Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Și revoltat din ce cauza ?

Se pare că ați aflat și răspunsul datorita persoanei care a răspuns la telefon doar nu stăteam sa o ascult cum vorbea flegmatic ( dacă vrei vii dacă nu asta este altceva ce mai doriti)

Dvs ce ați fi făcut în locul meu?

• Oras:Bucuresti
Postat

Buna ziua ! Va inteleg si sunt pefect de acord. Am sa iau masurile necesare in privinta raspunsului la telefon si atitudinii domnisoarei de la receptie. Imi cer scuze inca odata pentru cele intamplate !

• Like 1
Postat

Buna ziua! Da, avem o camera amplasata in receptie. Puteti evita receptia si prezentarea se va face intr-una din camerele de masaj . O zi frumoasa!

Postat

Buna ziua! Pretul pentru masajul cu doua domnisoare este 300 lei. Din pacate, Sara nu este disonibila azi. Va asteptam incepand de luni. O zi frumoasa !

Postat

Buna ziua vad ca va intreceti in oferte dar cu clienti adevarati ce faceti nu e normal ca un membru al acestui ..... Al carui membru sunt sa primeasca reduceri pe cand un client adevarat al salonului nu si tinand cont ca va frecventez destul de des nu mi se pare normal

• Like 1
  • Oras:Otopeni
  • Oras:Otopeni
Postat

Hello! Avem o domnisoara noua , Giulia. Varsta:25. Inaltime: 165 Greutate: 50kg . Pozele sunt provizorii. Va asteptam!

De ce sunt provizorii pozele? Are de gand sa se ingrase?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...