Sari la conținut

0773367672 Pustoaica zona Militari

Postări Recomandate

• Oras:București
Postat

Hai că încet-încet, începi să dai înapoi! Deci, ce era negativ la adresa ta? Faptul că ți-am spus că vei aștepta telefoane cu atitudinea asta? Acceptă criticile, acceptă că ai o atitudine complet greșită, încetează să sari de cur în sus la orice critică sau observație. De exemplu eu nu te-am jignit, dar tu ai făcut-o. Și așa cum m-ai pierdut pe mine de client, ai pierdut mulți, clienți civilizați și corecți. Îți rămân probabil meltenii, că ăia nu au pretenții. Cunosc cel puțin 3 useri de calitate care au renunțat să te viziteze. 

Baftă!

tu nu mai jignit,stefan_patima m~a jignit ingrozitor de rau dar nu imi permit sa il injur pentru ca il cunosc,dar crede~ma ca am o atitudine normala fata de toti care se i~au de mine aiurea,eu nu vorbesc prost de nimeni dar eu sunt vorbit aiurea si pur si simplu nu ma las calcata in picioare de nimeni vreo data,am un caracter puternic! dar reamintesc ca nu am sa mai bag toti prosti in seama,ma enervez aiurea,nu imi pasa ca comenteaza lumea ca sunt vulgara (pe buna dreptate)incerc sa ignor
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

daca stiam ca lucrezi pana la ora asta veneam sa te lovesc si eu o data in spate

Postat

tu nu mai jignit,stefan_patima m~a jignit ingrozitor de rau dar nu imi permit sa il injur pentru ca il cunosc,dar crede~ma ca am o atitudine normala fata de toti care se i~au de mine aiurea,eu nu vorbesc prost de nimeni dar eu sunt vorbit aiurea si pur si simplu nu ma las calcata in picioare de nimeni vreo data,am un caracter puternic! dar reamintesc ca nu am sa mai bag toti prosti in seama,ma enervez aiurea,nu imi pasa ca comenteaza lumea ca sunt vulgara (pe buna dreptate)incerc sa ignor

post-178083-0-86304100-1441519610_thumb.jpg

• Oras:UK
Postat

Ce sa veeezi...azi plimbandu-ma pe D. Cantemir,cu cine credeti ca dau nas in nas...cu domnisoara posesoare a topicului...ar fi meritat 2-3 capace la cat de tare in gura este...dar am zis sa ma abtin. Tot corpul ei este cat mana mea...iar ca inaltime...imi vine pana la piept. Mi-a inspirat mila. Arata ok,pacat de atitudinea de cacat pe care o are. Daca s-ar emancipa un pic,ar fi o fetita super ok. Asa ca mai...draguto,altadata fii mai retinuta in a arunca jigniri...ca te prinde lumea pe strada si devii uro pasiva moca...

Mai deschide un dictionar, macar asa... De plictiseala. Poate n`ai mai folosi cuvinte aiurea. Ca prima tema, documenteaza`te`n privinta verbului "a (se) emancipa". Stiu ca suna fain, dar nu se potriveste in contextul tau.

Postat

Mai deschide un dictionar, macar asa... De plictiseala. Poate n`ai mai folosi cuvinte aiurea. Ca prima tema, documenteaza`te`n privinta verbului "a (se) emancipa". Stiu ca suna fain, dar nu se potriveste in contextul tau.

bai sange,mai da-te in pula mea s-o sugi...da-ti tie singur lectii de viata si de educatie , nu mie ma. ;) ai nevoie de psiholog bai baietica...cred ca atunci cand erai mic ai fost maltratat de esti asa terorizat si iei apararea tuturor femeilor...te bagi aiurea-n seama cu pula mea ... nu te fut...nu mi plac barbatii...ca din ce reiese de pe aici ...femeile nu iti plac nebunache

Postat

bai sange,mai da-te in pula mea s-o sugi...da-ti tie singur lectii de viata si de educatie , nu mie ma. ;) ai nevoie de psiholog bai baietica...cred ca atunci cand erai mic ai fost maltratat de esti asa terorizat si iei apararea tuturor femeilor...te bagi aiurea-n seama cu pula mea ... nu te fut...nu mi plac barbatii...ca din ce reiese de pe aici ...femeile nu iti plac nebunache

Nu sesizezi ipocrizia cerintei tale, nu? :)) Stiu. Cer prea mult de la tine ^_^

Un minim de cunostinte, ar mai diminua numarul greselilor. Pana`n prezent, eu n`am intalnit vreun caz de baiat/barbat maltratat in copilarie care sa dezvolte o atitudine protectiva fata de sexul feminin. Din contra. Cei mai multi sunt misogini. Stii ce`nseamna cuvantul misogin? Te numeri printre ei :) Atata agresivitate... In cazul corynei, o ameninti ca te duci s`o bati. In cazul acestei domnisoare, primul tau impuls la vederea ei pe strada a fost sa`i dai capace("am dat nas in nas cu ea... ar fi meritat 2-3 capace..."). Ca sa ma bag aiurea in seama, ar trebui sa nu aiba nici un scop interventia mea. Ceea ce nu este cazul, aici.

Sigur nu`ti plac barbatii? Reciteste amenintarea ta la adresa corynei. Aia unde`i ziceai "pe tine sa te bat si pe el sa`l fut"(referindu`te la, presupusul ei pestisor). Dupa asa o afirmatie vi si zici ca nu`ti plac barbatii? Unul care are in fata doua persoane, una de sex feminin si una de sex masculin si alege s`o bata pe cea de sex feminin si s`o "futa" pe cea de sex masculin, este CLAR homosexual. Capisci, pustiu`?

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Gata măi, hai să lăsăm topicul fetei în pace!  Și tu @vladzinho cu atitudinea asta de linge-pizdă, și tu @p_morris cu agresivitatea ta. 

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Gata măi, hai să lăsăm topicul fetei în pace!  Și tu @vladzinho cu atitudinea asta de linge-pizdă, și tu @p_morris cu agresivitatea ta. 

eu ma zis sa o lasam...dar lui lingerica asta nu ii tace pizda aia de gura,vladimir,hai sa ne vedem sa te convingi daca-s homosexual sau nu ;) poti sa o aduci si pe ma-ta sa vedem daca o fut sau nu ;)

Postat

Gata frate! Nu o da și tu pe aia cu mamele și cu zmardoiala!

Mulîumesc!

Postat

Gata frate! Nu o da și tu pe aia cu mamele și cu zmardoiala!

Mulîumesc!

vladimir sa-l pupi la coaie pe picon ca omul a stiut sa vb...altfel imi bagam pula-n ma-ta toata ziua ;)

Postat

vladimir sa-l pupi la coaie pe picon ca omul a stiut sa vb...altfel imi bagam pula-n ma-ta toata ziua ;)

Si asta m`ar fi afectat, de ce? E majora, vaccinata, face ce vrea, maica`mea.

Cat despre intalnirea aia pt a ma convinge daca esti sau nu homosexual... AI locatie? Mie`mi place intimitatea. Tianand cont ca te tot plimbi prin zona di_anei(D. Cantemir), ca o aperi in topicul ei, ca ea s`a pretat la a`mi adresa obscenitati cand te`am atacat, concluzionez ca mi`ai luat locul, in cazul ei :) Deh... Daca eu nu ma mai duc de ceva vreme... Data viitoare cand o mai vizitezi, intreab`o daca ne pune la dispozitie locatia ei, sa vedem daca esti homosexual sau nu si stabilim o intalnire ^_^

Postat

ba baiatule,unde stai ma tu?:) zi-mi unde ca te caut eu nu-i problema.futu-ti mortii-n gura de lake flausat.Esti si tu baiat in spatele tastaturii...de nu dau eu cu tine de asfalt,bine coaie...;) fereasca-te Sfantul sa dau ochii cu tine mortule

Postat

Si asta m`ar fi afectat, de ce? E majora, vaccinata, face ce vrea, maica`mea.

Cat despre intalnirea aia pt a ma convinge daca esti sau nu homosexual... AI locatie? Mie`mi place intimitatea. Tianand cont ca te tot plimbi prin zona di_anei(D. Cantemir), ca o aperi in topicul ei, ca ea s`a pretat la a`mi adresa obscenitati cand te`am atacat, concluzionez ca mi`ai luat locul, in cazul ei :) Deh... Daca eu nu ma mai duc de ceva vreme... Data viitoare cand o mai vizitezi, intreab`o daca ne pune la dispozitie locatia ei, sa vedem daca esti homosexual sau nu si stabilim o intalnire ^_^

Si pentru cultura ta generala,pe D. Cantemir stau ;) te astept prin zona sau spune-mi unde stai si vin eu acolo,sclav imperial ce esti

Postat

GATA MĂĂĂĂ! :slap2

gata frate.promit sa-l las in pace.acum astept doar sa vad cat de baiat e...are tupeu  sa dea ochii cu mine sa-i arat cat de homosexual sunt sau nu.daca nu are este o pizda proasta si tot ii fut mortii-n gura.gata :D

Postat

ba baiatule,unde stai ma tu? :) zi-mi unde ca te caut eu nu-i problema.futu-ti mortii-n gura de lake flausat.Esti si tu baiat in spatele tastaturii...de nu dau eu cu tine de asfalt,bine coaie... ;) fereasca-te Sfantul sa dau ochii cu tine mortule

Ce importanta are unde stau eu, sa te deranjezi tu sa ma cauti, din moment ce eu m`am exprimat destul de clar ca ne vedem la locatia ta? Sau te`ai facut ca nu vezi, ca sa poti da replica asta, ea neavand nici un sens ca raspuns la afirmatia mea?

Si pentru cultura ta generala,pe D. Cantemir stau ;) te astept prin zona sau spune-mi unde stai si vin eu acolo,sclav imperial ce esti

Pana azi, ultima ta accesare a forumului a fost ieri la ora 10. E clar cat de mult stai pe forum... Eu ar trebui sa ajung pe Cantemir si sa stau sa ma bata Sorele`n cap pana te trezesti tu sa intri pe forum sa vezi ca postez "sunt in zona"?

gata frate.promit sa-l las in pace.acum astept doar sa vad cat de baiat e...are tupeu  sa dea ochii cu mine sa-i arat cat de homosexual sunt sau nu.daca nu are este o pizda proasta si tot ii fut mortii-n gura.gata :D

Facem asa. Cand ajung in fata scarii di_anei(ca doar stim amandoi locatia), postez pe forum. DIn clipa aia ai...2 ore, sa raspunzi invitatiei. O sa fac si poze, ca sa nu existe ulterior nici un dubiu, cand o sa incepi pe aici, fie "a mintit. nu era acolo.", fie "Mama ce i`am facut!". E bine asa?

Pentru staff: Nu incalc nici o regula :P Amenintarile lipsesc cu desavarsire din postarile mele :))

Postat

Doloreeees... băi...unde ești? Hai să ne ocupăm de ăștia doi că s-a încins tărâța-n ei! Io mă ocup de nenea Vlad că-s mai bătrân și el pare mai blând și tu de ălalalt. că e mai băiat, mai drăcos iar tu ești mai tânăr și la fel de drăcos. Ne întâlnim toți 4 în față la di_ana și mergem la o bere. Care cade primul sub masă plătește.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 3
  • Minus 2
  • Oras:în a patra zi dã week-end
  • Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

Doloreeees... băi...unde ești? Hai să ne ocupăm de ăștia doi că s-a încins tărâța-n ei! Io mă ocup de nenea Vlad că-s mai bătrân și el pare mai blând și tu de ălalalt. că e mai băiat, mai drăcos iar tu ești mai tânăr și la fel de drăcos. Ne întâlnim toți 4 în față la di_ana și mergem la o bere. Care cade primul sub masă plătește.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

In ultima vreme berea mi-e in loc de apa. =))) Crestem nivelul la spirtoase? :D Aduc vin ars de la Bucium, ca stiu ca iti place. :D

L.E.: Dar da-i in pula mea pa astia. Doar noi 2. =)))

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti
Postat

vladizinho, on 06 Sept 2015 - 11:16, said:

Ce importanta are unde stau eu, sa te deranjezi tu sa ma cauti, din moment ce eu m`am exprimat destul de clar ca ne vedem la locatia ta? Sau te`ai facut ca nu vezi, ca sa poti da replica asta, ea neavand nici un sens ca raspuns la afirmatia mea?

Pana azi, ultima ta accesare a forumului a fost ieri la ora 10. E clar cat de mult stai pe forum... Eu ar trebui sa ajung pe Cantemir si sa stau sa ma bata Sorele`n cap pana te trezesti tu sa intri pe forum sa vezi ca postez "sunt in zona"?

Facem asa. Cand ajung in fata scarii di_anei(ca doar stim amandoi locatia), postez pe forum. DIn clipa aia ai...2 ore, sa raspunzi invitatiei. O sa fac si poze, ca sa nu existe ulterior nici un dubiu, cand o sa incepi pe aici, fie "a mintit. nu era acolo.", fie "Mama ce i`am facut!". E bine asa?

Pentru staff: Nu incalc nici o regula :P Amenintarile lipsesc cu desavarsire din postarile mele :))

nu ti se pare ca esti cam nesimtit?de ce nu va intalniti in oricare alta parte decat in fata scarii unde stau eu? nu vreau sa imi faceti mie probleme aici;) ok?
  • Minus 1
Postat

bine ma,uite iti fac eu o invitatie oficiala...ai 2 ore sa ajungi in zona Cantemir.daca nu,esti o pizda proasta!!!

Postat

nu ti se pare ca esti cam nesimtit?de ce nu va intalniti in oricare alta parte decat in fata scarii unde stau eu? nu vreau sa imi faceti mie probleme aici;) ok?

tu sa taci ...ca daca ma supar imi dau intalnire cu el in fata usii tale :))

Postat

In ultima vreme berea mi-e in loc de apa. =))) Crestem nivelul la spirtoase? :D Aduc vin ars de la Bucium, ca stiu ca iti place. :D

L.E.: Dar da-i in pula mea pa astia. Doar noi 2. =)))

Adevărul e că nu am mai beut un vinars de Bucium cam de mult. Idi suda cu el, că te rup pe genenchi!  :laugh2

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Nu draga, nu mi se pare ca sunt cam nesimtit. Probabil nu stii semnificatia cuvantului. Locatia ta fiind un bloc de garsoniere cu 8 etaje, de unde pana unde ti`as crea tie probleme? Cam multi locatari acolo...

bine ma,uite iti fac eu o invitatie oficiala...ai 2 ore sa ajungi in zona Cantemir.daca nu,esti o pizda proasta!!!

Bene. Postez cand sunt la scara de langa scara di_anei. Ca sa nu zica ca`s in fata scarii ei...

Postat

Nu draga, nu mi se pare ca sunt cam nesimtit. Probabil nu stii semnificatia cuvantului. Locatia ta fiind un bloc de garsoniere cu 8 etaje, de unde pana unde ti`as crea tie probleme? Cam multi locatari acolo...

problema ta.mie daca imi faceti probleme v-ati dus dracu amandoi ;)

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...