Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Romania
Postat

Baftă! 

Și mai dau o dumă: iertarea, ca și răbdarea, e o virtute.

Vizitator alexx_catalin.77
Reputație: 0
Postat

Ai dreptate! Am reconsiderat deja atat divortul,cat si razbunarea.Astazi se decide soarta noastra :)

eee...dupa doar 14 pagini?slab domne,slab...

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Nevestico, vino la mine sa te invat sa faci fasole d'aia buna asa cum stiu io; daca o mai merge la altele, ca nu-mi spui tu mie Picon!

• Like 7
  • Minus 14
Vizitator
Postat

Ai dreptate! Am reconsiderat deja atat divortul,cat si razbunarea.Astazi se decide soarta noastra :)

Nu il mai dezbracam la Universitate sau in giratoriul de la A3 ?  :shocked

Postat

:)))

• Oras:Bucuresti
Postat

Nevestico, vino la mine sa te invat sa faci fasole d'aia buna asa cum stiu io; daca o mai merge la altele, ca nu-mi spui tu mie Picon!

Vin!

Tu ai vrut sa-l dezbraci....numai tu stii de ce ai fost tu curios de el dezbracat  :blushing2  Eu am vrut sa ma dezbrac eu :D

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Ai vazut?Minusurile mele iti aduc noroc! :D

Pluralul la fasole,e o logica de a mea.Sunt mai multe boabe de fasole intr-o mancare,ca doar nu poti gati 1 singura boaba  :laugh2  De aici pluralul :D Multumit?

Ce sunt legaturile Piconiene?Cine e Picon?

Daca incepi d-o arzi pe logica..... ma pun astia sa fac reduceri de tarif. :D  Mai bine du-te la Picon si gusta-i  din ciolan si daca el e multumit de ce-a vazut eu ma retrag sa gac off-topic la Fazan/ :D 

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Nu te duce la fazaaaan! Mi-e drag de tine aici :D Aici te vad si pot sa-ti dau puncte,dar la fazan nu ma bag sa te caut :D

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Pizdix Land
Postat

Ma bucur ca ai inceput sa postezi si poze :))),bravo, evoluezi.

Hai ca devii simpatic :D Nu-ti dau puncte minus,ca sa te aduc la zero,ti le dau din inima,ca le ceri si eu am un suflet bun si dau daca mi se cere si pot. :blushing2

Dar,daca as vrea,as putea sa te aduc la zero,mult mai repede ;)

Asa,acum punctul 1-daca vrei sa devii pestele meu,mai mananca niste fasole,pe care ti le gatesc femeile de aici,nu eu.Eu ma pun sa ma fut,ca am acordul tau,acum nu mai gatesc.Daca incerci sa iei vreun ban facut de pizda mea din casa,bag divort.

Si punctul 3.-Cum am spus,nu ma gandesc sa mai gatesc,de acum manevrez pule in locul facaletului.Dar tigaile din casa nu le arunc,asa ca vor exista,doar ca vor fi goale.

Si attachicon.gif35241998.jpg

Postat

Poate n-o fi Dezbracatu  sotul :)))

Vin!

Tu ai vrut sa-l dezbraci....numai tu stii de ce ai fost tu curios de el dezbracat  :blushing2  Eu am vrut sa ma dezbrac eu :D

• Minus 9
Postat

Nu te duce la fazaaaan! Mi-e drag de tine aici :D Aici te vad si pot sa-ti dau puncte,dar la fazan nu ma bag sa te caut :D

Nu-mi fac probleme ca nu m-ai gasi. De altfel nu esti primul de pe site care dezvolta o manie si vrea sa ma vaneze. :D 

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Ma bucur ca ai inceput sa postezi si poze :))),bravo, evoluezi.

Cand nu prea mai ai ce scrie si te rezumi sa faci comunicarea doar prin poze, e clar ca este vorba despre evolutie. De altfel niste strabunici de-ai nostrii comunicau in stilul asta, postand prin pesteri ( deh, internetul n-a fost dintotdeauna asa de dezvoltat )  :D 

• Like 1
Postat

Abia astept sa postezi videoclipuri de pe iutubi

Cand nu prea mai ai ce scrie si te rezumi sa faci comunicarea doar prin poze, e clar ca este vorba despre evolutie. De altfel niste strabunici de-ai nostrii comunicau in stilul asta, postand prin pesteri ( deh, internetul n-a fost dintotdeauna asa de dezvoltat )   :D

Vizitator
Postat

Tu crezi ca pe frigu' asta dezbracatu' inseamna curiozitate ?!?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Postat

Da, vrea sa vada cat se baga melcu-n cochilie.

Tu crezi ca pe frigu' asta dezbracatu' inseamna curiozitate ?!?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Nu-mi fac probleme ca nu m-ai gasi. De altfel nu esti primul de pe site care dezvolta o manie si vrea sa ma vaneze. :D

Of,ca greu pricepi! Eu nu am dezvoltat nici o manie,imi esti drag,ca esti amuzant asa,cu postarile tale.Dar nu o sa te vanez,fii sigur!Daca vii aici,te alint cu puncte,daca nu,nu :D

Abia astept sa postezi videoclipuri de pe iutubi

Multumit?

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Voi, fumeile țineți în general, foarte mult la exclusivitate. .

Aici nu ai dreptate.. barbatii tin mult mai mult la exclusivitate.. o femeie te iarta mai usor daca te prinde inseland (dar nu o sa uite niciodata si o sa auzi de n ori), insa barbatul nu prea poate ierta daca e inselat de femeia "iubita"/partenera stabila

Dar noi facem o separare între iubirea pe care o purtăm femeii de lângă noi(care e una autentică, atunci când e), și plăcerea carnală.

Eheiiiii, daca ai stii ce bine e sa futi fara sentimente... se lasa cu multe orgasme si in cazul nostru :D

Mitul ca nu putem separa sentimentele de sex e un stereotip educational , implantat in subconstientul oamenilor.. dar sa vezi cat de bine se poate si fara sentimente odata ce o femeie reuseste sa scape de aceste stereotipii :D

De ce înșelăm? Pentru că ne plictisim. Deși avem pussy acasă, noi tot am fute ceva de dragu' fututului și noului. Pentru că gândim cu pula.

Crede-ma, si noi ne plictisim de dickul de acasa, si noua ce mai place noul cateodata (nu asa des ca voua), si noua ne mai curg balele la cate un tip cu ochi frumosi si fund bestial, doar ca noi rar ne permitem sa gandim cu pussy :)

• Like 2
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

E bine daca te-ai razgandit in legatura cu razbunarea.Era doar o decizie luata pe moment din cauza nervilor,a dezamagirii.Bafta daca azi e ziua cea mare ;) 

Postat

Si io care credeam ca vine la mine, la fasole!  Ma duc sa-mi tai venele! :chainsaw

Vizitator memol
Postat

Sau poate vrea ceva mai sanatos,asa pentru silueta un McCocosel

post-50728-0-87100800-1417210527_thumb.jpg

post-50728-0-82294800-1417210531_thumb.jpg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...