picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 2, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2014 PS- fei piszda, nu crezi ca se poate sa jignestibpe cineva care se pune la mintea ta si sa gaseasca?Eu zic sa nu te joci cu curu gol pe langa pula sculat .Auzi bai jegosule, de cand ma ameninti tu pe mine????Bai baiatul cu fustitza de la meteo.....Ti- am dat prea mult bot si ti-ai luat lumea in capDe- azi -incolo sa nu te mai bagi in seama cu mine. ca ma pis pe tine ! Si vezi, sa nu te caut EU ...ca imi belesti PULA!!! 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 2, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 2, 2014 Pe care pula i-o belesti fey? P'aia tatuata pe pula? :laugh2 Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Octombrie 2, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Octombrie 2, 2014 @picpoc: Vezi ca la acelasi post i-ai mai raspuns o data lui Oly pe pagina precedenta 1 Link spre comentariu
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 2, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2014 @picpoc: Vezi ca la acelasi post i-ai mai raspuns o data lui Oly pe pagina precedenta Acolo era mai pe scurt....Aci este mai pe lung...... Bye 2 Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Octombrie 2, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Octombrie 2, 2014 Acolo era mai pe scurt....Aci este mai pe lung...... Bye Asta recunosc ca mi-a smuls un zambet Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Octombrie 2, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Octombrie 2, 2014 Mie mi-a smuls un floc )) 3 Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat Octombrie 2, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 2, 2014 Atunci continuati va rog, cat de curand il vedem pe Oly epilat complet... Link spre comentariu
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 3, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2014 Ti-am scris pe alt topic dar ma repet'FRAIRE nu mai "pulsa''(insista) daca nu esti bazat.....Ce pretentii am de la o .....maimuta!!! Bye, 1 Link spre comentariu
futacios_man Reputație: 6008 Postat Octombrie 3, 2014 Oras:b Oras:b Partajează Postat Octombrie 3, 2014 Mie mi-a smuls un floc )) du-te bre la irina, ca ti-i smulge pe totio sa arati la urma ca un pui de crevedia 4 Link spre comentariu
sophie Reputație: 97 Postat Octombrie 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 17, 2014 Imi explica si mie cineva care-i conspiratia? Se banuieste ca as fi alt user? Ca nu inteleg. Link spre comentariu
trifazic Reputație: 704 Postat Octombrie 17, 2014 Oras:priza Oras:priza Partajează Postat Octombrie 17, 2014 Se banuieste ca as fi alt user?Unii au chiar o certitudine. Intreaba pe Sorina4u, Oly, Futacios_man si alti colegi de pahar... Edit: De fapt se spune ca alt user ai fi tu. Link spre comentariu
sophie Reputație: 97 Postat Octombrie 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 17, 2014 Well, infirm. Link spre comentariu
roberto Reputație: 4138 Postat Octombrie 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 17, 2014 Well, e foarte interesant cum ai ales sa citesti al nspelea topic de la sectiunea "regulament" dupa o revenire spectaculoasa...well... 3 Link spre comentariu
trifazic Reputație: 704 Postat Octombrie 17, 2014 Oras:priza Oras:priza Partajează Postat Octombrie 17, 2014 Se pare ca si f_m infirma, my mistake.Sophie, ca sa fii mai convingatoare posteaza o poza recenta. Link spre comentariu
sophie Reputație: 97 Postat Octombrie 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 17, 2014 lol flori nu vreti? whatever nu-mi pasa de prostiile astea Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Octombrie 17, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 17, 2014 Posteaza macar cheile de la masini ca sa putem face diferenta 3 Link spre comentariu
trifazic Reputație: 704 Postat Octombrie 17, 2014 Oras:priza Oras:priza Partajează Postat Octombrie 17, 2014 Nici mie nu-mi pasa, faceam doar conversatie. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2014 Partajează Postat Octombrie 17, 2014 Posteaza macar cheile de la masini ca sa putem face diferenta .... fara bani ? Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Octombrie 17, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 17, 2014 Poate au banii la comun. Nu vreau sa ma bag in asta. Link spre comentariu
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 17, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2014 Well, e foarte interesant cum ai ales sa citesti al nspelea topic de la sectiunea "regulament" dupa o revenire spectaculoasa...well... Taci dreaq de pacaliciVezi ca a venit frigul si ingheti pe balcon!...BYE, 1 Link spre comentariu
sophie Reputație: 97 Postat Octombrie 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 17, 2014 Deci sa inteleg ca m-ati confundat cu domnul de mai sus. N-am nici o treaba, nu ma intereseaza forumul decat prin prisma oamenilor cu care ma mai intalnesc ocazional le bere si eventual, pentru niste BDSM, ca acuma. Chiar este one time thing si nu m-am gandit sa revin la pro dominare momentan. Nu cred ca in timpul in care am fost activa am fost mahalagioaica sau nesimtita gratuit, mi se pare penal sa faci asta si ma dezgusta, deci nu inteleg de ce v-ati gandit voi ca as sta de pe un alt cont sa trolez. Nu ma intereseaza sa va dovedesc ceva, anticipez ca or sa fie cereri. Am de gand sa-mi vad de propria-mi existenta si distractie, fara sa fiu insensibila si nerusinata in proces. Link spre comentariu
Aristocratu' Reputație: 71 Postat Octombrie 17, 2014 Oras:in aer Oras:in aer Partajează Postat Octombrie 17, 2014 Nu ma intereseaza sa va dovedesc ceva, anticipez ca or sa fie cereri. Am de gand sa-mi vad de propria-mi existenta si distractie, fara sa fiu insensibila si nerusinata in proces. http://3.bp.blogspot.com/-tsvqLHL3gz0/Uqnx_zGADgI/AAAAAAAAPys/-wchT3ZFXtg/s1600/femdom7.gifhttp://4.bp.blogspot.com/-xbcCpK5O_8Q/Uqnx7IfGpbI/AAAAAAAAPx8/bDctu6QUJ64/s1600/femdom.gifhttp://4.bp.blogspot.com/-sE07UlH69TU/UqnyBN4IwyI/AAAAAAAAPy4/41uzV5O9YYc/s1600/femdom9.gif Link spre comentariu
sophie Reputație: 97 Postat Octombrie 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 17, 2014 bine, poate un pic insensibila si nerusinata Link spre comentariu
Aristocratu' Reputație: 71 Postat Octombrie 17, 2014 Oras:in aer Oras:in aer Partajează Postat Octombrie 17, 2014 bine, poate un pic insensibila si nerusinata Daaa,exact http://105.imagebam.com/download/gWSvLPPSne2RGqC90ho_VQ/24701/247002862/Bust%20My%20Balls_121912VF_BallbustingGIF3.gifRusineaza-te! Link spre comentariu
Go Lan Reputație: 156 Postat Octombrie 17, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Octombrie 17, 2014 Unii ar spune ca esti geloasa.( si stim bine ca o femeie geloasa nu mai gandeste corect)Altii ar spune ca esti doar o betiva. ( si stim bine multi dintre noi ca este adevarat)Altii, destul de multi, ar spune ca esti doar proasta. ( .....)Restul ar spune ca esti o femeie geloasa, betiva si in acelasi timp proasta. Bye... 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum