Sari la conținut

Top 0752039245 Oana studenta

Postări Recomandate

• Telefon: 0752039245
  • Oras:craiova
  • Disponibila
  • Disponibila

pt domnul de azi care mi -a adus aceste bomboane 🍫🍫🍫🍫...BUNE, îmi cer scuze ca nu am putut o  ora ,dar altădată sa ma anunți ..deși vb,  îmi este greut uneori sa țin minte pt fiecare ce dorește in mod personal 🍬🍬🍬...altădată cu drag 

F3BE7281-892C-4925-B227-6ABF1366E3F6.jpeg

• Like 6
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
  • Oras:AC Milan
  • Oras:AC Milan

Oana, o fată deosebită, finuță și dulce, de nota 10😍 primitoare, atentă la dorințele mele, grijulie, posibil să o fi inhibat eu puțin cu starea mea, dar ea și-a făcut treaba, adică ON, cu pasiune, cu perseverență, cu DT, cu supt, lins și alintat jucăria și accesoriile, până la finalizarea glorioasă cu un CIM exploziv și de zile mari care m-a satisfăcut total, ceea ce a făcut ca a doua finalizare să nu mai aibă loc, fiind mai greu cu ea și să rămână pentru data viitoare. Timp 1 oră / cadou 250 lei, plus o mică atenție și o sticluță rosé 1827. Te pup Oana😘 și sper să ajung și cu volumul 2 de la Purcari!😂

• Like 2
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 17 ore, noanonymus a spus:

Oana, o fată deosebită, finuță și dulce, de nota 10😍 primitoare, atentă la dorințele mele, grijulie, posibil să o fi inhibat eu puțin cu starea mea, dar ea și-a făcut treaba, adică ON, cu pasiune, cu perseverență, cu DT, cu supt, lins și alintat jucăria și accesoriile, până la finalizarea glorioasă cu un CIM exploziv și de zile mari care m-a satisfăcut total, ceea ce a făcut ca a doua finalizare să nu mai aibă loc, fiind mai greu cu ea și să rămână pentru data viitoare. Timp 1 oră / cadou 250 lei, plus o mică atenție și o sticluță rosé 1827. Te pup Oana😘 și sper să ajung și cu volumul 2 de la Purcari!😂

Multumesc  😁

• Like 3
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
Vizitator mad_horse
Reputație: 0
La 16.03.2023 la 19:18, studentabuna a spus:

pt domnul de azi care mi -a adus aceste bomboane 🍫🍫🍫🍫...BUNE, îmi cer scuze ca nu am putut o  ora ,dar altădată sa ma anunți ..deși vb,  îmi este greut uneori sa țin minte pt fiecare ce dorește in mod personal 🍬🍬🍬...altădată cu drag 

F3BE7281-892C-4925-B227-6ABF1366E3F6.jpeg

Va rog nu o mai hrăniți cu dulciuri ca se face de 90 kg si dupa nu ne mai ducem la ea

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
La 19.03.2023 la 3:10, noanonymus a spus:

Am fost protocolar în exprimare?😊

in mesaje , da, erai  destul  de oficial 😂😂 și  toată lumea îmi poate vb la per tu" 

• Like 5
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

• Membru Premium
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova
32 minutes ago, Eda77 said:

Raman la părerea că este pufoasă, de supt , sug toate , dar nu toate sunt slim, nu vedeti brand are

Normal că sug toate,dar nu ca ea!

Și ce dacă are brand,mie așa îmi place,pe slim e prea mare aglomerație și am ales să mă ocup de fetele cu cur mai bun:Studenta,Giulia,Clara,etc.

Deci las-o pe mâna(pula) noastră! 😅😅😅

• Like 2
  • Mersi 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 6 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...