crystofor Reputație: 278 Postat Octombrie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 30, 2016 Nu cred ca a revenit...sau mergeti pe "blat"?
gogu80 Reputație: 922 Postat Octombrie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 30, 2016 ceva vesti ?
flashbudd Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 22, 2016 Buna Nelly. Im interested to meet you (again). Cand descchisi si tu un "office" nou? kisses
kentgigi849 Reputație: 16 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 29, 2016 Nu mai revine doamna ? Vad ca e "activa" dar nu mai posteaza nimic...
krokoroot Reputație: 144 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:desert Oras:desert Postat Decembrie 29, 2016 Nu mai revine doamna ? Vad ca e "activa" dar nu mai posteaza nimic... Ba da, revine!!!Doamna nu a mai postat de 3 luni, te-ai gasit tu sa dezgropi topicu, ce sa zic E activa, te cauta pe tine, sa stii, lasa un numar de tel si te contacteaza sigur
scorpionul Reputație: 1954 Postat Februarie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 7, 2017 Nely draga mea mai revii? Sau ne-ai amagint cu acea veste de revenire.
podaru Reputație: 126 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 6, 2017 Nelly mai revine sau a fost o kacealma?
crystofor Reputație: 278 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2017 Nu cred ca a fost cacealma si din cate vad se mai conecteaza. Din ce am vorbit cu ea inainte de retragere are un job stabil, aici isi completa veniturile. Posteaza ea aici daca revine si sper sa o faca, in afara de locatie care era naspa restul este de top mature.
ocupat Reputație: 191 Postat Aprilie 19, 2017 Postat Aprilie 19, 2017 Nely, multi dintre noi ar dori o intalnire cu tine.Desi nu ne-am intalnit, eu te gasesc foarte atragatoare.Poti lasa o modalitate de contact?
koko1 Reputație: -341 Postat Aprilie 24, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 24, 2017 Salutare Am sunat eu acum la numarul din topic si ne-raspunzand nimeni am inchis.Dupa doua minute ma trezesc cu apel de la acelasi numar , raspund si opaaaa, o voce de barbat cam de la tara ( de tractorist) ,,,,da! Cine e? Ce vrei !!,,,,nu vreau nimic , am gresit numarul , scuze .Cine stie s-o fi relocat numarul ??
sangre Reputație: -988 Postat Aprilie 24, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Aprilie 24, 2017 Asa am patit si eu.
sangre Reputație: -988 Postat Aprilie 24, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Aprilie 24, 2017 Asa am patit si eu.
alexandru www Reputație: 125 Postat Aprilie 24, 2017 Postat Aprilie 24, 2017 Nu cred ca revine.Cand am cunoscut-o, mi-a spus ca s-a apucat ,,de treaba'' pentru ca avea un credit la banca si nu mai facea fata cu ratele.Aia cum ca ar fi asistenta nu am ,,halit-o''...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum