Sari la conținut

Omul,persoana, Mod/Administrator...Pisicutz!!!!!!

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti

PS- fei piszda, nu crezi ca se poate sa jignestibpe cineva care se pune la mintea ta si sa gaseasca?

Eu zic sa nu te joci cu curu gol pe langa pula sculat .

Auzi bai jegosule, de cand ma ameninti tu pe mine????

Bai  baiatul cu fustitza de la meteo.....

Ti- am dat prea mult bot si ti-ai luat lumea in cap

De- azi -incolo sa nu te mai bagi in seama cu mine. ca ma pis pe tine !

Si vezi, sa nu te caut EU ...ca imi belesti PULA!!!

• Like 1
Link spre comentariu

Well, e foarte interesant cum ai ales sa citesti al nspelea topic de la sectiunea "regulament" dupa o revenire spectaculoasa...well... :thinking

Taci dreaq de pacalici

Vezi ca a venit frigul si ingheti pe balcon!...

BYE,

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Deci sa inteleg ca m-ati confundat cu domnul de mai sus. N-am nici o treaba, nu ma intereseaza forumul decat prin prisma oamenilor cu care ma mai intalnesc ocazional le bere si eventual, pentru niste BDSM, ca acuma. Chiar este one time thing si nu m-am gandit sa revin la pro dominare momentan. Nu cred ca in timpul in care am fost activa am fost mahalagioaica sau nesimtita gratuit, mi se pare penal sa faci asta si ma dezgusta, deci nu inteleg de ce v-ati gandit voi ca as sta de pe un alt cont sa trolez. 

Nu ma intereseaza sa va dovedesc ceva, anticipez ca or sa fie cereri. Am de gand sa-mi vad de propria-mi existenta si distractie, fara sa fiu insensibila si nerusinata in proces.  :girly  :girly  :girly

Link spre comentariu
  • Oras:in aer
  • Oras:in aer

Nu ma intereseaza sa va dovedesc ceva, anticipez ca or sa fie cereri. Am de gand sa-mi vad de propria-mi existenta si distractie, fara sa fiu insensibila si nerusinata in proces.  :girly  :girly  :girly

http://3.bp.blogspot.com/-tsvqLHL3gz0/Uqnx_zGADgI/AAAAAAAAPys/-wchT3ZFXtg/s1600/femdom7.gifhttp://4.bp.blogspot.com/-xbcCpK5O_8Q/Uqnx7IfGpbI/AAAAAAAAPx8/bDctu6QUJ64/s1600/femdom.gifhttp://4.bp.blogspot.com/-sE07UlH69TU/UqnyBN4IwyI/AAAAAAAAPy4/41uzV5O9YYc/s1600/femdom9.gif

Link spre comentariu

• Oras:Romania
  • Oras:Romania

Unii ar spune ca esti geloasa.( si stim bine ca o femeie geloasa nu mai gandeste corect)

Altii ar spune ca esti doar o betiva. ( si stim bine multi dintre noi ca este adevarat)

Altii, destul de multi, ar spune ca esti doar proasta. ( .....)

Restul ar spune ca esti o femeie geloasa, betiva si in acelasi timp proasta.

Bye...

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...