thecat Reputație: 10279 Postat Ianuarie 8, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Ianuarie 8, 2015 e pe GPL, trebuie incalzit cu festila sub rezervor Da' de unde, frate - pwla GPL! E diesel, tu nu stii? Comanda speciala - singurul AMG diesel din lume.Unicat! Pe capota din fata scrie cu safire PIC, pe aia din spate scrie cu_rubine POC
picpoc Reputație: 791 Postat Ianuarie 8, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 8, 2015 Ok, hai sa incerc sa clarific cate ceva. Nu am dat quote la toate postarile pentru a nu umple 2 pagini. Deci: 1. Deceule, ai fost suficient de viclan in postarea ta (prima), incat unii sa cada in capcana. Nu ai spus in clar, dar cine citea atent isi dadea seama unde bati si anume, nemultumirea ta pentru revenirea userilor vechi. Pologhia ta la ultima postare, incoerenta si alambicata, cu fraza exagerat de lungi, ma duca cu gandul ca nu ai renuntat vechile indeletniciri, caracteristice dezorientatilor si frustratilor. Sa-ti fie de bine! Episodul "Simona Halep" este nerelevant. Sunt un om suficient de corect incat sa-i dau dreptate atunci cand are, chiar si celui pe care il antipatizez. Ceea-ce nu e cazul lui Gabriel si nici chiar al tau, crede-ma!Spui ca sa te lasam in lumea ta. Pai tu esti in lumea noastra, unde te-ai insinuat criticandu-ne din prima pentru "hobby-ul" nostru, tu nefrecventand fetitele. Nu mai bine ne lasi tu in lumea noastra si iti vezi tu de a ta? 2. Sorina, o parte din raspuns il gasesti in primele 3 randuri de la pct. 1. Ideea e ca sunt multe lucruri pe care, firesc, nu le stii. Si nici nu e fair (aici ma refer in special la Deceu), sa iti dai parerea despre ceea-ce nu stii, despre oamenii care au contribuit la creearea si dezvoltarea acestui forum, util si tie, asa cum singura recunosti. Ca au unii dintre ei pacatele lor ... ok. Fiecare le are pe ale sale si eu si tu si ... Nu e vorba de a interzice cuiva sa-si exprime opinia, sa-i injure sau sa-i laude, de exemplu, doamne fereste! E evident, liber sa spuna fiecare ce vrea. E vorba de faptul ca nu prea e corect ca cei ce au venit mai tarziu si nu stiu anumite chestii sa-si dea cu parerea. Iti aduc aminte ca multi din cei plecati dincolo, (in special dintre cei din conducere), nu mi-au fost chiar amici. M-au atacat tocmai pentru ca militam, prin 2012-2013 pentru o "democratizare" a forumului, pentru depasirea stadiului de "forum pentru curvari, nu pentru curve" , sau " curvele sunt doar tolerate aici". Intre timp, asperitatile s-au mai nivelat. Si forumul a devenit prea democratic, atata timp cat Inginerul indubitabil bantuie nestingherit, de exemplu. Cam asta ... probabil ca voi abandona topicul. Spunea Dece ceva de comportamentul de "baroni" ai vechilor membri. El, aflat la stadiul de razes cel mult, s-o fi gandit ca poate aspira si el la titlul nobiliar si reintoarcerea veteranilor ii incurca socotelile? Oricum, prea multe orgolii desarte pentru nimic. E loc pentru toata lumea fratilor, chiar si pentru Picpoc sau Sturza, nu? DU-TE IN PULA....LUI.. ”DE CE” SAU STURZA BATII ...CAMPII!!!
