Sari la conținut

PICON ...”GUZGAN”ZBANGHIU”...BĂTRĂN !!!

Postări Recomandate

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

e pe GPL, trebuie incalzit cu festila sub rezervor

Da' de unde, frate - pwla GPL! E diesel, tu nu stii? Comanda speciala - singurul AMG diesel din lume.

Unicat! Pe capota din fata scrie cu safire PIC, pe aia din spate scrie cu_rubine POC :)

• Oras:bucuresti
Postat

Ok, hai sa incerc sa clarific cate ceva.  Nu am dat quote la toate postarile pentru a nu umple 2 pagini. Deci:

1. Deceule, ai fost suficient de viclan in postarea ta (prima), incat unii sa cada in capcana. Nu ai spus in clar, dar cine citea atent isi dadea seama unde bati si anume, nemultumirea ta pentru revenirea userilor vechi. Pologhia ta la ultima postare, incoerenta si alambicata, cu fraza exagerat de lungi, ma duca cu gandul ca nu ai renuntat vechile indeletniciri, caracteristice dezorientatilor si frustratilor. Sa-ti fie de bine! Episodul "Simona Halep" este nerelevant. Sunt un om suficient de corect incat sa-i dau dreptate atunci cand are, chiar si celui pe care il antipatizez.   Ceea-ce nu e cazul lui Gabriel si nici chiar al tau, crede-ma!

Spui ca sa te lasam in lumea ta. Pai tu esti in lumea noastra, unde te-ai insinuat criticandu-ne din prima pentru "hobby-ul" nostru, tu nefrecventand fetitele.  Nu mai bine ne lasi tu in lumea noastra si iti vezi tu de a ta?

2. Sorina, o parte din raspuns il gasesti in primele 3 randuri de la pct. 1.  Ideea e ca sunt multe lucruri pe care, firesc, nu le stii. Si nici nu e fair (aici ma refer in special la Deceu), sa iti dai parerea despre ceea-ce nu stii, despre oamenii care au contribuit la creearea si dezvoltarea acestui forum, util si tie, asa cum singura recunosti. Ca au unii dintre ei pacatele lor ... ok.  Fiecare le are pe ale sale si eu si tu si ... 

Nu e vorba de a interzice cuiva sa-si exprime opinia, sa-i injure sau sa-i laude, de exemplu, doamne fereste! E evident, liber sa spuna fiecare ce vrea.  E vorba de faptul ca nu prea e corect ca cei ce au venit mai tarziu si nu stiu anumite chestii sa-si dea cu parerea. Iti aduc aminte ca multi din cei plecati dincolo, (in special dintre cei din conducere), nu mi-au fost chiar amici. M-au atacat tocmai pentru ca militam, prin 2012-2013 pentru o "democratizare" a forumului, pentru depasirea stadiului  de "forum pentru curvari, nu pentru curve" , sau " curvele sunt doar tolerate aici". Intre timp, asperitatile s-au mai nivelat.  Si forumul a devenit prea democratic, atata timp cat Inginerul indubitabil bantuie nestingherit, de exemplu. 

Cam asta ... probabil ca voi abandona topicul. Spunea Dece ceva de comportamentul de "baroni" ai vechilor membri.  El, aflat la stadiul de razes cel mult, s-o fi gandit ca poate aspira si el la titlul nobiliar si reintoarcerea veteranilor ii incurca socotelile?   :laugh2  Oricum, prea multe orgolii desarte pentru nimic. E loc pentru toata lumea fratilor, chiar si pentru Picpoc sau Sturza, nu? 

DU-TE IN PULA....
LUI.. ”DE CE” SAU STURZA
:blowj0b
 BATII ...CAMPII!!! :flasher1 
Postat

NORMAL...

DACA AI SPALAT

PARBRIZE I N FRANTA!!!!!

MANCA-MI-AI PULA ...DE GUZGAN OPARIT!

TE INTRECI CU GLUMA SI TI-O DAU LA MUIE..  :atm 

LONG TIME!!!!!

BYE,

Suce-la et ouste!   :atm

MANCA-MI-AI PULA DE COCLIT!!

NICI FRANCEZA N-O STII

CORECT ESTE......

SUCE-LA HET OUSTE!

:blowjob 

BĂSITULE!!!!!!!

MANCA-I-AI PULA ..

LUI HOLLANDE!!!!

CA GARNITURA LA FASOLE!!!!!  =)) 

:X 

Picpoaco, je t'encule avec le godemiche d'Amada   :laugh2   :laugh2   :laugh2  adica te fut in cur cu straponu' lui Amada.

GUZGAN....

SA-MI BELESTI PULA CU GURA!

CORECT SE SCRIE.... :snap  

JE T”ECULE AVEC LE GODEMICHET .....

SA MA PIS PE TINE  DĂ GUZGAN PROST!!!!! :jerkoff 

BYE

:bye
Postat

NOTRE PUL Ă VOTRE CUR!!!!  =))

:wave

AM SCRIS CU SE PRONUNȚĂ

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Habar n-ai franceza! Ce ma mai mir, ca si romana e un mister pentru tine! :laugh2  :laugh2  :laugh2  Vai de curu' tau! 

• Like 7
  • Minus 2
  • Oras:ספר דני×�ל
  • Oras:ספר דני×�ל
Postat

Habar n-ai franceza! Ce ma mai mir, ca si romana e un mister pentru tine! :laugh2  :laugh2  :laugh2  Vai de curu' tau! 

a dat-o pe fonetica, e cu n mut

Postat

DĂ-TE DREAQ.... :slap2 

CA TE-AM CORECTAT DE N-ORI..

TI-AM SPUS SI CUM SE PRONUNTA!

SA MA PIȘ PE FRANCEZA TA!!!!!!! :sweeping 

:flasher1 

Vizitator FLQ
Reputație: 0
Postat

a dat-o pe fonetica, e cu n mut

Ce "n" mut frate?  :slap2

Pot sa spun ca sunt ass in franceza: e cu un "n" impuscat. E surd.

• Like 1
Postat

:slap2     :snap  :slap2  :snap ...........

post-92411-0-44715900-1421381167.jpg

S-A FACUT GUZGANUL....”POȘTĂ”!!!!! =))   =))   =)) 

• Like 1
Postat

Sa-mi lingi pielea de pe coaie / Sa ti-o fac manta de ploaie.   :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

LUAM-AI- IN -GURA DE LA JUMATE.. :blowj0b 

SA-TI MEARGA BINE TOT ANUL!!!!!

DE GUZGAN POȘTAȘ !!!      =))    =))    =)) 

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

Sa-mi lingi pielea de pe coaie / Sa ti-o fac manta de ploaie.   :laugh2  :laugh2  :laugh2

Asta merge la fazan...:))

• Like 1
  • Minus 1

Postat

Bic tataie picon   :eek . Te-a lasat si vederea ?

Ma pis .....

....PĂ PICON!!!!
=))   =))   =))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...