Sari la conținut

Dependenta de forum...

Postări Recomandate

• Telefon: sug pula ,ma fut în cur si ocazional piÅŸ bărbații pe pulă
  • Oras:Romania
Postat

Pisic te rog fa-mi un loc de joacă numai al meu sa nu-ti mai infectez ot forumul.stiu ca ma iubesti mult

• Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat

Sunt Amada si sunt dependenta de forum.

Intitial am fost dependenta de internet, acum a devenit cam acelasi lucru daca nu pun in calcul putin mess si niste filme...

De ce am ales s-o spun?

Vreau sa-mi intre in cap clar si raspicat ca ce am facut pana acum nu a fost pentru binele meu!

Vreau sa declansez partea constienta care ignora faptul ca atat cat nu dorm, eu nu fac decat sa stau la laptop, cu exceptia momentelor cand sunt cu cineva...

Imi vreau viata inapoi, acea viata in care ma plimbam, faceam fitness, savuram o cafea la terasa, etc...

Sa nu interpretati ca am ceva impotriva acestui loc per general, sunt impotriva excesului si simt ca il fac de prea mult timp...

Deja ma simt mai bine.

O sa recitesc asta pana se intipareste definitiv...

:hug1

.....................................................

Amada, stai linistita, ca-i mai putin periculoasa decat dependenta de droguri, bautura, mancare/mancatul de rahat, laturi, barfe, puroi si alte mizerii, cum ar fi iestitul regulat la/de socializare reala prin cafenele, baruri si carciumi cu biliboii bibiliti si pitipoancele de rigoare, care stau beliti toti cu ochii-n telefoane, capul meu sec neputand sa inteleaga de organu meu au mai iesit sa socialize, cand ei cu ochii beliti, tot in/pe internet stau.
  Faptul ca incercam sa socializam virtual, nu este chiar atat de condamnabil, ideea este cu cine o facem, si ceea ce ne produce acest lucru, placere, relaxare ori mai multi draci. Sunt sigur ca mai sunt si persoane normale la cap prin marea turma de ciudati semianalfabeti si rablagiti mental prezenti p-acilea, asa ca io celor dintai ma adresez, luandu-i la buci pe cei din urma.
  Gandeste-te doar ca-l folosesti/folosim(site-ul) doar pentru a ne descarca frustrarile pe niste erori/orori bipede, taste virtuale  si pe modul lor de a(nu) gandi, intalnite la tot pasul si in societatea reala...plus ca pentru tine este un mijloc super util de a te promova si a-ti selecta clientela.
 Hai cu Ponta si cu factura marita cu 40% la gaze, l-as injura/fute real daca as putea, baga-mi jucaria in tot neamu si al colegilor ma-sii de infractori, ca prin asta raportat la factura curenta pe timp de iarna, pierd o noapte-doua pe luna la hotel cu all inclusive... asa, va trebui sa ma multumesc sa-mi vars dracii si sa-l fut doar virtual pe onanistul asta botanist de xoxo, reprezentant de frunte al puroiului virtual, cat si pe verii lui la fel de retardati, care prin cretinatatea/interesele/gainariile lor au contribuit la sustinerea si aducerea ciumei rosii la putere, o hoarda de infractori semianalfabeti, asta in loc sa fiu cu o femeie reala prin vreun hotel. Sper ca in scurt timp sa se legalizeze prostitutia ca sa le vad si pe hamsii cu rozetele-n vitrine, promit sa le fac io safteaua, si sa le aduc niste clienti din Congo sa le dezmembreze buba, de n-or sa mai poata tine handelul in ei.
  Ori de ce ar trebui sa ne enervam,ca in ultima saptamana s-au deschis o multime de topinguri superrr cretine ?

In rest, relax, ca viata-i lunga si de cacat, din pacate, in prea multe dintre cazuri, plus ca intelegand si recunoscand, ai salvat deja jumatate din banii de psihopuputerapie.   :beex2   :hug1
  • Oras:bangkok
Postat

Nu-mi mai permit sa ma inmoi asa mult, dar am apreciat gluma cu tine pe aici, de multe ori mi-a facut ziua... :)

eu mi-am luat bilet de avion , pe 25 de craciun. asa cum am promis.

si aveam de gind sa te vrajesc o luna intreaga pe forum pina ajungi sa numeri zilele ramase pina la craciun.

dar vad ca tu tot la gabita tragi, cum stie el mititelul sa te induioseze...

Vizitator takayama
Reputație: 0
Postat

Sunt Amada si sunt dependenta de forum.

Amada,daca pt tine ca femeie din prisma meseriei e de inteles adictia,cat si timpul liber disponibil,mai greu e sa pot percepe dependenta celor cativa care sunt non-stop pe forum.

Mai intri sa cauti informatii,pt o caterinca,o injuratura(ca tot e trendul),de plictiseala cateodata,dar sa fii omniprezent,deaja exprima ce viata sociala si familiala(unde e cazul) implinita au acestia.

• Oras:Bucuresti
Postat

In rest, relax, ca viata-i lunga si de cacat, din pacate, in prea multe dintre cazuri, plus ca intelegand si recunoscand, ai salvat deja jumatate din banii de psihopuputerapie.   :beex2   :hug1

Mi se pare o mare prostie sa spui asa ceva, asta ar trebui sa fie un mare semnal de alarma pentru tine daca chiar gandesti asa. Viata NU este urata, noi ne-o facem astfel. Viata este frumoasa, viata este un dar .... ca unii aleg sa vegeteze este altceva, dar nu ai cum sa afirmi ca viata este "de cacat".  :no2  Este foarte frumoasa, doar ca unii au o problema de perceptie...propriile tale ganduri te fac sa vezi viata astfel ;)

• Like 4
  • Oras:ro
  • Oras:ro
Postat

Ai apasat din greseala pe +? =)) Vezi batrane ca fazanu ie pentru prosti?  :laugh2 Ce naiba... smecherii sa stiu, nu sa inventeaza. Fara verde parca nu esti tu.

ba esti prost?  :laugh2 sau fazan?  :laugh2

Postat

Daniell 74 este troll eu stiu

Postat

Mi se pare o mare prostie sa spui asa ceva, asta ar trebui sa fie un mare semnal de alarma pentru tine daca chiar gandesti asa. Viata NU este urata, noi ne-o facem astfel. Viata este frumoasa, viata este un dar .... ca unii aleg sa vegeteze este altceva, dar nu ai cum sa afirmi ca viata este "de cacat".  :no2  Este foarte frumoasa, doar ca unii au o problema de perceptie...propriile tale ganduri te fac sa vezi viata astfel ;)

viata este un dar.

dar, dar de dar,  dar nu se face. 

depinde de ce vibe ai .

cine iti influenteaza gindirea,

unde iti cauti inspiratia,

cum iti accepti imaginea din oglinda,

ce plan b iti faci pentru momentele dificile

cum iti accepti virsta,

cit de tolerant esti,

cit te tine buzunarul [sau plapuma]

si nu in ultimul rind

cit de sanatos esti

atit fizic cit si mental.

• Like 3
Postat

Mi se pare o mare prostie sa spui asa ceva, asta ar trebui sa fie un mare semnal de alarma pentru tine daca chiar gandesti asa. Viata NU este urata, noi ne-o facem astfel. Viata este frumoasa, viata este un dar ....zi-le-o si celor cateva zeci de mii de femei din breasla, care au ''ales'' de buna voie si nesiluite de nimeni sa hraneasca canalii, ca unii aleg sa vegeteze este altceva, dar nu ai cum sa afirmi ca viata este "de cacat".  :no2  Este foarte frumoasa, doar ca unii au o problema de perceptie...propriile tale ganduri te fac sa vezi viata astfel ;)

..........................................

Ai si tu dreptatea ta, Sorina.
 Io unul, poate ca-s mai ipocrit spunand asta, am tot ce-mi trebuie, excluzand poate doar partea sufleteasca complementara, am fost in vreo 50 de tari de pe toate continentele, am un venit arhisuficient pentru a-mi indeplini mai toate dorintele de om normal, in rrromanica, dar lasa-mi te rog dreptul sa ma apuce depresia de ceea ce vad prin jurul meu.
  Poate ca multi ar gandi ca este anormal sa te gandesti si la cei din jurul tau, in loc sa porti doar de grija propriului matz, asta este, nu toti suntem normali. :cry2
 Ca tu te futi pentru bani, castigand destui si de foarte multe ori chiar facandu-ti placere lucrul acesta(dupa afirmatiile tale), este ok- te face poate sa vezi mai roz viata, dar nu-mi spune ca toate fetele care fac asta, o fac din placere, ori ca multe dintre ele ajung sa se impace cu ele insele sufleteste, ori nu-mi spune ca milioane bune de femei care nu au puterea, taria(ori lipsa) morala sa faca ceea ce faceti voi, taraindu-se in genunchi prin viata, cu 2-300 de euro pe luna, vad viata asa de roz cum o vezi tu.

Da, viata este asa cum ne-o facem, si mai important cum o vedem noi, si de multe ori(mereu) este raportata la amplitudinea idealurilor pe care le avem noi in viata...ca in rest, daca avem de o chifla si o chiftea pe masa, multi dintre noi am ajuns sa ne consideram impliniti in viatza, pardon, matz.  :cry2

:138x  :hihat
  • Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Grünau
  • Oras:Grünau
Postat

taraindu-se in genunchi prin viata, cu 2-300 de euro pe luna

Oho! 2-300! Ai idee cât e ajutorul de şomaj?  :laugh2

• Telefon: amada.bdsm
  • Telefon: amada.bdsm
Postat

eu mi-am luat bilet de avion , pe 25 de craciun. asa cum am promis.

si aveam de gind sa te vrajesc o luna intreaga pe forum pina ajungi sa numeri zilele ramase pina la craciun.

dar vad ca tu tot la gabita tragi, cum stie el mititelul sa te induioseze...

Na, ca am intrat iar!

Nu mai stau toata ziua pe forum, asta nu inseamna ca nu putem vorbi, ai id-ul meu de mess in profil.

Poate chiar ne vedem de craciun.

Ma duc pana la BDSM sa spun 2 cuvinte si am plecat.

Azi chiar m-am simtit mai racorita... :)

Postat

Atentie cînd apare jos în bară bing 1 ..ăla e pisoiu la vînătoare de trolli

Postat

Io unul, poate ca-s mai ipocrit spunand asta, am tot ce-mi trebuie, excluzand poate doar partea sufleteasca complementara, am fost in vreo 50 de tari de pe toate continentele, am un venit arhisuficient pentru a-mi indeplini mai toate dorintele de om normal, in rrromanica, dar lasa-mi te rog dreptul sa ma apuce depresia de ceea ce vad prin jurul meu.
  Poate ca multi ar gandi ca este anormal sa te gandesti si la cei din jurul tau, in loc sa porti doar de grija propriului matz, asta este, nu toti suntem normali. :cry2

Stii care este treaba?!?! Una este sa ai regrete pentru ce vezi in jurul tau si cu totul altceva este sa ajungi sa privesti viata urat datorita prostiei si nepasarii inconjuratoare. Si mie imi pare rau ca unii sunt amarati sau ca nu reusesc insa pana la ajunge a privesc totul urat, este cale lunga. Nu am eu absolut nicio vina ca lumea este asa cum este...eu am o SINGURA viata pe care mi-o traiesc cum aleg eu, viata mea este frumoasa si nu am nicio vina ca altii nu sunt la fel de fericiti...Pentru mine, fericirea inseamna se raporteaza la persoanele dragi mie si ATAT!
Poate fi o doza de egoism, vitala in aceste timpuri, insa fiecare, cum isi asterne asa doarme  ;)

Ca tu te futi pentru bani, castigand destui si de foarte multe ori chiar facandu-ti placere lucrul acesta(dupa afirmatiile tale), este ok- te face poate sa vezi mai roz viata, dar nu-mi spune ca toate fetele care fac asta, o fac din placere, ori ca multe dintre ele ajung sa se impace cu ele insele sufleteste, ori nu-mi spune ca milioane bune de femei care nu au puterea, taria(ori lipsa) morala sa faca ceea ce faceti voi, taraindu-se in genunchi prin viata, cu 2-300 de euro pe luna, vad viata asa de roz cum o vezi tu.

Nu ma intereseaza pe mine de fetele care au ales aceasta cale si o fac fara placere ajungand astfel sa fie afectate psihic...nu este treaba mea, a fost si este alegerea lor. Stai linistit, in ziua de azi, nu le mai tine nici dracu cu japca, bat singure la usile saloanelor si cauta sa se futa pentru X sau Y. Sau se indragostesc de fel de fel de scursuri pe care ajung sa le intretina...si mie ar trebui sa imi pese?!?! Ahahahahaha, buna gluma :slap2  
Vrei sa iti spun eu cui i-a pasat de mine cand habar nu aveam una sau alta?!?! NIMANUI.

Da, viata este asa cum ne-o facem, si mai important cum o vedem noi, si de multe ori(mereu) este raportata la amplitudinea idealurilor pe care le avem noi in viata...ca in rest, daca avem de o chifla si o chiftea pe masa, multi dintre noi am ajuns sa ne consideram impliniti in viatza, pardon, matz.  :cry2

Asa caracterizez eu un om care si-a atins limitele. Atat si-a dorit de la viata, asta a facut. Atat, acum vegeteaza insa are frustrari si se uita cu invidie la cei ce lupta si se agita pentru ma mult.
  • Like 3
Postat

Stii care este treaba?!?! Una este sa ai regrete pentru ce vezi in jurul tau si cu totul altceva este sa ajungi sa privesti viata urat datorita prostiei si nepasarii inconjuratoare. Si mie imi pare rau ca unii sunt amarati sau ca nu reusesc insa pana la ajunge a privesc totul urat, este cale lunga. Nu am eu absolut nicio vina ca lumea este asa cum este...eu am o SINGURA viata pe care mi-o traiesc cum aleg eu, viata mea este frumoasa si nu am nicio vina ca altii nu sunt la fel de fericiti...Pentru mine, fericirea inseamna se raporteaza la persoanele dragi mie si ATAT!
Poate fi o doza de egoism, vitala in aceste timpuri, insa fiecare, cum isi asterne asa doarme  ;)

Nu ma intereseaza pe mine de fetele care au ales aceasta cale si o fac fara placere ajungand astfel sa fie afectate psihic...nu este treaba mea, a fost si este alegerea lor. Stai linistit, in ziua de azi, nu le mai tine nici dracu cu japca, bat singure la usile saloanelor si cauta sa se futa pentru X sau Y. Sau se indragostesc de fel de fel de scursuri pe care ajung sa le intretina...si mie ar trebui sa imi pese?!?! Ahahahahaha, buna gluma :slap2  
Vrei sa iti spun eu cui i-a pasat de mine cand habar nu aveam una sau alta?!?! NIMANUI.

Asa caracterizez eu un om care si-a atins limitele. Atat si-a dorit de la viata, asta a facut. Atat, acum vegeteaza insa are frustrari si se uita cu invidie la cei ce lupta si se agita pentru ma mult.

......................................................

Sorina, te rog nu o lua ca pe ceva personal, este doar o parere privind in general mentalitatea mioritica.

N-am regrete, nu-s plafonat si nu privesc viata urat, ci doar a ajuns sa-mi fie cam lehamite/scarba de foamea biologica si mai ales de cea patologica-materiala, cat si de implicatiile ulterioare ale acestora.
  Este ok sa traim viata asa cum ne-o dorim, ceea ce ma deranjeaza pe mine, este ca prea multi dintre noi au ajuns sa si-o traiasca afectandu-i pe cei din jurul lor.
  Este pacat ca idealul in viata a ajuns sa se rezume numai la BANI, cat mai multi bani, facuti prin orice fel de mijloace, calcand pe cadavre ori vanzandu-si si ultimile ramasite de suflet, carater si coloana vertebrala, toate acestea, in majoritatea lor cazurilor ilegale.
  Este trist ca avem cei mai multi copii institutionalizati din Europa care mor de foame si boli alaturi de batranii din aziluri, este trist ca avem absolventi de studii superiore semianalfabeti fara niciun viitor, este trist ca ajungi sa dai spaga prin spitale, scoli ori alte(toate) institutiile statului, este trist ca nu poti iesi cu masina pe strada fara sa nu te astepte vreun militzica sa-ti arda vreo amenda/spaga, este trist ca o vacanta in tara este poate de doua ori mai scumpa decat in Europa avand servicii si conditii poate de doua ori mai proaste, este trist ca o iesire in oras in loc sa fie relaxanta de multe ori se transforma intr-o polemica cu ospatarii/ospataritele, care impreuna cu barmanul, bucatarul, patronul, incearca toti sa te traga pe cosor la cantitati ori la calitate, este trist ca tot ceea ce prezinta in massmedia este doar circul si hotia politica ori doar mondenul plin de puroi reprezentat de maimutele si maimutoii de frunte.
  Este trist ca modelele tinerilor au ajuns sa fie doar traitul in lumea viselor date de anumite substante sau plante, de gibonul steroizat retardat, burtosul/butoiul de bere, ambii spargatori de seminte in fata scarii blocului asteptand rezultatele la pariuri ori pitipoanca de companie, shoferul transpirat si jepcar de taxi ori dama de consumatie.
 Daca unii dintre noi pot trai intr-o bula perfect etansa impreuna cu cei dragi lor, nefiind afectati de viata sociala inconjuratoare de rahat, ma bucur pentru ei, si da, le trebuie o doza mare de egoism ca sa nu le pese de toate acestea, dar mai cred ca in multe dintre cazuri, egoismul poate fi inlocuit lesne si cu succes, de nesimtire.

:138x  :hihat
  • Like 1
  • Minus 3
Postat

......................................................

Sorina, te rog nu o lua ca pe ceva personal, este doar o parere privind in general mentalitatea mioritica.

Nu am cum sa o iau ca pe ceva personal :)

