Lubric Reputație: 707 Postat Noiembrie 17, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Partajează Postat Noiembrie 17, 2014 “noi moderatorii atragem atentia membrilor cand trebuiemersi pentru intelegere “Problema e ca n-o faceti! Stimate moderator1, se pare ca nu esti in stare sa stapanesti forumul asa ca, te rog, retrage-te din functie deoarece nu faci fata. Ma acuzi si-mi dai warn pentru “Limbaj Nepotrivit” in timpul in care cei de pe sectiunea Bucuresti isi baga si isi scot pe banda rulanta fara a fi sanctionati. Chiar sunt curios unde am folosit astfel de limbaj – arata-mi cu citat unde am vorbit necuviincios si la prima conectare dupa ce-ti voi citi raspunsul ma voi retrage de pe forum. Stiu, voi conducerea nu trebuie sa dati socoteala pentru ce faceti dar, eu nu m-am putut abtine si, uite, ca-ti cer socoteala. Sa stii ca mi se falfaie chiar de ma banezi si imi pare rau de un singur lucru: PRIETENII pe care-i am pe acest forum. Cu majoritatea dintre ei tin legatura si-n viata reala asa ca... fal-fal-fal. Problema nu e PUNCTULETUL de atentionare primit ci lipsa de impartialitate si egalitate. Esti un moderator prost care a dovedit, nu o data, ca nu se poate controla si face prostii. Nu ma punctati ca sa nu se rasfranga si asupra voastra ura si nervozitatea impartialului moderator1! P.S. Am vrut sa-ti mai mult dar, nu merita sa-mi uzez tastele. Cine intelege, intelege! P.S.1. Probabil in capul tau iti vei spune ca nu te pui cu prostu' dar, eu te provoc ca am timp si trafic se face iar, pisicuts isi ia banii. 4 Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Noiembrie 17, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Noiembrie 17, 2014 eu platesc! Link spre comentariu
bos de bos Reputație: 273 Postat Noiembrie 17, 2014 Oras:Pasarica Oras:Pasarica Partajează Postat Noiembrie 17, 2014 Lubric nu te mai stresa frate. Nush daca ma va bana sper ca am vorbit fara sa-l deranjez dar daca o va face asta este mergem mai departe.Crezi ca poti schimba ceva daca ai deschis un topik aici sa-l vada toata lumea?Decizia a fost luata si nu o mai schimba nici motanul. Macar acum sunt convins ca pisicul si mod1 nu sunt aceeasi persoana. Link spre comentariu
andreea_good Reputație: 2383 Postat Noiembrie 17, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Noiembrie 17, 2014 Aruncăm cu banii după moderatori ca cu bolovanii după câini. 1 cent2 cenți ....... 788 cențiFără număr. D-aia lumea stă spășită, d-aia lumea poartă pică. Nu căuta dreptate, Lubric, într-o lume imperfectă! Zâmbet larg și tot înainte. Mâine se dau bombe. Lupta nici n-a început. E drum lung până la victorie. 2 Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Noiembrie 17, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2014 Fratilor, nu caut dreptatea intr-o lume imperfecta si nu sunt stresat; totusi sper ca, macar in ceasul al 12-lea, sa-si dea seama bo$ ce fel de moderator are. Daca nu mai facem recenzii macar sa facem trafic. Link spre comentariu
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2014 Partajează Postat Noiembrie 17, 2014 @Lubric....."limbaj nepotrivit"? Pai , poate chiar ala a fost baiu ca ai fost prea civilizat, si nu ai folosit limbaj din ala de carutas......ca limbaju lu Mod1 cand nu isi ia piulele sau ii putin nervos 1 Link spre comentariu
mod1 Reputație: 586 Postat Noiembrie 17, 2014 Oras:Montreal Oras:Montreal Partajează Postat Noiembrie 17, 2014 du-te tare Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Noiembrie 17, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Noiembrie 17, 2014 ahhahahaha Link spre comentariu
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2014 Partajează Postat Noiembrie 17, 2014 Lubric, de ce nu ai cerut ceva bani in loc de ban? observ ca administratia azi indeplineste dorintele membrilor PS: nu fi trist Lubric, iti dau eu maine parola la un alt cont....bine, ala e numa VIP, da cum te cunosc, o sa cresti tu mare 2 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114260 Postat Noiembrie 17, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Noiembrie 17, 2014 Link spre comentariu
bos de bos Reputație: 273 Postat Noiembrie 17, 2014 Oras:Pasarica Oras:Pasarica Partajează Postat Noiembrie 17, 2014 Lubric, de ce nu ai cerut ceva bani in loc de ban? observ ca administratia azi indeplineste dorintele membrilor PS: nu fi trist Lubric, iti dau eu maine parola la un alt cont....bine, ala e numa VIP, da cum te cunosc, o sa cresti tu mare Apuci fara suparare dar esti moderator sub acoperire? vad ca ai la profil "privat".Daca vrei sa raspunzi, nu este cu suparare daca nu vrei. Link spre comentariu
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2014 Partajează Postat Noiembrie 17, 2014 nu, nu sunt! orice membru are posibilitatea de a se loga in privat edit: daca teuiti atent, pe prima pagina se vede clar , ca momentan is 6 membrii anonimi pe forum. Toti am fi moderator in acoperire? Link spre comentariu
bos de bos Reputație: 273 Postat Noiembrie 17, 2014 Oras:Pasarica Oras:Pasarica Partajează Postat Noiembrie 17, 2014 aaa k inseamna ca sunt eu mai inapoiat in cunostinte. BFT ca imi este o frik de linia mod1, chiar imi este lene sa fac alt cont, cand ii nervos nu poti sti la ce sa te astepti de la el.Evadez de aici doar am facut o escala imi vad de drumu meu mai departe.Ms de raspuns. Link spre comentariu
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Noiembrie 17, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Partajează Postat Noiembrie 17, 2014 du-te tare Randunico, tu esti? 1 Link spre comentariu
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2014 Partajează Postat Noiembrie 17, 2014 Pot sa imi exprim nemultumirea fata de banarea lui Lubric? Oricum nu am inteles ideea nici cu warn-ul, chiar nu a vb urat cu nimeni. Link spre comentariu
bos de bos Reputație: 273 Postat Noiembrie 17, 2014 Oras:Pasarica Oras:Pasarica Partajează Postat Noiembrie 17, 2014 nu, nu sunt! orice membru are posibilitatea de a se loga in privat edit: daca teuiti atent, pe prima pagina se vede clar , ca momentan is 6 membrii anonimi pe forum. Toti am fi moderator in acoperire? nu trebuie sa imi dai mie explicatii multe, chiar si daca erai este dreptul tau sa faci ce doresti. acum am vazut ca ai editat.am intrebat de curiozitate, nu am gasit ce ai vrut sa zici, am un somn in mine de nu-l vad. Link spre comentariu
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2014 Partajează Postat Noiembrie 17, 2014 La ultima intalnire , Lubric mi-a bagat otet in loc de palinca in pahar........deja vad, Pisic o sa bei otet cand o sa te mai intalnesti cu Lubric ) 1 Link spre comentariu
bos de bos Reputație: 273 Postat Noiembrie 17, 2014 Oras:Pasarica Oras:Pasarica Partajează Postat Noiembrie 17, 2014 Merge si privatu. BFT! Da ce treaba are motanu, mod 1 trebuie sa bea ce ai zis.Gata tac ca se razbuna si pe mine. Link spre comentariu
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2014 Partajează Postat Noiembrie 17, 2014 Pustiu, mai usor cu luatul la raspundere......aaaa, tu esti verde, deci ai imunitate ,nu ca Lubricel, asa ca......bag-o tare Link spre comentariu
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2014 Partajează Postat Noiembrie 17, 2014 Bosssu, dar Mod1 intodeauna pe acel om isi varsa nervii care l-a enervate (vezi cazu lu Ancuta....)? Asa e si Lubric....o sa bee otet Pisic in locu lu M1 ) Link spre comentariu
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2014 Partajează Postat Noiembrie 17, 2014 Cica ma poate bana si pe mine. Culoarea verde nu tine la mod1 )) ideea e ca nu am jignit pe nimeni deci n-am de ce sa-mi fie teama...sau? Nu am luat pe nimeni la raspundere doar mi-am exprimat nemultumirea, ma incadrez lejer in limita decentei Link spre comentariu
bos de bos Reputație: 273 Postat Noiembrie 17, 2014 Oras:Pasarica Oras:Pasarica Partajează Postat Noiembrie 17, 2014 Nu imi spune ca si pe mine tot MOD1 m-a banat pe primu cont.Cand se enerveaza nu se mai uita ce baneaza.Mie mai rau imi pare ca a banat-o pe Ancuta decat pe mine. Chiar a fost nevinovata.Daca ar fi sa bea motanu otet pentru toti care ii baneaza mod1, ramane acest site fara sef.Cat sa duca si saracu motan, o fi el otetu bun dar in cantitati prea mari nu il vad bine pe motan.As plati bine sa ii vad fata lui Lubric cand va fi fata in fata cu motanu, ce ii va trece prin cap.Buei apuci tu ma sabotezi sa ma lucreze si pe mine iar mod1? Pierd ogroaza de timp sa fac alt cont.Nu mai fi baiat rau si nu ma mai incita la scris stii ca nu am leac . Link spre comentariu
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2014 Partajează Postat Noiembrie 17, 2014 OK bre....nu te mai incit.....nici nu stiam ca's asa de incitant ) Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Noiembrie 17, 2014 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Noiembrie 17, 2014 ca mod1 e roz sau ca roz e mod 1, are o aroganta-n el... Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Noiembrie 18, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Noiembrie 18, 2014 “noi moderatorii atragem atentia membrilor cand trebuiemersi pentru intelegere “ De curiozitate, cine a zis chestia asta, cumva pisoiul sau mod1? Daca da, pai oameni buni, cu respectul cu care v-am obisnuit... atrageti, my ass.Incercam sa citam aici cateva exemple de injuraturi (unele chiar de mame, de familii, de morti etc)... care nu s-au soldat nici macar cu o tragere de maneca politicoasa? Nu multe... sa zicem, vreo 1% sau 2%.Dpdv tehnic, se poate face un post asa de lung? Nu ca as avea ceva impotriva unui forum "liber" de constrangeri dar, sa pastram un vag simt al realitatii in afirmatii. Si tot din pura curiozitate, confratele Lubric pe cine si cu ce a calcat pe coada? Ca el era unul din cei mai pasnici membri, enervant de pasnic, oricat ma screm nu reusesc sa-mi aduc aminte sa fi citit undeva vreo insulta de la el... 5 Link spre comentariu
Postări Recomandate