andreea_good Reputație: 2383 Postat Octombrie 4, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Octombrie 4, 2014 Eu nu o vreau pe Rândunică de amantă că e hrăpăreață dar mă întreb oare dacă ea m-ar vrea de sponsor. O să o țin pe bere și poezie. Îi fac chifteluțe și-i zic povestiri și bancuri. Pe Andreuța o legăm de pat să nu i le mănânce. Pe Inna o închidem în balcon să agățe bărbați pe stradă. Pe motan îl învățăm să presteze cunnilingus la prințesă, ca să mă scutească pe mine. Aș avea o concurență prea mare aici cu lingăii. Motanul n-are. După ce terminăm chifteluțele o dezlegăm pe Andreuța și jucăm o sârbă toți trei. Duminica chemăm lăutarii. Eu fac cumpărături, tu conduci mașina ca eu să pot bea. O dată pe lună îl plătesc pe Xoxo să le facă pe fete fericite. Dar dacă plătim pe xoxo, dăm afară menajera. Îi găsim Innei un 'gudurache submisiv' și face ăla gratis. Vineri mergem în club să ne destrăbălăm, ne fac bărbații cinste, noi profităm. Sâmbătă mergem la mall, o dată pe săptămână îți iau o țoală. De luni până joi bem, ne uităm la seriale, suntem fericiți. Miercurea se lasă cu amor. Marți fac mujdei. Când vine bărbatu-to din delegații îi zici că sunt o rudă iar eu îi zic că ai fost fată de casă și te gândești toată ziua la el. Le dăm o acadea la alea mici să nu ne pâre. Le fac cartofi prăjiți cu ou și cașcaval. Îți dai seama ce familie frumoasă am fi, toți? Toți cinci? ce viață... Ce deosebit. 11
randunica Reputație: 6353 Postat Octombrie 4, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Octombrie 4, 2014 Eu nu o vreau pe Rândunică de amantă că e hrăpăreață dar mă întreb oare dacă ea m-ar vrea de sponsor. O să o țin pe bere și poezie. Îi fac chifteluțe și-i zic povestiri și bancuri.Pe Andreuța o legăm de pat să nu i le mănânce. Pe Inna o închidem în balcon să agățe bărbați pe stradă. Pe motan îl învățăm să presteze cunnilingus la prințesă, ca să mă scutească pe mine. Aș avea o concurență prea mare aici cu lingăii. Motanul n-are. După ce terminăm chifteluțele o dezlegăm pe Andreuța și jucăm o sârbă toți trei. Duminica chemăm lăutarii. Eu fac cumpărături, tu conduci mașina ca eu să pot bea. O dată pe lună îl plătesc pe Xoxo să le facă pe fete fericite. Dar dacă plătim pe xoxo, dăm afară menajera. Îi găsim Innei un 'gudurache submisiv' și face ăla gratis. Vineri mergem în club să ne destrăbălăm, ne fac bărbații cinste, noi profităm. Sâmbătă mergem la mall, o dată pe săptămână îți iau o țoală. De luni până joi bem, ne uităm la seriale, suntem fericiți. Miercurea se lasă cu amor. Marți fac mujdei. Când vine bărbatu-to din delegații îi zici că sunt o rudă iar eu îi zic că ai fost fată de casă și te gândești toată ziua la el. Le dăm o acadea la alea mici să nu ne pâre. Le fac cartofi prăjiți cu ou și cașcaval. Îți dai seama ce familie frumoasă am fi, toți? Toți cinci? ce viață... Ce deosebit.amantul idealexact!si fara bani te-as tine deoparte, ai simtul umorului incredibil de dezvoltat.mult mai interesant decat banii. 3
bagabontu' Reputație: 1677 Postat Octombrie 4, 2014 Oras:homeless Oras:homeless Postat Octombrie 4, 2014 amantul idealexact!si fara bani te-as tine deoparte, ai simtul umorului incredibil de dezvoltat.mult mai interesant decat banii.Faci o regretabila confuzie intre a avea simtul umorului si a avea umor. PS Tu nu ai nici una nici alta. 1
randunica Reputație: 6353 Postat Octombrie 5, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Octombrie 5, 2014 Faci o regretabila confuzie intre a avea simtul umorului si a avea umor. PS Tu nu ai nici una nici alta. :laugh2 :laugh2de unde stii?ai citit tu in stelute colorate? :laugh2
sorina4u Reputație: 79 Postat Octombrie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 5, 2014 amantul idealexact!si fara bani te-as tine deoparte, ai simtul umorului incredibil de dezvoltat.mult mai interesant decat banii. Hmmm....incep sa devin geloasa.
randunica Reputație: 6353 Postat Octombrie 5, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Octombrie 5, 2014 Hmmm....incep sa devin geloasa. zau de nu l-as lua acasa vreo cateva zileaacum cat sunt singurica :laugh2
sorina4u Reputație: 79 Postat Octombrie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 5, 2014 Pai si eu....as bea o cafea cu el
Vizitator alexx_catalin.77 Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2014 Postat Octombrie 5, 2014 amantul idealexact!si fara bani te-as tine deoparte, ai simtul umorului incredibil de dezvoltat.mult mai interesant decat banii.Hmmm....incep sa devin geloasa. zau de nu l-as lua acasa vreo cateva zileaacum cat sunt singurica :laugh2Pai si eu....as bea o cafea cu el hmm,as putea crede ca aici vorbesc doua gospodine ne..satisfacute,la coada la branza,cu ochii pe ala care pune in punga.da' am văzut numele site-ului pe care suntem si m-am linistit. ) 2
leonidass Reputație: -570 Postat Octombrie 5, 2014 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Postat Octombrie 5, 2014 hmm,as putea crede ca aici vorbesc doua gospodine ne..satisfacute,la coada la branza,cu ochii pe ala care pune in punga.da' am văzut numele site-ului pe care suntem si m-am linistit. )
randunica Reputație: 6353 Postat Octombrie 5, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Octombrie 5, 2014 hmm,as putea crede ca aici vorbesc doua gospodine ne..satisfacute,la coada la branza,cu ochii pe ala care pune in punga.da' am văzut numele site-ului pe care suntem si m-am linistit. )ssssstca am dat-o pe berenu ne place branza :laugh2
Vizitator alexx_catalin.77 Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2014 Postat Octombrie 5, 2014 ssssstca am dat-o pe berenu ne place branza :laugh2Maine o sa-ti para rău.E mai nasol ca după țuică..
randunica Reputație: 6353 Postat Octombrie 5, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Octombrie 5, 2014 Maine o sa-ti para rău.E mai nasol ca după țuică..
nailui_z Reputație: 11 Postat Octombrie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 6, 2014 legat de quoturile la postarea mea.........pr0st sa fii sa sponsorisezi o bagaboanta sa se futa din cand in cand cu tine( la asta ma refeream cand am zis cand am spus ca e improbabil sa fie si SPONSOR si INTELIGENT ) . DAAAAAAA STIU MAJORITATEA SUNTETI CURVARI, VA SIMTITI OFENSATI POATE. Totusi cred ca threadul e facut la caterinca si nu prea.......la cati pr0sti sunt. Un barbat inteligent nu are nevoie sa sponsoriseze o parasuta pt sex......ca se duce odata la curv3 sa faca ce nu poate face cu nevasta acasa e alta treaba.
randunica Reputație: 6353 Postat Octombrie 6, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Octombrie 6, 2014 legat de quoturile la postarea mea.........pr0st sa fii sa sponsorisezi o bagaboanta sa se futa din cand in cand cu tine( la asta ma refeream cand am zis cand am spus ca e improbabil sa fie si SPONSOR si INTELIGENT ) . DAAAAAAA STIU MAJORITATEA SUNTETI CURVARI, VA SIMTITI OFENSATI POATE. Totusi cred ca threadul e facut la caterinca si nu prea.......la cati pr0sti sunt. Un barbat inteligent nu are nevoie sa sponsoriseze o parasuta pt sex......ca se duce odata la curv3 sa faca ce nu poate face cu nevasta acasa e alta treaba. :laugh2 ce limbaj dom'le! :slap2
mario83 Reputație: -387 Postat Octombrie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 6, 2014 M-am chinuit vreo 8 minute sa citesc )..a facut pipi limba romana pe el.
roberto Reputație: 4138 Postat Octombrie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 6, 2014 legat de quoturile la postarea mea.........pr0st sa fii sa sponsorisezi o bagaboanta sa se futa din cand in cand cu tine( la asta ma refeream cand am zis cand am spus ca e improbabil sa fie si SPONSOR si INTELIGENT ) . DAAAAAAA STIU MAJORITATEA SUNTETI CURVARI, VA SIMTITI OFENSATI POATE. Totusi cred ca threadul e facut la caterinca si nu prea.......la cati pr0sti sunt. Un barbat inteligent nu are nevoie sa sponsoriseze o parasuta pt sex......ca se duce odata la curv3 sa faca ce nu poate face cu nevasta acasa e alta treaba.Sa mori 2!
sorina4u Reputație: 79 Postat Octombrie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 7, 2014 pr0st sa fii sa sponsorisezi o bagaboanta sa se futa din cand in cand cu tine( la asta ma refeream cand am zis cand am spus ca e improbabil sa fie si SPONSOR si INTELIGENT ) . DAAAAAAA STIU MAJORITATEA SUNTETI CURVARI, VA SIMTITI OFENSATI POATE. Totusi cred ca threadul e facut la caterinca si nu prea.......la cati pr0sti sunt. Un barbat inteligent nu are nevoie sa sponsoriseze o parasuta pt sex......ca se duce odata la curv3 sa faca ce nu poate face cu nevasta acasa e alta treaba. avand in vedere ca laba este mult mai accesibila si este ... MOCA 1
amada® Reputație: 1902 Postat Octombrie 7, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Postat Octombrie 7, 2014 legat de quoturile la postarea mea.........pr0st sa fii sa sponsorisezi o bagaboanta sa se futa din cand in cand cu tine( la asta ma refeream cand am zis cand am spus ca e improbabil sa fie si SPONSOR si INTELIGENT ) . DAAAAAAA STIU MAJORITATEA SUNTETI CURVARI, VA SIMTITI OFENSATI POATE. Totusi cred ca threadul e facut la caterinca si nu prea.......la cati pr0sti sunt. Un barbat inteligent nu are nevoie sa sponsoriseze o parasuta pt sex......ca se duce odata la curv3 sa faca ce nu poate face cu nevasta acasa e alta treaba. Realist, bravo!
randunica Reputație: 6353 Postat Octombrie 7, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Octombrie 7, 2014 :laugh2
nailui_z Reputație: 11 Postat Octombrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 8, 2014 am scris cu "0,3" deoarece aveam impresia ca forumul cenzureaza anumite cuvinte cum ar fi prost curve etc.,..............dar probabil de la prea multi $$ storsi de la cei fara "noroc" in dragoste, unele curve dobandesc tendinta de a se crede adevarate doamne raman la parerea ca prea multe pizde si prea multi prosti
randunica Reputație: 6353 Postat Octombrie 8, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Octombrie 8, 2014 :laugh2 ai de xoxolina (pula lu xoxo prescurtat) :laugh2 1
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 9, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 9, 2014 .Cred ca un alt atu ar fi sa stie sa gateasca, sunt cam mancacioasa in ultima vreme Pentru asta, exista Master Chef
croton 1 Reputație: 157 Postat Octombrie 20, 2014 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Octombrie 20, 2014 deci nici un sponsor pana acuma ......
randunica Reputație: 6353 Postat Octombrie 21, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Octombrie 21, 2014 sunt prea multi, nu ma decid pe care sa-l aleg :laugh2unul vrea sa-mi dea prea multi bani, nu stiu daca sa accept :laugh2 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2014 Postat Octombrie 21, 2014 unul vrea sa-mi dea prea multi bani, nu stiu daca sa accept :laugh2Nu accepta .........e' momeala
Postări Recomandate