Sari la conținut

Protest si Propunere

Postări Recomandate

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Oameni buni dar exista o solutie simpla: mergeti in partea cealalta. E drept ca e ca si cum te-ai teleporta din Ibiza, ora 6 dimineata, sambata (cand toti englejii pleaca din cluburi cu bagajul aferent -  kile de alcool ce se cer afara) la Auschwitz dar na.... undeva trebuie sa existe si un sacrificiu. Deci alegeti: voma sau lagar.

spune-ne ce ai pe sulfet fiule nu tine mahnirea in tine

• Like 6

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ba, aia cu "si maine e o zi " nu e a lu' gogu, ci a lui Scarlet O'Hara; cu replica asta se incheie romanul/filmul. Gogu, a preluat-o si el ...

• Like 7
  • Minus 10
  • Oras:no
  • Oras:no
Postat

spune-ne ce ai pe sulfet fiule nu tine mahnirea in tine

Hai sa formulez altfel ca sa intelegi: poate ca in viata reala esti un gentleman, habar n-am, dar ce patronezi tu aici, acum, n-o sa fie niciodata a gentlemen's club. 

• Like 1
Vizitator FLQ
Reputație: 0
Postat

Ba, aia cu "si maine e o zi " nu e a lu' gogu, ci a lui Scarlet O'Hara; cu replica asta se incheie romanul/filmul. Gogu, a preluat-o si el ...

Gogu avea o vorbă mare : " pula mea e pă aripile vântului, asa tre' sa fie si ale voastre."

Io fuck pariu ca Gogu nu a citit cartea, da' cu siguranta a fost cu una la film, care i a facut, normal, oral.

• Like 4
Vizitator FLQ
Postat

Al naibii Gogu' asta:)))) O sa ma gandesc maine la asta...

Gogu avea o vorba: nu te gandi la ziua de maine. fute azi si pentru maine. Maine, fute ca si cum nu ai futut nimic ieri."

Ai dreptate. Al draq Gogu.

PS. cine vrea sa stie cine o sa castige Hell's Kitchen?

• Like 2
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

Gogu avea o vorba: nu te gandi la ziua de maine. fute azi si pentru maine. Maine, fute ca si cum nu ai futut nimic ieri."

eu!

Vizitator FLQ
Postat

eu!

"acum mai razi?"

Daca te ai uitat, te prinzi ;)

Postat

negru ala ma??

• Oras:B
  • Oras:B
Postat

Esti un sclav, trăiești din amintiri si pana acum ai dovedit ca singur nu valorezi NIMIC! Iarta-ma ,trăiește, fute prin gogu ca tu ești ... o imitație. Decât sa îmi consum energia cu tine, mai bine fut Nene. FUCK, unde, cum si cu cine vreau eu. Când vad insa atata tâmpenie in tine ... du-te dreaq de homalău. Tu ești ala cu care se futea gogu in ...? Stiu ca raspunzi, eu insa, pana joi, mai răruț, am si de futut spre deosebire de tine! Hai ca ai spus totul, ti-ai dat muie singur!!!!
  • Like 1
  • Minus 2
Vizitator FLQ
Postat

A aparut nebunu, hahaha. Idiotule, faceam caterinca, dar in niciun caz misto de Gogu. Fugi la pastile si roaga te la Doamne Doamne sa ti dea mintile deja pierdute.

Sa mai zic ca esti un avocat parlit si analfabet? Nu o zic. Ne am prins cu totii.

Citez picpoaca:Bye

• Oras:pe forum...
Postat

Acum ai tu ceva cu vorba aia a lu gogu, am zis ca am parafrazat o vorba de-a lui  din ultimul topic .

Parca era ceva cu banarea , o gasesti daca o cauti. Daca ai fost deranjat  ca am adus vorba de gt007 imi cer scuze

promit ca nu il mai aduc in comentariile mele. Asta ca sa fii tu fericit :) nu de alta dar risti sa devina obsesie si nu

doresc nimanui acest lucru.

Rockere, că tot nu l-ai cunoscut pă Gogu. Intr-o zi mi-o zis o vorbă mare: "bă, si maine e o zi!"

Postat

Uite asa a  aparut  si folclorul. Din gura in gura :) sau in cazul nostru din postare in postare :)

Vizitator FLQ
Postat

Rockere, is pe tel. O sa fiu scurt, sper sa intelegi. Nu esti deranjant pentru mine, chiar deloc. Era putina caterinca, dar in niciun caz nu faceam misto de tine ;) , dar nici de Gogu. E vazut ca o legenda de unii si am zis sa-l "citez."

Postat

ce pula mare am, sparg nuci cu ea!!

• Like 2
Vizitator
Postat

ce pula mare am, sparg nuci da cocos cu ea!!!

• Like 1
  • Oras:priza
  • Oras:priza
Postat

asa zicea si Gogu, saracu'. era o vorba de-a lui.

• Like 3
Postat

=))

Postat

De ce saracu . Am inteles ca era bogat la numaratoare :)

asa zicea si Gogu, saracu'. era o vorba de-a lui.

Postat

Ar trebui sa fie tare si nu neaparat mare :) Dar daca e si mare cred ca spargi nuci de cocos :) Nu iti mai zic ca poti sa faci si altceva cu ea ca iti sare repede mustarul si o bagi asa peste tot :)

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

rocker27, on 07 Oct 2014 - 01:27, said:snapback.png

Am inteles ca era bogat la numaratoare  :)

Asa e, era. Cum e XOXO acum. :)

La numaratoare inversă! ..  =))   

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Hai sa formulez altfel ca sa intelegi: poate ca in viata reala esti un gentleman, habar n-am, dar ce patronezi tu aici, acum, n-o sa fie niciodata a gentlemen's club. 

la gentlemen'sclub se plateste, din greu :D
  • Like 1

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

la gentlemen'sclub se plateste, din greu :D

la Club The Buddhist ?????....:)))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.