Sari la conținut

Mistress Krystyna - 0734515059 / 0734.515.059

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

wow dupa 2000 de ani s-a gasit si primul fara de pacat care sa arunce  cu piatra. Faptul ca am anuntat ca nu sunt disponibila in aceasta perioada ( fiind plecata ) nu are legatura cu credinta sau altele asemnea ci are legatura cu bunul simt in sensul de a anunta  sa nu fiu cautata fara rost. In fine se pare ca bunul simt deranjeaza atat taimp cat se raspunde cu mojicie ! Oricum Sarbatori Fericite chiar si celor care nu au loc de mine si fac tot posibilul sa arate asta !

• Like 10
Link spre comentariu

buna ziua, spune-ne si noua "pretentiile" tale pentru o sedinta de dominare

wow dupa 2000 de ani s-a gasit si primul fara de pacat care sa arunce  cu piatra. Faptul ca am anuntat ca nu sunt disponibila in aceasta perioada ( fiind plecata ) nu are legatura cu credinta sau altele asemnea ci are legatura cu bunul simt in sensul de a anunta  sa nu fiu cautata fara rost. In fine se pare ca bunul simt deranjeaza atat taimp cat se raspunde cu mojicie ! Oricum Sarbatori Fericite chiar si celor care nu au loc de mine si fac tot posibilul sa arate asta !

Link spre comentariu

Esti fenomenala si arati minunat . Multumesc din suflet pentru poze . Deocamdata sunt multumit cu ce vad in poze pentru ca timpul nu-mi permite sa ajung in bucuresti ca sa pot veni la tine. Imi pare f. rau dar asta e,n-am ce face deocamdata. Sper sa pot veni cat de curand.

Link spre comentariu
  • Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara

Am citit câteva pagini pe aici....nu am găsit o recenzie cu prețul pentru o dominare soft(dacă faci...nu am fost la nici o stăpână dar as încerca). As vrea sa stiu si un preț. Mulțumesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...