Sari la conținut

PUSTOAICA 2012

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Asteptam opiniile altor vajnici luptatori.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

hai ca se anunta o zi interesanta....

Vizitator
Postat

probabil dupa pranz...atunci se trezesc oamenii certareti 

• Oras:Clongowes
  • Oras:Clongowes
Postat

Din ceea ce ai scris, rezulta clar ca stiai cu ce se ocupa fetele, le-ai promovat si ai tras foloase in urma acelor activitati...egal inlesnire...egal peste prost...egal cusca daca-si pune cineva mintea cu tine...

Poate o lamuresti si pe Sorina si-o faci sa inteleaga ca Irina se incadreaza tot acolo.

• Like 2
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Aici, pe forum, toti aveti cate un sac de coaie si intr-o situatie "de stres major" (deci NU limita) va trebuie alt sac ....dar de scutece  :slap2

Banuiesc ca in aceasta generalizare este prins si Roberto caci si el este forumist. Imi place ca ii cunosti pe toti, le stii profilul psihologic si stii cum reactioneaza. Daca as avea posibilitatea, te-as invita sa vezi o zi normala de munca in anumite activitati (poate chiar cea unde imi desfasor activitatea) si apoi sa discutam.

• Like 3
  • Oras:Bucuresti
Postat

Bine punctat. Ce te faci ca, imi pun banii pe o saptamana pariu, sunt convinsa ca ai inteles unde am batut. Ma refeream strict la HAMSII, nu la utilizatori :P

Stiu ce inseamna munca, stiu ce inseamna munca in anumite conditii chiar daca intreaga activitate petrecuta de mine, in mod legal, a fost exclusiv in spatele biroului, cu ochii in calculator sau planuri. Si stiu cum iti desfasori si tu activitatea. Respect munca pe care o faci, eu respect munca in general si oamenii care muncesc indiferent ca sunt directori, soferi sau femeie de serviciu. Chiar si munca depusa de hoti o respect. Ma refer la hotii cu cap, nu la gainari. 

Nu respect munca de "delfinariu" in schimb.

L.E. M-am gandit mai bine. M-am razgandit. Ai dreptate. Am comis-o, degeaba incerc s-o dreg. 

• Like 2
Postat

Bine punctat. Ce te faci ca, imi pun banii pe o saptamana pariu, sunt convinsa ca ai inteles unde am batut. Ma refeream strict la HAMSII, nu la utilizatori :P

Stiu ce inseamna munca, stiu ce inseamna munca in anumite conditii chiar daca intreaga activitate petrecuta de mine, in mod legal, a fost exclusiv in spatele biroului, cu ochii in calculator sau planuri. Si stiu cum iti desfasori si tu activitatea. Respect munca pe care o faci, eu respect munca in general si oamenii care muncesc indiferent ca sunt directori, soferi sau femeie de serviciu. Chiar si munca depusa de hoti o respect. Ma refer la hotii cu cap, nu la gainari. 

Nu respect munca de "delfinariu" in schimb.

L.E. M-am gandit mai bine. M-am razgandit. Ai dreptate. Am comis-o, degeaba incerc s-o dreg. 

hai las o ca macane......daca rerspecti munca in general,cum de sustii o boarfa penala ca Siana care dispretuieste munca??

Postat

Ai inteles de te-ai spart...si ce am zis eu si ce spune Siana.  :slap2

Eh, lasa, eu stiu ca Clontosul a inteles. Nu mai baga in dialogurile oamenilor mare, dialoguri pe care nu le pricepi, devii penibil. :)

• Like 1
Postat

Sorina daca tot ii faci pe toti pesti , Robert nu este pestele tau ?

Postat

Ai mancat dupa Kristi222?!?! Si tu ai inteles pe langa. Reciteste, poate intelegi. 

Avem cumva un translator sa-i ajutam pe acesti oameni?!?!  :laugh2

L.E. Robert este viitorul meu sot. Ai bani sa te chem la nunta? =))

Postat

Ma indoiesc ca accepta cineva ca persoana iubita sa presteze aceasta meserie fara nici un alt interes ascuns . 

De ce as veni la nunta cuiva daca nu il cunosc ? Daca erai mai tanara poate veneam dar nu pentru nunta iar atunci te si plateam ca tot ai adus discutia de bani .

• Like 3
Postat

Pa caiet primesti? :D

• Like 3
Vizitator
Postat

Fa si tu un credit  :laugh2

provident vine la usa ta :) 

Postat

Fa si tu un credit  :laugh2

Nu mai fac mah

provident vine la usa ta :)

mai bine iau de la camatari decat de la astia

• Telefon: 0758609361
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Disponibila
Postat

Doamne ce debiteaza femeile astea, ciudat e ca ele sunt atat de proaste incat nu-si dau seama ca sunt proaste.

pe cuvantul tau?

juri pe rosu?

teposule (ca sa nu spun teparule) :laugh2 :laugh2

• Oras:.
  • Oras:.
Postat
:))...aici e ca in telenovele...iubitul nu are idee ca isi schimba statutul ...si devine sot in scurt timp. Te caci cata ipocrizie emana unii/unele.
Postat

Tara arde, cade jegul de pe unii ca pielea cojita dupa plaja, va urla vantul in buzunare si foamea-n glanda si voua va arde ca-si schimba iubitul MEU statutul?!?! Cat de idiot sa fii?!?!

Toll, canta la alta masa. M-ai convins ca esti TOT hamsia obosita degeaba imi dai PM-uri sa te scuzi si incerci sa-mi demonstrezi ca nu este asa...ai exact aceeasi placa ca si viitorul parnaias. Mai ai si altele?!?! 

Personaliati.

Pisicut, banam si noi ratatul asta, ce zici?!?! :D

Postat

Ai inteles de te-ai spart...si ce am zis eu si ce spune Siana.  :slap2

Eh, lasa, eu stiu ca Clontosul a inteles. Nu mai baga in dialogurile oamenilor mare, dialoguri pe care nu le pricepi, devii penibil. :)

tu deja ESTI penibila..cat despre bagat in dialoguri, tu esti campioana in domeniul asta.....cand m am inscris eu pe forum,tu nici nu stiai ca exista,asa ca pastreaza ti inteleptele sfaturi pt ine si protejata aia a ta,pe care o iubesti atat......oameni mari?? :laugh2 ai vreo 2 metri,sau ce?? ca,in alt mod, chiar nu vad cum poti fi tu mare....iar de inteles, e f usor de inteles, (multa mahala si ipocrizie, si opinii in functie de situatie si de cum bate vantul)

• Like 4

• Oras:Paris Spagnia
  • Oras:Paris Spagnia
Postat

Sorina!

Spala-te draga la gura, ca daca erai asa inteligenta stiai cum sa-ti pui altfel in valoare mirositoarele!

:iagree :iagree :iagree

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...