Sari la conținut

Andreea ts 0731228302

Postări Recomandate

• Telefon: Intrucat nu mai exista... :)
  • Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa...
  • Telefon: Intrucat nu mai exista... :)
  • Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa...
Postat

Ce vrei, a venit si el de la Costinesti! PLM!

Acum, daca a venit de la Costinesti, ce? Omul a batut drumul, a avut o experienta care lui i s-a parut neplacuta si a impartasit-o cu noi. Nu pentru asta este forumul? Andreea nu a spus ca intalnirea nu a avut loc, deci recenzia nu este falsa. Orice recenzie este subiectiva, prin prisma persoanei care o scrie. Daca lui prettyboy1 Andreea i s-a parut a fi masculina la fata si rece in interactiune, de ce simti nevoia sa-l ataci? Intalneste-te cu Andreea si, daca impresia ta este diferita, scrie aici. Este atat de complicat?

• Like 1
  • Oras:OTOPENI .
Postat

Acum, daca a venit de la Costinesti, ce? Omul a batut drumul, a avut o experienta care lui i s-a parut neplacuta si a impartasit-o cu noi. Nu pentru asta este forumul? Andreea nu a spus ca intalnirea nu a avut loc, deci recenzia nu este falsa. Orice recenzie este subiectiva, prin prisma persoanei care o scrie. Daca lui prettyboy1 Andreea i s-a parut a fi masculina la fata si rece in interactiune, de ce simti nevoia sa-l ataci? Intalneste-te cu Andreea si, daca impresia ta este diferita, scrie aici. Este atat de complicat?

da poate ca nu pot fi placuta pentru toata lumea .... dar  nu a vazut pozele inainte ?  si pozele nu sunt  photosopate ... deci totusi  sau  cum se mai practica  pe la noi nu citim anuntul si hai  la aia  ... dar in fine  ... o experienta ne placuta .. nu stiu cine e ... imi pare rau ... si ma repet NU POT FI PE PLACUL TUTUUROR

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Lasa-l in pace..ala "a venit si el de la Costinesti", pe alt topic si Iasul e de cacat, lui toate orasele/zonele ii put.

Postat

Si crezi ca ai rezolvat ceva cu acest video ? .. doar oamenii inculti pot face asa ceva .. dar MULTUMESC PENTRU ACEST VIDEO ... Dar intai cunoaste persoana si apoi trage concluzii ... fiecare om are frumusetea sa .. o seara frumoasa

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Din moment ce observ ca toata lumea, mai mult sau mai putin avizata, isi da cu parerea imi permit sa spun ca frumusetea sta in ochiul privitorului... observ cum de la ultima recenzie pe care Andreea a primit-o se sare la gatul ei, dar asta e strict felul cum a perceput-o el individual... 

Pun pariu ca sunt si persoane care o vad ca pe o frumusete rara si persoane care o vad ca pe o persoana obisnuita fara nimic iesit din comun. Acelasi lucru se aplica tuturor oamenilor, inclusiv celor care arunca cu piatra. Serios??? Mi se pare un gest extrem de urat ca in urma parerii unui client sa ii sariti in cap si cei care nu ati cunoscut-o personal. 

O seara placuta!

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Si crezi ca ai rezolvat ceva cu acest video ? .. doar oamenii inculti pot face asa ceva .. dar MULTUMESC PENTRU ACEST VIDEO ... Dar intai cunoaste persoana si apoi trage concluzii ... fiecare om are frumusetea sa .. o seara frumoasa

Fă ... sau bă ... nu ai citit tu, cât am scris eu, așa că las-o jos! Dar estetica e estetică... dacă tu crezi că ești frumos/frumoasă, ferice ție! De cunoscut nu am cum să te cunosc, pentru că nu sunt pe invers, ceea-ce nu înseamnă că aș avea ceva cu voi. Frumusețea poate fi și sufletească și poate ești, dar fizic ... am văzut travestiți într-adevăr frumoși, era să iau țeapă. :laugh2 Dar tu ...

Mă rog... baftă! 

... și o seară cum își dorești!

• Oras:Pyongyang
  • Oras:Pyongyang
Postat

Fă ... sau bă ... nu ai citit tu, cât am scris eu, așa că las-o jos! Dar estetica e estetică... dacă tu crezi că ești frumos/frumoasă, ferice ție! De cunoscut nu am cum să te cunosc, pentru că nu sunt pe invers, ceea-ce nu înseamnă că aș avea ceva cu voi. Frumusețea poate fi și sufletească și poate ești, dar fizic ... am văzut travestiți într-adevăr frumoși, era să iau țeapă. :laugh2 Dar tu ...

Mă rog... baftă! 

... și o seară cum își dorești!

faina serenada piconas

Postat

Si uite asa se nasc compozitorii ... pe forum ... dar cred ca ar trebui sa va compunetii serenade voua ... uitativa la voi si apoi la cei din jurul vostru .

Postat

Voi mai fi in constanta pana pe data de 22/01/2016 .. dupa care dupa data de 25/01/2016 pana pe 30 /01/2016 voi fi in cluj ... dupa urmeaza oradea

transsexuala reala cu sani reali nr 2 din tratament hormonal ,. pozele sunt reale 100% . activa pasiva , oral anal.69. masaj .. putem vizoaliza si filmulete xxx ... totul se face protejat ... nu raspund la nr privat sau sms.. ( in caz ca nu voi raspunde la telefon .. revino dupa 30-40 min va multumesc )

post-110448-0-97992100-1453284318_thumb.jpg

post-110448-0-06023000-1453284344_thumb.jpg

post-110448-0-96040900-1453284351_thumb.jpg

Postat

Daca e sa vin, o sa sun cu mai mult timp inainte, fi linistita ;) ! Asa e fair pentru amandoi.

Pana-n 25 ianuarie mai e mult oricum; deja saptamana viitoare am planuri cu o "colega" de-a ta, dar nu se stie niciodata, poate reusesc sa ne vedem ;) ........

Postat

Ma bucur ... eu doar am precizat doar .. sa nu ma trezesc ca suna si imi spun sunt jos .. cum se mai intampla ... iar programul e 10:00 pana la 22:00

• Oras:ARGES
  • Oras:ARGES
Postat

Asa si eu ce legatura am cu intrebarea ta ???

vede ca esti ts si poate cunosti vreuna .cred k daia intreaba

• Like 1
Postat

Am ajuns in cluj .. disponibila pana pe 30 /01/2016 .... program de lucru 10:00 pana la 22:00 ... totul PROTEJAT ... LOCATIE CENTRALA .. TARIF 200 LEI O INTALNIRE NORMALA CU O FINALIZARE PE PARCURSUL UNEI ORE ... NU RASPUND LA NR PRIVAT SAU SMS ... ROG DISCRETIE SI MAXIMA SERIOZITATE ... 0731228302

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...