expertul888 Reputație: 1113 Postat Decembrie 1, 2017 Oras:Monte-Carlo Oras:Monte-Carlo Partajează Postat Decembrie 1, 2017 Avem respect. Trebuiesc doar intrebate,sunt si fete care nu au o problema in a poza cu fața. 2 Link spre comentariu
curios123 Reputație: 51 Postat Decembrie 1, 2017 Partajează Postat Decembrie 1, 2017 Nu am întâlnit sau vazut nici o fata care lucrează în vreun salon care oferă masaj erotic să își pună poze cu chipul.Îți spun sigur că fetele de la salon nu vor posta poze cu chipul, vor posta cu corpul și în diverse poziții dar chipul va fi blurat sau acoperit ceea ce mi se pare foarte normal Link spre comentariu
curios123 Reputație: 51 Postat Decembrie 1, 2017 Partajează Postat Decembrie 1, 2017 ÃŽți recomand cu mare drag salonul și eu sunt client al acestui salon și nu îmi pare rău de nici un minut pe care îl petrec akolo 😘 Link spre comentariu
nukiss Reputație: 9 Postat Decembrie 1, 2017 Telefon: geo_tandru Oras:bucuresti Telefon: geo_tandru Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 1, 2017 Buna seara! La cererea dumneavoastra, am revenit cu poze cu picioarele unora din fete si anume : Ioana si Giulia.superbe Link spre comentariu
nirvana_masaj Reputație: 49 Postat Decembrie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 1, 2017 Buna seara! Apreciem interesul dumneavoastra insa poze cu chipul fetelor nu avem cum sa postam. Voi reveni cu poze facute cu telefonul cu corpul fetelor. Tin sa precizez ca fiecare fata saptamanal are ture de zi si de seara. Singura fata pe care o gasiti decat pe tura de zi este Ioana. Un week-end placut sa aveti! Link spre comentariu
curios123 Reputație: 51 Postat Decembrie 2, 2017 Partajează Postat Decembrie 2, 2017 Mulțumesc pentru raspuns, asteptam pozele cat mai sexy și provocatoare 😘 Link spre comentariu
Vizitator tony.antonyo12 Reputație: 0 Postat Decembrie 2, 2017 Partajează Postat Decembrie 2, 2017 doar cu ioana si giulia sunt pozele cu picioarele? stiu ca am fost la salon si la plecare vazusem o fata cu picioare superbe,doar ca nu stiu cum o cheama.a doua oara cand am revenit ea nu era....(pentru ea venisem) Link spre comentariu
nirvana_masaj Reputație: 49 Postat Decembrie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 2, 2017 Buna ziua! Spuneti-mi, va rog cum arata domnisoara ca sa va pot spune numele ei? In salon le mai gasiti pe Sara, Bety, Teo si Claudia. Va asteptam ! 😊 Link spre comentariu
curios123 Reputație: 51 Postat Decembrie 2, 2017 Partajează Postat Decembrie 2, 2017 Ioana nu mai este? Link spre comentariu
curios123 Reputație: 51 Postat Decembrie 2, 2017 Partajează Postat Decembrie 2, 2017 Puteți posta poze cu corpul fetelor din salon? Link spre comentariu
nirvana_masaj Reputație: 49 Postat Decembrie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 2, 2017 Buna seara ! Ioana este disponibila zilnic incepand cu ora 12:00 pana la ora 20:00. Revin mai tarziu cu poze. 😀 1 Link spre comentariu
curios123 Reputație: 51 Postat Decembrie 2, 2017 Partajează Postat Decembrie 2, 2017 Am crezut că nu mai este Ioana la salon întrucât am citit mai sus că le găsim pe Sara, Bety,Teo și Claudia.Așteptăm pozele cu fetele😘 Link spre comentariu
zamolxi Reputație: 3 Postat Decembrie 4, 2017 Partajează Postat Decembrie 4, 2017 Buna ziua din respect pentru fete nu ar trebui sa intrati in jocul tuturor obsedatilor fetele trebui respectate nu sunt jucarii sa le postam picioarele ,fetele ca vor niste tembeli au famili si trebui respectate cum si ele te respecta daca te duci la salon va multumesc 1 1 Link spre comentariu
