Sari la conținut

Andra 0734327090 bruneta 19 ani

Postări Recomandate

deci...eu nu spus niciodata ca nu imi plac fetele plinute...ca mie imi plac toate felurile de fete. eu am spus doar ca absolut niciodata nu mi-au placut proastele, iar din pacate noi despre asta vorbim aici..adica cat de proasta poti sa fii ca sa postezi aberatiile alea de poze???

nu-mi raspundeti va rog...este cea mai retorica intrebare din toate~!!!

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok

deci...eu nu spus niciodata ca nu imi plac fetele plinute...ca mie imi plac toate felurile de fete. eu am spus doar ca absolut niciodata nu mi-au placut proastele, iar din pacate noi despre asta vorbim aici..adica cat de proasta poti sa fii ca sa postezi aberatiile alea de poze???

nu-mi raspundeti va rog...este cea mai retorica intrebare din toate~!!!

asta-i farmecul ei, ne surprinde intotdeauna cu chestii care atrag atentia .

mi-am adus aminte ca am un aparat de fotografiat cu functie fisheye, o sa incerc sa ii fac niste poze cu el .

Link spre comentariu
Vizitator agramat
Reputație: 0

asta-i farmecul ei, ne surprinde intotdeauna cu chestii care atrag atentia .

mi-am adus aminte ca am un aparat de fotografiat cu functie fisheye, o sa incerc sa ii fac niste poze cu el .

mai bine faci niste poze doar cu "fish" :)

Link spre comentariu
  • Oras:dobrogea

bai hai sa lasam fata in pace serios, a indurat destul . Tzatze ca ale ei mai rar gasesti si are si pasarica frumoasa. Promit ca o sa fac o recenzie dar nu acum.

hai uimeste-ne

eu zic ca e un sac cu tite frumoase

• Like 1
Link spre comentariu

sa inteleg ca esti un "ass man" ?

. N-ai inteles, ideea era ca nu am putut lega o conversatie si cind am trecut la actiune, persoana care se misca eram doar eu. Am vrut sa fiu elegant, as fi putut spune ca ststea ca vaca.
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

. N-ai inteles, ideea era ca nu am putut lega o conversatie si   cind  am trecut la actiune, persoana care se misca eram doar eu. Am vrut sa fiu elegant, as fi putut spune ca ststea ca vaca.

eu m-am imprietenit cu gramatica, dar tu se pare ca te-ai cam certat cu ea   :slap2

Link spre comentariu
  • Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini

Crede-ma, tovarasul alsahia nu e certat deloc cu gramatica e chiar citit omul, e destept = face bani = fute ce vrea pula lui cand tu ...  desteapta  ? dont think so ... faci bani ? yes ... dar cum ? ntz ntz ..got it ? get it ?  

Asa ca data viitoare cand incercati sa faceti pe intel'jiantele please.. lasati-le balta, nu e de voi...va rugam, va straduiti degeaba.

• Like 1
Link spre comentariu

Vizitator agramat
Reputație: 0

sunt sigur ca altcineva a scris textul asta !!!!!

"eu m-am imprietenit cu gramatica, dar tu se pare ca te-ai cam certat cu ea"   :slap2

irino, irino .....

• Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...