Sari la conținut

Psihiatria si psihologia (adevarul)

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Trance psihedelic amestecat cu fatalism, cu eshatologie și esoterism - o combinație care duce la pieire.

Inginerul urăște lucrurile umane și are fantezii cu femei electrice, fantasmagorice, cu vampirițe cu pistoale cu laser.

Pe scurt - fanatism radical, apocaliptic, care nu-i de bine.

Deci am avut dreptate. Omul are creierii facuti praf din cauza consumului excesiv de lsd... :no2  Nu-i bai, inca este recuperabil, ii trebuie doar un moment de luciditate ;)

Cum il vad eu pe ingineru' :)

Am fumat si eu,destul de mult, ma duceam in lumi paralele si interplanetare, dar acum, cand citesc ce scriam acum ceva timp, ma gandesc ca totusi am cam sarit calul, scriam anumite lucruri care nu trebuiau scrise, poate ca jigneam dar nu era asta interesul meu...dar devii putin egoist si crezi doar in ceea ce gandesti tu, fara sa iti mai pese de parerile celor din jur, daca deranjezi sau nu...Dar la ingineru' parca e altceva, e pe alte substante, plus ca e si cel mai inteligent :) ma gandesc ca e destul de vraiste in capul lui...prea multe idei si nu le poate face fata...ar vrea, nu poate, si devine agresiv in exprimare, haiter convins, vede ILUMINATI peste in jurulul lui si uraste sa isi mai imparta viata alaturi de alte fiinte umane...zici ca vrea sa ramana singur pe planeta Terra, alaturi de un dinozaur carpatin (gen pet) :) , in cautare de "suflete", pe care sa le achite bineinteles, de curve proste ce sunt ele. :)

Un fel de Will Smith, in 'I am Legend', doar ca, in filumul lui inginu',personaju-i negativ, selfish :).

Nu te poti compara cu el, nici pe departe. Tu esti "uman", sanatos, el a sarit pragul. El este un om bolnav. :(

Un fost coleg de munca din Romania imi spusese odata ca trebuie sa ai minte ca sa fii nebun.nu orice prost are schizofrenie.

Poate asa o fi.

Insa din postarile acestui inginer eu nu vad decat : salata de idei, idei disociative, paranoia, posibil halucinatii auditive, idei paranoide de persecutie, delir mistic.Lista nu se opreste aici, dar nu am eu timp si chef sa le enumar.

Bingo!!! Este putin mai grav in cazul lui deoarece prezinta si elemente de isterie. Dar e tratabil ;)

• Oras:-----------
Postat

....deci, deci, cine muncește? care sunt paraziții sociali în România? vreau să aud !!!!!!

tu ștoarfo, care asculți mu(i)zică clasică, e aproape vremea să iei muie, că n-ai vrut s-o iei la timpu potrivit, si o vei lua, si tu si copii tăi din flori (cu ce iti vei apăra casa de paie, cu mâna pe mandolină, pe arcuș? frații petreuș freaca rumeguș :laugh2 ). Când se va impuți totu, tichiuță 9595 cu dinescu vor emigra spre vest, tu râmâi aici să-ți dai singură limbi in pizdă debilo mintal

https://www.youtube.com/watch?v=Q6bgpmF_YZw

• Like 1
Postat

Armata Românei e formata din salvari Smurd, ca sa-i duca pe masculii in coma alcoolica, cu infarct miocardic / cerebral la spital, ca stau in casa cu niste curve :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 1
Postat

bilantul social al dragostei in Romania

5 mil si ceva de pensionari

1 milion handicapati psihic (alcoolisti :laugh2 , trotilati cu Haldol, etc.)

4 mil salariati, 2,5 mil in firme, 1,5 mil frecatori de menta la buget

deficit anual la balanta de plati, 3 miliarde $ furnizati de la unchiu Sam

...si fiii lui Dracula drept multumire sug pula la Putin, ca doar sunt handicapati...mintal, albul e negru si negru e alb :laugh2

la la band...la bandă cu voi!

• Like 1
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

Agresorul care sta compensat prin agresiune, e mare fumator, pokeraș (Harry Poker), curvar, ipocrit, mincinos, bețivan ascuns, parșiv, escroc, bandit, acum spune adevarul, in secunda doi actioneaza invers.

Inginere, io n-am treaba, da' sa nu afle mama ca ne suparam. ;)

• Like 2
Postat

trollu, (nasu, randunica, barbugiu etc.) parca e țapu ala Satir din mitologia greaca, inchis intr-un tarc stramt si topaie fericit (ca doar e nebun) dintr-un colt intr-altu :laugh2 (el a fost formatoru principal al psih-oloagelor din Romania, in special al ălora de pe www.arat.ro. www.srat.ro :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2  (anal-iști), ei analizeaza...veșnic ... Universul ;), real arată vai de mama și de steaua lor, niste degenerati, ca doar sunt facuti la betie (probabil si din sifilitici)

• Like 1
Postat

Da asta este un topic util..pentru mulți de pe forum..spor la postări

acum te (va) am in mână, NU MAI AI SCĂPARE NICI TU NICI CEI CARE AU AVUT CONTACT CU TINE !

• Like 1
  • Oras:Romania-TimiÅŸoara
  • Oras:Romania-TimiÅŸoara
Postat

acum te (va) am in mână, NU MAI AI SCĂPARE NICI TU NICI CEI CARE AU AVUT CONTACT CU TINE !

vezi ca te ştiu cine esti...cum ai timp de forum...pentru ca esti o persoană ce ai multe atribuții?te pup ...te plac la maxim bagă puncte si la mine..ca nu le dai din seiful tău..o după -amiazalinistita sa ai...pussy
Postat

BĂ Ștefi, Jean Michel Jarre are de gand sa dea concert pe Lună, in cazu asta mereți in pulea mea de scelerați, ti-am spus ma dobitocule sa nu predici ateismu pe blogu ala, evanghelia dupa atei, n-am zis ca ortodocsii n-ar fi satanizati, dar ti-am spus frumuos, DOBITOCULE, nu predica ateismu ca iese prost, DOBITOC BĂTRÂN, SCLEROZAT, ANAL-FABET

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/1527793_10152694647649096_5842748412108848791_n.jpg?oh=e0702b54e4e10a032dcb8be2bbe3117b&oe=549CA710

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Sa inteleg ca la 7+2 ii invata pe "clienti" si notiuni de psihopupu ca sa stie si ei cam de ce boala sufera?  Cand? Intre doua sedinte de electosocuri? Intre doua tranchilizante? Sau omul nostru e autodidact?

• Like 2
  • Minus 10
Postat

(trupul e templul sufletului, de aceea se cade să....) ihaaa !!!! Sinagoga Satanei  :laugh2  :laugh2  :laugh2 

http://1.bp.blogspot.com/-KwRpLqbTl4Y/U-_GP34sLJI/AAAAAAAABKw/WcuVUdcgS7w/s1600/stire_11.jpg

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.