ioncristoiu Reputație: 27 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 18, 2016 vii la client?poti ejacula?
putet Reputație: 22 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 18, 2016 Ce vrei, a venit si el de la Costinesti! PLM!
aalexxiss_ Reputație: 652 Postat Ianuarie 19, 2016 Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Postat Ianuarie 19, 2016 Ce vrei, a venit si el de la Costinesti! PLM! Acum, daca a venit de la Costinesti, ce? Omul a batut drumul, a avut o experienta care lui i s-a parut neplacuta si a impartasit-o cu noi. Nu pentru asta este forumul? Andreea nu a spus ca intalnirea nu a avut loc, deci recenzia nu este falsa. Orice recenzie este subiectiva, prin prisma persoanei care o scrie. Daca lui prettyboy1 Andreea i s-a parut a fi masculina la fata si rece in interactiune, de ce simti nevoia sa-l ataci? Intalneste-te cu Andreea si, daca impresia ta este diferita, scrie aici. Este atat de complicat? 1
andreeatsdeea Reputație: 195 Postat Ianuarie 19, 2016 Oras:OTOPENI . Oras:OTOPENI . Autor Postat Ianuarie 19, 2016 Acum, daca a venit de la Costinesti, ce? Omul a batut drumul, a avut o experienta care lui i s-a parut neplacuta si a impartasit-o cu noi. Nu pentru asta este forumul? Andreea nu a spus ca intalnirea nu a avut loc, deci recenzia nu este falsa. Orice recenzie este subiectiva, prin prisma persoanei care o scrie. Daca lui prettyboy1 Andreea i s-a parut a fi masculina la fata si rece in interactiune, de ce simti nevoia sa-l ataci? Intalneste-te cu Andreea si, daca impresia ta este diferita, scrie aici. Este atat de complicat?da poate ca nu pot fi placuta pentru toata lumea .... dar nu a vazut pozele inainte ? si pozele nu sunt photosopate ... deci totusi sau cum se mai practica pe la noi nu citim anuntul si hai la aia ... dar in fine ... o experienta ne placuta .. nu stiu cine e ... imi pare rau ... si ma repet NU POT FI PE PLACUL TUTUUROR
cristipe Reputație: 27 Postat Ianuarie 19, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 19, 2016 Acum, daca a venit de la Costinesti, ce? Omul a batut drumul, a avut o experienta care lui i s-a parut neplacuta si a impartasit-o cu noi. Nu pentru asta este forumul? Andreea nu a spus ca intalnirea nu a avut loc, deci recenzia nu este falsa. Orice recenzie este subiectiva, prin prisma persoanei care o scrie. Daca lui prettyboy1 Andreea i s-a parut a fi masculina la fata si rece in interactiune, de ce simti nevoia sa-l ataci? Intalneste-te cu Andreea si, daca impresia ta este diferita, scrie aici. Este atat de complicat?Lasa-l in pace..ala "a venit si el de la Costinesti", pe alt topic si Iasul e de cacat, lui toate orasele/zonele ii put.
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 19, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 19, 2016 pana pe 20/01/2016 sunt in constantahttps://www.youtube.com/watch?v=vuCPqiLNeIU&feature=player_detailpage
andreeatsdeea Reputație: 195 Postat Ianuarie 19, 2016 Oras:OTOPENI . Oras:OTOPENI . Autor Postat Ianuarie 19, 2016 Si crezi ca ai rezolvat ceva cu acest video ? .. doar oamenii inculti pot face asa ceva .. dar MULTUMESC PENTRU ACEST VIDEO ... Dar intai cunoaste persoana si apoi trage concluzii ... fiecare om are frumusetea sa .. o seara frumoasa
ioncristoiu Reputație: 27 Postat Ianuarie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 19, 2016 vii la client?
andreeatsdeea Reputație: 195 Postat Ianuarie 19, 2016 Oras:OTOPENI . Oras:OTOPENI . Autor Postat Ianuarie 19, 2016 Raspunsul e Nu
bianca89 Reputație: -398 Postat Ianuarie 19, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 19, 2016 Din moment ce observ ca toata lumea, mai mult sau mai putin avizata, isi da cu parerea imi permit sa spun ca frumusetea sta in ochiul privitorului... observ cum de la ultima recenzie pe care Andreea a primit-o se sare la gatul ei, dar asta e strict felul cum a perceput-o el individual... Pun pariu ca sunt si persoane care o vad ca pe o frumusete rara si persoane care o vad ca pe o persoana obisnuita fara nimic iesit din comun. Acelasi lucru se aplica tuturor oamenilor, inclusiv celor care arunca cu piatra. Serios??? Mi se pare un gest extrem de urat ca in urma parerii unui client sa ii sariti in cap si cei care nu ati cunoscut-o personal. O seara placuta!
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 19, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 19, 2016 Si crezi ca ai rezolvat ceva cu acest video ? .. doar oamenii inculti pot face asa ceva .. dar MULTUMESC PENTRU ACEST VIDEO ... Dar intai cunoaste persoana si apoi trage concluzii ... fiecare om are frumusetea sa .. o seara frumoasaFă ... sau bă ... nu ai citit tu, cât am scris eu, așa că las-o jos! Dar estetica e estetică... dacă tu crezi că ești frumos/frumoasă, ferice ție! De cunoscut nu am cum să te cunosc, pentru că nu sunt pe invers, ceea-ce nu înseamnă că aș avea ceva cu voi. Frumusețea poate fi și sufletească și poate ești, dar fizic ... am văzut travestiți într-adevăr frumoși, era să iau țeapă. Dar tu ...Mă rog... baftă! ... și o seară cum își dorești!
zdranganel Reputație: 172 Postat Ianuarie 20, 2016 Oras:Pyongyang Oras:Pyongyang Postat Ianuarie 20, 2016 Fă ... sau bă ... nu ai citit tu, cât am scris eu, așa că las-o jos! Dar estetica e estetică... dacă tu crezi că ești frumos/frumoasă, ferice ție! De cunoscut nu am cum să te cunosc, pentru că nu sunt pe invers, ceea-ce nu înseamnă că aș avea ceva cu voi. Frumusețea poate fi și sufletească și poate ești, dar fizic ... am văzut travestiți într-adevăr frumoși, era să iau țeapă. Dar tu ...Mă rog... baftă! ... și o seară cum își dorești!faina serenada piconas
andreeatsdeea Reputație: 195 Postat Ianuarie 20, 2016 Oras:OTOPENI . Oras:OTOPENI . Autor Postat Ianuarie 20, 2016 Si uite asa se nasc compozitorii ... pe forum ... dar cred ca ar trebui sa va compunetii serenade voua ... uitativa la voi si apoi la cei din jurul vostru .
andreeatsdeea Reputație: 195 Postat Ianuarie 20, 2016 Oras:OTOPENI . Oras:OTOPENI . Autor Postat Ianuarie 20, 2016 Voi mai fi in constanta pana pe data de 22/01/2016 .. dupa care dupa data de 25/01/2016 pana pe 30 /01/2016 voi fi in cluj ... dupa urmeaza oradea transsexuala reala cu sani reali nr 2 din tratament hormonal ,. pozele sunt reale 100% . activa pasiva , oral anal.69. masaj .. putem vizoaliza si filmulete xxx ... totul se face protejat ... nu raspund la nr privat sau sms.. ( in caz ca nu voi raspunde la telefon .. revino dupa 30-40 min va multumesc )
shemale1101 Reputație: 1 Postat Ianuarie 20, 2016 Postat Ianuarie 20, 2016 Se "aglomereaza" Clujul !!!Sa ne anunti unde vei sta.Welcome !
andreeatsdeea Reputație: 195 Postat Ianuarie 20, 2016 Oras:OTOPENI . Oras:OTOPENI . Autor Postat Ianuarie 20, 2016 Undeva pe Calea Motilor ... rog a ma suna cu cel putin 30 minute inainte
shemale1101 Reputație: 1 Postat Ianuarie 20, 2016 Postat Ianuarie 20, 2016 Daca e sa vin, o sa sun cu mai mult timp inainte, fi linistita ! Asa e fair pentru amandoi.Pana-n 25 ianuarie mai e mult oricum; deja saptamana viitoare am planuri cu o "colega" de-a ta, dar nu se stie niciodata, poate reusesc sa ne vedem ........
andreeatsdeea Reputație: 195 Postat Ianuarie 20, 2016 Oras:OTOPENI . Oras:OTOPENI . Autor Postat Ianuarie 20, 2016 Ma bucur ... eu doar am precizat doar .. sa nu ma trezesc ca suna si imi spun sunt jos .. cum se mai intampla ... iar programul e 10:00 pana la 22:00
andreeatsdeea Reputație: 195 Postat Ianuarie 20, 2016 Oras:OTOPENI . Oras:OTOPENI . Autor Postat Ianuarie 20, 2016
fabian90 Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2016 Postat Ianuarie 23, 2016 stie cnva o ts de culoare>?nu ma refer la tigani .raspundeti plz.
andreeatsdeea Reputație: 195 Postat Ianuarie 24, 2016 Oras:OTOPENI . Oras:OTOPENI . Autor Postat Ianuarie 24, 2016 Asa si eu ce legatura am cu intrebarea ta ???
xboger Reputație: 4 Postat Ianuarie 24, 2016 Oras:ARGES Oras:ARGES Postat Ianuarie 24, 2016 Asa si eu ce legatura am cu intrebarea ta ???vede ca esti ts si poate cunosti vreuna .cred k daia intreaba 1
fabian90 Reputație: 0 Postat Ianuarie 24, 2016 Postat Ianuarie 24, 2016 vede ca esti ts si poate cunosti vreuna .cred k daia intreabaam intrebat si eu, doar atat
andreeatsdeea Reputație: 195 Postat Ianuarie 24, 2016 Oras:OTOPENI . Oras:OTOPENI . Autor Postat Ianuarie 24, 2016 Am ajuns in cluj .. disponibila pana pe 30 /01/2016 .... program de lucru 10:00 pana la 22:00 ... totul PROTEJAT ... LOCATIE CENTRALA .. TARIF 200 LEI O INTALNIRE NORMALA CU O FINALIZARE PE PARCURSUL UNEI ORE ... NU RASPUND LA NR PRIVAT SAU SMS ... ROG DISCRETIE SI MAXIMA SERIOZITATE ... 0731228302
seby_76 Reputație: 6 Postat Ianuarie 25, 2016 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Ianuarie 25, 2016 timisoara ? ceva in planurilw tale?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum