dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 5, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 5, 2015 Unii trag la jug cand ploua, altii epileaza oua. Corect! Când unii muncește, alții cerșește...
randunica Reputație: 6353 Postat Mai 5, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Mai 5, 2015 Buna seara!Pentru ca am primit mai multe emailuri repetitive, m-am gandit sa clarific anumite aspecte . Costul pentru sedinta este relativ.In functie de zona.Inghinal 100 ron plus 50 ron pt finalizare (prin tehnici specifice masajului erotic, nu ofer sex de nici un fel, NICI UN FEL!!!)pe spate -intre 50-100 ron (in functie de marimea zonei respective si de densitatea parului)Desigur, pentru cine doreste, se pot efectua si epilari axiale si de orice alt fel. Discutam la fata locului.Programarile vor avea loc in locatia mea, situata in zona Titan. Programarea se face cu o zi in prelabil sau in ziua respectiva, in functie de disponibilitate.Metoda de contact este prin email [email protected] sau telefonic 0758.609.361 1
dă toate Reputație: 1981 Postat Mai 5, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Mai 5, 2015 Finalizare cu par sau fara?
randunica Reputație: 6353 Postat Iunie 29, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iunie 29, 2015 Acest este ascuns pentru ca ai ales sa ignori posturi de la Dă toate. Vezi chiar si asa? Hai inapoi in linie si asteapta-ti randul ca te chem daca e nevoie sa-mi linga cineva praful de pe pantofi.
dă toate Reputație: 1981 Postat Iunie 29, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Iunie 29, 2015 Acest este ascuns pentru ca ai ales sa ignori posturi de la Dă toate. Vezi chiar si asa? Hai inapoi in linie si asteapta-ti randul ca te chem daca e nevoie sa-mi linga cineva praful de pe pantofi.Cand citezi pe cineva, e frumos sa spui asta...altfel arati prost. 1
randunica Reputație: 6353 Postat Ianuarie 20, 2016 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Ianuarie 20, 2016 up
lpk Reputație: 8 Postat Ianuarie 31, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 31, 2016 Doar anunturile mai sunt de tine Randunico ,la ce caracter ai o sa mori de foame cand isi vor da seama toti de tine ... Minus 1 nota
schlucken Reputație: 29 Postat Ianuarie 31, 2016 Oras:Peste tot în plm Oras:Peste tot în plm Postat Ianuarie 31, 2016 Doar anunturile mai sunt de tine Randunico ,la ce caracter ai o sa mori de foame cand isi vor da seama toti tine ... Minus 1 notaBăi prostălăule,ai tupeu.Îți faci programare știi tu pt ce după care îmi anulezi totul pe motiv ca te duci la salon ca nu mai ai răbdare să aștepți până la ora stabilită. Mai bine tăceai în plm. "Îmi faci aia,da mi o faci?! Da cum o faci?! Te implor o faci și pe aia?!".Fai pizdo,la mine un submisiv primește ce căuta dacă nu mi fute timpul cu șaișpe mii de întrebări cretine. Fut și n cur,dau și uro, scuip și înjur pe cine vreau eu.chiar și pt asta îți trebuie un statut în fața mea.Așa ca marș
lpk Reputație: 8 Postat Ianuarie 31, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 31, 2016 Cred ca ma confunzi eu nu ti-as da nici 10 lei la ce comportament ai.Asa ca nu stiu cine si-a facut programare la tine.Uro sa dai pe neamu tau si daca nu iti ajunge iti mai dau de la mine.Pentru mine nu esti mai mult de o lesinata .Te pup, ai grija de tine
lpk Reputație: 8 Postat Ianuarie 31, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 31, 2016 Un statut de 200 lei sa fac ce vreau din tine .Esti penala ,o sa mori de foame ca nimeni nu va venii la tine.Bafta in MESERIA TA
lpk Reputație: 8 Postat Ianuarie 31, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 31, 2016 Ai venit de la tara cu balega sub unghii si te dai mare doamna de bucuresti
schlucken Reputație: 29 Postat Ianuarie 31, 2016 Oras:Peste tot în plm Oras:Peste tot în plm Postat Ianuarie 31, 2016 Vrei să pun printscreen cu conversația?!Puțica,fii cuminte!
schlucken Reputație: 29 Postat Ianuarie 31, 2016 Oras:Peste tot în plm Oras:Peste tot în plm Postat Ianuarie 31, 2016 Vrei să pun să se vada și email și dată și restul conversației?!
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Ianuarie 31, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Ianuarie 31, 2016 cui ii pasa? schlucken e alta clona esuata de a Randunicii?
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2016 Postat Ianuarie 31, 2016 randunico, ai gresit contul 1 1
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2016 Postat Ianuarie 31, 2016 cui ii pasa? schlucken e alta clona esuata de a Randunicii? eu cred ca nu exista curva care sa nu aiba macar 10 conturi. PS- daca exista sau este proasta sau nu stie sa faca afaceri 1 1
thecat Reputație: 10279 Postat Ianuarie 31, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Ianuarie 31, 2016 schlucken e alta clona esuata de a Randunicii? randunico, ai gresit contul Nu cred ca l-a gresit si nici nu cred ca-i clona "clandestina"; daca nu ma insel, Randunica a confirmat acum ceva vreme ca si-a facut contul schlucken pentru ca voia sa intre de pe telefon si nu-si mai stia parola la celalalt cont, parola pe care o avea salvata pe PC... sau ceva in genul asta... 3
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Ianuarie 31, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Ianuarie 31, 2016 tot aia. moravuri vechi.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 31, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 31, 2016 Nu cred ca l-a gresit si nici nu cred ca-i clona "clandestina"; daca nu ma insel, Randunica a confirmat acum ceva vreme ca si-a facut contul schlucken pentru ca voia sa intre de pe telefon si nu-si mai stia parola la celalalt cont, parola pe care o avea salvata pe PC... sau ceva in genul asta...Iegzact
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2016 Postat Ianuarie 31, 2016 Nu cred ca l-a gresit si nici nu cred ca-i clona "clandestina"; daca nu ma insel, Randunica a confirmat acum ceva vreme ca si-a facut contul schlucken pentru ca voia sa intre de pe telefon si nu-si mai stia parola la celalalt cont, parola pe care o avea salvata pe PC... sau ceva in genul asta... 99,99% posibil sa ai dreptate, nu am mai urmarit stirile mondene in ultimul an.PS. acum o fi raspuns de pe telefon.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 31, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 31, 2016 99,99% posibil sa ai dreptate, nu am mai urmarit stirile mondene in ultimul an.PS. acum o fi raspuns de pe telefon.Da, a anunţat chiar de la primele postari făcute de pe contul nou că și-a uitat parola...pe Randunica se poate loga doar de pe laptop. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2016 Postat Ianuarie 31, 2016 Da, a anunţat chiar de la primele postari făcute de pe contul nou că și-a uitat parola...pe Randunica se poate loga doar de pe laptop.Asa e ............ sustin si semnez 1
raffaello Reputație: -6838 Postat Ianuarie 31, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Ianuarie 31, 2016 Asa e ............ sustin si semnezMa, tu te-ai epilat de curand ! 1 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2016 Postat Ianuarie 31, 2016 Ma, tu te-ai epilat de curand !nu vrea sa ne primeasca 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum