Sari la conținut

Pisicuts astept sa-mi dai BAN PERMANENT

Postări Recomandate

• Oras:Dudesti
  • Oras:Dudesti

As veni, dar trebuie sa ajung undeva frumos in doua ore :laugh2. De mancat as zice un bors de vacuta, o ceafa sanatoasa de porc cu ceva garnitura, o salata de ardei copti si cam aia e :)

Zici ca esti baiatu' lu' Zburatoarea.....doar salata difera =))

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest

Eu o să ies la prăjitură cu gagicili :icecream și nu o să prind telenovela. Dar înainte să ajung acasă o să trec să iau o sticlă de vin bun și mă pun la citit, topice vechi și noi. Să vă hârjoniți ca negrii pe plantație! :pimp

Link spre comentariu

Lu' Andreuța îi cam sticlesc ochii după xoxo. Ce-i mai place xoxoleala!! ce-i mai place... nebunatica.

Dacă-i dau lui Xoxo cei 50 de europeni șpagă... strânși din țări diferite, pozați cu fața, oare se duce s-o tăvălească?

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

si stau sa ma intreb legat de 35 pagini scrise (99% de smardoieala) cu ce a gresit omul ala cand a inventat telefonul, internetul, calculatoarele si civilizatia :)  noi suntem facuti sa traim in epoca de piatra...

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Picon& Greul: puteti sa incercati carnatii cu oua. Daca nu va plac, data viitoare mergeti pe pulpe.

trebuie sa ma duc si eu sa incerc...nu am ajuns in locatia noua inca..

Link spre comentariu
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
  • Oras:n-am locatie, doar outcall

Lu' Andreuța îi cam sticlesc ochii după xoxo. Ce-i mai place xoxoleala!! ce-i mai place... nebunatica.

Dacă-i dau lui Xoxo cei 50 de europeni șpagă... strânși din țări diferite, pozați cu fața, oare se duce s-o tăvălească?

Da varule, baga-mi si mie 50 si vedem noi cum facem

• Like 1
Link spre comentariu

si stau sa ma intreb legat de 35 pagini scrise (99% de smardoieala) cu ce a gresit omul ala cand a inventat telefonul, internetul, calculatoarele si civilizatia :)  noi suntem facuti sa traim in epoca de piatra...

Cine a inventat civilizatia ? :D 

Link spre comentariu

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am auzit-o eu marturisind ca pana la urma se sacrifica de 50 euroi si tot il futaceste o data pe XOXO. Zicea ca ii ploua in gura daca nu-l degusta macar o data. Daca i se umfla o tata? :laugh2

Da varule, baga-mi si mie 50 si vedem noi cum facem

Tu daca faci rost de 50 ii joci la pacanele :laugh2

Vrabia e randunica, sa nu mor si eu prost?

Randunica egal Vrabia egal Irina egal Ruxandra EGAL Zburatoarea plus multe alte denumiri pe care au mai avut altii indrazneala sa i le puna.

In viata privata toata lumea ii spune Barbita (pentru ca are parul roz ca papusile Barbie) sau "sefa". cand l-am auzit prima data pe taticul ei spunandu-i asa m-am prapadit de ras. Apoi am realizat ca toti ii spun asa, inclusiv sefa ei :laugh2  . Un pseudonim pe care multi i-l adreseaza cand au chef sa o enerveze :laugh2

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...