Sari la conținut

Bancuri si filmulete, pentru descretirea fruntii

tazz

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Un nebun scapa de la sanatoriu. Noapte. Se pune pe urmarit o femeie. 
Femeia simte ca e urmarita, nebunul dupa ea. Tipa grabeste pasul, nebunul dupa ea, fuge disperata, fuge ca si cum ar fi urmarita de apocalipsa, fuge de parca toata viata ei ar fi fugit, fuge fara sa vada nimic, fara sa gandeasca, fara sa simta, dar fuge disperat si lacrimile ii curg siroaie si ii cad pantofii si i se rup hainele. 
Nebunul fuge dupa ea si o prinde. 
O propteste de un perete, se uita atent si cu o privire criminala la ea, se uita in ochii femeii care erau mai mult morti decat vii. Femeia era asa de speriata incat aproape ca nu mai respira. El o intreaba: 
- Esti vie? 
Cu o ultima licarire de speranta si cu glasul deznadajduit ea ii raspunde: 
- Da. 
La care nebunul: 
- Si atunci de ce nu faci struguri? :jackass 

• Oras:Bucuresti
Postat

Un tâmplar şi un beţiv mor în aceeaşi zi şi ajung în rai, în faţa lui Dumnezeu, care le spune:
- Tâmplarule, tu mergi la tâmplărie iar tu beţivule, mergi la bar.
Tâmplarul sare în sus de nervi, că el a lucrat toată viaţa de ce l-a trimis la atelier. La care Dumnezeu îi răspunde:
- Când îţi dădeai cu ciocanul peste degete spuneai “Offf, fir-aş…” iar beţivul când bea zicea “Doamne ajută”!

• Like 4
Postat

Doi ţigani se plimbau la marginea unui şantier, poate-poate ceva apare ceva de ciordit. Unul dintre ei cade într-o groapă cu var şi panicat strigă:
- Mânca-ţi-aş! Dă-mi o lopată, frate!
Celălalt, în sictir:
- Ha mo, mânca-şi-aş, nici de un minut eşti alb şi deja vrei să munceşti!?

• Like 4
Postat

La poliţie o doamnă în etate face plângere că a fost furată. Poliţistul:
– Deci, hoţul v-a furat cerceii, brăţara de aur şi lănţişorul de la gât?
– Da, domnule poliţist.
– Şi de ce nu aţi strigat după ajutor?
- Am sperat că mă şi violează, dar el nimic…

• Like 4
Postat

Doi ocnaşi legaţi de picioare cu lanţul făceau curăţenie în curtea închisorii. La un moment dat începe să ningă:
- Hai să mergem înăuntru, a început să ningă!
- Şi ce ne pasă?! Doar avem lanţuri!

• Like 3
Postat

Orice mama trage nadejde ca fiica ei sa aiba noroc de un sot mai bun decat a avut ea. Pe de alta parte,e absolut convinsa ca fiul ei nu va avea norocul de o femeie cum a avut taica-su.

:laugh2 Si unul din acelasi registru:

Doua femei stateau de vorba. Una ii povestea celeilalte despre cum sunt casniciile copiilor ei:

- Fata a nimerit foarte bine. Are un sot extraordinar, care gateste, spala, calca.

- Da' baiatu'?

- Baiatu' a nimerit rau de tot. Nenorocita de nora-mea nu face nimic. Asa ca el trebuie sa sa gateasca, sa spele, sa calce.

• Like 1
  • Minus 5

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...