Sari la conținut

0767510418

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Foarte greu e sa dai de doamna... am incercat sa iau legatura.... ba nu raspunde, ba imi da cu ocupat, ori are telefonul inchis.... nu stiu ce sa mai spun....

Postat

Salut. Știe cineva dacă mai activează? Nu găsesc anunțuri ale ei...

Vizitator caproshu
Reputație: 0
Postat

Mihaela...matura roscata!

E na....te asigur eu ca nu este singura...

• Oras:tgv
  • Oras:tgv
Postat

Vizitata si de mine.

Sun, conversatie placuta si la obiect, programat cu usurinta.

Locatia, undeva in zona Unirii, unde m-a dus GPS-ul, un o garsoniera-apartament foarte spatioasa, dotata cu absolut tot ce trebuie, inclusiv locuri de parcare.

Intru, facem cunostinta, dameza imbracata intr-o tinuta protocolara dar nu office. Tipa arata si se comporta ca la 3x ani, insa se pare ca are ceva mai mult, lucru neobservabil dealtfel. Usor miniona, sani mari de adolescenta, corp lucrat la sala, carnea tare, simpatica cu usoare valente de rokerita. Schimbat diverse impresii vreme de 15-20 min, de unde iti dai seama ca tocmai ce te vezi cu o tipa cu job regular ce cauta sa-si suplimenteze veniturile.

Actiunea, dupa dusul meu, incepe cu ceva dezmierdari, apoi oral protejat, normal protejat cu ea deasupra apoi capra si finalizat asa. Cum nu eram in cea mai maxima forma, a durat destul de mult, pret de 30-40 min, perioada in care a fost foarte cooperanta, ba chiar zic eu ca i-a placut. Intr-un cuvant, ii place sa fie fututa.

Nu voi da note, este o intalnire mai aparte cu un feeling specific. Pot spune ca pretul este de 300 lei, usor ridicat dar compensat de specificul experientei. De gasit se pare ca doar in week-end.

• Like 1
Postat

Buna si bine ai venit , dar nu ai deschis topic la rubrica care trebuia....doar nu te-ai testat singura :)

• Minus 2
  • Oras:București
Postat

Conturi făcute cu aromă de ton în suc propriu pentru recomandări, ceva de vis.

• Like 1
  • Membru Premium
Postat

Are topic la testate...veche in activitate. Tarif numai la ora , 300 de răgete ale leului nou.Varsta peste 40 ani. Majoritatea recenziilor sunt pozitive....se pare că face sex hard...☺

• Like 6
  • Minus 4
  • Oras:Mount Rainier
  • Oras:Mount Rainier
Postat

Are topic la testate...veche in activitate. Tarif numai la ora , 300 de răgete ale leului nou.Varsta peste 40 ani. Majoritatea recenziilor sunt pozitive....se pare că face sex hard...☺

stii cumva linkul catre topicul vechi ?

• Membru Premium
Postat

stii cumva linkul catre topicul vechi ?

Caută după numărul de telefon....

• Like 4
  • Minus 4
  • Membru Premium
Postat

Are și preț pentru finalizare ?

Nu a avut niciodată....din păcate

• Like 5
  • Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...