Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Se pare ca a adormit la volan in austria

Dumnezeu sa o odihneasca in pace... poate ca acum sufletul ei isi va gasi in sfarsit linistea :( ! In Postul Pastelui !!!

https://i.ytimg.com/vi/LtwjsoW_yaA/maxresdefault.jpg

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator

Noaptea... cel mai NASPA de condus, mai ales daca conduci de mult timp si mai esti si singur in masina.... :no2 :no2 Nu conduceti noaptea daca nu e musai, mai ales daca sunteti singuri/singure in masina.... nici nu stii cum te fura somnul si ajungi in alte sfere ale existentei fara trup inainte de vreme.... :(

• Like 2
Link spre comentariu

Pisic, cred ca e cazul sa inchizi topicul asta vechi/lung si plin de balarii, daca doamne fereste sa fie adevarat ce se spune nu cred ca-si mai are rost topicul, daca sunt doar informatii eronate o sa-si deschida ea altul.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Eu nu cred ca este adevărat !

Totuși,pisic ,ascunde topicul acesta! :(

Există posibilitatea să fie o "perdea de fum" pentru a i se pierde urma. Și nu ar fi de condamnat.
  • Like 4
Link spre comentariu
Vizitator

Dati report la Pisic, nu are cum sa vada orice topic nici el, este totusi om, nu poate fi peste tot pe forum la orice ora pentru a putea vedea ce se posteaza la minut....

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Există posibilitatea să fie o "perdea de fum" pentru a i se pierde urma. Și nu ar fi de condamnat.

m-am gandit si eu la versiunea aceasta ...dar aia doi care au comentat pe Fb pareau oameni seriosi din ce am vazut

iar Adina spune ca i-a confirmat chiar o ruda de-a ei  .Nu vad de ce ar minti acestia ...ptr. a acoperi , ce?  :hmmm

• Like 9
  • Minus 15
Link spre comentariu
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni

Observ ca nu-i mai arde sa-si exprime vreo parere, deci daca nici el, atunci e cam clar...

El a spus că ar avea oareșce informații, d-aia zic😉

"Am și eu ceva informații însă prefer să nu comentez ....în aceată lume murdară se poate întâmpla orice !!"

• Like 1
  • Minus 14
Link spre comentariu
Vizitator

ti se pare concludenta vreodata ?  :no2

Are si momente cand este serios. Acum, cat de dese sau rare sunt ele la Danut Dobre de pe nimfomane.com in comparatie cu Danut Dobre cel din afara nimfomane.com, nu stiu ! :habarnam :habarnam

• Like 1
Link spre comentariu

El a spus că ar avea oareșce informații, d-aia zic

"Am și eu ceva informații însă prefer să nu comentez ....în aceată lume murdară se poate întâmpla orice !!"

adica vrei sa zici ca.....stii ce zic

Nu, dar mă gândesc că ne-ar putea da mai multe detalii, spun asta, știindu-l întotdeauna cu un pas în urma Lorennei

moral el poarta oarece vina ca a tot terorizat-o pe aici  pana a facut-o sa plece din tara

• Like 9
  • Minus 15
Link spre comentariu
Vizitator

Eu totusi nu cred...,este regie ceva....Presa anunta ceva daca era ...nu se scrie nimic de nici un accident pe nicaieri.,..

Nu scrie pentru ca (daca s-a intamplat) s-a intamplat in afara Ro. Iar in ultima vreme presa de scandal de la noi (Can-Can, Click si altele asemenea) e interesata sa urmareasca alte "nise" informationale din categoria "scandal"....

• Like 1
Link spre comentariu

Eu totusi nu cred...,este regie ceva....Presa anunta ceva daca era ...nu se scrie nimic de nici un accident pe nicaieri.,..

hai sa nu ne imbatam cu apa rece ...presa scrie despre vedete , personalitati.....in cazul acesta nu se presupune  si mai cu seama daca s-a intamplat afara

Link spre comentariu

Vizitator

Nu prea este de glumit cu Asa ceva....,dar totusi pe internet Nu apare nici-o știre nimic referitoare la bre-un accident rutier :) ....mai ales ca S-a intamplat duminica ...deci aveau timp sa se publice .

• Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 1 guest

• Creează nouă...