curios123 Reputație: 51 Postat Decembrie 4, 2017 Partajează Postat Decembrie 4, 2017 Buna seara, nu ați mai postat pozele cu fetele care sunt în salon Link spre comentariu
wildfire33 Reputație: 52 Postat Decembrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 4, 2017 Nu am întâlnit sau vazut nici o fata care lucrează în vreun salon care oferă masaj erotic să își pună poze cu chipul.Îți spun sigur că fetele de la salon nu vor posta poze cu chipul, vor posta cu corpul și în diverse poziții dar chipul va fi blurat sau acoperit ceea ce mi se pare foarte normalȘi mie mi se pare normal să își protejeze identitatea. Așa cum și noi o facem, nu? Însă sunt și fete care au pozat cu fața la vedere. Puține, dar sunt. Exemple: Georgiana de la Sweet Touch: http://www.sweettouch.ro/gallery/georgiana/ Maria de la Templul Zeitei: http://masaj-erotic-senzual-bucuresti.ro/index.php/galerie-imaginiLori și altele de la iTantric: http://itantric.ro/en/itantric-masseuses-gallery/etc. Bine... cu saloanele yoghinelor (Lucky, Tao, Orient, Templul Zeitei, Isis, iTantric etc.) treaba e mai altfel pentru că le dă temă guru să fie dezinhibate. :slap2 Cred că au mai fost vreo 2-3 fete de la saloane "normale" cu poze în clar, dar nu-mi mai vin acum în minte. Una micuță și dezinhibată "je m'en fiche" a fost și la Secret. Parcă Deea... 1 Link spre comentariu
curios123 Reputație: 51 Postat Decembrie 4, 2017 Partajează Postat Decembrie 4, 2017 Lasă mai bine fetele să își păstreze chipul acoperit 😘 Link spre comentariu
curios123 Reputație: 51 Postat Decembrie 6, 2017 Partajează Postat Decembrie 6, 2017 Astăzi lucrați? Link spre comentariu
nirvana_masaj Reputație: 49 Postat Decembrie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 6, 2017 Buna seara! Da, program normal de la 12:00 la 04:00 dimineata. Va asteptam ! Link spre comentariu
curios123 Reputație: 51 Postat Decembrie 6, 2017 Partajează Postat Decembrie 6, 2017 Pozele când le postați? Link spre comentariu
rafa121 Reputație: 841 Postat Decembrie 8, 2017 Oras:Alep Oras:Alep Partajează Postat Decembrie 8, 2017 Buna ziua! Membrii forumului beneficiaza de 10% reducere din pretul masajului. Va rugam doar sa mentionati ca sunteti membru al acestui forum. O zi frumoasa!După vreo două zile de la apariția acestui mesaj am sunat la salon și mi s-a spus clar că la masajul erotic de 1h nu există reducerea de mai sus. Deci ce reprezintă anunțul scris de voi? Link spre comentariu
nirvana_masaj Reputație: 49 Postat Decembrie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 8, 2017 Buna seara! Imi cer scuze pentru situatia neplacuta. Avem rugamintea doar sa precizati ca sunteti membru al acestui forum si reducerea se aplica indiferent pentru ce tip de masaj optati. O seara buna! Link spre comentariu
nirvana_masaj Reputație: 49 Postat Decembrie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 8, 2017 Va prezentam bradutul nostru personalizat cu frumosele siluete ale fetelor din salon. Cine ghiceste maseuza?! Link spre comentariu
curios123 Reputație: 51 Postat Decembrie 8, 2017 Partajează Postat Decembrie 8, 2017 Buna seara, cine ghicește o fata dintre cele 3 ce câștigă? Link spre comentariu
string Reputație: 53 Postat Decembrie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 9, 2017 Buna seara, cine ghicește o fata dintre cele 3 ce câștigă? O laba :laugh2 :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
henry jullien Reputație: 983 Postat Decembrie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 9, 2017 Buna seara. Poze cu Teo? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum