Sari la conținut

Masaj erotic - 0722489155

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Buna dragilor!!!fiindca astazi m-am trezit devreme si cu un chef nebun de masaj m-am gandit sa va scriu!Ceea ce vreau sa va spun este ca mi am facut adresa de messenger ...si m-am gandit sa va stau la dispozitie si acolo.Asa ca adresa este (sexysexyroscata).Va pupacesc

Link spre comentariu

Cu dezamagire va scriu ca am avut parte de un tratament neplacut si neprofesionist in ceea ce priveste programarea. Stabilit la telefon, deplasat in zona la ora stabilita, din capatul celalalt al orasului, telefon inchis (timp de 25-30 min in jurul orei stabilite) si nici o explicatie sau alt fel de anunt prealabil. NASOL! 

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Liege,Belgium

La multi ani toti si Delia implicit...

Am tot citit acest thread de 2=3 ori...si cred ca in 2 saptamani asa o sa ii fac si eu o vizita...

De abia astept...yupee...

Sper sa gaseasca un loc si ptr mine:P :rax2

• Like 1
Link spre comentariu

La multi anii ! Dragi mei tin sa va anunt ca de maine voi fi din nou disponibila!

Din cauza unor probleme am fost nevoita sa sterg anumite detalii si poze.Insa toate cele necesare le gasiti in recenzile de mai sus.Am sa revin si cu poze.Va pup si va astept cu drag.

Link spre comentariu

Buna!

Din cauza unor probleme personale va anunt ca incepand de astazi pentru o perioada nedeterminata, voi lucra cu circuit inchis, doar cu membrii acestui forum.

Ma puteti contacta prin PM (ofer intaietate celor care ma contacteaza prin PM) sau prin sms (cu rugamintea sa imi spuneti ce user sunteti de pe forum). Va rog sa mentionati intervalul orar in care va pot deranja in cazul in care nu vad smsul imediat ce l-ati trimis.

Raspund si pe whatsapp si pe YM sexysexyroscata

Va multumesc pentru intelegere!

Pupiciosi dulci de tot!!

• Like 1
Link spre comentariu

ufffff....tocmai acuma ai luat decizia asta? :blushing2

si eu care vroiam sa imi fac o programare la tine intre 10=15 ianuarie...uff

sa inteleg ca o sa te pot contacta sau merge sa imi fac de pe acuma o programare la tine..ca sa nu am vreo surpriza sa nu te gasesc disponibila....!?!?!? :thinking

mersi anticipat de raspuns

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...