Sari la conținut

Trend nou

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Vreau si io sa intru in cercul Sarlotei, cum sa fac?

Nu mai intra nimeni! Si la anul am eu grija sa iasa toti, treptat, treptat, vorba lui Margineanu :)

• Like 1
  • Telefon: sug pula ,ma fut în cur si ocazional piÅŸ bărbații pe pulă
  • Oras:Romania
  • Telefon: sug pula ,ma fut în cur si ocazional piÅŸ bărbații pe pulă
  • Oras:Romania
Postat

Da

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Nu mai intra nimeni! Si la anul am eu grija sa iasa toti, treptat, treptat, vorba lui Margineanu :)

Hai bre ca te cinstesc, lasa-ma pe lista!

• Oras:homeless
  • Oras:homeless
Postat

Degeaba ii dai tu afara, cercul s-a largit prea tare.

• Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Degeaba ii dai tu afara, cercul s-a largit prea tare.

Ce ma, sarlota are piszda rotunda?? :no2

Postat

Nu va suparati ca intervin, dar Sarlota nici macar nu e prezenta pe forum... 

E cam urat sa va luati de ea cand, de fapt, problema voastra e cu Chris (desi nu inteleg ce aveti nici cu el)... 

Da, stiu, daca si-au facut publica relatia, s-au expus shto-urilor... dar un pic de obraz mai subtire nu strica nimanui... 

Parca nu mi-ar veni sa fac misto de niste oameni doar pt ca "si-au permis" sa aiba o relatie si s-o recunoasca public...

• Like 2
  • Minus 5
Postat

E cam urat sa va luati de ea cand, de fapt, problema voastra e cu Chris (desi nu inteleg ce aveti nici cu el)... 

Da, stiu, daca si-au facut publica relatia, s-au expus shto-urilor... dar un pic de obraz mai subtire nu strica nimanui... 

Parca nu mi-ar veni sa fac misto de niste oameni doar pt ca "si-au permis" sa aiba o relatie si s-o recunoasca public...

Esti of-topic :laugh2

Postat

Ba nu, asa se baga ea unde e mai greu :)))) este masochista :))

Postat

PS- Nici Ponta nu este prezent pe forum, cand am vorbit despre el de ce nu ai intervenit? :))))))

Postat

Ba nu, asa se baga ea unde e mai greu :)))) este masochista :))

E posibil sa mi se para doar mie, dar cred ca n-am prezentat un punct de vedere chiar deplasat...

PS- Nici Ponta nu este prezent pe forum, cand am vorbit despre el de ce nu ai intervenit? :))))))

Ponta si-a asumat aparitii publice in toata presa, si, in plus, nu cred ca s-au facut misto-uri pe seama femeii cu care isi imparte asternuturile... 

• Like 1
  • Minus 5
Postat

In seara alegerilor Ponta se dezbraca lasciv si-i spune Dacianei :

- Draga mea, in seara asta te culci cu viitorul presedinte al Romaniei.

Daciana devine interesata si intreaba curioasa.

- Vine Iohannis la noi sau merg eu la Sibiu ? 

• Like 3
Postat

E posibil sa mi se para doar mie, dar cred ca n-am prezentat un punct de vedere chiar deplasat...

Ponta si-a asumat aparitii publice in toata presa, si, in plus, nu cred ca s-au facut misto-uri pe seama femeii cu care isi imparte asternuturile... 

:slap2

no comment, esti cu curu'n sus.

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Grünau
Postat

Şi Şarlota şi l-a asumat pe Chris. Cu bune şi cu răii.

Postat

Are dreptate Deeana! Mai ales ca pe Robert si Sorina nu i-ati luat cu atata pofta la misto ca pe mine si Sarlota! Iar pe altii gen Ika si Mercedes Benz sau Patrick si Amelia chiar deloc...

Postat

Are dreptate Deeana! Mai ales ca pe Robert si Sorina nu i-ati luat cu atata pofta la misto ca pe mine si Sarlota! Iar pe altii gen Ika si Mercedes Benz sau Patrick si Amelia chiar deloc...

Da, dar voi ne sunteţi cei mai dragi.

• Like 1
Postat

Oare ? :D 

P.S.  Subscris si eu la postarea lui Dönitz  cu o singura mentiune. Mai draga ne e Sarlota . :D      

Postat

Nu are importanta ca Sarlota nu este pe forum, putem considera ca este atat timp cat EL este cel care o tine prezenta pe acest forum prin RECOMANDARILE pe care i le face.

Are dreptate Deeana! Mai ales ca pe Robert si Sorina nu i-ati luat cu atata pofta la misto ca pe mine si Sarlota! 

De cate ori l-ai vazut tu pe Robert sa imi faca mie reclama vreodata pe acest forum sau prin alte parti?!? Cand l-ai auzit tu pe Robert spunand ca ma fut dumnezeieste, comentand serviciile mele ireprosabile din punctul lui de vedere si trimitand alti forumisti la mine?!?! Unde l-ai vazut tu vreodata pe Robert ca mi-a facut MIE recenzie, facandu-mi astfel reclama?!?!

Uita-te in oglinda si vei observa ca singurul vinovat esti TU. Nu ti-am spus asta cu rautate, eu respect relatia ta cu Sarlota si va doresc tot binele din lume, incerc sa iti spun ca tu esti cel care o expune si care va expune ;)

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...