Sari la conținut

sa discutam legionare

Postări Recomandate

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Sa lasam in pace topicul Nicoletei, ca nu-i frumos.

Oricine are ceva personal cu mine sa discute personal, nu sa loveasca in alte persoane care nu au nici o vina

In ultima vreme am auzit ca sunt Moderator 1 sau chiar Pisicuts (as vrea eu sa am acest privilegiu), ca pestesc vreo 50 de femei de pe forum, printre care Anca dream, Tina Diamond, Alexandra de pe Decebal si multe altele.

Pentru ca am vazut recenziile proaste ale Nicoletei m-am oferit sa ii ofer cateva sedinte de colegialitate in care sa ii arat cum se face un masaj erotic bun, ca sa nu ii mai apara recenzii negative.

Suntem oameni, toti avem probleme, dar asta nu are insemnatate cand unii dintre voi va transformati in monstri in dorinta voastra nejustificata de a umilii si injosi o maseuza care nu v-a oferit ce va doreati. Nu contest recenziile negative, sigur au si o samanta de adevar, dar nici sa aveti halucinatii in halul in care sa inventati atatea detalii pe care sa le adaugati in recenzii, in nevoia voastra disperata de exagerare si denigrare.

Voi nu v-ati cam saturat sa fim luati de fraieri de aceasta pasarica-randunica? Nici prin cap nu mi-a trecut ca te extinzi asa rapid si neelegant (adica under cover) pe piata masajului erotic. Puteati sa spuneti de la bun inceput ca Nicoleta lucreaza pt tine, nu ca vezi Doamne ii dai tu lectii de masaj si ca ce sensibila la durerea din familia ei esti tu! Mi se pare lipsa de respect fata de utilizatorii acestui forum sa procedati in felul asta! Ai dat-o-n bara cu clientii tai pt ca faceai atat de bine masaj incat s-au carat toti, apoi ai inceput sa-ti iei fete care sa lucreze pt tine, dar macar spuneai pe fata lucrul asta, ai manageriat vreo 2 saloane pe care le-ai falimentat, ai inventat un concurs de dat limbi, te-ai maritat...maine poimaine parca vad si o telenovela despre cum ai ramas gravida prin email de la masajul erotic facut de fetele tale...acum le sari in aparare acestor "straine", fiind patronate de tine. Urat, foarte urat! Matroana-n toata regula monser!
Si , din pacate au fost oameni care au relatat despre toate minciunile astea si au fost injurati si spurcati aici pe nedrept!

Sa raspundem asadar fiecarei aberatii descrise de acest domn:

- inca nu m-am extins, cand ma voi extinde o voi face pe fata, momentan nu am timp de colaborari, in cel mai pozitiv caz o sa mai inchiriez niste locatii si o sa mai creez niste bloguri contracost. isi castiga fiecare painea cum poate, nu inteleg de ce va lamentati sub o forma atat de ridicola.

-Nicoleta nu lucreaza pentru mine, cand o sa lucreze o sa spun raspicat si tare, sa fie toata lumea instiintata. M-as putea lauda sa am o colaborare cu asa o fata frumoasa

- dau lectii oricui are chef sa invete sa faca masaj si oricui are chef sa se asocieze cu mine pentru a oferi clientlor masaj (mai ales ca pana acum singura care cunoaste masajul tantric este Andreea Rebeca, nu ar strica sa mai existe cateva fete care sa stie sa ofere masajul tantric in forma in care il ofer eu)

- mi se pare o lipsa de respect sa judeci un om fara sa-l cunosti si fara sa ai cea mai vaga idee care este situatia ei personala. poate ca Nicoleta a primit un sms ca mama ei e la reanimare exact in momentul in care se afla in masajul cu tine. Asta nu iti da nici un drept sa scrii o recenzie negativa pe care sa o infloresti cu detalii false, doar pentru ca esti un om de proasta calitate, razbunator si nepasator.

- clientii mei nu s-au carat, inca sunt multi care isi fac programari si le sunt refuzate pentru ca nu am timp sau pur si simplu nu am chef sa fac programari. Intotdeauna am lucrat cu cine am vrut si cand am vrut, desi este foarte real ca am avut si eu momentele mele cand am simtit ca m-am saturat si ca nu mai fac fata si atunci am preferat sa ma retrag o perioada (special ca sa nu fac masaj in perioadele in care nu am chef si in care nu ma simt in starea necesara sa fac masaj. daca am simtit ca nu am chef sa lucrez, am luat o pauza si am revenit cand am simtit eu necesar, nu vad unde este problema in deciziile mele. intotdeauna m-am intors cu forte proaspete si intotdeauna mi-am respectat musafirii si o voi face si de acum inainte)

-nu am falimentat 2 saloane, ca dovada ca happy touch este inca printre saloanele foarte bune din Bucuresti ( cand s-a vandut salonul, noul patron a schimbat intregul staff, inclusiv maseuzele, receptionerele si managerii, a fost alegerea lui, s-a lasat de masaj si s-a apucat de masaj surprize undercover pentru alte picanterii), iar cel de-al doilea salon si-a inchis portile pentru ca nu avea acte in regula, iar eu nu a vrut sa lucrez la un salon unde nu aveam asigurata siguranta zilei de maine. Patronul a ales sa schimbe numele si locatia salonului, dar eu nu am fost multumita de conditiile oferite, asa ca am preferat sa renunt (cand esti pus sa alegi intre 2500 ron salariu pe luna si o suma de 4-5 ori mai mare din munca ta ca maseuza, te asigur eu ca alegi suma mai mare, nu suma modica. Mai ales daca esti obisnuita sa traiesti cu multi bani. Intre timp mi-am cumparat apartament si nu m-a mai interesat sa lucrez la fel de mult, pentru ca nu ma mai interesau banii, am o firma micuta si intr-un domeniu care ma satisface, atat financiar cat si prefesional, asa ca nu am de ce sa imi bat capul foarte tare pentru clienti. Din fericire, musafirii mei vechi care m-au apreciat ma viziteaza si acum si aleg sa imi petrec timpul alaturi de ei, ca sunt prietenosi si ma fac intotdeauna sa rad si sa ma simt minunata.

-Nu vad ce legatura are faptul ca m-am maritat cu restul rautatilor..voi nu mai mergeti la curve ca v-ati insurat?! hai sa fim seriosi...

-concursurile, sunt chestii de marketing..trebuie sa te duca mintea sa realizezi..cand esti prost nu ai cum sa intelegi care-i treaba cu toate nebuniile astea...

- tot din pacate sustin..ca si unii sunt prea rau intentionati si mincinosi..asa ca cine le da peste bot, bine le face! Haideti sa judecam drept si s anu inventam tampenii!!

Mai Randunico, sau ce pasare oi fi...nu esti in pozitia sa faci pe inchizitoarea. Nu ai raspuns la intrebarile mele legate de trecutul tau. Eu te cunosc extrem de bine de pe vremea cand erai in garsoniera de vis-a-vis de parc impreuna cu Oana si alte 2 fete carora din pacate nu le retin numele. Si ai bagat soparle de-astea ca ba te retragi, ba te mariti, ba te mananca... Asa ca lasa vrajeala cu faptul ca sunt de cateva zile pe-aici. Cred ca ti-am dovedit ca te cunosc f bine si daca vrei iti mai zic. Eu unul am descris un lucru trait de mine. Nu inteleg de ce te inversunezi atata daca nu ai nimic de-a face cu Nicoleta. Las-o-n durerea ei. Vii si ne zici ca are probleme pers, ca nu i-a mancat pisica etc etc. De ce te bagi tu si de unde stii toate astea? Care-i rolul tau in povestioara? Iar ne iei de fraieri? Eu nu te-am pomenit nicaieri. Nici nu am jignit, nici nu am denaturat faptele traite. Am povestit si-atat!
Ceea ce te deranjeaza bag seama e ca am indraznit sa va stric imaginea! Imaginea aducatoare de lovele!
Te sarut!

Nu am raspuns intrebarilor tale pentru ca nu sunt intrebari

sunt expunerile unora, sunt deja afirmatii si imbecilitati

sunt chestii petrecute dar spuse intr-o alta varianta...

Cand eram mica fumam..de pe la 10 ani..la un moment dat o prietena m-a amenintat ca se duce sa ma spuna tatalui meu ca fumez..stiam ca ma asteapta o mare mama de bataie daca s-ar fi dus sa ma spuna..

asa ca m-am dus singura acasa si i-am zis tatalui meu ca o sa vina aia sa-i spuna ca fumez..dar eu nu fumam, gasisesm un chistoc de tigara pe strada si ma jucam cu ea...

asa cu tu cu aberatiile tale

ca ai fost la e anu contesta nimeni

ca nu ai avut parte de o sedinta asa cum ti-ai fo dorit, nu contesta nimeni

dar de ce trebuie sa exagerezi acea recenzie?

de ce trebuie sa iei la .. pe toata lumea din jur?

ok, ti-ai expus punctul de vedere, sa-ti fie de bine! lumea te-a inteles si punct

dar nu mintii!!!

de imagine nu ai stricat nimic, nu ai credibilitate

un user care stie toate alea despre forum si despre ceilalti useri, dar isi creaza cont nou si posteaza o recenzie negativa nu poate fi decat un user rauintentionat. si nu are cum sa prezinte credibilitate decat in fata celor la fel ca el, rauintentionati.

ei lovele nu-i aduce forumul asta si recenziile mincinoase si exagerate, cu felul cum se comporta ea cu cei care o viziteaza. Daca va fi sa se poarte urat cu ceilalti, incet incet probabil va realiza si va avea de ales, ori se schimba, ori isi da mai mult interesul, ori piere pe limba ei. daca va fi sa fie buna va avea clienti si va castiga credibilitate si lovele si tot ce are de castigat.

Pisica ei e bine merci, nu-ti face griji.

Mama ei insa este in stare grava la reanimare, conectata la aparate, asteptand un miracol pentru un transplant.

Asa ca lasa rautatile si exagerarile, oamenii te-ar aprecia mai mult daca ai fi corect!

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

:D  Cum se intoarce roata. :D . Imi faci si mie un rezumat, ca imi e lene sa citesc atat.  :laugh2  :laugh2

adevar graiesti. am gresit. trebuia sa impart in 5-6, sa fie mai scurt. nici eu nu inteleg cum reusesc sa scriu asa de mult :laugh2 :laugh2

iti imaginezi, daca scriu atat, cat de mult pot sa vorbesc?! :laugh2 :laugh2

cam mult de citit, pai Randunica draga,tu esti un monstru sacru al acestui forum (in sensul pozitiv) sau macar o monstrulita simpatica :)

eu sunt montruletul care nu le da pace rautaciosilor :laugh2 

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

:D  Cum se intoarce roata. :D . Imi faci si mie un rezumat, ca imi e lene sa citesc atat.  :laugh2  :laugh2

Cand primesti rezumatul , sa-mi faci si mie rezumat la rezumatul primit  :hihat

• Like 2
Postat

cam mult de citit, pai Randunica draga,tu esti un monstru sacru al acestui forum (in sensul pozitiv) sau macar o monstrulita simpatica :)

Monstru de 1,40 m si 16 kg.  :laugh2  :laugh2

P.S. Altul care te face baba ( monstru sacru ) , cum de-i suporti fata ?  :laugh2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Monstru de 1,40 m si 16 kg.  :laugh2  :laugh2

P.S. Altul care te face baba ( monstru sacru ) , cum de-i suporti fata ?  :laugh2

ei lasa, el a zis ca ma alinta, nu a zis cu rautate

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Trebuie sa ai mare rabdare, Pana si ei ii este lene sa citeasca la cat de mult a scris. :D

rezumatul este ca i-am raspuns supozitiilor sale inventate si aberatiilor de doi lei, cu argumente

dar nu-i bai sa cititi, ca nici eu nu am citit ce am scris

si nici nu ma apuc sa citesc, ca mi-e lene, cum naiba sa citesti atata postul. ai inebunit? :laugh2 :laugh2

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mariane.... pe scurt. I-a zis ceva de bani si pe deasupra la si injurat. Argumentat.   :laugh2

cam asa ceva

dar nu l-am injurat

nu ma lasa bebe, cica aude si el daca injur :laugh2 :laugh2 :laugh2

Vizitator
Postat

rezumatul este ca i-am raspuns supozitiilor sale inventate si aberatiilor de doi lei, cu argumente

dar nu-i bai sa cititi, ca nici eu nu am citit ce am scris

si nici nu ma apuc sa citesc, ca mi-e lene, cum naiba sa citesti atata postul. ai inebunit? :laugh2 :laugh2

Presupun ca e' vorba de un labagiu , caruia i s-a terminat uleiul acasa , a venit la tine si tu nu folosesti uleiul ,, agreat "  de el... este?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

PS: am postat legat la ochi  :laugh2

Vizitator
Postat

Mariane.... pe scurt. I-a zis ceva de bani si pe deasupra la si injurat. Argumentat.   :laugh2

Mare boier nea Gabi  :beex2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Presupun ca e' vorba de un labagiu , caruia i s-a terminat uleiul acasa , a venit la tine si tu nu folosesti uleiul ,, agreat "  de el... este?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

nu

e un domn nemultumit de vizita la o maseuza, pe care a linsat-o printr-o recenzie negativa exagerata.

si apoi l-a apucat grija de ce facea pasarica mea acum nspe ani de zile, aberand niste idiotenii mai mari decat el.

asa ca i-am argumentat aici, ca s anu poluez topicul maseuzei care nu are nici o treaba cu ura trolilor fata de mine.

• Like 1
Postat

nu

e un domn nemultumit de vizita la o maseuza, pe care a linsat-o printr-o recenzie negativa exagerata.

si apoi l-a apucat grija de ce facea pasarica mea acum nspe ani de zile, aberand niste idiotenii mai mari decat el.

asa ca i-am argumentat aici, ca s anu poluez topicul maseuzei care nu are nici o treaba cu ura trolilor fata de mine.

Chiar asa. Ce facea pasarica ta acum nspe ani de zile ? Dar sa-mi spui argumentat. :D

L.E...... si in putine randuri.  :laugh2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Chiar asa. Ce facea pasarica ta acum nspe ani de zile ? Dar sa-mi spui argumentat. :D

L.E...... si in putine randuri.  :laugh2

facea ce avea ea chef

asa cum face si acum, numai ce are ea chef

suficient de succint?

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu te-a auzit. Daca te auzea te tinea numai in suturi. :D

inca nu misca

am inteles ca ar trebui sa inceapa

o fi mai lenes...

Vizitator
Postat

nu

Saru' mana  :bow2 .........sunt si la tine dator cu o bere acum  :beex2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Poi cum mai ? Lumea zice ca tu manageriezi o groaza de femei, care te asculta orbeste si tu n-ai fost in stare sa strunesti o pasarica ? :D

da bey nene, chiar asa :slap2

:laugh2 :laugh2

• Oras:aici
  • Oras:aici
Postat

l-a si injurat... bulangiu agramat. :slap2  :laugh2

http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/keep-calm-ca-esti-agramat.png

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.