Sari la conținut

0773367672 Pustoaica zona Militari

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

de Jilli mai stii ceva ?

Este pe la''colorare rapida''!  :laugh2

• Oras:bucuresti
Postat

Am reputatie sa ma sterg cu gaoaza de fata ta dupa ce ma cac ba copil cu tata necunoscut facut in gara la Lehliu intr-un WC public cu un impiegat de miscare anonim cand avea ma-ta nevoie de 3 Lei sa-si ia aspirina ca o durea capul de la atata muie luata de la soferii de TIR turci!

Da-te in pula noastra (ca nu sunt egoist) de aici ca umbla vorba in targ ca ti-au rupt baietii placuta cu sens unic de la kakao si dai basini fasaite cu stropi de sloboz!

Esti un retardat care are reputatie  de labagiu pe forumu asta esti expert,nu vezi ce ai scris esti labil psihic,sa mi bag pula in mata care are la ora asta ciocane in toate gaurile bai lacheule da te n mortii mati , te bagi tu repede in seama ca pzida ,

• Minus 1
Postat

Labare vezi de treaba ta. S au ircat jotmonii in capul ta. Mars in pula mea la culcare

invata sa scrii terminatule, analfabetule, lasa siteul asta , fugi dupa abecedar

Postat

S o sugi agarici ascuns dupa monitor, inca nu ai realizat cat esti de retardat ?

• Oras:Bruges
Postat

Esti un retardat care are reputatie  de labagiu pe forumu asta esti expert,nu vezi ce ai scris esti labil psihic,sa mi bag pula in mata care are la ora asta ciocane in toate gaurile bai lacheule da te n mortii mati , te bagi tu repede in seama ca pzida ,

Ai iesit din tura din postul de paza de la centrala termica fraiere?

'tuz gura ma-tii de futincurist! Bai ba fraiere, tu nu sti cuvinte in limba romana cate injuraturi pot eu sa-ti spun.

Mars in kkt la somn! ULTIMULE!

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Esti un retardat care are reputatie  de labagiu pe forumu asta esti expert,nu vezi ce ai scris (?)  esti labil psihic,sa mi bag pula in mata care are la ora asta ciocane in toate gaurile bai lacheule da te n mortii mati , te bagi tu repede in seama ca pzida ,

invata sa scrii terminatule, analfabetule, lasa siteul asta , fugi dupa abecedar

Ce spuneai de abecedar?  :slap2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Citeste semnatura fetei!!!

Crezi ca daca reuseam sa citescc de pe tel semnatura mai intrebam ?

Postat

Crezi ca daca reuseam sa citescc de pe tel semnatura mai intrebam ?

Daca tot ai folosit telefonul, il putai folosi sa O SUNI! Uite aici semnatura:

sex oral (neprotejat-protejat) normal dur romantic inorice pozitie, 69,ador cunny anny, finalizare orala sau corporala. 60 lei finalizarea-120 lei ora finalizarea faciala 30 lei+ uro activa unde vrei si pasiva de la gat in jos 30 lei+ uro io pasiva pe fata 40lei+ dominare activa si pasiva usor gen palmute fund trasa de par sex dur 150 lei ora. dominare dura scuipat fata si in gura penetrare,uro pe fata si corp,injuri,finalizare faciala 250 lei ora sex anal 300 lei ora doar daca te incadrezi in dimensiunile mele, program dupa ora 12;00 pana la ora 22:00-23;00 nu raspund la numere ciudate! rog seriozitate! programari la 0726659483

Postat

Da, multumesc pt ajutor, dar nu tot timpul, noi cei cu partenere putem suna

Postat

Acum hogeacul, tona, cuibul s-a transformat in birou? :)))

• Like 2
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

OFERTA VALABILA CÂTEVA ZILE!!! pana pe data de 15/10,oral dip,anal,uro corp fata pasiva si activa,200 lei ora,oral dip face fuck,anal,uro fata corp activa si pasiva si dominare dura activa si pasiva 250 lei.va pup

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...