Sari la conținut

muie pe strada

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Unde mai pot da si eu o muie cu prezervativ ? Zone Bucuresti. danke

Bd Plevnei, noaptea sau Strada Mircea Vulcanescu, tot noaptea - langa Spitalul Militar daca stii pe unde e. Stiu pe unul care a dat o muie protejata chiar in curte, a pus fata in genunchi si a finalizt asa, sub ochiul vigilent al pestoaicei care statea intr-un scaun la maxim 10 metri distanta)))

Link spre comentariu

pe C.A Rosetti dupa intersectia cu strada cu tramvai (pta Galati-Armeneasca), pe dreapta sta o grasa in strada. Vb cu ea si se rezolva. Poti da muie in masina sau la un fel de mini hotel unde platesti 20 lei si dai muie inauntru

Link spre comentariu

pe partea opusa de inter sta una batrana in fata unui chiosc mic langa cassino fourtuna care are fete la produs- locatia pe gang

pe maria rosetti au locatia in curti sau in scarile blocurilor

mai sun doua la obor care presteaza in spatele blocului in parcare langa loganul unui locatar din zona :)) a scupiat proasta tot ce avea in gura pe masina omului :))

stiu eu toate locurile din bucuresti dar nu am masina sa le pot combina pe toate fetele...

mare atentie toate au bibani... daca sunte-ti cu pe josul ca mine nu va bagati in seama cu toate multi bibani sunt pusi pe talharie si nu are rost sa bate-ti un biban aiurea si apoi sa va plimbati pe la politie

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:sud
  • Oras:sud

sunt destule zone:plevnei/vacaresti/mihai bravu,chiar si pe blv unirii pana in tribunalu nou in parcarea aia mare mai gasesti seara,asa ca daca dai o tura cu masina seara nu ai cum sa nu gasesti.

Propun un premiu pentru o intâmplare de genu ăsta pe scările Tribunalului Nou !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...