Sari la conținut

il provoc pe BIC.C !!!!

randunica

Postări Recomandate

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

citate si alte prostii

poate incercam sa nu mai fie numai idiotenii pe aici

tind sa cred ca se poate sa fie si caterinca de bun simt si glume care sa bucure vederea, nu sa enerveze

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Esti razna azi sa mor , ai greturi ?

esti rautacios

o zi frumoasa!

Vizitator
Reputație: 0
Postat

citate si alte prostii

poate incercam sa nu mai fie numai idiotenii pe aici

tind sa cred ca se poate sa fie si caterinca de bun simt si glume care sa bucure vederea, nu sa enerveze

Nu vrei sa cunosti un user casatorit ?

Tu casatorita io casatorit ..........

Postat

Nu vrei sa cunosti un user casatorit ?

Tu casatorita io casatorit ..........

Bah,esti bine? :D

P.S vezi ma Randunico,daca nu m-ai provocat pe mine..... :laugh2

Vizitator
Postat

Bah,esti bine? :D

P.S vezi ma Randunico,daca nu m-ai provocat pe mine..... :laugh2

Bah , tu esti burlac.......

Vorbim ca  oamenii la casa lor  :laugh2

• Like 1
Postat

Bah , tu esti burlac.......

Vorbim ca  oamenii la casa lor  :laugh2

Si tu te bagi mah peste mine?

Plm nu mai am loc de voi :D

• Like 1
Vizitator
Postat

Si tu te bagi mah peste mine?

Plm nu mai am loc de voi :D

Gata bro , ma retrag  :laugh2

• Like 1
Postat

Gata bro , ma retrag  :laugh2

Iti cedez locul si tie,sa te vad cum te descurci cu Grasu'

• Like 1
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

Aveam intentia sa-ti raspund de ieri dar am auzit ca nervii nu fac bine copilului din burtica unei gravide si am renuntat . Constatarea mea este ca habar nu ai sa provoci un barbat  ,probabil din cauza faptului ca te-ai obisnuit sa-i vezi dezbracati in fata ta la 5 minute dupa ce i-ai cunoscut . Discutia a alunecat usor spre ceea ce voiam eu sa aflu ,lucru pe care l-a inteles Amada si tin sa te asigur ca sunt mai  stabil psihic decat poti tu sa-ti imaginezi . .Observ o usoara urma de ciuda in tonul tau , asa-i ca nu esti obisnuita sa fii refuzata ?

Pentru a nu incurca lucrurile am evitat postarea Sorinei de la care trebuie sa iei cateva lectii si tin sa o asigur ca voi accepta invitatia ei oricad s-ar intampla asta . Nu ma ascund de nimeni , nu am ce sa ascund ,pur si simplu voiam sa vad cat duci . In continuare raman la  parerea ca intalnirea noastra ar fi o pierdere de timp ,dar daca ma voi vedea cu Sorina si vrei sa ma cunosti poti veni linistita , nu sunt salbatic si nu mi-e frica de pizda .

Amada , stii ca mi-esti draga nu ? Greu se poate ascunde omul de tine  :rax2

• Like 4
  • Minus 2
  • Oras:Buc
  • Oras:Buc
Postat

bah prostilor bah ce va uitati bah in gura ei ??? muie proxeneto, am o boala pa tn de cand am auzit ce ai facut la o fata !! dak ai fata curva umilita sa aunga dak ai baiat sa l futa bulangii in cur

Vizitator
Postat

Sandule, tu ai copii ? Daca ai mi-e mila de ei .

Drum bun !

N-are ma, daca chiar exista un Dzeu nu cred ca i-ar permite sa se reproduca :laugh2

Postat

Oare de unde o fi venit Sandu? ce mai conteaza... important este ca s-a dus pe unde a venit:D

• Like 2
  • Oras:bucuresti
Postat

Aveam intentia sa-ti raspund de ieri dar am auzit ca nervii nu fac bine copilului din burtica unei gravide si am renuntat . Constatarea mea este ca habar nu ai sa provoci un barbat  ,probabil din cauza faptului ca te-ai obisnuit sa-i vezi dezbracati in fata ta la 5 minute dupa ce i-ai cunoscut . Discutia a alunecat usor spre ceea ce voiam eu sa aflu ,lucru pe care l-a inteles Amada si tin sa te asigur ca sunt mai  stabil psihic decat poti tu sa-ti imaginezi . .Observ o usoara urma de ciuda in tonul tau , asa-i ca nu esti obisnuita sa fii refuzata ?

Pentru a nu incurca lucrurile am evitat postarea Sorinei de la care trebuie sa iei cateva lectii si tin sa o asigur ca voi accepta invitatia ei oricad s-ar intampla asta . Nu ma ascund de nimeni , nu am ce sa ascund ,pur si simplu voiam sa vad cat duci . In continuare raman la  parerea ca intalnirea noastra ar fi o pierdere de timp ,dar daca ma voi vedea cu Sorina si vrei sa ma cunosti poti veni linistita , nu sunt salbatic si nu mi-e frica de pizda .

Amada , stii ca mi-esti draga nu ? Greu se poate ascunde omul de tine  :rax2

in lumea reala, Irinuca duce in mod sigur o acuta lipsa de atentie....de aici obsesia de a fi mereu in centrul atentiei,un amestec patologic de frustrari si complexe.....probabil asa se explica si obraznicia,agresivitatea care razbate din fiecare replica a ei......era unul Esop,si zicea asa: cu cat e creierul mai mic,cu atat e ingamfarea mai mare.....nu te grabi sa mi raspunzi, Irino, ca nu ti citesc laturile,oricum.....asta e, ti am luat obiceiul de a interveni pe toate threadurile, ....

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

in lumea reala, Irinuca duce in mod sigur o acuta lipsa de atentie....de aici obsesia de a fi mereu in centrul atentiei,un amestec patologic de frustrari si complexe.....probabil asa se explica si obraznicia,agresivitatea care razbate din fiecare replica a ei......era unul Esop,si zicea asa: cu cat e creierul mai mic,cu atat e ingamfarea mai mare.....nu te grabi sa mi raspunzi, Irino, ca nu ti citesc laturile,oricum.....asta e, ti am luat obiceiul de a interveni pe toate threadurile, ....

parca te-a banat mai gunoile, iar ti-ai facut cont?

nu intelegi ca esti banat permanent?

mars si nu mai propunta numele meu!

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

qristi2222, dar agresivitatea ta cum se se explica?

• Like 9
  • Minus 10
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bicule....

daca nici pana acum nu ai inteles nimic...

imi pare sincer rau pentru tine

virtual fiecare suntem altceva..sau nu, depinde de caz.

eu inchei aici subiectul pentru ca nu am chef de polemici..in special azi nu am chef de ele.

sa fii sanatos si voios!

Postat

ai citit cum m am adresat eu?? GUNOI  A fost scris de mine au de ea??

Postat

cand eram eu user pe forum(uri) tu de abia aflai ce i aia, fa.....

hai sictir, pestoaica de Stefan Furtuna!

gunoi esti tu cu neamul tau.....nu ti am vorbit in felul asta, mucoaso.asa esti invatata, din spatele blocului unde ti ai petrecut trista viata.....

Postat

Simplu, el este doar prost. Ce-i poti cere??!  :no2

Eu personal nu am nicio pretentie de la d-astia gen Kristinspe 2, Lomeo, Pic-poc, Curvar-labarus, Ray Donovan si muuuuuulti altii

• Like 1
Postat

Sorino, sezi blanda, nu te enerva, sa nu ti plesneasca silicoanele....cat despre prostie...intre tine si tastatura de pe care tastez acum nu stiu cine are IQ ul mai mare....

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

ia-mi in seama semnatura si am incheiat subiectul unul cu celalalt.

adios!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...