guy fawkes Reputație: 872 Postat Octombrie 30, 2014 Postat Octombrie 30, 2014 Best blow job on black sea cost ! 3
ddpof Reputație: 12 Postat Octombrie 30, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Octombrie 30, 2014 Best blow job on black sea cost ! Stupid topic... should be closed or moved to Discutii Generale. 3
obiectiv Reputație: 5314 Postat Octombrie 30, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Octombrie 30, 2014 Stupid topic... should be closed or moved to Discutii Generale.excellent topic, asta e futbine ,astavara cind ii sugea pula lui sorinel,pe malul marii 2
ddpof Reputație: 12 Postat Octombrie 31, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Octombrie 31, 2014 excellent topic, asta e futbine ,astavara cind ii sugea pula lui sorinel,pe malul marii Si mai prost e omul cand e beat. Sa-ti fie tarana usoara, bosorogule, ne este mila... 1
sorinu Reputație: 3230 Postat Octombrie 31, 2014 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Octombrie 31, 2014
jamalosu Reputație: 14 Postat Octombrie 31, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Octombrie 31, 2014 ce s-a atacat fraieru!!!!!
ddpof Reputație: 12 Postat Octombrie 31, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Octombrie 31, 2014 Aaaaaa, da, bineinteles!
Lubric Reputație: 707 Postat Octombrie 31, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Postat Octombrie 31, 2014 Aaaaaa, da, bineinteles! De tine era vorba ca te-ai atacat!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Octombrie 31, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Octombrie 31, 2014 De tine era vorba ca te-ai atacat! Important e ca s-a sesizat. Asta denota ca s-a simtit.
ddpof Reputație: 12 Postat Octombrie 31, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Octombrie 31, 2014 De tine era vorba ca te-ai atacat! Important e ca s-a sesizat. Asta denota ca s-a simtit. Ba lubric, eu te percepeam ceva mai... normal ca depresivul jamalos pe mine ma sugea, ce dreq. Hai, toata lumea la joaca, e vineri!ps: gabriel... 'te-n pula mea de baiat necajit ce esti tu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Octombrie 31, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Octombrie 31, 2014 Ba lubric, eu te percepeam ceva mai... normal ca depresivul jamalos pe mine ma sugea, ce dreq. Hai, toata lumea la joaca, e vineri!ps: gabriel... 'te-n pula mea cuculetzul meu de baiat necajit ce esti tu Hai sa nu exageram.
jamalosu Reputație: 14 Postat Octombrie 31, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Octombrie 31, 2014 ) vb de necajit ala care vine la mare la litoralu pentru tonti si se targuieste 10 lei cu fetele!!! ps: suge-o in cur!!!!! 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Octombrie 31, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Octombrie 31, 2014 ) vb de necajit ala care vine la mare la litoralu pentru tonti si se targuieste 10 lei cu fetele!!!ps: suge-o in cur!!!!! Dar netul e ieftin si poti fi miliardar pe el.
jamalosu Reputație: 14 Postat Noiembrie 1, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Noiembrie 1, 2014 a jucat prea mult monopoli de acolo a ramas cu gandu ca arw bani si case!!!
ddpof Reputație: 12 Postat Noiembrie 1, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Noiembrie 1, 2014 a jucat prea mult monopoli de acolo a ramas cu gandu ca arw bani si case!!!Replici de copil si cand pula mea ziceam ceva de bani, imi pierd vremea cu tine, am sa ma concentrez pe ceilalti.Nu te mai bag in seama, astept sa cresti.
ddpof Reputație: 12 Postat Noiembrie 1, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Noiembrie 1, 2014 Dar netul e ieftin si poti fi miliardar pe el. Apropo, nu sunt fut_bine si nici continuatorul si nici cine vrei tu... freci ghertoiul aiurea. ai incredere in ce-ti zic.
fut_bine Reputație: 220 Postat Noiembrie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 1, 2014 prosti...da multi!!!!!!!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Noiembrie 2, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Noiembrie 2, 2014 Deci, ai nevoie de o ora ca sa te deloghezi si sa te loghezi cu alt user si inca o ora pentru revenirea la cel initial......
ddpof Reputație: 12 Postat Noiembrie 2, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Noiembrie 2, 2014 Deci, ai nevoie de o ora ca sa te deloghezi si sa te loghezi cu alt user si inca o ora pentru revenirea la cel initial...... Mare babalau esti, poate te ajuta pisicuts... si-ti curma suferinta. fut_bine... altceva?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Noiembrie 2, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Noiembrie 2, 2014 Asa cum ti-a curmat-o tie ? Asta speri ? Spre deosebire de tine, eu am si altceva de facut si am si cu cine sa imi petrec timpul in lipsa forumului. Tu, nici macar pe forum nu ai reusit....
ddpof Reputație: 12 Postat Noiembrie 2, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Noiembrie 2, 2014 Asa cum ti-a curmat-o tie ? Asta speri ? Spre deosebire de tine, eu am si altceva de facut si am si cu cine sa imi petrec timpul in lipsa forumului. Tu, nici macar pe forum nu ai reusit....Nu stiu ce pula mea ai vrut sa zici, dar crede-ma cand iti spun: esti penibil fara doar si poate.Deci daca eu sunt aici si injur niste lachisti inseamna ca nu am viata sociala sau...? Pula mea... esti panarama rau. ps: ignorant prost, cam asa te vad eups2: ps3: http://www.clipartguide.com/_named_clipart_images/0511-0906-0215-3238_Man_Who_Hit_Himself_on_Thumb_with_Hammer_clipart_image.jpg
Lubric Reputație: 707 Postat Noiembrie 3, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Postat Noiembrie 3, 2014 Apropo, nu sunt fut_bine si nici continuatorul si nici cine vrei tu... freci ghertoiul aiurea. ai incredere in ce-ti zic.Daca nu esti nici unu dintre cei enumerati, fii barbat (daca poti) si recunoaste ce user "vechi" ai ca doar nu esti nou, mai ales ca ai zis ca ma cunosti.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Noiembrie 3, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Noiembrie 3, 2014 Nu stiu ce pula mea ai vrut sa zici, dar crede-ma cand iti spun: esti penibil fara doar si poate.Deci daca eu sunt aici si injur niste lachisti inseamna ca nu am viata sociala sau...? Pula mea... esti panarama rau. ps: ignorant prost, cam asa te vad eups2: ps3: http://www.clipartguide.com/_named_clipart_images/0511-0906-0215-3238_Man_Who_Hit_Himself_on_Thumb_with_Hammer_clipart_image.jpg La orice ora din zi si din noapte iti dau clasa, la ce vrei tu. Sint mai bogat ca tine, sint mai frumos ca tine, sint mai destept ca tine. Si in plus, pe mine " ma iubeste femeile si sint moarte dupa mine "
ddpof Reputație: 12 Postat Noiembrie 3, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Noiembrie 3, 2014 La orice ora din zi si din noapte iti dau clasa, la ce vrei tu. Sint mai bogat ca tine, sint mai frumos ca tine, sint mai destept ca tine. Si in plus, pe mine " ma iubeste femeile si sint moarte dupa mine " :slap2 esti pe pizda ma-tii
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum