Sari la conținut

Best blowjob on the Black Sea cost

Postări Recomandate

• Oras:aici
Postat

Best blow job on black sea cost !

:slap2  Stupid topic... should be closed or moved to Discutii Generale.

• Like 3
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok
Postat

:slap2  Stupid topic... should be closed or moved to Discutii Generale.

excellent topic, asta e futbine ,astavara cind ii sugea pula lui sorinel,pe malul marii

• Like 2
Postat

excellent topic, asta e futbine ,astavara cind ii sugea pula lui sorinel,pe malul marii

:slap2  Si mai prost e omul cand e beat. Sa-ti fie tarana usoara, bosorogule, ne este mila... :no2

• Like 1
  • Oras:de peste tot si de nicaieri
Postat

Aaaaaa, da, bineinteles! =))

De tine era vorba ca te-ai atacat! :P

Postat

De tine era vorba ca te-ai atacat! :P

Important e ca s-a sesizat. Asta denota ca s-a simtit. :D

:slap2 Ba lubric, eu te percepeam ceva mai... normal ca depresivul jamalos pe mine ma sugea, ce dreq. =))

Hai, toata lumea la joaca, e vineri!

ps: gabriel... 'te-n pula mea de baiat necajit ce esti tu =))

• Oras:constanta
Postat

:)) vb de necajit ala care vine la mare la litoralu pentru tonti si se targuieste 10 lei cu fetele!!!

ps: suge-o in cur!!!!!

• Like 1
Postat

a jucat prea mult monopoli de acolo a ramas cu gandu ca arw bani si case!!!

Postat

a jucat prea mult monopoli de acolo a ramas cu gandu ca arw bani si case!!!

Replici de copil  :) si cand pula mea ziceam ceva de bani, imi pierd vremea cu tine, am sa ma concentrez pe ceilalti.

Nu te mai bag in seama, astept sa cresti.

Postat

Dar netul e ieftin si poti fi miliardar pe el. :D

Apropo, nu sunt fut_bine si nici continuatorul si nici cine vrei tu... freci ghertoiul aiurea. :D

ai incredere in ce-ti zic.

Postat

Deci, ai nevoie de o ora ca sa te deloghezi si sa te loghezi cu alt user si inca o ora pentru revenirea la cel initial......

:slap2  Mare babalau esti, poate te ajuta pisicuts... si-ti curma suferinta. =)) 

fut_bine... altceva?

Postat

Asa cum ti-a curmat-o tie ? :D Asta speri ? Spre deosebire de tine, eu am si altceva de facut si am si cu cine sa imi petrec timpul in lipsa forumului. Tu, nici macar pe forum nu ai reusit....

Nu stiu ce pula mea ai vrut sa zici, dar crede-ma cand iti spun: esti penibil fara doar si poate.

Deci daca eu sunt aici si injur niste lachisti inseamna ca nu am viata sociala sau...? Pula mea... esti panarama rau. =))

ps: ignorant prost, cam asa te vad eu

ps2: =))

ps3: =))

http://www.clipartguide.com/_named_clipart_images/0511-0906-0215-3238_Man_Who_Hit_Himself_on_Thumb_with_Hammer_clipart_image.jpg

Postat

Apropo, nu sunt fut_bine si nici continuatorul si nici cine vrei tu... freci ghertoiul aiurea. :D

ai incredere in ce-ti zic.

Daca nu esti nici unu dintre cei enumerati, fii barbat (daca poti) si recunoaste ce user "vechi" ai ca doar nu esti nou, mai ales ca ai zis ca ma cunosti. :hihat

Postat

Nu stiu ce pula mea ai vrut sa zici, dar crede-ma cand iti spun: esti penibil fara doar si poate.

Deci daca eu sunt aici si injur niste lachisti inseamna ca nu am viata sociala sau...? Pula mea... esti panarama rau. =))

ps: ignorant prost, cam asa te vad eu

ps2: =))

ps3: =))

http://www.clipartguide.com/_named_clipart_images/0511-0906-0215-3238_Man_Who_Hit_Himself_on_Thumb_with_Hammer_clipart_image.jpg

La orice ora din zi si din noapte iti dau clasa, la ce vrei tu. Sint mai bogat ca tine, sint mai frumos ca tine, sint mai destept ca tine. :D  Si in plus, pe mine " ma iubeste femeile si sint moarte dupa mine " :D

Postat

La orice ora din zi si din noapte iti dau clasa, la ce vrei tu. Sint mai bogat ca tine, sint mai frumos ca tine, sint mai destept ca tine. :D  Si in plus, pe mine " ma iubeste femeile si sint moarte dupa mine " :D

:slap2 :slap2 :slap2 esti pe pizda ma-tii =))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...