picon Reputație: 1046 Postat Martie 18, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 18, 2015 UP!
ciucurel Reputație: -294 Postat Martie 18, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Martie 18, 2015 Nominalizarea! O nominalizez pe @Lana! Adevar sau provocare? ce face lana nu zice nimic?
advanced Reputație: -2693 Postat Martie 18, 2015 Oras:B Oras:B Postat Martie 18, 2015 Scandal. ce sa astepte? Nea Picoane, ma gândesc daca merita un scandal sau nu cu drogatul asta. Cert este ca pana acum, bididiul asta se ia de toata lumea si isi doreste sa fie tratat cu "manusi". Sincer, am văzut ca este disperat sa capete atenti, pentru asta pupa in cur pe oricine ii da un punct si candidoza ... Pardon candidează la cea mai tare curva masculina alături de doi "prieteni" ai sai. Sa nu uitam sarcasmuul bolnav al personajului si tendinta lui către iarba. Voi revenii cu precizari imediat ce îmi permite timpul. Pana atunci, de ceule, fute garduri, încearcă sa ajungi sa faci o baie in mare, racoreste-te si Marsh in pula mea handicapatule, împreună cu Jilava ta si cu " prietenii " tai. Esti un amarat!
advanced Reputație: -2693 Postat Martie 18, 2015 Oras:B Oras:B Postat Martie 18, 2015 cu ce sa raspunzi ma,dobitocule, ca tu nu trebuie sa faci nici nimic. rolul tau e sa stai la primirea flegmelor.Tu ai ceva in cap cacatule? Shaorma, basini, Marsh in pula mea de terminat!
Jilava College Reputație: 448 Postat Martie 18, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Martie 18, 2015 du-te ba-n pula mea ca te bat si på tine
advanced Reputație: -2693 Postat Martie 18, 2015 Oras:B Oras:B Postat Martie 18, 2015 du-te ba-n pula mea ca te bat si på tineTe bati singur otreapa! Marsh bai ... Cu de toate! Ai si tu pula mah bulangiule?
advanced Reputație: -2693 Postat Martie 18, 2015 Oras:B Oras:B Postat Martie 18, 2015 Chiar esti puscarias jegos!
Jilava College Reputație: 448 Postat Martie 18, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Martie 18, 2015 iar, ba, ai uitat sa-ti iei medicamentele? baga-mi-ai mana in san la pula
advanced Reputație: -2693 Postat Martie 18, 2015 Oras:B Oras:B Postat Martie 18, 2015 iar, ba, ai uitat sa-ti iei medicamentele? baga-mi-ai mana in san la pulaMerci, tocmai ai confirmat ca esti fatalau. Oricine observa ca tu cu de ce formati un cuplu. Esti un idiot si un frustrat. Vino cu probe in sprijinul afirmatiilor tale. Alea sa nu fie cu de ce, shaorme si abureli ce te caracterizează. Smardoi, asta esti, mai cunosc unul in Constanta, un de ce care ii pupa pe toti in cur numai sa fie băgat in seama, adica ... Niste cacati pe net!
Jilava College Reputație: 448 Postat Martie 18, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Martie 18, 2015 proba este chiar atitutidea ta de om sfilitic. esti , frustrat, paranoic si labil psihic. noi, comitetul de primire, iti uram un calduros SA NE SUGI PULILI si s-o lingi pe Amelia pe un` se caca! 1
lana Reputație: 3245 Postat Martie 18, 2015 Oras:București Oras:București Postat Martie 18, 2015 Pai mă enigmaticule, de ce nu m-ai anunțat ca am fost nominalizata? Tu crezi ca eu citesc tot forumul? Aleeeeeeg....întrebare. Mai târziu poate si provocare...
ciucurel Reputație: -294 Postat Martie 18, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Martie 18, 2015 Pai mă enigmaticule, de ce nu m-ai anunțat ca am fost nominalizata? Tu crezi ca eu citesc tot forumul? Aleeeeeeg....întrebare. Mai târziu poate si provocare...adevar sau provocare?zi lano repede ca se grabeste lumea!
lana Reputație: 3245 Postat Martie 18, 2015 Oras:București Oras:București Postat Martie 18, 2015 Am zis amețitule, aștept întrebarea pentru adevăr!
? ec ed Reputație: -439 Postat Martie 19, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Martie 19, 2015 Nea Picoane, ma gândesc daca merita un scandal sau nu cu drogatul asta. Cert este ca pana acum, bididiul asta se ia de toata lumea si isi doreste sa fie tratat cu "manusi". Sincer, am văzut ca este disperat sa capete atenti, pentru asta pupa in cur pe oricine ii da un punct si candidoza ... Pardon candidează la cea mai tare curva masculina alături de doi "prieteni" ai sai. Sa nu uitam sarcasmuul bolnav al personajului si tendinta lui către iarba. Voi revenii cu precizari imediat ce îmi permite timpul. Pana atunci, de ceule, fute garduri, încearcă sa ajungi sa faci o baie in mare, racoreste-te si Marsh in pula mea handicapatule, împreună cu Jilava ta si cu " prietenii " tai. Esti un amarat! Nu ai cum sa produci tu, vreodata, vreun scandal cu mine, nici macar sa il initiezi...nu pentru ca detii insuficienta mentala , dar poate fi si asta un aspect! Bididiul asta a incetat sa se mai ia in gura cu toate lumea, cacateodata a comis-o, dar a preferat insa sa se ia in continuare de oameni care prezinta un pericol public, de cocalari agramati, de falsi si false...in special aia care fut societatea asta, din toate temeliile...Nu pup in cur pe nimeni, ii apreciez pe aia care nu sunt ca tine, atat...tu puti a cacat, nu te-as pupa in cur nici daca asta ar fi o fantezie ascunsa de-a mea.Tendinta mea catre iarba o stii fiindca ti-am spus eu despre asta, altfel, ai fi fost doar un idiot dement care nu detine informatii...ai vazut si tu in jur, ca anumiti 'intelepti' sunt impotriva ei, asemanand-o cu un drog, si ca pe ceva groaznic, care iti fute creierul si laba piciorului, si ce ti-ai zis si tu? Hai sa ma alatur si eu oamenilor buni, sa zic si eu ca e ceva naspa...cand tu habar nu ai de existenta ta pe pamantul asta, si ce cauti aici, pe Terra!Ti-am zis sa incetezi sa-mi vii cu precizari, cand eu nu te vad decat ca pe un harcea-parcea, ce sa-mi zici tu mie? Aceleasi cuvinte mereu, sa mi te repeti intruna?...fuck no! Daca nu stii sa iei anumite sfaturi nesolicitate, de bune,atunci inghite-ti propriul amar, atunci cand iti bubuie fierea in tine, de rautate si invidie! Ti-as spune jeg, dar ma murdaresc!
? ec ed Reputație: -439 Postat Martie 19, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Martie 19, 2015 Pai mă enigmaticule, de ce nu m-ai anunțat ca am fost nominalizata? Tu crezi ca eu citesc tot forumul? Aleeeeeeg....întrebare. Mai târziu poate si provocare... Pai si eu crezi ca te alerg pe tine, pe alte topic-uri, sa te anunt ca ai fost nominalizata.. Nu stiu ce intrebare sa pun...ma asteptam la o provocare, ca era mai simplu, te-as fi pus sa faci o poza solicitata, cu tine ,imbracata. O sa incerc intrebarea asta: Te-ai fute, si ai face dragoste,cu baieti de pe forum? 1
Jilava College Reputație: 448 Postat Martie 19, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Martie 19, 2015 O sa incerc intrebarea asta: Te-ai fute, si ai face dragoste,cu baieti de pe forum? acu chiar cred ca e clona ta si iti trollezi fratii
lana Reputație: 3245 Postat Martie 19, 2015 Oras:București Oras:București Postat Martie 19, 2015 Pai si eu crezi ca te alerg pe tine, pe alte topic-uri, sa te anunt ca ai fost nominalizata.. Nu stiu ce intrebare sa pun...ma asteptam la o provocare, ca era mai simplu, te-as fi pus sa faci o poza solicitata, cu tine ,imbracata. O sa incerc intrebarea asta: Te-ai fute, si ai face dragoste,cu baieti de pe forum? Uhhhh uhhhh, buna întrebare, nu ma așteptam! Raspuns: Da, cand o sa imi excite unul toate simțurile si o sa imi încinga imaginația. Ah, si cand o sa aibă unul coaiele sa imi propună asta, ca doar sunt o domniță cuconiță, nu pot să violez omul ) 1
lana Reputație: 3245 Postat Martie 19, 2015 Oras:București Oras:București Postat Martie 19, 2015 acu chiar cred ca e clona ta si iti trollezi fratiiEl e ventrilocul si eu sunt păpușa ) 1
? ec ed Reputație: -439 Postat Martie 19, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Martie 19, 2015 Uhhhh uhhhh, buna întrebare, nu ma așteptam! Raspuns: Da, cand o sa imi excite unul toate simțurile si o sa imi încinga imaginația. Ah, si cand o sa aibă unul coaiele sa imi propună asta, ca doar sunt o domniță cuconiță, nu pot să violez omul ) Misto, sa vezi trafic de maine! Acum trebuie sa nominalizezi pe cineva! Hey rup!
lana Reputație: 3245 Postat Martie 19, 2015 Oras:București Oras:București Postat Martie 19, 2015 Si uite, ca sa păstrez tradiția si sa postez bunai poze nesolicitate, si fiindcă ai zis ca asta imi cereai la provocare (canci)...IETE; 4
Jilava College Reputație: 448 Postat Martie 19, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Martie 19, 2015 Uhhhh uhhhh, buna întrebare, nu ma așteptam!Raspuns: Da, cand o sa imi excite unul toate simțurile si o sa imi încinga imaginația. Ah, si cand o sa aibă unul coaiele sa imi propună asta, ca doar sunt o domniță cuconiță, nu pot să violez omul )tocmai si-a asigura Aron traficul. brava!
? ec ed Reputație: -439 Postat Martie 19, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Martie 19, 2015 acu chiar cred ca e clona ta si iti trollezi fratii Te-ai schimbat...
Jilava College Reputație: 448 Postat Martie 19, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Martie 19, 2015 plm, te bagi rujata la somn, sa murdaresti pernili peseu: nu mai suge burta. 1
lana Reputație: 3245 Postat Martie 19, 2015 Oras:București Oras:București Postat Martie 19, 2015 Maine nominalizez, acum mi-e somn si nu mai am inspirație. Noapte buna, domnilor!
Jilava College Reputație: 448 Postat Martie 19, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Martie 19, 2015 Te-ai schimbat...in bine, ca doar nu-s fraier de ieri de zi...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum