Sari la conținut

Sexything la Bucuresti

Vizitator

Sexything la Bucuresti  

20 membri au votat

1. 1. Vreti sa vina Ancuta la Bucuresti?

• Da
      19
    • Da
      1

Postări Recomandate

Postat

La modul cel mai serios, nu stiu de ce Amada se baga cu diverse replici tendentioase, daca ea vrea, vi-o trimit eu, cu masina cu sofer, dar nu depinde nici de Picon si nici de Afriq si nu vad nici cum ar trebui sau ar putea fi ajutata in acest sens, oare are nevoie de viza si baietii mentionati sunt ceva consuli sau ambasadori care ar inlesni obtinerea acesteia ?

• Oras:Icisha
  • Oras:Icisha
Postat

La modul cel mai serios, nu stiu de ce Amada se baga cu diverse replici tendentioase, daca ea vrea, vi-o trimit eu, cu masina cu sofer, dar nu depinde nici de Picon si nici de Afriq si nu vad nici cum ar trebui sau ar putea fi ajutata in acest sens, oare are nevoie de viza si baietii mentionati sunt ceva consuli sau ambasadori care ar inlesni obtinerea acesteia ?

Tu-i tii evidenta? Ba penibil esti ma...

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Lucrezi pro bono sau esti platit? ;)

Vizitator
Postat

desi nu ma intereseaza, as aprecia sa detaliezi .... sau sunt noi aberatii, de la un utilizator pe care-l credeam destul de serios de altfel

Nu am nimic cu tine, ai bun simt, nu ai jignit pe nimeni si nu am vrut sa sune ca un atac. Ideea e ca ea nu are nevoie de avocat sinu am inteles de ce a trebuit sa postezi in numele ei.

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Aza, ce treaba am eu si Afriq in chestia asta?

Postat

Eu ca eu, da' daca te fute Afriq in cur, nu te mai caci cu motz o luna ... :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Oras:Bucuresti
Postat

Nu am nimic cu tine, ai bun simt, nu ai jignit pe nimeni si nu am vrut sa sune ca un atac. Ideea e ca ea nu are nevoie de avocat sinu am inteles de ce a trebuit sa postezi in numele ei.

Pentru ca...malinois =))

Postat

Era doar o replica la postarea Amadei, ea are fel si fel de filme in cap, imi asum greseala ca n-am citat-o si astfel nu s-a putut face legatura :)

Vizitator
Postat

Era doar o replica la postarea Amadei, ea are fel si fel de filme in cap, imi asum greseala ca n-am citat-o si astfel nu s-a putut face legatura :)

S-a inteles ca e o replica data amadei ;)

• Telefon: amada.bdsm
  • Telefon: amada.bdsm
Postat

Azorele, chiar penibil. :no2

Esti cam confuz, dar nu cred ca tine de cafea... :laugh2

http://www.9to5gifs.com/wp-content/uploads/2014/02/wheres-my-milk-funny-gifs.gif

• Like 1
  • Oras:Sing Sing
Postat

nu beau cafea deloc ... crezi ca d'acolo se trage??? :laugh2 :laugh2 :laugh2

Acelasi Bichon Maltez =)) nu te dezminti deloc....electrocutatule =)) =)) =))

• Like 1
Postat

Atunci poate e de la horinca de seara ? :D

Vise =))

http://gifsoup.com/webroot/animatedgifs3/1447188_o.gif

Postat

tu mai ai multe adrese de e-mail ? cred ca iti faci una pe saptamana :laugh2 :laugh2

Ce natarau esti =)) numai azi mi-am facut trei =)) =)) =))

Plm,fara misto' acu'....mai dormi mult??? =)) =)) =))

Postat

nu beau horinca, doar vin, rar un whiskey

Stai la Baia Mare si bei "uischi"? plm te mai intelege

tu mai ai multe adrese de e-mail ? cred ca iti faci una pe saptamana :laugh2 :laugh2

Eu am 100

Postat

Nu m-am dat in vant niciodata dupa palinca, e ok ? probleme ? am voie sa nu-mi placa asa tare ? :)

Ai voie sa nu-ti placa ceva bun! 

P.S nu am probleme :D

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.