N-am regrete, nu-s plafonat si nu privesc viata urat, ci doar a ajuns sa-mi fie cam lehamite/scarba de foamea biologica si mai ales de cea patologica-materiala, cat si de implicatiile ulterioare ale acestora.
  Este ok sa traim viata asa cum ne-o dorim, ceea ce ma deranjeaza pe mine, este ca prea multi dintre noi au ajuns sa si-o traiasca afectandu-i pe cei din jurul lor.
  Este pacat ca idealul in viata a ajuns sa se rezume numai la BANI, cat mai multi bani, facuti prin orice fel de mijloace, calcand pe cadavre ori vanzandu-si si ultimile ramasite de suflet, carater si coloana vertebrala, toate acestea, in majoritatea lor cazurilor ilegale.
  Este trist ca avem cei mai multi copii institutionalizati din Europa care mor de foame si boli alaturi de batranii din aziluri, este trist ca avem absolventi de studii superiore semianalfabeti fara niciun viitor, este trist ca ajungi sa dai spaga prin spitale, scoli ori alte(toate) institutiile statului, este trist ca nu poti iesi cu masina pe strada fara sa nu te astepte vreun militzica sa-ti arda vreo amenda/spaga, este trist ca o vacanta in tara este poate de doua ori mai scumpa decat in Europa avand servicii si conditii poate de doua ori mai proaste, este trist ca o iesire in oras in loc sa fie relaxanta de multe ori se transforma intr-o polemica cu ospatarii/ospataritele, care impreuna cu barmanul, bucatarul, patronul, incearca toti sa te traga pe cosor la cantitati ori la calitate, este trist ca tot ceea ce prezinta in massmedia este doar circul si hotia politica ori doar mondenul plin de puroi reprezentat de maimutele si maimutoii de frunte.
  Este trist ca modelele tinerilor au ajuns sa fie doar traitul in lumea viselor date de anumite substante sau plante, de gibonul steroizat retardat, burtosul/butoiul de bere, ambii spargatori de seminte in fata scarii blocului asteptand rezultatele la pariuri ori pitipoanca de companie, shoferul transpirat si jepcar de taxi ori dama de consumatie.
 Daca unii dintre noi pot trai intr-o bula perfect etansa impreuna cu cei dragi lor, nefiind afectati de viata sociala inconjuratoare de rahat, ma bucur pentru ei, si da, le trebuie o doza mare de egoism ca sa nu le pese de toate acestea, dar mai cred ca in multe dintre cazuri, egoismul poate fi inlocuit lesne si cu succes, de nesimtire.

Toate astea se intampla din cauza lipsei de educatie. TOATE, dar absolut TOATE, de la felul in care te imbraci, la felul in care vorbesti, pleaca de la educatie. Nu are nicio legatura lipsa educatiei cu frumusetea vietii.  :no2
Prostii, in prostia lor, sunt fericiti. "Fericiti cei saraci cu duhul", insa este o fericire la care eu NU aspir. Perfect adevarat ca aceasta fericire a prostilor este de cele mai multe ori deranjanta pentru cei din jur, ei nu realizeaza asta, noi ne enervam, ne incapatanam sa-i facem sa inteleaga ca sunt prosti si gresesc, prostul, fiind prost, nu are cum sa inteleaga ce-i spui...el ramane in fericirea lui iar tu pleci cu un sac de frustrari ca lumea a ajuns sa fie atat de proasta si viata a devenit urata.
In acest fel, NEprostii ajung sa fie frustrati din cauza prostilor. Pe mine ma lasa rece aceste chestii, nu am ce sa discut cu un retardat, nu ma incapatanez sa-l deretardez, trec mai departe si imi vad de treaba mea. Daca retardatul ma deranjeaza extraordinar de rau (vezi cazul recent al vecinului cu bormasina care renoveaza de 3 luni), ma opresc putin, ii coc ceva si-mi vad de drum. Prostul nu invata cu binele, doar cu japca ;)

Deci sa revin ca am batut destul campii, pana cand oamenii nu vor realiza cat de importanta este EDUCATIA, cei 7 ani de acasa si urmatorii din scoala, nu se va schimba NIMIC, din contra va fi mai rau pentru ca prostii se impuiaza ca sobolanii...ce ar trebui sa facem, sa emigram sau sa invatam sa ne traim ferictiti viata coabitand cu aceste specimene insa nepermitandu-le sa ne afecteze in niciun fel prostia lor?!?
  • Like 4
  • Oras:aici
  • Oras:aici
Postat

Buna Amadaaaa   :D

Ma surprinzi si pe mine cat esti de penibil. :slap2

• Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Pe mine ma lasa rece aceste chestii, nu am ce sa discut cu un retardat, nu ma incapatanez sa-l deretardez, trec mai departe si imi vad de treaba mea. 

Ce dreptate au unii.

Neb, urmareste clipul asta si fii atenta la VShip pentru ca el este unul dintrecei care isi cumpara, un cal, doi cai, trei cai....etc :)))))

https://www.youtube.com/watch?v=RCsgWthWhJk

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...