Sari la conținut

Lectia de gramatica!!!!

ksenyaaa

Postări Recomandate

• Oras:Belciugatele
Postat

Ce ai sa dai din casa despre mine mai nemernicule? Hai spune sarlatanule ce mai ai de mințit. Cand m-am amestecat eu cu jegul tau ratatule?

Cand te-ai amestecat? Atunci cand ai stat la pula mea sa vezi ca beau zi de zi....n-ai zis tu asa? Sau vorbesti din auzife ca de obicei? :)

Shhhht ca te dai in fapt =))

• Oras:n-am locatie, doar outcall
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

vreau sa stiu si eu cat a fost paguba? a fost macar cat o lada de moet?

• Like 2
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Xoxo, acum iti spun serios.  Nu e vorba de "paguba" e vorba de gest, e vorba de prietenii inselate. Noi facem banii, nu ei ne fac pe noi, important cum ii facem. Marea parte dintre "cotizanti" am pierdut bani fie cu portofel cu tot, fie in afaceri, sau la poker etc. Nu banii conteaza, nu 100 sau 200 sau 900 lei ci altceva. Sper ca intelegi.

• Like 2
  • Minus 10
Vizitator FLQ
Reputație: 0
Postat

Barbule,   doamne cate tampenii am facut impreuna) , nu-mi raspunde!

Bafta!

Nebunilor ,  :urgay  .Pe bune?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

Advanced e on-topic. Tastatura merge bine. Ceva nu-i in regula, io mai bine tac. :P

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Multumesc tuturor care au o impresie buna de mine  :beex2

Nu mai raspundeti la atacurile lui advanced la adresa mea , este singurul user pe care il am la ignor  :hihat

Postat

Xoxo, acum iti spun serios.  Nu e vorba de "paguba" e vorba de gest, e vorba de prietenii inselate. Noi facem banii, nu ei ne fac pe noi, important cum ii facem. Marea parte dintre "cotizanti" am pierdut bani fie cu portofel cu tot, fie in afaceri, sau la poker etc. Nu banii conteaza, nu 100 sau 200 sau 900 lei ci altceva. Sper ca intelegi.

Nu tre' sa-i ceri sa inteleaga asa ceva unuia caruia inca mai are tulei in barba.

Probabil ca peste ani va intelege macar 1/3 din ceea ce inseamna asta

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Nu tre' sa-i ceri sa inteleaga asa ceva unuia caruia inca mai are tulei in barba.

Probabil ca peste ani va intelege macar 1/3 din ceea ce inseamna asta

Cum dau si eu de niste poze cu matale? @_@

• Oras:Bucuresti
Postat

Nenea? Ahahahahaha ...ma faci sa rad, precupeata agramata ce esti! Uita-te-n buletin, tanti! Cred ca ai avans de aproape un deceniu fata de mine =)) Cu toate ca nu s-ar zice dupa ce scoti din tine...daca nu te-ar cunoaste lumea, s-ar zice ca inca esti la liceu (nu ca l-ai fi terminat). Nu dispera...totul e ok...au reaparut cursurile la seral si FR, te descurci tu pana la urma.

Cat despre brebenel, mai bine ramai la morcovii tai, nu vorbi despre lucruri sfinte :D

Postat

Nenea? Ahahahahaha ...ma faci sa rad, precupeata agramata ce esti! Uita-te-n buletin, tanti! Cred ca ai avans de aproape un deceniu fata de mine =)) Cu toate ca nu s-ar zice dupa ce scoti din tine...daca nu te-ar cunoaste lumea, s-ar zice ca inca esti la liceu (nu ca l-ai fi terminat). Nu dispera...totul e ok...au reaparut cursurile la seral si FR, te descurci tu pana la urma.

Cat despre brebenel, mai bine ramai la morcovii tai, nu vorbi despre lucruri sfinte :D

mda nenea, ma mai gandesc daca sa urmez niste cursuri sau nu ... dar cu profesori ca tine... mai bine lipsa

Nu te gandi prea mult doar si idea folosiri morcovilor in schimbul brebeneilor este geniala .. Este o diferenta substantiala, nu crezi?  Ca textura, forma, culoare... intresanta idee

• Oras:Catania
Postat

Structura „Vizavi de problema discutată anterior...” poate fi tradusă doar aşa: „peste stradă de problema discutată anterior...”. Pentru că „vizavi” nu înseamnă decât „peste stradă”, contrar părerii că un cuvânt de origine franceză poate fi abuzat cum avem noi chef. Dacă nu aveți probleme peste stradă, nu-l folosiți.

Se poate constata cu usurinta, consultand dictionarele romanesti, ca verbul “a aplica”are o diversitate de alte sensuri, inafara, insa, de “cerere, petitie”. Nici in limba de provenienta – franceza - nu are aceasta semnificatie. Unii lingvisti considera ca termenul a fost preluat gresit in limba romana din englezescul “application” si poate duce la confuzii, intrucat in limba romana “a aplica”, “aplicatie” au sensuri “bine stabilite, utilizate de mult si in domeniul stiintific”.

Harry, hai nene la o horinca, vis-a-vis de restaurantul "Boulogne-sur-mer" :P (Asta este o exprimare corecta, in care folosim cuvantul "vis-a-vis"). Cuvantul "vizavi" (asa cum apare intre ghilimele), este scris gresit, chiar daca este imprumutat din lb. franceza.

VIZAVÍ adv. Peste drum (față) în față, în punctul exact opus. ♦ Persoană care se găsește în fața cuiva la o masă, la un bal etc. ♦ Față de..., în raport cu..., în comparație cu... [scris și: vis-a-vis] – Din fr. vis-à-vis. 

vis-à-vis loc. adv. (cuvinte franceze care se pronunță viz-a-vi și înseamnă „față în față”). Barb. Peste drum, față în față, vis-à-vis de liceŭ. 

Postat

Nu te gandi prea mult doar si idea folosiri morcovilor in schimbul brebeneilor este geniala .. Este o diferenta substantiala, nu crezi?  Ca textura, forma, culoare... intresanta idee

pai ce facem cu "e"-ul ala, dna Anonna ? Il folosim si noi cum trebuie si cand trebuie ? :D

• Like 2
Postat

*Ideea ;)

Edit: probabil a scris in italiana sau engleza, Joseph =)) Am mai spus asta cuiva....scrieti in engleza...nu are cratime!

Postat

ni nu ma straduiesc sa corectez

Nici nu vrem sa ne gandim ce-ar iesi daca te-ai stradui =))

Postat

mda nenea, ma mai gandesc daca sa urmez niste cursuri sau nu ... dar cu profesori ca tine... mai bine lipsa

Nu te gandi prea mult doar si idea folosiri morcovilor in schimbul brebeneilor este geniala .. Este o diferenta substantiala, nu crezi? Ca textura, forma, culoare... intresanta idee

'fosirii'...editeaza repede ca iar te arde RobertO =))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.