roberto Reputație: 4138 Postat August 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 26, 2014 As avea rugamintea sa inceapa ceva mai tarziu...nu mai am puncte E prima oara de cand sunt pe forum cand patesc asta 2 Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat August 26, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat August 26, 2014 Nu-mi place bre xoxo, ca e atoasa Iti trimet daia premium, frageda, cum mananca jucatorii 1 Link spre comentariu
extrovertitu' Reputație: 270 Postat August 26, 2014 Oras:B. Oras:B. Partajează Postat August 26, 2014 Sa luati si niste bere la pachet sa o beti acolo. 9 lei la puerto cafe Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 26, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat August 26, 2014 Bag pula greu e sa umblii de pe telefon cu toata tehnologia astaMai ales de pe aifon6....te inteleg perfect Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 26, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat August 26, 2014 As veni, dar trebuie sa ajung undeva frumos in doua ore . De mancat as zice un bors de vacuta, o ceafa sanatoasa de porc cu ceva garnitura, o salata de ardei copti si cam aia e Zici ca esti baiatu' lu' Zburatoarea.....doar salata difera 1 Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 26, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat August 26, 2014 As avea rugamintea sa inceapa ceva mai tarziu...nu mai am puncte E prima oara de cand sunt pe forum cand patesc asta Dacă-ți dau un punct,promiți că îmi dai doua? 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat August 26, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 26, 2014 Greule, ceafa haleste vrabia, zburli-as penele ... Oricum, io cred ca-l calc pe Pisici. Link spre comentariu
andreea_good Reputație: 2383 Postat August 26, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat August 26, 2014 Eu o să ies la prăjitură cu gagicili și nu o să prind telenovela. Dar înainte să ajung acasă o să trec să iau o sticlă de vin bun și mă pun la citit, topice vechi și noi. Să vă hârjoniți ca negrii pe plantație! Link spre comentariu
greul xxl Reputație: -353 Postat August 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 26, 2014 Vrabia e randunica, sa nu mor si eu prost? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat August 26, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 26, 2014 Dap! Link spre comentariu
roberto Reputație: 4138 Postat August 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 26, 2014 Dacă-ți dau un punct,promiți că îmi dai doua? Sigur varule...peste ochi 2 Link spre comentariu
greul xxl Reputație: -353 Postat August 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 26, 2014 Pai si daca ii place ceafa ce, nu poate sa-mi placa si mie? Link spre comentariu
marian175 Reputație: 912 Postat August 26, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 26, 2014 Io sunt piua.... Link spre comentariu
andreea_good Reputație: 2383 Postat August 26, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat August 26, 2014 Lu' Andreuța îi cam sticlesc ochii după xoxo. Ce-i mai place xoxoleala!! ce-i mai place... nebunatica.Dacă-i dau lui Xoxo cei 50 de europeni șpagă... strânși din țări diferite, pozați cu fața, oare se duce s-o tăvălească? 1 Link spre comentariu
extrovertitu' Reputație: 270 Postat August 26, 2014 Oras:B. Oras:B. Partajează Postat August 26, 2014 Picon& Greul: puteti sa incercati carnatii cu oua. Daca nu va plac, data viitoare mergeti pe pulpe. 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat August 26, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 26, 2014 As merge pe tzatze totusi ... 4 9 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 26, 2014 Partajează Postat August 26, 2014 si stau sa ma intreb legat de 35 pagini scrise (99% de smardoieala) cu ce a gresit omul ala cand a inventat telefonul, internetul, calculatoarele si civilizatia noi suntem facuti sa traim in epoca de piatra... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 26, 2014 Partajează Postat August 26, 2014 Picon& Greul: puteti sa incercati carnatii cu oua. Daca nu va plac, data viitoare mergeti pe pulpe. trebuie sa ma duc si eu sa incerc...nu am ajuns in locatia noua inca.. Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat August 26, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat August 26, 2014 Lu' Andreuța îi cam sticlesc ochii după xoxo. Ce-i mai place xoxoleala!! ce-i mai place... nebunatica.Dacă-i dau lui Xoxo cei 50 de europeni șpagă... strânși din țări diferite, pozați cu fața, oare se duce s-o tăvălească?Da varule, baga-mi si mie 50 si vedem noi cum facem 1 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat August 26, 2014 si stau sa ma intreb legat de 35 pagini scrise (99% de smardoieala) cu ce a gresit omul ala cand a inventat telefonul, internetul, calculatoarele si civilizatia noi suntem facuti sa traim in epoca de piatra... Cine a inventat civilizatia ? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 26, 2014 Partajează Postat August 26, 2014 am facut specificatia "omul" - dar le-am legat asa intr-o maniera mai neortodoxa.. Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat August 26, 2014 am facut specificatia "omul" - dar le-am legat asa intr-o maniera mai neortodoxa.. Da... " omul ala " Link spre comentariu
andreea_good Reputație: 2383 Postat August 26, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat August 26, 2014 Da varule, baga-mi si mie 50 si vedem noi cum facem Uite vărule... 50 de europeni pe care îi eclipsezi. Am pierdut 5 minute din viață ca să te fac vedetă. Om dă om... European. Andreuța te paște. 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat August 26, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 26, 2014 Takayama ce parere are? Link spre comentariu
sandraesc Reputație: 56 Postat August 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 26, 2014 Lu' Andreuța îi cam sticlesc ochii după xoxo. Ce-i mai place xoxoleala!! ce-i mai place... nebunatica.Dacă-i dau lui Xoxo cei 50 de europeni șpagă... strânși din țări diferite, pozați cu fața, oare se duce s-o tăvălească?Am auzit-o eu marturisind ca pana la urma se sacrifica de 50 euroi si tot il futaceste o data pe XOXO. Zicea ca ii ploua in gura daca nu-l degusta macar o data. Daca i se umfla o tata? Da varule, baga-mi si mie 50 si vedem noi cum facemTu daca faci rost de 50 ii joci la pacanele Vrabia e randunica, sa nu mor si eu prost?Randunica egal Vrabia egal Irina egal Ruxandra EGAL Zburatoarea plus multe alte denumiri pe care au mai avut altii indrazneala sa i le puna.In viata privata toata lumea ii spune Barbita (pentru ca are parul roz ca papusile Barbie) sau "sefa". cand l-am auzit prima data pe taticul ei spunandu-i asa m-am prapadit de ras. Apoi am realizat ca toti ii spun asa, inclusiv sefa ei . Un pseudonim pe care multi i-l adreseaza cand au chef sa o enerveze 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum