johnholmes Reputație: 4731 Postat Iunie 12, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 12, 2015 deci...eu nu spus niciodata ca nu imi plac fetele plinute...ca mie imi plac toate felurile de fete. eu am spus doar ca absolut niciodata nu mi-au placut proastele, iar din pacate noi despre asta vorbim aici..adica cat de proasta poti sa fii ca sa postezi aberatiile alea de poze??? nu-mi raspundeti va rog...este cea mai retorica intrebare din toate~!!! 2 Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 13, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Partajează Postat Iunie 13, 2015 deci...eu nu spus niciodata ca nu imi plac fetele plinute...ca mie imi plac toate felurile de fete. eu am spus doar ca absolut niciodata nu mi-au placut proastele, iar din pacate noi despre asta vorbim aici..adica cat de proasta poti sa fii ca sa postezi aberatiile alea de poze??? nu-mi raspundeti va rog...este cea mai retorica intrebare din toate~!!!asta-i farmecul ei, ne surprinde intotdeauna cu chestii care atrag atentia .mi-am adus aminte ca am un aparat de fotografiat cu functie fisheye, o sa incerc sa ii fac niste poze cu el . Link spre comentariu
Vizitator agramat Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2015 Partajează Postat Iunie 13, 2015 asta-i farmecul ei, ne surprinde intotdeauna cu chestii care atrag atentia .mi-am adus aminte ca am un aparat de fotografiat cu functie fisheye, o sa incerc sa ii fac niste poze cu el .mai bine faci niste poze doar cu "fish" Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 13, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Partajează Postat Iunie 13, 2015 adica sa ma fac eu fish-ul ei? mai vedem, daca merita incercam.ii maresc imediat pretul la finalizare. Link spre comentariu
sweet pysy Reputație: 180 Postat Iunie 13, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iunie 13, 2015 nu va inteleg deloc 1 Link spre comentariu
Vizitator agramat Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2015 Partajează Postat Iunie 13, 2015 nu va inteleg delocstai linistita nu vorbeam de tine ! 1 Link spre comentariu
broomstick Reputație: 45 Postat Iunie 13, 2015 Oras:Salutari de la Agigea Oras:Salutari de la Agigea Partajează Postat Iunie 13, 2015 nu va inteleg delocZice că ești futoșopată. Link spre comentariu
victor24ct Reputație: -359 Postat Iunie 14, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iunie 14, 2015 pisi......... lasa-ne draq......................... 3 Link spre comentariu
sweet pysy Reputație: 180 Postat Iunie 15, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iunie 15, 2015 nu ma afisez pentru tatele de aici ,,ci doar pentru cei interesati legat de poze da sunt mult mai futosopate ca mine a fost prostie sa pun asa ce va doar multi ma stiu destul de bine cum arat 2 Link spre comentariu
broomstick Reputație: 45 Postat Iunie 15, 2015 Oras:Salutari de la Agigea Oras:Salutari de la Agigea Partajează Postat Iunie 15, 2015 Ai vrut sa scrii țațele sau țâțele ? Link spre comentariu
Vizitator agramat Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2015 Partajează Postat Iunie 16, 2015 Ai vrut sa scrii țațele sau țâțele ? ce mai conteaza ??? cand pozele ei sunt FUTOSOPATE 2 Link spre comentariu
pasha_man Reputație: 451 Postat Iunie 16, 2015 Telefon: 0769999999 Oras:all Telefon: 0769999999 Oras:all Partajează Postat Iunie 16, 2015 ce mai conteaza ??? cand pozele ei sunt FUTOSOPATE pana la urma ie futosopata sau nu? Link spre comentariu
Vizitator agramat Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2015 Partajează Postat Iunie 16, 2015 din cate vezi nici "futosopul" nu-si face bine treaba cand vine vorba de pysy 4 Link spre comentariu
sweet pysy Reputație: 180 Postat Iunie 16, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iunie 16, 2015 Esti sigur dom agramat Link spre comentariu
versus01 Reputație: 58 Postat Iunie 16, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 16, 2015 @agramat, se pare ca esti febletea ei , dom-ne. Parol. Scuze de offtopic. 1 Link spre comentariu
staticrzr Reputație: 65 Postat Iunie 16, 2015 Oras:Romania,cta Oras:Romania,cta Partajează Postat Iunie 16, 2015 bai hai sa lasam fata in pace serios, a indurat destul . Tzatze ca ale ei mai rar gasesti si are si pasarica frumoasa. Promit ca o sa fac o recenzie dar nu acum. 3 Link spre comentariu
alsahia Reputație: 2731 Postat Iunie 16, 2015 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Partajează Postat Iunie 16, 2015 bai hai sa lasam fata in pace serios, a indurat destul . Tzatze ca ale ei mai rar gasesti si are si pasarica frumoasa. Promit ca o sa fac o recenzie dar nu acum.hai uimeste-neeu zic ca e un sac cu tite frumoase 1 Link spre comentariu
sweet pysy Reputație: 180 Postat Iunie 16, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iunie 16, 2015 of of of barbati astia cat ai vrea sa le fii pe plac tot se gasesc unii cu nemultumiri Link spre comentariu
staticrzr Reputație: 65 Postat Iunie 17, 2015 Oras:Romania,cta Oras:Romania,cta Partajează Postat Iunie 17, 2015 hai uimeste-neeu zic ca e un sac cu tite frumoasesa inteleg ca esti un "ass man" ? 3 Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Iunie 17, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 17, 2015 nu stiu de el....dar eu ma excit maxim maxim maxim cand vad burti multe atarnand la fete tinere. e pervers...e incitant...pula mea...e simona senzual~!!! 1 Link spre comentariu
alsahia Reputație: 2731 Postat Iunie 18, 2015 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Partajează Postat Iunie 18, 2015 of of of barbati astia cat ai vrea sa le fii pe plac tot se gasesc unii cu nemultumiri. De data asta sunt multumit, parca te-ai mai imprietenit cu gramatica 1 Link spre comentariu
alsahia Reputație: 2731 Postat Iunie 18, 2015 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Partajează Postat Iunie 18, 2015 sa inteleg ca esti un "ass man" ?. N-ai inteles, ideea era ca nu am putut lega o conversatie si cind am trecut la actiune, persoana care se misca eram doar eu. Am vrut sa fiu elegant, as fi putut spune ca ststea ca vaca. 1 Link spre comentariu
sweet pysy Reputație: 180 Postat Iunie 18, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iunie 18, 2015 . N-ai inteles, ideea era ca nu am putut lega o conversatie si cind am trecut la actiune, persoana care se misca eram doar eu. Am vrut sa fiu elegant, as fi putut spune ca ststea ca vaca.eu m-am imprietenit cu gramatica, dar tu se pare ca te-ai cam certat cu ea Link spre comentariu
sorinu Reputație: 3230 Postat Iunie 18, 2015 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Partajează Postat Iunie 18, 2015 Crede-ma, tovarasul alsahia nu e certat deloc cu gramatica e chiar citit omul, e destept = face bani = fute ce vrea pula lui cand tu ... desteapta ? dont think so ... faci bani ? yes ... dar cum ? ntz ntz ..got it ? get it ? Asa ca data viitoare cand incercati sa faceti pe intel'jiantele please.. lasati-le balta, nu e de voi...va rugam, va straduiti degeaba. 1 Link spre comentariu
Vizitator agramat Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2015 Partajează Postat Iunie 18, 2015 sunt sigur ca altcineva a scris textul asta !!!!!"eu m-am imprietenit cu gramatica, dar tu se pare ca te-ai cam certat cu ea" irino, irino ..... 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum