Sari la conținut

il provoc pe BIC.C !!!!

randunica

Postări Recomandate

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bic, trebuie sa-ti torni o galeata de apa in cap, sa citesti 10 carti, sa bei 5 cani de tuica fiarta si sa mai provoci inca 3 persoane...

ei, daca asa teama ii e de mine, poate sa vina si insotit :laugh2 :laugh2

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Bai daca e vorba de duel, dau lectii de scrima. Halatul e 200 lei/h fara finalizare ,ca pateaza covoru'. :laugh2

• Like 6
  • Minus 10
  • Oras:omniprezent
  • Oras:omniprezent
Postat

ei, daca asa teama ii e de mine, poate sa vina si insotit :laugh2 :laugh2

Pot sa vin si eu cu el?

Ii tin spatele :laugh2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Pot sa vin si eu cu el?

Ii tin spatele :laugh2

Mai bine ii tii oole :laugh2

• Oras:.
Postat

Iertare pentru intarziere dar in weekend am prostul obicei de a ma destrabala.

Referitor la provocarea ta , sincer, nu vad motivul pentru care ne-am intalni . Sa te convingi ca sunt nesuferit ? Nu vad la ce te-ar ajuta in viata .Daca sunt urat , chior , schiop , etc ? Ce conteza .Nu tin la secretul indentitatii mele chiar  am avut cateva tentative de a ma intalni cu voi ,dar vazand ca la fiecare cearta prieteni sau amici care s-au distrat impreuna au inceput sa-si strige diverse lucruri pe aici am hotarat sa nu ma intalnesc cu nimeni, niciodata , Toti avem calitati si defecte dar intre amici care se distreaza impreuna nu se face asa, sau nu sunt eu obisnuit cu asa ceva, astfel incat am evitat asemenea adunari . 

Daca am refuzat invitatia Laurei la  un gratar (facut de ea)care se putea terrmina cu o noapte nebuna , invitatia ta este mai mult decat neinteresanta .

Sunt pretios ,ce pula mea , dar mai presurs de toate :

http://www.youtube.com/watch?v=vyOLLeMQPrs

• Like 5
  • Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Referitor la provocarea ta , sincer, nu vad motivul pentru care ne-am intalni . Sa te convingi ca sunt nesuferit ? Nu vad la ce te-ar ajuta in viata .Daca sunt urat , chior , schiop , etc ? Ce conteza .Nu tin la secretul indentitatii mele chiar  am avut cateva tentative de a ma intalni cu voi ,dar vazand ca la fiecare cearta prieteni sau amici care s-au distrat impreuna au inceput sa-si strige diverse lucruri pe aici am hotarat sa nu ma intalnesc cu nimeni, niciodata , Toti avem calitati si defecte dar intre amici care se distreaza impreuna nu se face asa, sau nu sunt eu obisnuit cu asa ceva, astfel incat am evitat asemenea adunari . 

Daca am refuzat invitatia Laurei la  un gratar (facut de ea)care se putea terrmina cu o noapte nebuna , invitatia ta este mai mult decat neinteresanta .

sa stii ca poti sa te intalnesti linistit cu noi...nu mancam pe nimeni si in viata reala dispar rautatile forumiste 

• Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Bai bic.c, dupa aceasta postare esti trecut la ignore de randunica :)))

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bai bic.c, dupa aceasta postare esti trecut la ignore de randunica :)))

NU NU!

Inca mai astept sa reconsidere. Poate poate cedeaza si ii vad si eu dragutul de el.

Postat

Mai repede se intalneste cu mine la o bere, decat cu tine la un cunillingus :)))

• Like 2
Postat

da!

exact!

il provoc!

Public!

La duel!

Sa bem cafea, sa bem otrava, sa ne luptam la cutite, fara in fata, sa facem sex ca nebunii, sau NU!

nu conteaza!

vreau sa il cunosc, sa vad ce-i poate capul, sa ma conving eu ca in realitate e tot asa nesuferit ca pe forum.

Poate chiar o sa facem si altceva, nu conteaza, inteleg ca-l ingrozeste frica de a se/ma indragosti .

Asa ca Bicule, te bagi in lupta sau esti un las? :laugh2 :laugh2 :laugh2

Si n-aveam eu dreptate cand ziceam ca tocmai astia nesuferitii au succes la fete ... :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 1
Postat

Nu stiu altii cum sunt, dar aici tin sa-i dau dreptate lu' baiatu' ... este exact motivul care-mi taie si mie elanul referitor la orice fel de intalniri cu membrii forum-ului, in afara intalnirilor de serviciu cu fetele :)

Postat

Si n-aveam eu dreptate cand ziceam ca tocmai astia nesuferitii au succes la fete ... :laugh2 :laugh2 :laugh2

Doctorul mi-a recomandat sa servesc pasarica fiarta bine , niciodata oparita   ;)

• Like 2
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mai repede se intalneste cu mine la o bere, decat cu tine la un cunillingus :)))

Dar si eu tot la bere l-am invitat :laugh2 :laugh2

Doctorul mi-a recomandat sa servesc pasarica fiarta bine , niciodata oparita   ;)

eu ti-o servesc cruda dragalasule. naturala 100%, proaspata,

Vizitator
Postat

eu ti-o servesc cruda dragalasule. naturala 100%, proaspata,

Sa nu zici ca e' tufanda , ca ma dau cu capu' de toate birourile astea  :laugh2

Postat

Scump , dragalas , pula mea Irino , ai inceput sa devii....mama . Nu sunt obisnuit , cauta-ma cand o sa-ti treaca starea asta . :laugh2

• Like 2
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Scump , dragalas , pula mea Irino , ai inceput sa devii....mama . Nu sunt obisnuit , cauta-ma cand o sa-ti treaca starea asta . :laugh2

ce sa-i fac, ma transform.... :laugh2 :laugh2

deci iti place sa fiu dura. De ce nu spui ca-ti cauti o stapana? :laugh2 :laugh2 :laugh2

Postat

Sa nu-mi spui ca mi-o recomanzi pe Inna ca o impachetez o bag in buzunar si plec cu ea . :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Sa nu-mi spui ca mi-o recomanzi pe Inna ca o impachetez o bag in buzunar si plec cu ea . :laugh2

NUUUU!!

Cum asa!

Pai crezi ca ma lasa sufletul sa las pe alta sa te stapaneasca?!

Esti al meu, nu te dau nimanui! :laugh2 :laugh2

• Oras:Catania
  • Oras:Catania
Postat

Sa nu-mi spui ca mi-o recomanzi pe Inna ca o impachetez o bag in buzunar si plec cu ea . 

Depinde care Inna!! Amandoua sunt petite :P

Postat

As vrea sa provoc si eu pe cineva sa iasa cu mine la o cafea...ia sa vedem, se simte d'mnealui cu musca pe caciula?!?!  :boob

Daca se simte cu musca pe caciula, as dori sa imi puncteze postarea :P

• Like 5
Vizitator alexx_catalin.77
Postat

Îmi pare rău sa te dezamăgesc.nu ies la cafele cu femei ...aproape maritate :)))

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...