Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Mai lucreaza?

De 2 zile are telefonul inchis

• Oras:Ro
  • Oras:Ro
Postat

uitate pe situl ei. Mai lucreaza. Am sunat-o de atatea ori, i am dat si mesaj pana la urma mi am bagat pla si m am dus la alta.

Postat

a mai reusit cineva sa ia legatura cu tipa? mai lucreaza?

Lucreaza cu circuit inchis femeia ! :) nu prea mai ia clienti noi , raspunde doAr la cei vechi .

• Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Lucreaza cu circuit inchis femeia ! :) nu prea mai ia clienti noi , raspunde doAr la cei vechi .

Și ajunsese topicu' pe pagina 3, în pula mea, așa-i?

Postat

Mariuca , ce s-a intamplat ? Ne-ai parasit ?? Incerc sa te sun si se aude sunetul ca si cum ti-ai desfiintat numarul .

Daca te ai retras anunta ne :( !

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat
Buna! Se aude asa pentru ca, probabil, il aveam inchis. Nu-mi tin telefonul deschis non stop. 

De fiecare data, cand am intrat pe acest forum, v-am anuntat ca:

- programul meu de lucru este de LUNI pana VINERI, 3 SAPTAMANI/LUNA

- daca nu raspund la telefon, inseamna ca sunt ocupata cu altul. 

Poti trimite un sms, sa-mi spui cine esti, ce vrei si pana la ce ora AM VOIE sa iti raspund! (unii sunteti insurati si nu vreau sa va treziti cu sms-uri din partea mea atunci cand sunteti cu nevasta). Asa ca, nu raspund la sms-uri daca nu specificati pana la ce ora puteti fi deranjati! 

- daca am telefonul inchis inseamna ca in ziua aia nu lucrez (din diferite motive), sau probabil sunt in afara programului de lucru. 

Programul meu de lucru este in intervalul 12:00 - 18:00

Programarile le fac cu o zi inainte sau, cel tarziu, in dimineata zilei in care iti doresti sa ne vedem. 

Cateodata pot fi disponibila si in afara programului (ex: orele  08:00, 09:00, etc..)  doar daca ma anuntati cu 1-2 zile inainte.

Repet: Sunt disponibila 3 saptamani/ luna.

Daca am telefonul inchis mai multe zile, inseamna ca in acea saptamana sunt libera. 

NU lucrez cu circuit inchis. 

150lei/30min si 250lei/h   Tel: 0733.722.427

V-am pupat!  :138x

• Like 5
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Nu ofera serv totale...nu se merita 150/fin

Zău?

Vizitator menache
Reputație: 0
Postat

E printre singurele care oferă servicii de calitate!!!

Postat

Pacat ca nu ne baga in seama domnisoara :)). Ma ofer voluntar sa ii fac o sedinta foto data viitoare cand mai merg la ea !

Reputație: 360
  • Oras:_
  • Oras:_
Postat

Da, se potrivesc perfect cu soldurile de sub ei  :crazylove  :hihat se formeaza cate o sinusoida pe fiecare parte

Postat

Salut baieti, Parerea mea este ca tipa lucreaza cu circuit inchis in ultima vreme... Tot incerc sa ajung la ea de la inceputul lui aprilie si nu reusesc. Nu raspunde nici la telefon, nici la mesaj... Am tot incercat, o data la 2-3 zile sa o sun si nicio treaba, este ceva dubios la mijloc. Imi place rau tipa din poze, dar na. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...