Sari la conținut

Bancuri si filmulete, pentru descretirea fruntii

tazz

Postări Recomandate

• Telefon: inxxexcess
  • Oras:-
  • Telefon: inxxexcess
  • Oras:-
  • Telefon: walexy_777
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: walexy_777
  • Oras:Bucuresti
 Pilot catre turnul de control: 
- Comunicati va rog ora locala. 
- Cine intreaba? 
- Conteaza? 
- Daca esti U.S. Air Force e sixteen hundred. Daca esti British Airways e 4 PM. Daca esti Lufthansa e 16:02:33, iar daca esti Tarom, e joi!
Link spre comentariu
  • Oras:Romania

Cum te păcălesc anunţurile

Doamne

În jur de 40 de ani = 48 de ani
Fire atletică = fără sâni
Aspect normal = urâtă
Frumoasă = mincinoasă patologică
Educată = exmatriculată după doi ani de facultate
Feministă = grasă
Spirit deschis = dependentă de droguri
Caut numai prietenie = caută să îngroape reputaţia de curvă
Amuzantă = plicticoasă
Ştiu să ascult = aproape de autism
De modă veche = lumina stinsă şi numai poziţia misionarului
Deschisă = disperată
Romantică = schizofrenico-depresivă
Romantică = arată mai bine în lumina lumânărilor
Femeie de carieră = a dracu’
Roşcată = cumpărătoare de Wella
Pasională = vorbeşte excesiv de tare
Caut suflet pereche = la un pas de o nouă cădere nervoasă

Domni
În jur de 40 de ani = are 50 şi caută de 25
Fire atletică = stă în fotoliu şi se uită la Eurosport
Aspect normal = creştere neobişnuită de păr în nas, urechi şi pe spate
Deschis în gândire = se culcă cu soră-ta
Spirit deschis = se culcă cu sora ta, dar ea nu este interesată
Frumos = arogant
Educat = te va trata întotdeauna ca pe o idioată
Cinstit = mincinos patologic
Îmi place să alint = nesigur, fost dependent de droguri
Matur = până-l cunoşti...
Caut numai prietenie = câtă vreme prietenia înseamnă şi nuditate
Amuzant = mânuieşte bine telecomanda
Bine clădit = pierde o grămadă de timp admirându-se în faţa oglinzii
Fire poetică = scrie pe faianţa din baie
Politicos = spune „Te rog” când cere o bere

• Like 4
  • Minus 2
Link spre comentariu

Anunţuri matrimoniale

Spion sub acoperire - 29 ani, vreau să cunosc doamnă între 18-30 ani pentru o relaţie romantică şi de durată. Nu te obosi să îmi scrii, ştiu unde locuieşti. 

Domn frumos, nu foarte sănătos, care nu poate să îşi permită decât numărul standard de caractere pentru anunţ. Sunt inteligent, bun, sensibil şi doresc doamnă drăguţă şi romantică pentru relaţie serioasă. Sună-mă la 0231 - 

Şi idioţii au nevoie de iubire - Dacă îţi place să intri la cinematograf după ce filmul a început, să arunci cu obiecte de mobilier prin casă şi să te uiţi prin gaura cheii la prietenii tăi care sunt în baie avem deja trei lucruri în comun. Hai să ne întâlnim şi să aflăm ce alte părţi negative avem în comun. Ciudatul, C.P. 2. 

Dezechilibrat din punct de vedere financiar - datorez tuturor bani. Dacă nu eşti unul dintre creditorii mei aş vrea să te întâlnesc. Sună-mă tu, că mie mi-au oprit abonamentul. Stan, C.P.4 

Doctor, 35 ani doresc să cunosc o femeie cu o reală frumuseţe interioară. Trimiteţi radiografia la Dr. Popa, C.P. 67. 

Mincinos - Caut femeie frumoasă pentru a mă ajuta să îmi cheltuiesc milionul de dolari pe Coasta de Azur. 

Decedatul - Bărbat, nu fumez, nu beau, nu mănânc, nu respir, de fapt, sunt mort. Am nevoie de cineva care să mă îngroape. C.P. 57 

Femeie mare caută bărbat şi mai mare - pentru a părea mai mică prin comparaţie. Trimite fotografie la C.P. 841. 

Anunţ la matrimoniale: „Caut soţie”.

Mii de răspunsuri: „Ia-o pe-a mea!”

• Like 5
  • Minus 3
Link spre comentariu

Inainte de operatie

Inainte de operatie, dentistul il intreaba pe pacient:

- Iti dau putin heliu?

Pacientul: – Anihileaza durerea?

Doctorul: – Nu, dar o sa fie mai amuzant cand tipi!

La o scoala de calugarite

La o scoala de calugarite, acestora li se tine o prelegere despre desertaciunea desfranarii:

– Deci, dragi fete, inainte de a calca stramb, trebuie sa va puneti intrebarea: “Merita o ora de placere pentru o viata plina de rusine?”

O fata din fundul clasei ridica mana si intreaba:

– Puteti sa-mi spuneti si mie cum ati facut sa dureze o ora?

post-64313-0-99834400-1384382014_thumb.jpg

Link spre comentariu

Întrebări şi răspunsuri

- Care bărbat din toată literatura română a aşezat femeia acolo unde-i este locul? Meşterul Manole.

- Ce i-a zis soţia lui Bill Gates în noaptea nunţii? Acum ştiu de ce ţi-ai botezat compania „Microsoft”. 

- Ce au în comun un trenuleţ electric şi sânii unei femei? Au fost create iniţial pentru copii, dar tot bărbaţii se joacă mai mult cu ele.

- Cum se cheamă un bărbat inteligent în America? Turist. 

- De ce este aşa de greu pentru femei să-şi găsească un prieten senzual, inteligent, atent şi frumos? Pentru că aceştia au deja un prieten.

- De ce a creat Dumnezeu bărbatul? Pentru că vibratorul nu poate să aducă bani acasă. 

- Când crede olteanul că i-a murit nevasta? Când la pat e tot ca înainte, dar în bucătărie se strâng vasele murdare.

• Like 5
  • Minus 3
Link spre comentariu

Anul 2222, Ion şi Maria aterizează pe Marte, după un zbor de milioane de kilometri. Ei se întâlnesc cu un cuplu marţian şi vorbesc despre tot felul de lucruri. Ion întreabă dacă Marte are o piaţă de capital, dacă au laptop-uri, cum se fac banii etc… Maria aduce în discuţie subiectul sex.

- Dar cum faceţi voi acest lucru?, întreabă.
Marţianul răspunde:
- Mult mai bine ca voi!.
În cele din urmă, cele două cupluri decid să facă schimb de parteneri pentru o noapte şi să facă experienţă unul pe altul… Maria şi masculul marţian merg într-un dormitor unde marţianul se dezbracă… dar surpriză! Membrul lui e o jucărică de aproximativ doi centimetri lungime şi doar câţiva milimetri grosime.
- Nu cred că o să meargă, nu este suficient de lungă pentru a ajunge la mine!, spune Maria.
- Nicio problemă, spune el, şi a început să-şi lovească fruntea cu palma.
Cu fiecare palmă pe frunte, membrul său creştea până când a ajuns impresionant de mare.
- Ei bine, recunosc că e impresionant, dar este încă prea subţire, spune ea.
- Nicio problemă, spuse el din nou şi începu să se tragă de urechi. Cu fiecare tragere, grosimea membrului creştea devenind mai gros şi mai gros, până când a devenit extrem de interesant pentru femeie.
- Wow! exclamă ea, aşa că s-au aruncat în pat şi a urmat o noapte de sex nebun.
A doua zi, cuplurile au revenit la vechii parteneri şi şi-au urmat fiecare drumul lui. Ion întreabă:
- Ei bine, cum a fost?
- Nu-mi place să o spun, dar a fost minunat, spuse Maria. Dar la tine cum a fost?
- A fost oribil, răspunde el. Am o durere de cap,… ea tot timpul m-a pălmuit pe frunte şi m-a tras de urechi!

• Like 5
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

Tragedie! Un tânăr a murit de bătrâneţe, după ce s-a aruncat în faţa unui tren personal http://www.timesnewroman.ro/images/stories/sinucidere_tren_personal_incet.jpgTragedie fără margini produsă pe o cale ferată de lângă Bacău. Un tânăr a încercat să se sinucidă, aruncându-se în faţa unui tren, însă nu a ştiut că e vorba de un personal şi a murit în chinuri groaznice, de bătrâneţe. “Victima, în vârstă de 23 de ani, a vrut o moarte rapidă, fără suferinţă, însă nu a verificat mersul trenurilor înainte şi s-a aruncat inconştient în faţa primului tren”, a declarat Leopoldina Bucşă, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

Deşi s-a aruncat în faţa trenului la vârsta de 23 de ani, tânărul a avut mult de aşteptat până să-şi ducă la capăt planul. “În momentul în care l-am descoperit mort, pe şine, avea 87 de ani, ne-am uitat în buletin. Se pare că, până la venirea trenului, sinucigaşul a găsit timp chiar să-şi întemeieze o familie pe calea ferată. Din păcate, nici asta nu l-a convins să renunţe la gest”, a mai adăugat Leopoldina Bucşă.

În cele din urmă, aşteptarea s-a dovedit a fi în zadar, în ciuda faptului că trenul i-a dat speranţe că îl va lovi din moment în moment. “Tânărul a murit de bătrâneţe, când trenul mai avea 200 de metri până la el, cu 50 de metri mai aproape decât atunci când s-a aruncat pe şine”, a conchis purtătorul de cuvânt.

Link spre comentariu

Prostituatele, acuzate că fac videochat la camerele rutiere amplasate de poliţişti.

Nici n-au montat bine noile camere de supraveghere a traficului, că poliţiştii deja se confruntă cu primele probleme. Din câte se pare, prostituatele se folosesc de noile dispozitive pentru a-şi promova serviciile, împiedicându-i pe oamenii legii să depisteze nelegiuirile făcute de şoferi. 

“Ieri am vrut să verificăm un şofer dacă are rovinieta valabilă. Când colo, am văzut o prostituată făcând mişcări lascive şi dezbrăcându-se. Bineînţeles că am amendat-o imediat. Şi, ca să vedeţi cât tupeu a avut, prostituata nici măcar nu avea plătită către noi şpaga pentru spaţiul de pe trotuar folosit”, a declarat poliţistul bucureştean Robert Acrişor.

Poliţiştii au descoperit că fenomenul este unul de masă. “Şi alţi colegi din ţară ne-au semnalat acelaşi lucru. Prostituatele încearcă să facă un ban în plus şi apar în faţa camerelor. Nici cele amplasate mai sus nu scapă, pentru că prostituatele se caţără pe stâlpi, dar mai ales în copaci“, se plânge Robert Acrişor.

Videochat-ul prostituatelor influenţează şi activitatea poliţiei. “Nu ne mai putem concentra pe treburile noastre obişnuite, stăm ore întregi şi admirăm prostituatele, sub pretextul ne uităm după roviniete expirate”, a conchis Robert Acrişor.

SURSA

Eşec răsunător! Un român a încercat să deschidă un salon de masaj erotic care chiar oferea masaj

În tentativa sa de a fi nonconformist, un întreprinzător român a reuşit “performanţa” de a da faliment în doar câteva zile! Asta după ce a deschis, în plin centrul Capitalei, un salon de masaj destinat bărbaţilor, care însă nu le oferea acestora decât masaj. 

“Partenerul meu de atunci mi-a propus să deschidem un salon de masaj: credeam că o să dăm lovitura”, recunoaşte un fost asociat al afaceristului. “Când a început să vorbească despre relaxarea muşchilor cefei, despre stimularea circulaţiei în regiunea lombară şi alte asemenea năzbâtii, mi-am dat seama că îi lipseşte o doagă şi m-am retras din afacere. Foarte bine am făcut! S-a dovedit că aşa-zisul ‘salon de masaj’ era doar un salon de masaj, unde clienţii erau doar masaţi de nişte domnişoare care erau doar maseuze. Fără orgii sexuale, fără cătuşe pufoase, fără boli venerice debilitante. Pe scurt, n-avea nici în clin, nici în mânecă cu un salon de masaj.”

Considerat “un act de suicid financiar”, gestul românului va rămâne cu siguranţă în istorie, spun specialiştii. “La capitolul ‘Afaceri totalmente nerentabile’, salonul de masaj care oferea numai masaj a depăşit chiar şi CAP-ul din Coreea de Nord care deţinea, până ieri, recordul în Guinness Book”, a confirmat un economist.

SURSA

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...