picon Reputație: 1045 Postat Ianuarie 8, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 8, 2015
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 8, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 8, 2015 Pic Poc e number one ! 2
picpoc Reputație: 791 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 10, 2015 NORMAL... DACA AI SPALATPARBRIZE I N FRANTA!!!!! MANCA-MI-AI PULA ...DE GUZGAN OPARIT! TE INTRECI CU GLUMA SI TI-O DAU LA MUIE.. LONG TIME!!!!! BYE, Suce-la et ouste! MANCA-MI-AI PULA DE COCLIT!! NICI FRANCEZA N-O STII CORECT ESTE...... SUCE-LA HET OUSTE! BĂSITULE!!!!!!! MANCA-I-AI PULA .. LUI HOLLANDE!!!! CA GARNITURA LA FASOLE!!!!! Picpoaco, je t'encule avec le godemiche d'Amada adica te fut in cur cu straponu' lui Amada.GUZGAN.... SA-MI BELESTI PULA CU GURA! CORECT SE SCRIE.... JE T”ECULE AVEC LE GODEMICHET ..... SA MA PIS PE TINE DĂ GUZGAN PROST!!!!! BYE :bye
picpoc Reputație: 791 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 10, 2015
picpoc Reputație: 791 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 10, 2015 NOTRE PUL Ă VOTRE CUR!!!! :wave AM SCRIS CU SE PRONUNȚĂ
picon Reputație: 1045 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 10, 2015 Habar n-ai franceza! Ce ma mai mir, ca si romana e un mister pentru tine! Vai de curu' tau! 7 2
GabrieI Reputație: 60 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:ספר ×“× ×™×�ל Oras:ספר ×“× ×™×�ל Postat Ianuarie 10, 2015 Habar n-ai franceza! Ce ma mai mir, ca si romana e un mister pentru tine! Vai de curu' tau! a dat-o pe fonetica, e cu n mut
picon Reputație: 1045 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 10, 2015 Ce "n" mut frate?
picpoc Reputație: 791 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 10, 2015 DĂ-TE DREAQ.... CA TE-AM CORECTAT DE N-ORI..TI-AM SPUS SI CUM SE PRONUNTA! SA MA PIȘ PE FRANCEZA TA!!!!!!!
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2015 Postat Ianuarie 10, 2015 a dat-o pe fonetica, e cu n mut Ce "n" mut frate? Pot sa spun ca sunt ass in franceza: e cu un "n" impuscat. E surd. 1
picpoc Reputație: 791 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 10, 2015 GAURIT
picpoc Reputație: 791 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 10, 2015 Pic Poc e number one !
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 10, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 10, 2015 Adevarat ! P.S. Dar si daca te miros ca esti Samiraaa...... din da-te-n pula mea nu te mai scot. 1
picpoc Reputație: 791 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 10, 2015 SAMIROI..... 2
picpoc Reputație: 791 Postat Ianuarie 11, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 11, 2015 Au mama, am pus-o! LA GĂOAZA.....
picpoc Reputație: 791 Postat Ianuarie 16, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 16, 2015 ........... S-A FACUT GUZGANUL....”POȘTĂ”!!!!! 1
picon Reputație: 1045 Postat Ianuarie 16, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 16, 2015 Ai fost pe Banu Manta?
picpoc Reputație: 791 Postat Ianuarie 16, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 16, 2015 PE MANTA.... BANULUI!!!!
picon Reputație: 1045 Postat Ianuarie 16, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 16, 2015 Sa-mi lingi pielea de pe coaie / Sa ti-o fac manta de ploaie.
picpoc Reputație: 791 Postat Ianuarie 16, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 16, 2015 LUAM-AI- IN -GURA DE LA JUMATE.. SA-TI MEARGA BINE TOT ANUL!!!!! DE GUZGAN POȘTAȘ !!!
the godfather Reputație: -1028 Postat Ianuarie 16, 2015 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Ianuarie 16, 2015 Sa-mi lingi pielea de pe coaie / Sa ti-o fac manta de ploaie. Asta merge la fazan...) 1 1
picpoc Reputație: 791 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 19, 2015 IESI MĂ IN PULA MEA!!!!!! BYE,
picpoc Reputație: 791 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 19, 2015 Bic tataie picon . Te-a lasat si vederea ?Ma pis .........PĂ PICON!!!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum