. Incepand de maine, 5 ianuarie, va astept sa aburim ferestrele impreuna si sa ne delectam cu un ceai special. Programul si serviciile au ramas aceleasi. Va pup ! 2
alexoxo Reputație: 31 Postat Ianuarie 5, 2016 Postat Ianuarie 5, 2016 Am vizitat-o si eu azi pe Iulia. Programare cu 2 ore inainte. E micuta, vesela, ingrijita si are o piele fina de o culoare superba. Sani de nota 10, exact ce imi doream Locatia foarte curata, frumos amenajata. Mi-a placut lumina de deasupra patului, pe care o poti seta pe ce culoare vrei. Am ales un orange. Mi-a oferit un ceai, am vorbit putin, apoi la dus (f curat si aici). Apoi actiunea cu mangaieri, kisses, oral np si normal p. Apoi dus si am mai vorbit putin. Am stat o ora.Locatie 9 (la dristor, m-a ghidat ea)Aspect 10 (pentru culoare, sani si sfarcuri)Oral 9Normal 10Gfe 10Recomand.Merci Iulia! 3
jada_piratsklan Reputație: 62 Postat Ianuarie 6, 2016 Postat Ianuarie 6, 2016 Va multumesc pentru urarile primite. Sper ca 2016 sa fie mai bun ca anul ce a trecut si mai putin bun ca cel ce vine. Incepand de maine, 5 ianuarie, va astept sa aburim ferestrele impreuna si sa ne delectam cu un ceai special. Programul si serviciile au ramas aceleasi. Va pup ! Buna. De ceva timp mi-ai atras atentia cu pozele din portofoliu si as cam vrea sa te vizitez in viitorul cat se poate de apropiat. O singura intrebare am: footjob practici?Multumesc anticipat! O zi placuta!
jojodan77 Reputație: -10 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 7, 2016 Interesanta intrebarea cu footjobul!
iulia_ebony Reputație: 753 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 7, 2016 Imi pare rau dragilor dar nu ofer acest serviciu. Sunt convinsa ca pot gasi alte lucruri pentru a va incita imaginatia. Va pup si va astept. 1
jada_piratsklan Reputație: 62 Postat Ianuarie 7, 2016 Postat Ianuarie 7, 2016 Iulia, poate te mai gandesti la aspectul asta. Am vazut ca accepti finalizare corporala. Si picioarele fac parte din corp )
iulia_ebony Reputație: 753 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 18, 2016 Afar-i frig, si tot a ninsSi eu te-astept sa ridicamMercuru-n termometruIar daca tot nu te-ai prinsO sa-ti ridic si al tau membru. Va pup si va astept cu ceva cald: ceai, cafea, eu... 6
gabi on Reputație: 9 Postat Ianuarie 20, 2016 Oras:craiova Oras:craiova Postat Ianuarie 20, 2016 Arati foarte bine IULIA
vfrancol Reputație: 2 Postat Ianuarie 20, 2016 Postat Ianuarie 20, 2016 salut Iulia.Sono italiană și voi veni la Bucuresti la 4 februarie. Eu nu vorbesc limba română. puteți face o programare prin e-mail? 1
jojodan77 Reputație: -10 Postat Ianuarie 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 20, 2016 Nu are niciun mail afisat...
JackBlackTM Reputație: -371 Postat Ianuarie 21, 2016 Oras:Wonderland Oras:Wonderland Postat Ianuarie 21, 2016 salut Iulia.Sono italiană și voi veni la Bucuresti la 4 februarie. Eu nu vorbesc limba română. puteți face o programare prin e-mail?http://memecrunch.com/meme/3ND9M/eh-vaffanculo/image.png
iulia_ebony Reputație: 753 Postat Ianuarie 25, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 25, 2016 Afara este frig si eu vreau sa va infierbant simturile. 11
morandi30000 Reputație: 6 Postat Ianuarie 25, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 25, 2016 buna ai revenit se poate veni la tine
iulia_ebony Reputație: 753 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 27, 2016 Buna! 2
marianfoto Reputație: 4 Postat Ianuarie 28, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 28, 2016
bgtg Reputație: 50 Postat Februarie 1, 2016 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Februarie 1, 2016 Când ești liberă
alex1969 Reputație: 530 Postat Februarie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 4, 2016 Din pacate mi-am luat o mica teapa vorbisem pt joi dupa ora 11 dimineata si din pacate are telefonul inchis.
iulia_ebony Reputație: 753 Postat Februarie 8, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 8, 2016 Bine v-am regasit dragilor. Va astept sa fiu Valentina voastra saptamana aceasta. P.S. pentru domnul alex1969:1. Eu nu iau programari de pe o zi pe alta2. In perioada specificata de dvs (4-7 februarie) eu aveam planificata o mini vacanta de acum o luna, deci nu se punea problema unor programari in acesta perioada.3. Chiar daca punctele 1 si 2 nu ar fi adevarate nu cred ca ati vorbit cu mine cu cel putin 30 de minute inainte de a ajunge (cum stabilesc cu toti clientii).Parerea mea este ca ceea ce ati postat dvs. nu are nici un suport logic. Ca urmare chiar daca stabiliti telefonic intalnirea cu mine in 31 de minute va rog reveniti cu confirmare in jumatate de ora (sper ca exemplul sa fie edificator). Va sarut unde vreti voi ! 2
alex1969 Reputație: 530 Postat Februarie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 9, 2016 Bine v-am regasit dragilor. Va astept sa fiu Valentina voastra saptamana aceasta.P.S. pentru domnul alex1969:1. Eu nu iau programari de pe o zi pe alta2. In perioada specificata de dvs (4-7 februarie) eu aveam planificata o mini vacanta de acum o luna, deci nu se punea problema unor programari in acesta perioada.3. Chiar daca punctele 1 si 2 nu ar fi adevarate nu cred ca ati vorbit cu mine cu cel putin 30 de minute inainte de a ajunge (cum stabilesc cu toti clientii).Parerea mea este ca ceea ce ati postat dvs. nu are nici un suport logic. Ca urmare chiar daca stabiliti telefonic intalnirea cu mine in 31 de minute va rog reveniti cu confirmare in jumatate de ora (sper ca exemplul sa fie edificator). Va sarut unde vreti voi !Buna IuliaImi prezint scuzele este posibil atunci cand am vorbit la telefon sa fi inteles eu gresit , eu te intrebasem in principiu daca lucrezi joi si daca incepi pe la 11 ca aveam treaba in zona este. Rugamintea mea este daca se poate si nu cer prea mult sa anunti daca iti ei o mini vacanta sau o vacanta astfel vom sti cu siguranta cand se poate si cand nu.Inca o data imi prezint scuzele
rafacasi3 Reputație: 1 Postat Februarie 12, 2016 Postat Februarie 12, 2016 Buna!!Rugamintea mea este sa nu mi se mai intoarca pozele!!!Programul de astazi este pana la ora 18:00!!va pup si va astept!! f frumoasa si dulcica ! oferi si dominare...soft ?multumesc!
alex1969 Reputație: 530 Postat Februarie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 12, 2016 Salutare PrieteniAm avut placerea sa o vizitez de curand pe Iulia , am vorbit la telefon programarea facuta usor am sunat si cu 30 de min inainte asa cum am observat ca cere si am revenit inainte cu 5 min pentru indrumare locatia este pe la dristor este usor de ajuns si pentru ca stie sa iti explice.Am ajuns la usa unde ma poftit in garsoniera era imbracata casual din pacate am stat de vorba ceva timp am fost servit cu un pahar de apa sa scuzat pentru ca nu avea suc si apoi m-am cerut la dus dupa care a mers si ea.Actiunea : am asteptat-o in pat a venit si ea goala de la dus a inceput cu ceva sarutari pe corp fk dar putin retinut na fiind prima data cand o vizitez apoi a inceput un oral neprotejat unul foarte bun pot sa zic din experienta de a primi oraluri apoi a trecut ea deaupra dupa ce a montat prezervativul, se misca foarte bine geme te saruta pe corp asa cum am mai spus putin fk si am terminat fulminant cu ea deasupra.Am mai stat la o tigara dusul de dupa si dus am fost.Locatie : 9,5 curat , geluri de dus totul la locul lorAspect Iulia : 9 are corp frumos dupa ce il descoperiOral : 9,5Normal : 9 am incercat doar o pozitie unde asa cum am mai spus se misca foarte bineGfe : 9 ai ce discuta i -am scazut putin din cauza retinerii la fk si lipsa suc ) nu imi place apa , apa este doar pentru flori ))Halatul : 150 lei pentru 1 ora unde am avut parte de o finalizareRecomandare : DA este locul ei la top si eu unul voi reveni 5
armerom Reputație: 1 Postat Februarie 13, 2016 Postat Februarie 13, 2016 Când ești liberă mâine ?, Sau pe la ce oră să te sun mâine dacă ești draguta sa-mi zici și mie .
parlamentaru Reputație: -38 Postat Februarie 15, 2016 Postat Februarie 15, 2016 Când ești liberă mâine ?, Sau pe la ce oră să te sun mâine dacă ești draguta sa-mi zici și mie .Amice, nu lucreaza in weekend.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum